20
Lock On: Modern Air Combat
-
Bence12233 #20 Hello mindenkine
hol lehet a játékhoz magyarositást tlálni??
elöre is köszi -
#15 Ez a dongo dolog nagyon tetszik..Axel,ha adnál egy e-mail cimet,megköszönném:) -
#13 Miért ne lenne:) De egyet tudnod kell. A század orosz oldalon repül minden szimben:) Szal, ha német cuccokkal vagy később a csövesek közül amerikaiakkal akarsz repkedni akkor nem ez a te helyed:))) Ha mindezek ellenére csatlakoznál, jelezd az oldalunkon található fórumon. Amúgy a század jelen pillanatban il2-vel repül, a flanker sajnálatos netes bugjai miatt:( De már nem kell sokat várni a LOMAC-ra remélhetőleg. Nah hali! -
#12 fogalmam sincs hogy lehet
-
rusland #11 http://www.il2sturmovik.com/forgotten_battles/fb_screenshots.php -
#10 Bocsi hogy idepofátlankodom, de hogy lehet megváltoztatni a regisztrációmban az e-mail címet? -
rusland #9 de amugy nem is igazan szeretem a modern repulozest
nem tul izgalmas ho kovetozni... -
rusland #8 Krászniji áhotnyiki
voros vadaszok Redhunters oldalan
-
rusland #7 hat... en ugy olvastam hogy il2 engine
amugy szimben en csak il2-t nyomo jatszottam mast is de szerintem il2-hoz kepest minden loturo
foleg hogy jon a il2 kiegeszito...
:) -
#6 Igazad van.bocs(rusland nevében is:) )
Amugy érdekel ez a század amiről szó van.......
Milyen szimeken,milyen tipusokon repültök?
Már van egy kis tapasztalatom( Air Hungary Virtual, FlightSimulatorClub,...)
Az MSFS-en kívül nyomom az IL-2-t,USAF-ot,Flanker 2.0-át....
Ha van esélyem irj.......:)
THX előre is:
Lt.Balu(HA-FUN) -
#5 Bocsi, hogy közbeszólok, de nem igazán az IL-2 motorjával megy. Az engine a Flanker 2 felturbózott, vmint az Ubisoft saját engine-jének
elegye. Nem sok köze van az IL2-höz, max a felhők megjelenítése. Te az FB enginejére gondolsz alapból, de azzal is csak a víz, meg a felhőzet a közös vonás és az is csak azért, mert az Ubisoft adja alá a lovat:-D Nah csak ennyit akartam kiegészítésként. Amúgymeg, ha érdekelnek képek, videók,infók a LOMAC-ról látogassátok időnként oldalunk:
Red Hunters base -
#4 Az sem egy arcade game......:)
Más szimmel is nyomulsz amugy? -
rusland #3 az IL2 sturmovik motorjaval megy majd a game... -
#2 A SimHQ értesülései szerint a LOMAC demo verzioja 2003 január végén/február elején lát napvilágot.Izgatottan várjuk....:) -
#1 Üdvözlök minden szimulátorfunt.Aki tud híreket a LOMAC-kal kapcsolatban,irjon bátran:)