83
Tekken 4 vagy Tekken Tag???
-
meawilliams #83 Sziasztok, Tekkenes szerepjáték indult itt: www.armleg.com/tetekkenrpg -
#82 qwerqwer
Halee.
Van Hwoarangnak valami rúgáscucca. Megfogja az emberke kezét és a sarkával hátulról tarkónrúgja. Na szal valaki nem tudja annak van-e valami neve? Meg jó lenne ha tudnátok egy videót róla linkelni. Nemtudom kapok-e választ vagy jár-e erre valaki ezért ha valaki megírná mailben akkor hálás lennék.
Üdv.
[email protected] -
#81 Super Smash Bros. Melee/Brawl. -
djmassive #80 hülyeséget mondtok!!!
a mortalt vagy a tekkent???
ez hülye kérdés mortalt a mortallal tekkent a tekkennel ez a rend
és amúgy a TTT vagy a T4 vagy a DA mindegyik jó de mindegyik másba
megszállot tekken meg mortal b_zi vagyok több milliárdszor kiakasztottam és higgyetek nekem ha egy jót akartok verekedni akkor tekkent vegyél ha szeretsz varázslatokat meg egy szir-szarokat akkor mortal -
#79 Tekken 1 -
#78 A Tekken a világ legjobb játéka. Ne írjatok rosszat egyik részére se! -
semi #77 PS2-t csippeltetnék és vennék TEKKEN TAG-ot!
plz email me:
[email protected] -
wector69 #76 én akarnék csak kéne emu -
ironfist #75 Na senki nem akar? -
ironfist #74 itt az msn címem szójlon aki akkar tekkenezni
[email protected] -
ironfist #73 nekem álltalában ilyen estefelé lenne jó
de holnap szinte egésznap ráérek -
ironfist #72 Tényleg akarsz? -
#71 És ez már meg is történt, ki nyert? -
#70 Dehogynem, en azonnal most:D -
ironfist #69 Nem akkar valaki tekken 3-azni velem a neten? -
ironfist #68 Tekken tag verseny Pécsen!!
Akit érdekel irjon: [email protected] -
zsotesz #67 Valaki látta már a street fighter ex plus 3-at? Asszem ez a címe. Egy-két éve láttam a game one nevű csatornán, elég jól nézett ki. -
#66 Deha azt mondom, hogy a SC2-nek is van cd ripje, akkor jobb játék lesz?
Egyébként szerintem próbáld ki a story módot, vagy mit, amikor a térképen haladsz előre. Dreamcaston az első részt nagyon sokáig nyúztam. Ott lehet előhozni nagyon sok extrát, ruhák, fegyverek stb. -
#65 A VF tan jobb mint a Soul Calibur 2 mert a VF az nekem 650 megas CD-re van irva de a SC2 az 4.3 gigat foglal a DVD-en es szerintem loszart sem er.
A SC2 -nek szerintem az egyik legjobb intro-ja van. De a jatek maga gyorsan megunhato :( -
#63 VF=Virtua Fighter
Ennek legújabb darabja a Virtua Fighter 4 Evolution. A story mód miatt nagyon hosszú időre leköti az embert. Kurva sok extra cucc van benne, bonusz cuccok, stb. Ha minden igaz hamarosan +lesz. Igaz Cheap? :D -
#62 Mijaza VF? Virtual Fighter? En mindgyart kiirom a Soul Calibur 2 es jaccom majd irom milyen. -
#61 Én most a VF4Evo-ra kattantam rá. Az 576-ban leírtak alapján (és a többszáz egyéb review alapján netszerte) meg KELL hogy vegyem. Meg aztán VF játék még nincs a birtokomban. Tényleg, valaki tolja esetleg? Még az SC2 is hiányzik, de az egyenlőre nincs PAL-ban... -
#60 Mibol gondolod hogy jobb? -
#59 A cimre valaszolva egyiket sem, vegye Soul Calibur 2ot:)
Az legalabb normalis bunyos game:) -
#58 Hát a T4 az TÉLLEG SZAR. És elmondod, milyen lléévet írunk? 2005? -
#57 Nezd meg az 50 es 51 beszolasom es azta' pofaza' ertve? :))))) -
#56 hue... -
#55 Nekem jobban tetszett a Two Towers mint a Terminator4. -
#54 Most akkor a TTT jobb mint a T4? -
#53 Szerintem jobb, a T4 ben kevés extra van és a videók se olyan jók(kivéve az intro-t). -
#52 :)))))
Na szal jobb vagy nem? -
#51 Es nem is a The Two Towers
-
#50 Szal tenyleg jobb a TTT mint a T4 ? (nem Terminator negy te huje hanem Tekken 4!:)))) -
Head Hunter #49 Majd elküldöm ha eljutottam a mailjaimhoz :) -
Head Hunter #48 Nem nem, a Tekken 4 ilyen csak... -
Head Hunter #47 Hmm... Én kazaaról szedtem le, de van még egy hely... Nem a legjobb minőségü de a legjobb múvik. A címet nem tudom, de Googlebe beírod Mortal Kombat - Deadly Alliance trailer. Gamecubos hely. De ne tévesszen meg, Ps2-re is ugyanazok a múvik vannak... -
Head Hunter #44 Annál a srácnál akinek leírtam a mailját -
Head Hunter #42 34 karakter ;)
Már megírtam mailodra.
Hát, a Tekken 4-ben állati királyul van megcsinálva a Tekken Force mód, de a 3 pálya után már unalmas (Érdekes, hogy ott mindig beszarik a joyod és nem tudod leosztani a Kazuyat vagy kit). De viszont állati könnyü a játék, és szerintem a TTT jobb. -
Head Hunter #38 Én is 2500-ért tudok csak. Majd adok egy e-mailt! -
Head Hunter #36 www.tekkenzaibatsu.com
Rámész gamesre, Tekken4, és ott kiválasztod. Én kazából szedem le a TTT múvikat, pedig arra is a tekkenzaibatsu címét írja, de azt nem találom...