83
Tekken 4 vagy Tekken Tag???
  • Head Hunter
    Csak a fele japán. Az árkád meg a story mód nem. De hogy a lépéseket pl hjogyha sidestep vagy felállás közben kell csinálni azt sajna nem tudom. A történeteket a story módban írja még japánul. Ez zavar a legjobban. A duma Angol...
  • Head Hunter
    Figyu, azt hiszed eredetiben veszem??? Akkor nagyon tévedsz...
  • Balko
    milyen segitsegel talatad meg hogy melyekben vannak az emberek?
  • Head Hunter
    Hmm... Tévedtem az előző hozzászólásomban. A Tekken4et csak elképzeltem hogy rossz, mert mindenki ezt mondja. Most egy kicsit tovább játszottam vele, kipróbáltam a Tekken Force módot, és hogy is mondjam, hülyeségeket beszéltem (írtam :)). A MK5öt könnyen meg lehet unni. De az is nagyon jó játék. Kb. 1 szinten vannak. Szóval, csak ennyi. A TTTre nagyon kiváncsi vagyok, úgyhogy az lesz a következő játékom (Ha csak nem a Spyro EtheD vagy a Klonoa vagy mi).
  • Játékos
    Azért a TTT megfelelő játék a pofozkodós játékok kedvelőinek ! Én kihoztam egy napra a kölcsönzőből /500/ és jónak találtam. Érdekes játékstílust eredményez a segítő harc közbeni cserélgetése a valódi karakteremmel .
  • hen-tes
    mi a hosszú ?
  • Unknow
    Bleem!
  • BlaBlus
    Milyen emulatorral? Mi a neve?
  • Head Hunter
    Olvassátok el, akármilyen hosszú, ha lesz vagy van Ps2tők, ez a segít a Tekken vagy Mortal kérdésben!!!
  • Head Hunter
    Helló!!!
    Kb. Eddig játszottam az új játékaimmal (Ratchet & Clank vagy mi, Mortal Kombat DA, Tekken4) és meg kell mondjam, a Tekken 4ben nagyot csalódtam! Nem úgy értem, hogy rossz, de a Mortal Kombat 10milliószor jobb nála!!!!! És még a Tekken4ben + japán az írás (Engem a duma fele annyira érdekel) és sehol sem találom, hol írjam át. Az MKDAnál, az árkád mód eléggé extrásra sikeredett!!!!! Van egy vadállat, amit századszorra sikerült legyőznöm a Scorpionnal, úgy hogy agyon kombóztam a Ninja kardommal, és a Shang Shung vagy ki a lótök is eléggé sokáig tartott. A Mortal Kombat DA ban az árkád mód csak a koinok gyüjtésére való(Ezzel veszel embereket, de az is csak egy kis segítséggel a netről lehetséges, mert van ötmilliárd koporsó és az egyikben vannak...). A konkveszt(Fogggggalmam sincs hogy írják) mód nyerte el tetszésem, itt van 228 küldetés, 8 alap, amit csak Sub zero barátunkkal lehet, és minden embernek még 10. Itt is jól belehet termelni a koinokat. Szóval TTT vagy Tekken4??? Egyik sem! Mortal Kombat Deadly Alliance!!!!! (Na jó, a Tekken 4 is jó de a MKDA...)

Na ennyit a TTT vagy Tekken 4 fórumról :)
  • Unknow
    Tekkenből nincs és nem is lesz PC-s verzió. Emuláturral tudod lejátszani de a Tekken 4-et már azzal sem ha nincs DVD olvasód. Ha jól tudom a T4-ből már csak DVD backup van mivel nem fér rá egy CD-re.
  • BlaBlus
    Nah szoval Tekken -bol van PC -s verzio, akar olyan amelyik emu -val fut?
  • Head Hunter
    A TTTről esetleg később lehetne szó, mert először a Tekken4 lesz meg (Néhány perc és apám itthon van vele)
  • Head Hunter
    Jacek, most látom milyen butus dolgot írtál! :D
    A TTT lehet hogy olyan mint a Tekken 3, de 34 karakter van benne, és olyan a grafikája, mint a Tekken 4-nek. Lehet benne tagolni, meg minden szipi szupi dolog...
  • Unknow
    3e Ft-ért korrekt:)
  • Unknow
    nem az... az összes résznek a szereplője benne van (legalábbis majdnem) és sokkal királyabb.
  • Head Hunter
    2000-3000 körül megvenném...
  • Head Hunter
    Hogyan tudod bizonyítani, hogy nem vagy Softver rendőr? :D
  • Head Hunter
    Köszönöm.

A Soul Caliburt, és a MK5-őt illetően, igazatok van. Az én örök és kedvenc játékom a Soul Calibur 2. A Mortal Kombat az a játék, amit 100% hogy megszerzek. De akartam egy Tekken játékot is. És ezért kérdeztem... Köszönöm.

Davidus, mennyiért vesztegeted??
  • Játékos
    Ezen már én is agyaltam , az Indexen többen a TTT-t javasolták , úgyhogy majd én is azt veszem meg /már ha majd összejön rá a lé :)))/ . Azért veszem meg eredetiben , mert nem szeretem , ha az orig gépben turkálnak és változtatgatják . Amúgy is csak egy-kettő játék érdekel , azokat meg bírom venni ha már csak 8-9 körül van :)
  • Sephi
    Vegyed meg a Mortal Kombatot oszt jovan :)))
  • Jacek
    TTT mert vegye meg az vegul is bazz a Tekken 3 csak ps2 grafal??
  • [Walaki]D`Lair
    inkább nézd meg miket raktam az AUTÓ mániába :DDD
  • CSOCSO
    naaah hátrább az agyarakkal
  • [Walaki]D`Lair
    Mennyémá' a szar konzolos trágyákkal!
  • barret
    ja.
  • Unknow
    Megvenni a Tekken Taget íratni meg mindkettőt:))) Egyébként ott az igazság Barrettnél:) Deha Tekkent akarsz és csak az egyiket akkor mindenképpen TTT:)
  • barret
    soul calibur...
  • Head Hunter
    Helló!!!

Az érdekelne, hogy a Tekken Tag Tournamentet, vagy a Tekken 4-et érdemes megvenni?????

Előre is kösznet a válaszadóknak!!!