22366
  • DJ Skyline
    linket adjak vagy keresel magadnak?:)
  • Hmuda
    köcc
  • DJ Skyline
    linkje van?
    vagy ha megvan nemtudod nekem átküldeni?
  • Rincewind
    Van egy khurva nagy problémám:

Megcsináltam a játék összes létező küldetését, mellék feladatát, versenyét, kerti sütését, etc. MINDENT. De a stats-ban a számláló megállt 98%-nál. Most ilyenkor mi van, miért nem tudom 100%-ra kiprögetni a cuccot?!

Mielőtt valaki megkérdezni a hoodoo oldalán lévő 100%-os végigjátszás-listán az összes tétel megvan! Meg ezen kívül is megvan minden... :/
  • KG21
    nemtom, a main.scm buherálót még nem próbáltam, de létezik egy
  • DJ Skyline
    #18818?
  • KG21
    mondom, ha nvc2004 nem jön be, ott az original.zip, és lehet az eredeti játékmenettel nyomni
  • DJ Skyline
    minden kell!
  • Kit--Kat
    HMM CSAK a txd, meg a models könyvtárat másoltam be a játékba, de töltés közben kifagy.
    Mi a probléma?
  • Kit--Kat
    ugye csak az autók nevei vannak benne a text fájlban??
  • Kit--Kat
    :DD
    Ez a rendőrös sztori nagyon komoly:DD
    Szerintem úgy jó a játék ahogy van.
    Persze egy igényes küldetés mod azért jöhetne, de szerintem ez azért még távol van attól, főleg úgy amiket Kata mondott.
    Engem is zavart a tankolás, meg hogy nem nyílt az ajtó.
  • bodesz
    de az nem jó ehez nem?
  • Kata
    le lehet tölteni netről egy teljes mentés-készletet, amiben minden küldetés utáni mentés szerepel asszem...
  • bodesz
    pls vki csináljon 1 mentést azután a küldetés után amikor azt a diazt vagy kit kell megvédeni mert én 2óráj azzal szarakod amikor meg sikerült befagyott a gép és sztem az is csak véletlen volt na de akkor pls ezután a küldetés után 1 mentést PLS
  • Kata
    Én ezért is szedtem le a modern mod main file-ját és tettem vissza az eredetit. Nem tetszett az üzemanyag gyors fogyása, mert a kedvenc verdámmal a szinte fél játékot végig tudom játszani csere nélkül, és a benzin meg pár perc alatt kifogyott, a tankolás meg ezrekbe került. Abban is volt ez a csak kézifékkel nyíló ajtók, én sem tartottam fairnek, mert a rendőrt fél utcán végighúztam, hogy ott feszegeti a szerencsétlen a kilincset. Majdnem megszántam, és kiszálltam már neki.
    No meg egy csomó küldetés nem volt benne, és a játék nagyon rövidre sikerült.
    Most a sztori és a játékmenet eredeti, viszont az autókat megtartottam, bár igaz néhányat saját ízlésem szerint cserélgettem, vagy tettem fel.
  • Kit--Kat
    NA de azért remélem még lesz patch hozzá.
  • Kit--Kat
    Na de azért végül gratula a sérült Garnettnek
    Rövid idő alatt összehoztad a modot.
    Az autók választéka még mindig nem hibátlan...
  • Kit--Kat
    Ennek mi értelme van???
    szerintem ez a poén a játékban bárki bármikor kiszedhet.
    Te is ő is. Ez így fer.
    Így tök könnyű a játék.
  • KG21
    nyomva kell tartani a kéziféket, csak úgy száll be bárki az autódba
  • DJ Skyline
    txd importer exporter
  • Hmuda
    A kocsiki textúráját mivel is lehet megnyitni?
  • bodesz
    hogy lehet megoldani hogy pl a testőröd akit fizetsz hogy ne csak motorra tudjon felszálni hanem a kocsiba is be tudjon szálni?
  • DJ Skyline
    KG 21!
    azt hogy lehet,és hol beállítani hogy egy adott autó(pl az ügyvédnél mindíg szokott állni egy Admiral)más helyen álljon vagy esetleg még 1 autó álljon ott!?
    vagy ott van a golf pálya bejáratánál áll egy Comet...
  • Kit--Kat
    THX!
  • ScoobyDoo
    fájlokon jobbklikk ->tulajdonságok ->alul a kis pipa ki.
  • Kit--Kat
    irásvédettséget hol kell kikapcsolni?
  • Hmuda
    Melyik mod?
  • KG21
    a modban Ferrari328GTB van Cheetahnak, és Countach5000S infernusnak. Mindkettő nagyon szép.
  • Hmuda
    Skacok, ti mit ajánlotok Cheetah és Infernus modellnek? Amiket eddig leszedtem, annak vagy rossz az ajtaja, vagy Tommy rossz oldalon ül, meg hasonlók. URL-el ha nem nagy gond.
  • Darkboy
    ja, ok
  • KG21
    írásvédettséget le kell venni mielőtt rámásolnátok a modot, azt ugye tudjátok?
  • Darkboy
    de nekem van az egész játékról biztonsági mentés, azt ha átmásolom, úgy jó?
  • KG21
    cseréld le a colfile-ját egy eleve alacsony kocsiéra, és jó lesz
  • KG21
    raktam vagy 5 readme-t a játékhoz, nagy kérés, hogy elolvassátok? Nem véletlen van egy original.rar odatéve, ha csak az autók kellenek, azt csomizd ki.
  • magnum
    Amúgy kösz a modot!
    Limo kérdést is ügyesen megoldottad!
  • magnum
    Hogyha újrarakom a VC-t és a modból csak az autók filejait másolom akkor a város és a küldetések változatlanok maradnak, és a mentésbetöltés is menni fog?
  • M@TriX
    talán frisebb rarral próbálkozz?! nemtom
  • M@TriX
    ott van
  • KG21
    az lehetetlen, ott kéne lennie
  • KG21
    b+ olvasd el a readme-t benne van arra az esetre a megoldás