683
TV outtal kapcsolatos okossagok, problemak, megoldasok
  • qwert
    legujabb=legújabb
  • qwert
    Szedd le a legujabb drivert és kapcsold be a piros gombokat, meglásd, zöld lesz :))
  • RelakSfromhome
    Nah, probl1: mindkét kapcsoló piros, zöld helyett. Ez mit jelent? (be lehet a tv-t izzítani, csak az a xar gomb piros)
    probl2: klón opc-hoz hydrovision nem ártana?

Mellékelt ábra alapján ATI-m van, mégpedig r 9700
  • Crokin
    Jobb gomb asztalon, speciális, klón opció.
    + Videótükrözés vezérlő, teljesképernyős eszköz=tv.
  • Met
    Köszi, azóta már mükszik. Nincs csík és nincs búgás. Csak ki be kell húzgálni a kábeltv-t meg a scart-ot:(
    Asszem teszek rájuk kapcsolót.
  • Tee
    Sziasztok!
    Metalica-nak üzenem,hogy az antennát huzdd ki a televizióbol és akkor megszünik a csík.Nekem ez oldotta meg a problémámat,sőt még a hang is búgott,kihúzva nem búg és szép a kép.
  • Met
    Asszem TVTOOL.
  • Crokin
    Ha windows media playert használsz, akkor a képen jobb gomb, tulajdonságok, ott valahol láthatóak a használatban lévő codecek. Azok közül valamelyikben, (nálam asszem divx400 a neve) lehet állítani képméretet, mennyit vágjon le oldalt vagy felül, felirat szinét-méretét, stb.
  • NeoMaN
    Nálam tápcsere után elmúlt:
    Acorp--chieftec
  • Met
    Van valami segédprogi amivel be lehet állítani de vagy kissebb lsz a kép vagy lelóg.
  • Met
    Amikor megy a film akkor lehet a legjobban látni, világos csikok (2 nagyobbacska) és mennek alulról felfelé.
    Holnap kipróbálom árnyékolt kábelen, lehet, hogy az a baja.
  • RelakSfromhome
    1 db csík, vagy sok apró, amikor a gép tápja áramot kap?
  • Met
    Ja, RCA-Scart átalakíton megy a tv-be a jel.
    A hangkártya meg egy Vibra PCI128
  • Met
    Hello!
    Én most dugtam rá a tv-t egy Radeon 9600Pro-ra.
    Csak 2 hiba van:)
    1. Világos vízszintes csík van a képen
    2. Van egy alap búgás hang, akkor is ha nem megy film
    Megoldás?
  • RelakS
    Nekem rettenetesen zajos a kép a videón.Okozhatja az sVideo-RCA átalakító? (Ha a tunerbe azon keresztül dugok videót, szar a kép, ha kiveszem, és RCA-n keresztül jó a kép. De fordítva [szgep->video] működhet a dolog?)
  • Laalee
    control panelben kapcsold be a tv out ot :D
  • sid123
    Ne a klón beállítást használd, hanem a Szabvány(DualView)-t, és válaszd ki, hogy a "Windows asztal kiterjesztése erre a monitorra"(a tvre).
    Ezután indítsd el a lejátszót, húzd át a tvre, és tedd ki teljes képernyőre. Használd a Media Player Classic-ot, ez az egyik legjobb lejátszó! (Ha a monitoron kattintasz, nem veszi vissza fullscreenről)
  • NeoMaN
    Vagy menj át az ATI topicba és ott kérdezz rá.
  • NeoMaN
    Nemtom, nekem Gef4 van.
    Valahol a vido beállításoknál lehet.
    jobbklikk az asztalon-tulajdonságok-beállítások
    utána nemtom mivan atinál, de talán speciális vagy valami hasonló helyen keresd amit lentebb írtam...(video overlay)
  • mustar
    Hi, most lesz új gépem és benne olyan vid kártya ami tv-outos (radeon 9800). A kérdésem: milyen kábelek kellenek? És kell-e valami átalakító? A tv-men van video bemenet.
  • NeoMaN
    Kapcsold be a videotükrözést a másodlagos képernyőre. (vide overlay-secondary device).
  • harczos
    van egy sapphire radeon 9000 pro videókártyám, és játék közben kb 5 perc után elmegy a kép a tv-n. ez mitől lehet?
  • collie
    Hi!
    A problémám az, hogy az ATI Radeon 9000 Pro kártyám csak fekete-fehérben tolja ki a képet a TV-re. A kártyán S-video a kimenet és a TV-n Scart a bemenet. A beállításokkal már próbálkoztam, de mindegyik Pal beállításra és a az amerikai rendszerre is csak feketében látszik a kép?
    Van valami ötletetetek? Esetleg e software?

Köszi, Collie
  • NeoMaN
    Video ovarlay: secondary device.
  • darvas
    Ati Radeaon 8500-as kártyám van. Miért van fekete csík a képernyő alján ha kiteszem a TV-re?
  • Monkis
    Sajan nem megy!
    Probáltam ACEMCP591Pro,Nimo50 és semmi, netudom mi lehet a gond , lehet hogy a video driver, lehet hogy egy régebbi segítene?
    Nem tudom várom az esetleges megoldásokat köszi!!!!
  • Crokin
    Feltetted újra a drivert?
  • Crokin
    Próbálj ki más codecpackot.
  • DVDMester
    Hoplá, a videotükrözést sem engedi kiválasztani, szürke a gomb ott is...
  • Monkis
    Hali! Segitsetek pls!
    Problémám a következő: nincs kép filmnézés közben a tv-n.
    Geforce 4 mx440 128 Ram, WM9 plussz WM9 codec, Direct x9, 44.03 detonator driver, és XP pro SP1 a konfigom.
    Media Playerrel sem mutat képet sem Bsplayerrel

Előre is köszi!
  • DVDMester
    oké köszi!
  • Crokin
    Elsődleges képernyőnek ne válaszd a tv-t.
    Nview beállításoknál a specko fülben van egy olyan, hogy videótükrözés/teljesképernyős eszköz. Na, oda állítsd be a másodlagos kijelzőt, ami a tv. Akkor zsírul tudsz filmet nézni.
    Nekem is ilyen kártyám van, és TÖKÉLETESEN működik minden. TV-toolt felejtsd el, nem támogatja.
    És mindenképpen tedd fel a legujabb drivert, vagy ha ezaz, akkor tedd fel újra. És a kártyába mindig legyen bedugva a tv.
  • DVDMester
    Segitseg!

Club3D Geforce4 MX440 tv outos kártyám van, XP, 44.03-as Detonator driverrel. Problémám a következő:
    nView-ban nem lehet klón üzemmódot állítani. Szürke a gomb. Ha elsődleges képernyőnek a TV kimenetet választom, frankó kép van a TV-n, a monitoron viszont semmi. TV Tool nem ismeri fel a chipet a vidikártyán. Másodlagos képernyőt nem is enged választani.
    Lehet e valahogy monitoron is meg TVn is megjeleníttetni a képet ezzel a hulladék takonnyal?
  • ollie
    lehet venni olyan készüléket, ami átalakítja a szabványos crt jelet tv-re. ez egy készülék, de sajnos nem tudom hol tudsz venni. utoljára a bluefish-ben láttam, de csak a szervíz részében, de ha szerencséd van, még árulnak is ilyet. nézd meg a weboldalukat, valamint hívd fel őket: www.bluefish.hu
  • mutyi
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy hamarosan lesz egy Acer TravelMate 233-as Notebook-om,de nincs rajta tv-out kimenet.
    Van-e bármiféle lehetőség, átalakító vagy valami, hogy mégis ki tudjam tv-re vezetni a jelet?
    Üdv: Mutyi
  • Crokin
    Ne egyszerre kapcsold be! :)
  • szalasz
    Hello!
    Van egy problémám a tv outtal. Kábel a tv outból a videoba, onnan kábel a tv-be. Amikor bekapcsolom a számítógépet és a tv-t egyszerre kivágja a biztosítékot. Mi lehet a baj?
  • Crokin
    Ne a tv-be dugd a kábelt, hanem a videjóba.Feltéve, hogy nem olyan gagyi videód van mint nekem, amibe nem lehet beledugni...
  • Crokin
    Ahhoz már nem elég egy sima tv-outos kártya szvsz.
  • ZSOZSO@
    Hi
    Asus V8170 gef4 mx440-es 64mb ddr vga-m van a gyári telepitövel müxik a tv kimenet, de amint egy uj drivert rakok fel nem, kapcsol a tv,a kijelzök észlellésénél bekapcsolom a tv kimenetett, de ugysem csak a monitor kapcsol ki meg vissza probáltam az nvidiás és az asusos meghajtokat is, de nem tudom miért nem megy ???