22366
  • zaki
    hát nem tudom mi van, de én mikor letöltöttem a modot, akkor volt 2 db könyvtár a rarban, és szevasz. semmi readme fájt, sőt még a main.scm-et sem találtam egyik könyvtárban sem
  • M@TriX
    hát próbáld ki...
    de a biztos:
    install újra a gém, mod fel, go.
  • M@TriX
    ba+ readme-t olvasni nem szokás arrafelé?
  • Darkboy
    18786! plíz
  • bodesz
    ba+ ez fos mondtam küldetéseket haggyad mert Cortez(asszem nála) 2. küldetésénél amikor vkit meg kell védeni lefagy
  • Kata
    OK. :) Akkor majd nem padkázok. :)
    Egyébként ide raktam be képet, és azon vették észre a hozzáértő szemek, hogy szinte off-road magasságba van emelve egy-két autóm. megmondták hol és mennyire ültessem le őket. Megtettem, de sajnos pont a kedvenckém szikrákat hány minden útegyenetlenségnél. :)
  • Darkboy
    léccci!
  • M@TriX
    ezért elsősorban a .col file a felelős, abba is bele lehet nyúlni de rumlisabb, mint leültetni.
    Szóval:
    1. ne padkázz
    2. vagy emeld feljebb. ;)
  • steweee
    patch lesz hozzá? nem szégyen az, a múltkori mod se jött össze elsőre, sokan szidták, aztán kisebb módosítások után meg milyen jó lett!
  • Kata
    lejjebb ültettem a kocsikat, de az egyiknek (Brabus K8) mindig szikrázik a hasa minden kis padkán, a nagyobbak fel is borítják, ha gyorsabban megy a kocsi. Az SLR merdzsóval viszont semmi gond nincs, pedig jobban le lett ültetve... Orvosolható a hiba, vagy szokjam meg így?
  • M@TriX
    sztem nálatok van a gond, de ha hazamentem majd teszt
  • bodesz
    érdekes ha total commanderrel csomagolom egybe az egész bele a gameba nem megy de ha belemegyek a rar fileba és könyvtáronkét és külön a gta3.img-t csomagolom akkor muxik
  • bodesz
    csak nálam szar?
  • bodesz
    a gta3.img hibás asszem de nem tuti most kisérletezk hátha jó csak vmi nálam rossz
  • Darkboy
    hát... bajom van, rámegyek az új játékra és a töltésnél kifagy. rakjam vissza az eredeti main.scm-et?
  • M@TriX
    lehet readmet olvasni és gondolkozni. A küldetésekért mindig a main.scm felel szóval visszarakod, avagy nem rakod fel ha nem akarsz újjításokat, csak kocsikat.
  • bodesz
    na ujrarakni a gamet mert félek a modern mod(by KG21) után elszálhat
  • Tibor
    nekem 41% nál
  • bodesz
    na lenne 1 kérdésem:ez a mod ugye nem olyan hogy tele van rakva új küldetésekkel mert azt nem szeretm és mindig lefagy akkor a gamem vmennyi idő után?egyébként Grat a modhoz most tart letölé 95% nál :)
  • Tibor
    gratula a modhoz!
  • KG21
    mielőtt jönnének a vélemények, remélem figyelmbe veszitek, hogy betegen hoztam ezt össze, úgyhogy csak érzéssel nyilvánítsátok véleményt róla. lehet, hogy nem tökéletes, de ebből a járműkínálatból kihoztam amit lehetett.
  • bodesz
    na még 1 óra mire lejön :( :)
  • M@TriX
    Azért gyorsan leellenőriztem, a szerveren jó a file...
  • zaki
    kösz az együttérzést :P
  • Darkboy
  • Darkboy
    szar ügy!
  • zaki
    ehh, nálam kicsomagolásnál 98%-nál lemezolvasási hibát ír ki... most szedhetem le újból, király
  • Darkboy
    hoppá, a link lemaradt:

link
  • Darkboy
    itt van a játékok.hu fórum GTA VC Classic Mod topicja, amit én nyitotam ;)
  • Darkboy
    még 50 perc és lenn van
  • Darkboy
  • zaki
    gratula :D
  • Darkboy
    azt csináltam!
  • M@TriX
    néha próbáld ki a "Mentés másként..." opciót, néha az is jó. ;)
    látod-látod. ;)
  • Darkboy
    de inkább szedem böngészővel, most az itt a leggyorsabb
  • Darkboy
    na File Zilla-val szedem
  • Darkboy
    ja ok! nem néztem a linket
  • Darkboy
    jó télleg, bocs
  • M@TriX
    amúgy ennyi kreativitásod lehetne, hogy akkor nem Flashgettel szeded, amúgysem vmi jó progi. ;)
    Meg FTP-n van nem http-n itt user limit is van, többszálon ne szedd stb.
  • M@TriX
    jó van már 2 percenként nem illik kérdezgetni...