20
Lock On: Modern Air Combat
  • Bence12233
    Hello mindenkine
    hol lehet a játékhoz magyarositást tlálni??
    elöre is köszi
  • Lt.Balu
    Ez a dongo dolog nagyon tetszik..Axel,ha adnál egy e-mail cimet,megköszönném:)
  • Reaper
    Miért ne lenne:) De egyet tudnod kell. A század orosz oldalon repül minden szimben:) Szal, ha német cuccokkal vagy később a csövesek közül amerikaiakkal akarsz repkedni akkor nem ez a te helyed:))) Ha mindezek ellenére csatlakoznál, jelezd az oldalunkon található fórumon. Amúgy a század jelen pillanatban il2-vel repül, a flanker sajnálatos netes bugjai miatt:( De már nem kell sokat várni a LOMAC-ra remélhetőleg. Nah hali!
  • Lt.Balu
    fogalmam sincs hogy lehet
  • rusland
    http://www.il2sturmovik.com/forgotten_battles/fb_screenshots.php
  • Bandew
    Bocsi hogy idepofátlankodom, de hogy lehet megváltoztatni a regisztrációmban az e-mail címet?
  • rusland
    de amugy nem is igazan szeretem a modern repulozest
    nem tul izgalmas ho kovetozni...
  • rusland
    Krászniji áhotnyiki
    voros vadaszok Redhunters oldalan

• rusland
    hat... en ugy olvastam hogy il2 engine
    amugy szimben en csak il2-t nyomo jatszottam mast is de szerintem il2-hoz kepest minden loturo
    foleg hogy jon a il2 kiegeszito...
    :)
  • Lt.Balu
    Igazad van.bocs(rusland nevében is:) )
    Amugy érdekel ez a század amiről szó van.......
    Milyen szimeken,milyen tipusokon repültök?
    Már van egy kis tapasztalatom( Air Hungary Virtual, FlightSimulatorClub,...)
    Az MSFS-en kívül nyomom az IL-2-t,USAF-ot,Flanker 2.0-át....
    Ha van esélyem irj.......:)
    THX előre is:
    Lt.Balu(HA-FUN)
  • Reaper
    Bocsi, hogy közbeszólok, de nem igazán az IL-2 motorjával megy. Az engine a Flanker 2 felturbózott, vmint az Ubisoft saját engine-jének
    elegye. Nem sok köze van az IL2-höz, max a felhők megjelenítése. Te az FB enginejére gondolsz alapból, de azzal is csak a víz, meg a felhőzet a közös vonás és az is csak azért, mert az Ubisoft adja alá a lovat:-D Nah csak ennyit akartam kiegészítésként. Amúgymeg, ha érdekelnek képek, videók,infók a LOMAC-ról látogassátok időnként oldalunk:

Red Hunters base
  • Lt.Balu
    Az sem egy arcade game......:)
    Más szimmel is nyomulsz amugy?
  • rusland
    az IL2 sturmovik motorjaval megy majd a game...
  • Lt.Balu
    A SimHQ értesülései szerint a LOMAC demo verzioja 2003 január végén/február elején lát napvilágot.Izgatottan várjuk....:)
  • Lt.Balu
    Üdvözlök minden szimulátorfunt.Aki tud híreket a LOMAC-kal kapcsolatban,irjon bátran:)