22366
-
#18560 ja pontosan ez kell egy VC-be:)))
Azt nem tudom megérteni, hogy ekinek ennyi ideje van és ennyire ért hozzá miért nem valami értelmeset csinál. -
#18559 persze hogy értem...azért tettem be azt a nem tudom milyen gennyt...VW Lupo de hogy néz már ki???#18554 -
#18558 naja már a 60as évekbe is ment tuning, de érted, hogy mire gondoltam ugye? -
#18557 jaja, a kipufogón akadt meg nekem is a szemem :P -
#18556 de nem bazz...motorháztető az már eleve jujj...brutál felnik,meg azok a kájhacső kipufogók!:P pffffffff -
#18555 hogy néz már ki? lol -
#18554 jó mondjuk ezt a rommá tuningolt izét én se tenném be!
ezért mondtam hogy csak disztkréten...felni,spoilerek,egy kevés belső tuning,meg még 1-2 cucc... -
#18553 80as években is ment a tuning, pláne amcsiban...csomó dragster,meg hot rod abban az években forrt ki teljessé...csak akkor még az európai ember nem nagyon tudta mi az...euban nem volt annyira tuning akkor...pláne itthon....jó kis kommunizmus beli kocsik voltak(ezt ugye nem kell részletezni)...én is úgy voltam ezzel hogy nem teszek be a VC-be egy mai kocsit se...de mivel csomó mai autót csináltak,és a régiek közül a felhozatal meg nem tetszett ezért rákényszerültem hogy betegyek mai kocsikat...különben is a BMW E30 80as évek beli!:PPP -
#18552 én utálom, ha a VC-hez csinálnak egy tuningolt verdát, mert ez a 80as évek.
A GTA 3-ban szerettem, de ebben nem.
Azt meg főleg nem, hogy full új autók+tuning. -
#18551 de különben egyetlen egy autót nem csinált még senki..és amire nagyon vágyom.............az egyBMW E30-as disztkréten feltuningolva...azt még senki nem csinált...sajnos... -
#18550 azt nmegtudom csinálni, hogy amelyiket nem akarom, hogy lecseréje, azt kitörlöm??? -
Darkboy #18549 :( -
#18548 legjobb esetben ma 8 után -
Darkboy #18547 mármint a modot -
Darkboy #18546 hi, mikor lehet letölteni -
#18545 úgy éretettem, hogy pl. a 2 Camarót kicserélném kapásból, tehát ezt meglehet e csinálni anélkül, hogy külön felrakjam őket Mod installerrel? -
#18544 jó én meg lelettem oltva mert megkérdeztem 2x hogy lesz e benne toyota supra...:PPPP...igaz már jórégen voltam itt és nem olvastam vissza azt a nem is tudom mennyi oldalt tehát nem tudtam hogy ez a mód CLASSIC lesz és nem 1 újabb modern...na mind1...különben minden elismerésem KG21-nek...eléggé baba kocsikat tett be...nekem legalábbis bejönnek ahogyan néztem a gallériáját róla...pláne az Apach helikopter...az nagyon ott van... -
#18543 fú azért ennyire nem vagyok benne elmerülve...modellezés után szerintem lekell texturázni az egész kocsit...
tehát ugye magának a modellnek ez a kiterjesztése amit megjelenít a játék az a .dff kiterjesztés...ezzel még csak magát a modellt jeleníti meg a játék totál fehérben...azt hogy melyik textúra rész hova smint azt nem tudom de a kiterjesztése .txd...
"objektumhoz/modellhez. Milyen "referenciapontok" vannak a jarmuveken/ mi alapjan azonositja a kulombozo dolgokat(obj..név/kozeppont)"...ugye ott vannak a különböző fájlok a játékban pl: a handling.cfg ahol megadja azokat a tulajdonságokat hogy mekkora legyen a kocs súlya,hossza,stb...ezt igazán egy carstat editorban lehet egnézni hogy melyik szám-adat mihez is tartozik,de állítólag a carstat editorok kitörölnek sorokat a handling.cfg-ből... -
GixEr #18542 Es vegre egy kis fenysugar....
A Max ismeretevel nem lesz gond ezert kerdeztem ugy, hogy modelezes utan mi a teendő. A gondom az, hogy nem latom sehol sem leirva, hogy hogyan is hasznalhatom a meglevo vagy uj texturakat egy vadonatujonan berakott objektumhoz/modellhez. Milyen "referenciapontok" vannak a jarmuveken/ mi alapjan azonositja a kulombozo dolgokat(obj..név/kozeppont) -
#18541 szerintem a kerék méret átalakítását érti "kézzel belepiszkálásnak"...de nem tudom...ezt csak ő tudja!:P -
#18540 "Válasz 'Kit--Kat' üzenetére (#18537)"...szerinted?:PPP -
#18539 én? -
#18538 nem értem mit értesz a "kézzel belepiszkálás" alatt -
#18537 miért van az, hogy hogyha belep piszkálok kézzel a Countach dísztárcsájába, akkor utána nem tudok, más verdát felrakni, mert a 3Dwheelt kéri??? -
#18536 eléggé bonyolult dolog...értedned kell 3d grafikus progikhoz...maya,vagy 3d studio max...de hallotta valami zmodellerről is ami szinte minden forgalmasabb GTA oldalon van...plitt...alulról a harmadik...szal nem olyan egyszerű a dolog...pláne ha minőségi kocsit,vagy akármit akarsz csinálni... -
#18535 nem tudni az admin mikor linkeli ki, legutóbb majd1 napig tartott neki észrevenni:) -
#18534 ez mondjuk nem volt hülye kérdés, mert azt mondta KG, hogy lehet, csak holnap lehet letölteni. -
#18533 na ezaz:DD
Akkoriban úgy is minden Porschenak Turbó motoraj volz, ez nem is átverés ráadásul. -
#18532 igazad van sorry. csak az utóbbi 2-3 oldalon nincs mással tele a fórum, csak KitKat lámaságával, nem csoda, hogy nem bírom már idegekkel -
#18531 zaki nyughass már:) -
#18530 a speedster lesz benne, csak későn cseréltem már le, és a huntutisoknak nem szóltam, de oly mindegy mit ír ki nem? -
#18529 szerintem meg jobb lenne, ha nem kérdeznél hülyeségeket, mert olyan vagy, mint egy RYAN MCKEAN és ricsi1 keverék. -
#18528 Te meg egy nyelvtan 5, de unalmas vagy már, ez egy GTA Vice City topik.
Jobb lenne, ha ezzel foglalkoznál. -
#18527 akkor most mégse a speedster rakod be???
csak kérdezem, Porsche-Porsche nincs különbség. -
#18526 te egy matekszeni vagy -
#18525 akkor 8ra fenn lesz és lehet is már szeni, nem? -
#18524 THX, legalább tudom mi lesz benn pontosan:) -
#18523 elindítottam a feltöltést, 5 és fél óra míg felér -
#18522 good job kg21 -
#18521 Airwolf- Maverick
AMC Matador - Washington
Apache - Hunter
Aston Martin - Hotring Racer
Bentley turbo - Love Fist
BF Injection - BF Injection