29
  • tschymo_dvd
    Nem szabad a mistralnál vásárolni. semmit, még egy kibaszott egéralátétet sem! A Mistrálnál szemetebb számítástechnikai cég nincs Magyarországon + nagyon sok törvénytelenséget követ el, amivel természetesen semmilyen állami felügyeltet ,rendőrség nem foglalkozik, szerintetek miért, túl sok ész nem kell hogy rágyere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Cat #27
    én is jártam igy
    madridban mcdonaldsban kértem haveroknak sört (mert ott azt is kapni!) és a nő kért vmi papirt hogy elmultam 18
    namármost én 24 vagyok... ;)
  • magyar ember 2
    Rajottem! Ezzel a kampannyal ellensulyozza az EU a BSA bilincses akcioit, segiti a kalozpiac novekedeset. :)
  • magyar ember 2
    Akkor mar ertelmesebb lenne ilyen 60-, 80- karika, nehogy a nagypapi infarktust kapjon horrorjatek kozben. :)
  • magyar ember 2
    Attol hogy rabasznak 1 18as matricat, gondolod csokken iranta a kereslet? Mondjuk ez errefele ugyse sok embert erint, amig a netrol fel evvel hamarabb - es joval versenykepesebb aron :) - szerezhetok be a gamek. Bohockodas az egesz.
  • WiLDoR
    hát mit ne mondjak a tanár helyében én is akkora pofont kevertem volna le annak a gyereknek, hogy a feje leszakad. azért most már nehogymár a póráz vezesse a kutyát. ha az én leendő gyerekem ezt el meri majd játszani, nem fogja zsebre tenni, amit tőlem kapni fog érte, ez biztos...

ez azért durva, hogy csak úgy fogom, aztán elgáncsolok egy felnőttet, ráadásul egy olyan embert, aki a jóra akar nevelni, mert épp olyan heppem van...
  • WiLDoR
    amúgy ez tényleg baromság, annak ellenére, hogy azok ott komolyan gondolják. a gyerek úgyis megszerzi, ha megvenni nem tudja. lemásolja neki a haverja vagy letölti a net-ről...nagy kalap, ezzel a rendelkezéssel adtak a szarnak 1 pofont, kb. ennyit értek el vele...
  • WiLDoR
    az 1800+ vagy 2000+ lesz :)
  • Frank99
    Hát igen.
    Főműsoridőben félcigány Évike sz*pja a Renato farkát, meg lovagol, ez persze nem probléma.
    Hadd tanuljon a gyerek.
    A korán elkezdett sex legalább olyan káros, mert esetleges terhesség esetén sokkal nagyobb a tört család lehetősége.
    És ez csak egy indok a sok közül.
  • Munch
    Játék közben is kint lesz a felirat? :D
  • Laci73
    Ha jól emlékszem, még anno a Doom megjelenése körüli botrányok idején nyilatkozta Romero hogy az akkor négy éves fia is játszik a Doom-al, és semmi baja a gyereknek, ugyanis a gyereket Ő neveli, nem a játék.
    Vagy. Hitelesen megtörtént eset: iskolába látogató apuka döbbent meg egy nap, milyen légkörben élnek és nevelődnek az alsós (tíz év alatti) kisiskolások. A szeme láttára gáncsolt el egy fiatal tanárnőt az egyik kölyök. Az végigterült a padlón, majd feltápászkodva a következő nevelő és építő hatású szavakkal szaladt a kissrác után: "K..a anyádat, megöllek".
    Így védik ott a gyerekeket.
    Amúgy végre az én kisebbik fiamnak is meglehet élete első sikerélménye: túllépet a 3+ karikán :))) Kiírom az ágyam fölé...

Helló Zsenyka!
    Ne bánd, nálam pont fordítva volt a helyzet, az sokkal szarabb.
    Egyébként is, kövesd a EU-divatot. Majd teszünk a
    homlokodra egy 18+ karikát...
  • Vízipók
    Minek dohányzol? Egészségtelen. :-)
  • TheZsenyka
    Kellemetlen. 25 éves vagyok, de mikor fullosan megborotválkoztam, nem akartak cigit adni a boltban. Azért ez vicces...
  • NasaTm
    Meg szerencs, hogy a Balkanhoz tartozunk :)