TV out problemak, lehetosegek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A problémám az, hogy az ATI Radeon 9000 Pro kártyám csak fekete-fehérben tolja ki a képet a TV-re. A kártyán S-video a kimenet és a TV-n Scart a bemenet. A beállításokkal már próbálkoztam, de mindegyik Pal beállításra és a az amerikai rendszerre is csak feketében látszik a kép?
Van valami ötletetetek? Esetleg e software?
Köszi, Collie
Probáltam ACEMCP591Pro,Nimo50 és semmi, netudom mi lehet a gond , lehet hogy a video driver, lehet hogy egy régebbi segítene?
Nem tudom várom az esetleges megoldásokat köszi!!!!

Problémám a következõ: nincs kép filmnézés közben a tv-n.
Geforce 4 mx440 128 Ram, WM9 plussz WM9 codec, Direct x9, 44.03 detonator driver, és XP pro SP1 a konfigom.
Media Playerrel sem mutat képet sem Bsplayerrel
Elõre is köszi!

Nview beállításoknál a specko fülben van egy olyan, hogy videótükrözés/teljesképernyõs eszköz. Na, oda állítsd be a másodlagos kijelzõt, ami a tv. Akkor zsírul tudsz filmet nézni.
Nekem is ilyen kártyám van, és TÖKÉLETESEN mûködik minden. TV-toolt felejtsd el, nem támogatja.
És mindenképpen tedd fel a legujabb drivert, vagy ha ezaz, akkor tedd fel újra. És a kártyába mindig legyen bedugva a tv.
Repatarurgyán
Club3D Geforce4 MX440 tv outos kártyám van, XP, 44.03-as Detonator driverrel. Problémám a következõ:
nView-ban nem lehet klón üzemmódot állítani. Szürke a gomb. Ha elsõdleges képernyõnek a TV kimenetet választom, frankó kép van a TV-n, a monitoron viszont semmi. TV Tool nem ismeri fel a chipet a vidikártyán. Másodlagos képernyõt nem is enged választani.
Lehet e valahogy monitoron is meg TVn is megjeleníttetni a képet ezzel a hulladék takonnyal?
Az lenne a kérdésem, hogy hamarosan lesz egy Acer TravelMate 233-as Notebook-om,de nincs rajta tv-out kimenet.
Van-e bármiféle lehetõség, átalakító vagy valami, hogy mégis ki tudjam tv-re vezetni a jelet?
Üdv: Mutyi
Van egy problémám a tv outtal. Kábel a tv outból a videoba, onnan kábel a tv-be. Amikor bekapcsolom a számítógépet és a tv-t egyszerre kivágja a biztosítékot. Mi lehet a baj?
Repatarurgyán
Asus V8170 gef4 mx440-es 64mb ddr vga-m van a gyári telepitövel müxik a tv kimenet, de amint egy uj drivert rakok fel nem, kapcsol a tv,a kijelzök észlellésénél bekapcsolom a tv kimenetett, de ugysem csak a monitor kapcsol ki meg vissza probáltam az nvidiás és az asusos meghajtokat is, de nem tudom miért nem megy ???
most meg az nvidias beallitasoknal ott az nview
az szokott kamforra valni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
amikor még elõször beállítottam a klón módot, akkkor ez így is volt
mára azonban ez az opció eltûnt, és alapból kiterjesztett módban van
mondjuk elég fura azért
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Repatarurgyán
és az a pláne, hogy nem elõször
de most majd megfigyelem (a reinstall után) mikor tûnik el
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Repatarurgyán
ott fogsz kapni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
a problémám az, hogy elõszõr van nview-ban klón mód )tehát a golden gate hidas képnél ez állítgatható) de késõbb ez eltûnik és marad a kiterjesztett mód, állítási lehetõség nélkül. ezzel együtt a tvtools (7.2) direct overlay-e is eltûnik mint állítható lehetõség
a dolognak az a lényege, hogy úgy szeretnék filmet lejátszani a tv-out-on keresztül, hogy a monitoron is az menjen.
Elõre is thx. Szevasztok

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...
Én most vettem 1 ilyen jelátalakítót és tökéletes.
Semmit nem kell beállítani nincs driver és tökéletes képet nyom ki a tv-re.
Repatarurgyán
A TV-n keret van a TVtool sem veszi le, vagyis teljesen vibráló képet ad, hiába teszem PAL-ra és hiába állítok a szûrõn, sõt sokszor programhibával leáll. Az ezelõtti kártyámmal a TVtool kifogástalanul mûködött, de ennél meghal.
nem mûködik, ha rákötöd a kártyát a tv-re?
azt ugye tudod, hogy csak akkor tudod megcsinálni, ha van kifejezetten tv kimenet? mondjuk ez nem igaz, mert ha jól tudom van adapter amivel egy normál monitor kimenetét is rá lehet nyomatni tv-re.
WinXP-n (lehet, hogy más windowsban is MP7 és a fölött) a desktopot a tv-re kiterjesztve a media playerben nem jelenik meg a lejátszott video (fekete marad), ha a player a tv-n van.
Megoldás:
Fel kell installálna az MP 6.4-et, és azt indítva a probléma megszûnik!
(Ezt csak azért írtam, hátha hasonló problémája van valakinek.)
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Én használtam GF4MX-et és most R9100-át tv-n minden probléma és plusz program nélkül, csak a driver-ekkel.
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
http://dvdklub.uw.hu
oldalon.
Home Theatre PC ötletek, megoldások.
Repatarurgyán