683
TV outtal kapcsolatos okossagok, problemak, megoldasok
-
GixEr #483 Nvidianal nem mindig engedi az osszes controlpanel megjeleniteset, ezzel engedelyezni lehet. http://www.nvhardpage.com/
es finomhangolni is az Opengl/Directx beallitasokat. -
Buddhha #482 RE!
Nvidia drivert felrakod, és van egy olyan opciója a display mode-ban, hogy clone.
eddig jó...
namost! :)
Asztal -> jobb katt -> tulajdonságok -> nvidia fül
felugrik egy új menüsor... ezen belül kéne megtalálnod egy olyat, hogy full screen video.... ott válaszd ki a secondary displayt (illetve amelyiken a tv van).
Sok sikert! -
Bile #481 Segítsetek már!!!
Lécííííííííííííííííí!!!!! :-(( -
#480 nem kell ahhoz plusz driver, elég a catalyst -
#479 HI! vettem egy Ati A9550 videokártyát de nem tudom rákötni a tv-re.amikor beteszem a cd-t amit kaptam hozzá nem engedi ,hogy felrakjam a WDm capture driver-t vagyis nem tudok rákattintani.mi lehet a gond?köszi. csá -
Bile #478 Hali mindenkinek, meg BÚÉK!!!
Segítsen már rajtam valaki,mert lassan már megőrülök!!!
A gondom a következő...
Van 1 MSI NX6800-as grafikuskártyám, és 1 istenért se tudom tökéletessen beállítani a TV-kimenetet...
Sikerült már bekapcsolnom, megy is rajta minden szépen, de amikor elindítok 1 filmet, vagy bármi más videot, az nem jelenik meg a TV-n!
Ha átállítom a TV-t primary display-nek akkor mennek a filmek, de ilyenkor viszont a monitoron nem megy!!!
Ez így azért nem kóser, vagy ez így van gyárilag előlátva???
Azt azért nem hinném...
Szóval ha valaki tudja a megoldást, léci írja már meg!!!
Eőre is kössz... -
#477 Nem.
Ha van S-video kimenet a kártyán akkor kell egy s-video/rca átalakító és rca kábel dughatsz a tv-be. -
#476 milyen kábelt kell vennem ahoz hogy nézhesem a tv-n a monitoromat??? radeon 9550-es kártyám van... koaxkábel jó??? -
Buddhha #475 Az RCA-nál mindegy,hogy piros-fekete, vagy piros-fehér, mert ugyanaz... A kamera, ha minden igaz JVC volt, de Szemlédi András pénzét nem tenném rá... -
#474 sikerült bmilyen babrálás nélkül színessé varázsolnom a TV képet.
eleinte fekete-fehér volt, de aztám 2 katt a TVtool ikonon és ...
COLORFUL. -
#473 az számít vmit, hogy a scart csatlakozón más az RCA aljzat színe (piros-fehér), mint a JACK/RCA kábelen az RCA dugója (piros-fekete) ? -
#472 alapos utánajárással találhatok ?
milyen márkájú cam volt ? ha emléxel rá :) -
Buddhha #471 Igen! Minden ingó, és ingatlan vagyonodat hagyd ránk! :)))
még annyit... egyszer egy videókamerához láttam rca-koax átalakítót, marha érdekes volt, úgyhogy elvileg létezik csak marhára specifikus... -
#470 köszi mindenkinek.
remélem elsőre sikerül minden.
:)
asszem minden tudok amit kell.
egy jó tanács, mielőtt hozzáfogok majd ?
:) -
#469 Ez változó.
Valószínűleg lesz majd fekete keret a kép körül - ez minden TV-OUT-os kártyánál így van.
Ezenkívül a színek sem lesznek teljesen ugyanolyanok, és a kép sem lesz annyira éles, mint egy monitoron - ezért van az, hogy a TV-OUT leginkább csak filmnézésre jó, de erre tökéletesen megfelel. -
#468 tehát ugyanazt fogom látni tvn, mint monitoron ?
nem lesz olyan, hogy kicsúszik a kép jobbra-balra-fel-le ? -
#467 látod nem kell monitor -
#466 monitorra is rá kell kötni a gépet, nem elég ha csak a tvre van ?
látom majd amit kell csak a tvn?
-
#465 hát ha a tvn akarsz hangot akkor a füles helyére, ha van komoly 5.1 ed akkor a digital outba a gépen és a digital in be az erösitőn. -
#464 line out -ba ?
a digital out 5.1 hez van ? -
#463 ahova a fülhallgatót dugom, oda ? -
#462 egyszerü audio outot bedugot egy jack-rca kábel segítségével a lent belinkelt scart csatlakozódba. -
#461 lehet venni mediamarktban tuti asszem még 15-20 méteres is van hama gyártány -
#460 asszem a scartos megoldásnál maradok.
hanok, hogy tudom a tvbe "vezetni" ? -
#459 nVidia-khoz nincs más e két lehetőségen kívül. -
#458 a TVtool on és a nvidia driverbe épített progin kivül melyek használhatók ? -
#457 az mindegy, csak ha már megy a pc akkor ne húzd ki vagy be a kábelt ami a tv-be megy mert elszállhat tőle e tv kimenet a kártyán -
#456 először a tvt, aztán a monitort kell bekapcsolni ? -
#455 birnia kéne -
#454 remélem meg fogom tudni oldani RCA M/KOAX F átalakítóval.
a tv bírja majd ? -
#453 Szerintem haladj el egy boltba és kérdezd meg, hogy mit tudnak ajánlani. -
#452 ez is jó lenne de akkor meg 10 méter svideo kábelt kellen gyártanod mert sztem készen nem lehet venni.
De ha ezt meg is oldod akkor még a hangot is el kell juttatnod a tv-re és ahhoz is kell kábel. Vagy a gépen lesz hang a tv-n meg kép. -
#451 régi az oldal, de ha akkor kapható volt, most is kell lenni.
ÁTALAKÍTÓ RCA M/KOAX F
oldal -
#450 tudtommal nincs -
ezzel nem oldható meg ?
21 pólusú euro dugó = scart ? -
#448 RCA apa >>> koax apa -
#447 olyan nincs, hogy RCA apából koax lesz ?
semm kábel, semmi más átalakító.
közvetlenül így. -
#446 Persze, ha túl sokáig melegíted akkor szétolvad belül a dugó, vagy rossz helyre forrasztas egy szál drótot és gerjedni fog. -
#445 el lehet rontani a forrasztást? -
#444 Igen de ha így kérdezed inkább ne kezdj neki, keress ismerőst, szomszédot vagy a boltban kérdezd meg, hogy meg tudják e neked forrasztani.