GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ranGer2
thanx

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

DJ Skyline
nem kell ilyen csak sima img tool!
itt megtalálod a Friss cikkeknél(fent a középsõ,és ott felülrõl a harmadik!)ott részletes leírást találsz hogy mit-mit hova,stb...

DJ Skyline
re.,...na megcsináltam 2 vírusírtást,és egy komplett töredezettség mentesítést C,D meghajtón..valamivel gyorsabbank tûnik..de nem az igaz..asszem maradok a jóöreg,hatásos Cformatnál!

ranGer2
Nah! ha valakinek van kedve és nagyon unatkozik leirhatná hogy hogyan kell berakni a kocsikat a game be mert anno én is foglalkoztam vele de az már naon régen volt ... és sajna elfelejtettem annyi rémlik hogy kell egy img tool egy txd tool meg valami a dff nek de csak viceTXD toolt találtam ....

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

zaki
jó de jelenleg ez az 1 aktív gta oldal van...

KG21
már megint dumaparty😛 ... amúgy én nem csípem annyira azt a gta online oldalt, összeakadtam ott egy elég sötét arccal a fórumban, amikor megpróbáltam tájékoztatni õket a modern-modról. Azt mondta, az ultmate VC- a király mod, a minek meg szar, mert nem futkosnak az utcán GT autók

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

DJ Skyline
ja meg a másik...a tuti toll az a neon gecc....olyat szerzek wazze...simán leérettségizek...igaz még csak másodikos vagyok,de mostanság is jól jöhet!😄DDD

zaki
láttam én is 😛

DJ Skyline
off
király...most van szó a "Kattints rá nagyi" sulinetes programról a híradóban!pfff....elképzeltem nagyfatert amint SOF2-zik,vagy amint nosztalgiázik a Call of Dutyin!😄DD
on

DJ Skyline
ha nincsen vírus akkor megyek és töredezettség mentesítek...😄DDD
ha azután is akadozik akkor Cformat szarok bele!

DJ Skyline
én a repülõszõnyegtõl kész lettem..alap levagyok ma fáradva de ez rátett 1 konténerrel!

zaki
ez is komoly 😄DD

zaki
LOL

DJ Skyline
nincs mit...

DJ Skyline
tudom tudom...de van valami Boot Magic is...arról is hallottam már...azt te ismered?

zaki
zsííír, akkor asszem leszedem... thx

DJ Skyline
10 perc(max 15 perc)alatt ellenõrzi,és javítja a meghajtókat...nekem 3 van(C,D,E)és mind 3-at ellenõrzi,és javítja is...!

MerlinW
Én is használom a Ghost-ot. Nekem begyere. Norton Ghost 2003 az ucssó asszem. Készíthetsz image-et egész vinyóról, ill particióról. Ami a lényeg hogy FAT táblát, mindent elment, így ha meghal a rendszer, a visszaállítás megfelel egy formattal + a lementett adatok visszamásolásával. Oszt utána minden buli. Minden a helyén, programok, registry, boot, stb.

[merlinw.org]

DJ Skyline
most épp a net caféból hozott fut...de leszedtem 1-et ami külön a my doomra van specializálódva...
most épp a Symantec W32.Blaster.Worm Fix Tool 1.0.6.1-es megy...

zaki
asszem beteszem ezt a bannert a gta 3 topicba is...

zaki
mondjál már vmi jó vírusírót... te milye(neke)t használsz?

DJ Skyline
na az egyik vírus írtó semmit sem talált...elindítok egy másikat!😛

DJ Skyline
igaz ebbõl 16,14GB (játékokkal együtt az én cuccom)

zaki
1,5 éve még 4,3-as vincsim volt, állítom, hogy azzal jobban kiigazodtam 😊

DJ Skyline
pikk pakk...én láttam már ilyen progit mûködés alatt...net cafés haveromék ezt csinálják...minden reggel leghostolnak 10 gépet...és azt mondja hogy kb. 10 perc amíg megcsinálja...jó igaz ott nincsen 80GB hely lefoglalva,de van 1-2 géjm ott fenn,stb...

zaki
örülne is a szám, ha lenne 25 giga helyem... nyáron majd kéne venni egy 120-asat, mert nagyon nem jó ez így...

DJ Skyline
loál!

DJ Skyline
pedig csak 55,44 GB van lefoglalva a 80Gb-ból!

zaki
az lenne kib*szás a javából, ha nekikezdenék, és nem tudnám visszaállítani a fájlokat... ki is lépnék az ablakon az tuti 😛

zaki
igen? na erre kíváncsi vagyok, hogy 80 giga adatot hogy tudna visszaállítani...

DJ Skyline
hallottam olyanról hogy "ghost"..tehát hogy lemented egy imidzs fáljba a cuccokat és csak leghostolod és visszateszi a régi cuccokat...olyan mint a rendszer visszaállító csak itt a komplett cuccot teszi vissza...lehet hogy kéne szereznem 1 ilyen ghost progit!

zaki
hú bazz, folytatni is kellene a gamet, amit elkezdtem... majd 7végén beleülök, aztán megpróbálom minnél tovább vinni

zaki
format c? lol, az nekem olyan lenne, mint egy öngyilkosság 😄

DJ Skyline
sajna...

DJ Skyline
mondom szvsz nem ártana 1 Cformat...rég volt már...vagy egy vírus írtás kéne...az se volt már 1 hónapja!elis indítom!

zaki
ok... beállt, mint a klinikai halál, mi? 😛

zaki
ok, majd még 5X írd le 😛

DJ Skyline
töröld ki a többit plíz mert beállt a netem!

zaki
na ja, nem ezzel van a gond

DJ Skyline
egy P4 2,4 GhZ-es,Gigabite alaplapos,GeForce 4 ti 4200 8x,512 MB-os memó,80 GB Maxtor...

zaki
milyen géped van?

zaki
addig meg kirakom ezt a banner-t a linkkel 1ütt, aztán majd írok az oldal szerkesztõinek egy mail-t, hogy nem tudják-e az eredeti logo-t elküldeni, és akkor az tesszük ki

DJ Skyline
fos net is baszakszik....qrva jó...leépült a ladikom...sürgõs orvoslás kell....ez így nem állapot hogy akad a vc,egy ilyen brutál gépen!

DJ Skyline
fos net is baszakszik....qrva jó...leépült a ladikom...sürgõs orvoslás kell....ez így nem állapot hogy akad a vc,egy ilyen brutál gépen!

zaki
ezt a logo-t kéne kirakni sztem, sokkal szebb, csak az a baj, hogy rajta vannak a feliratok 😞

DJ Skyline
wazz lehet hogy kéne 1 Cformat lassan!

DJ Skyline
lol nekem meg belassult a gépem...akadozik a Vice City..még 800*600-on is!pedig 1 hete nem csinált ilyet...most meg elkezdte ez a fos gép!

DJ Skyline
aha...akkor szvsz mehet!

zaki
de én az oldalt szeretném "reklámozni" vágod? szal úgy, mint a call of duty-ban, hogy a callofduty.hu bannerjét ide betesszük a fejlécbe, és a logo aláa alinket. és csak rányomsz, és ott vagy a gta online oldalon

DJ Skyline
és ha csinálna valaki inkább hogy mit tom én "GTA Vice City SG Team" vagy valami ilyesmi!???????????????,