GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thanx
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
nem kell ilyen csak sima img tool!
itt megtalálod a Friss cikkeknél(fent a középsõ,és ott felülrõl a harmadik!)ott részletes leírást találsz hogy mit-mit hova,stb...
itt megtalálod a Friss cikkeknél(fent a középsõ,és ott felülrõl a harmadik!)ott részletes leírást találsz hogy mit-mit hova,stb...
re.,...na megcsináltam 2 vírusírtást,és egy komplett töredezettség mentesítést C,D meghajtón..valamivel gyorsabbank tûnik..de nem az igaz..asszem maradok a jóöreg,hatásos Cformatnál!
Nah! ha valakinek van kedve és nagyon unatkozik leirhatná hogy hogyan kell berakni a kocsikat a game be mert anno én is foglalkoztam vele de az már naon régen volt ... és sajna elfelejtettem annyi rémlik hogy kell egy img tool egy txd tool meg valami a dff nek de csak viceTXD toolt találtam ....
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
már megint dumaparty😛 ... amúgy én nem csípem annyira azt a gta online oldalt, összeakadtam ott egy elég sötét arccal a fórumban, amikor megpróbáltam tájékoztatni õket a modern-modról. Azt mondta, az ultmate VC- a király mod, a minek meg szar, mert nem futkosnak az utcán GT autók

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
ja meg a másik...a tuti toll az a neon gecc....olyat szerzek wazze...simán leérettségizek...igaz még csak másodikos vagyok,de mostanság is jól jöhet!😄DDD
off
király...most van szó a "Kattints rá nagyi" sulinetes programról a híradóban!pfff....elképzeltem nagyfatert amint SOF2-zik,vagy amint nosztalgiázik a Call of Dutyin!😄DD
on
király...most van szó a "Kattints rá nagyi" sulinetes programról a híradóban!pfff....elképzeltem nagyfatert amint SOF2-zik,vagy amint nosztalgiázik a Call of Dutyin!😄DD
on
ha nincsen vírus akkor megyek és töredezettség mentesítek...😄DDD
ha azután is akadozik akkor Cformat szarok bele!
ha azután is akadozik akkor Cformat szarok bele!
10 perc(max 15 perc)alatt ellenõrzi,és javítja a meghajtókat...nekem 3 van(C,D,E)és mind 3-at ellenõrzi,és javítja is...!
Én is használom a Ghost-ot. Nekem begyere. Norton Ghost 2003 az ucssó asszem. Készíthetsz image-et egész vinyóról, ill particióról. Ami a lényeg hogy FAT táblát, mindent elment, így ha meghal a rendszer, a visszaállítás megfelel egy formattal + a lementett adatok visszamásolásával. Oszt utána minden buli. Minden a helyén, programok, registry, boot, stb.
[merlinw.org]
most épp a net caféból hozott fut...de leszedtem 1-et ami külön a my doomra van specializálódva...
most épp a Symantec W32.Blaster.Worm Fix Tool 1.0.6.1-es megy...
most épp a Symantec W32.Blaster.Worm Fix Tool 1.0.6.1-es megy...
pikk pakk...én láttam már ilyen progit mûködés alatt...net cafés haveromék ezt csinálják...minden reggel leghostolnak 10 gépet...és azt mondja hogy kb. 10 perc amíg megcsinálja...jó igaz ott nincsen 80GB hely lefoglalva,de van 1-2 géjm ott fenn,stb...
örülne is a szám, ha lenne 25 giga helyem... nyáron majd kéne venni egy 120-asat, mert nagyon nem jó ez így...
az lenne kib*szás a javából, ha nekikezdenék, és nem tudnám visszaállítani a fájlokat... ki is lépnék az ablakon az tuti 😛
hallottam olyanról hogy "ghost"..tehát hogy lemented egy imidzs fáljba a cuccokat és csak leghostolod és visszateszi a régi cuccokat...olyan mint a rendszer visszaállító csak itt a komplett cuccot teszi vissza...lehet hogy kéne szereznem 1 ilyen ghost progit!
hú bazz, folytatni is kellene a gamet, amit elkezdtem... majd 7végén beleülök, aztán megpróbálom minnél tovább vinni
mondom szvsz nem ártana 1 Cformat...rég volt már...vagy egy vírus írtás kéne...az se volt már 1 hónapja!elis indítom!
addig meg kirakom ezt a banner-t a linkkel 1ütt, aztán majd írok az oldal szerkesztõinek egy mail-t, hogy nem tudják-e az eredeti logo-t elküldeni, és akkor az tesszük ki
fos net is baszakszik....qrva jó...leépült a ladikom...sürgõs orvoslás kell....ez így nem állapot hogy akad a vc,egy ilyen brutál gépen!
fos net is baszakszik....qrva jó...leépült a ladikom...sürgõs orvoslás kell....ez így nem állapot hogy akad a vc,egy ilyen brutál gépen!
lol nekem meg belassult a gépem...akadozik a Vice City..még 800*600-on is!pedig 1 hete nem csinált ilyet...most meg elkezdte ez a fos gép!
de én az oldalt szeretném "reklámozni" vágod? szal úgy, mint a call of duty-ban, hogy a callofduty.hu bannerjét ide betesszük a fejlécbe, és a logo aláa alinket. és csak rányomsz, és ott vagy a gta online oldalon