22366
  • Kit--Kat
    hogy ha Enzót raktál bele még az sem érdkel, csak had nézzem meg
  • Kit--Kat
    neem nyugi
  • KG21
    megint csak belekötnél
  • Kit--Kat
    Berakod a végleges felhozatalt?
  • KG21
    úgy lesz, hogy kicsomagolod a GTAVC könyvtárba, és után annyit kavarsz vele amennyit akarsz, még mielőtt elindítanád.
  • zoli80
  • Tuvok #18514
    hmm, megmaradt a Loading, please wait utáni fekete képernyő, nemértem
  • Kit--Kat
    1000köszönet, még 1 kérdés, ha az ember meg akarja kabarni az autókat meg tudja, még berakás előtt?

Adnál egy linket a targa Camaróról?
  • Tuvok #18512
    Htx !
  • KG21
    kb ugyanennyit, a többi extra elenyésző méretű. Egyébként mellékeltem az eredeti játékmenetes verziót is.
  • Kit--Kat
    csak a járművekkel 1ként mennyit foglal?
  • KG21
    tessék
    fronten2
    hud
  • Kit--Kat
    csak a kocsikkal mennyit foglal?
  • KG21
    a max uploadom csak 10k körül van, az tart annyi ideig
  • KG21
    gyanítom az nem txd volt, amit betettél, hanem dff, és azt írták az eredeti txd-t meg kell hagyni. Ugyanez az apache lesz a modban is egyébként
  • Kit--Kat
    mond meg hol kell keresni, Akkor az tényleg sokára lesz meg.
    8 órára???
    mi tart annyi
  • Kit--Kat
    inkább használd az autómata installálót:
    GTA Mod Installer V4.1

http://www.gtaonline.hu/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=index&req=viewsdownload&sid=22
  • Kit--Kat
    1x leszedtem egy olyan magyarosítást, ahol nem csak azt fordították le, hogy ide meg oda menyj, hanem a párbeszédeket is meg minetn.
    Nem tudja valaki honnan tudnám leszedni megint?
  • Kata
    Felraktam egy új, élethűbb apache helikoptert. A cuccban csak txd file volt, a readme-ben le volt írva, hogy ezt cseréljem le, meg a default.ide file-ban egy sort. Ezt mind szépen és ügyesen megtettem, de a játékban a helikopter hófehéren, azaz textúra nélkül jelent meg. Miért?
  • KG21
    még korai, kb 8 óra még felcsorog, aztán arra is várni kell, hogy az admin kitegye a lapra, szal holnap reggelre lesz csak letölthető
  • Tuvok #18500
    Senki ? Nahát ehh, micsoda segítőkész banda !
  • Kit--Kat
    Mátrix, akkor nem tudsz szólni mondjuk a Mantisznak???
  • Kit--Kat
    áhh végre
  • KG21
    béke emberek, megjött a huntutis magyarítás, még tesztelek egy kicsit, aztán délután kezdem is felnyomni. 185 megás lett a rar egyébként
  • bodesz
    ez minenkire még rám és taki ra is vonatkozik mindenki fogja magát vissza majd mod megjelenése után jöhet az öröm meg a többi
  • Kit--Kat
    nahh mikor lesz már kész a mod?
  • zaki
    Kit Kat kicsit vegyél vissza az arcodból, és ne parasztozzál itt ember, nem vagyunk egy súlycsoportban. olyan szerencsétlen üzeneteid vannak, hogy az már siralmas, csak röhögni tud rajta az ember. hány éves is vagy, 14? mert többet nem nézek ki belőled (sry a 14 évesektől :P)
  • Kit--Kat
    szerintem ez csak jó:)
    Driv3r na az überdurva játék lesz.
  • GixEr
    A kovetkezo resz is ugyanazon(tovabbfejlesztett) engine-n fog alapulni igy az alapok nem vagy csak kis mertekben valtoznak. En sem vagyok fanatikus jatekimado, csak a magam szorakoztatasara modellezgetnek es probalgatnam.
  • M@TriX
    akkor inkább a Driv3r, ez már nemsokára lejárt lemez lesz.... de tőlem nyugodtan, csak saját vélemény...
  • Kit--Kat
    akkor jósokáig rázodhat, mert több mint 1 évig minimum nem lesz
  • M@TriX
    mire belerázódsz itt a köv rész, sztem azzal kezd. Magyarhonba kevés az ilyen fanatikus játékimádó, mivel itt munkásemberek laknak, külföldi fórumokon próbálkozz...
  • GixEr
    Akar lehetnek az is, de hogy?
  • Kit--Kat
    egyébként engem nem is az érdekel, hogy kin legyen a nevem vagy nem, hanem, hogy végre csak igazi realisztikus 80as évekbeli verdákkal nyomulhassak a VC-ban.
    De még erre várni kell sajna
  • M@TriX
    csak fanatikusoknak ajánlott... ;)
  • GixEr
    Akkor lenne egy utolso probalkozasom:
    Valaki keszitett mar barmilyen jarmuvet/map-ot 0-bol kiindulva önerőből?
  • M@TriX
    "De ha 1 oldalt hátrébb mennél, én csináltam direkt 1 olyat amin csak KG neve van"

megvolt már anno, attól függetlenül mondtam...
  • Kit--Kat
    Azért mi beszélgettünk ICQ-n néhányszor, és küldözgettem neki autókat, meg megbeszéltük mit mi helyére rakjon be.
    Ennyi
  • Kit--Kat
    zaki te meg mit vered a nyálad, csinálj valamit aztán pofázz, egyébként annó KG mondta, hogy rakjam majd ki a nevem, amikor megbeszéltük, hogy én csináljam a mod képét...
    Szóval elmehetsz LOLozni a házad melletti szántóföldre
  • Tuvok #18481
    Vki el tudná küldeni az eredeti
    - fronten2.txd
    - hud.txd
    fájlokat pl . FTP-re feltöltve vagy mailben, akárhogy ?
    Plz !