683
TV outtal kapcsolatos okossagok, problemak, megoldasok
-
#270 Végül hogy sikerült megoldani? -
#269 töltsd le a legújabb verziót -
#268 nekem közben megoldódott a problémám -
#266 A Király utcában van egy bolt, a kőrút tól a Lövölde tér felé, vagy az Üllői úton a Klinikák és a Ferenc krt. között.
Vagy még Budán a Mikronika a Budafoki úton. -
#264 Az nem jelent semmit mert amikor először összeraktam akkor jó volt minden csak volt egy világos csík a képben meg búgott a hang. Másnap elvittem a karit meg a kábelt tesztelni, hogy mi a rossz mert házi gyártmány a kábel, minden ok volt de akkor már nem tudtam beüzemelni a karit se ott se később itthon. Mint később kiderült a bugást meg a csíkot ki lehet küszöbölni azzal ha kihúzod a tv-ből a kábeltv koaxát. Próbaképpen meg rádugtam egy másik svid/rca átalakítóval és láss csodát működött. -
#261 Lehet, hogy rossz a kábel. Nekem rossz volt az svid/rca átalakító és nem tudtam engedélyezni mert azt írta, hogy engedélyezni kell előtte.
Abszolút nincsen kép? Amikor bootol a gép akkor az látszik a tv-n is. -
#259 Valami olyasmit ír ki azután, hogy az alkalmazra kattintasz, hogy előbb engedélyezni kell a megjelenítőt? -
#257 Svhs?
Mármint az svid/rca átalakítóra gondolsz?
Miután a beállítás fülön bekapcsolod a tv-t a kis zöld füllel, a képernyő tulajdonságainál engedélyezni kell a másodlagos képernyőt, úgy, hogy bepipálod az asztal kibővítése erre a megjelenítőre sort. 800x600-as felbontásban. -
#255 Ennél kicsit pontosabb megfogalmazás kellene...
Milyen kimenettel kötötted össze, próbáltad behangolni a csatit, stb? -
#253 sajnos csak restar után jön vssza a kép, próbáltam mindent beállítani, de nem jön vissza a kép a monitorra a tv mód visszakapcsolása után, így restartolok filmnézés után -
#252 nem :( -
#251 Jó már? -
#250 Kell egy S-video kabel első sorba.
Ahhoz, hogy a tv-n is legyen hang a hangkártyából kell vinni a hangot a tv-be.
Ha ezek megvannak akkor ott van a TVtool program.
Én nekem AV jön be!:) -
Sampras #249 Igen van! -
#248 Van tv kimenet a videokártyán? -
Sampras #247 Hi all!
Kellene nekem egy kis segitseg. Van egy ATI radeon 7500-as videokartyam es egy samsung tv-m. Szeretnem oket osszekotni. De nem igazan tudom hogy kell-e hozza valami segedprogram, vagy hogy egyaltalan hogy is kell osszekotni oket es hogy milyen csatlakozoval...Meg hogy a tv-n is hol keressem a jelet. -
#246 nincs mit -
#245 Köszönöm -
#244 most küldtem el, használd egészséggel :) -
#243 LOL ez milyen kamu duma, min. 10 olyan embernél láttam, akinek szabad slotja van -
mutyi #242 Sziasztok!
Nonoo.
Leszedtem onnan ahova te is szúrtál egy linket, a megfelelő chipsetet, ST6 alá,de az installálás vége felé kiírt valami baromságot, hogy nem megfelelő valam neki.
De pedig tuti jót szedtem le,mert 100X megnéztem.
És mégsem megy.
Kipróbáltam kétféleképpen is: hogy leszedtem előtte a videókártya driverét és úgy is hogy fent volt.
Már csak arra tudok gondolni, hogy amit leszedtem talán hibás,bár gyártó oldalán nem nagyon szokott ilyen előfordulni.
-
#241 Vháá na mindegy...csak ne legyen az új vmi beta!! Most végülis akkor csak serial kell? Mert akkor elküldhetnéd mind a kettőjét! :) -
#240 gondolom az újabbik... -
#239 6.8.4.4-es hez!! De melyik a jobb? -
#238 De senkinek sincsen slotja!! -
#237 melyik verzióhoz is kellene a serial? 6.8.4.4-eshez, vagy a 8.2.5-öshez? -
#236 Elkülted nekem? :| De az egész tvtool-t ha lehet!!:) crakc-el együtt :) -
#235 különbe a Direct Connect-ten minden +van, csak keresni kell(ene)... -
#234 az a gáz, hogy letöröltem, de mindjárt utánanézek -
#233 gondolom a dual-view-et bakapcsoltad. ilyen gondom nekem is van, én nem használom ezt az opciót -
#232 Erre: [email protected] Lécci pls pls!!
Más: Kiprobáltam egy 15 perces tvtool-t és a következő a problámám. Amint TVmódra kattintotam a monitoromat nagyon kicsire levette. Megoldás erre? Vki tud vmit, hogy a monitoromnak a képe ne változon? -
#231 Akkor küld el pls!! -
#230 Persze mert a TV-re küldött jel mindig 640x480, mert nem tud többet a TV. -
#229 naná -
#228 De neked van hozzá vmi cracked? -
#227 nyomtam hosszan, röviden, erősen, gyengén, baromul, stb, de nem jön vissza a kép -
#226 6.8.4.4-est... de most mindjárt le is töltöm ami neked van -
#225 Nálam egy 82 cm képátmérőjű Panasonic tévén a TVTool mindig egyforma képet ad ki. Pontosabban: ha beállítom, hogy 640X480 legyen, akkor is akkora a kép, mintha 1024X768 - at állítottam volna be. Lejátszásra én is WinDVD -t használok - 5 - ös Platinumot.
Egyébként a TVTOOL - ban be kell jelölni a full screent és megy a dolog. -
#224 Milyen verziószámú TVToolt használsz? Én a 8.2.5 - öt és ott (de szerintem a korábbiaknál is) a Config fülön találod a beállításokat, a billentyűkombinációkhoz. Ott tudod beállítani a többi lehetőséget is. Ja igen: a CTRL lenyomása után hosszan nyomd az F2 - őt. -
#223 nem jön vissza így se a kép a moncsira