22366
-
#18840 linket adjak vagy keresel magadnak?:) -
#18839 köcc -
#18838 linkje van?
vagy ha megvan nemtudod nekem átküldeni? -
#18837 Van egy khurva nagy problémám:
Megcsináltam a játék összes létező küldetését, mellék feladatát, versenyét, kerti sütését, etc. MINDENT. De a stats-ban a számláló megállt 98%-nál. Most ilyenkor mi van, miért nem tudom 100%-ra kiprögetni a cuccot?!
Mielőtt valaki megkérdezni a hoodoo oldalán lévő 100%-os végigjátszás-listán az összes tétel megvan! Meg ezen kívül is megvan minden... :/ -
#18836 nemtom, a main.scm buherálót még nem próbáltam, de létezik egy -
#18835 #18818? -
#18834 mondom, ha nvc2004 nem jön be, ott az original.zip, és lehet az eredeti játékmenettel nyomni -
#18833 minden kell! -
#18832 HMM CSAK a txd, meg a models könyvtárat másoltam be a játékba, de töltés közben kifagy.
Mi a probléma? -
#18831 ugye csak az autók nevei vannak benne a text fájlban?? -
#18830 :DD
Ez a rendőrös sztori nagyon komoly:DD
Szerintem úgy jó a játék ahogy van.
Persze egy igényes küldetés mod azért jöhetne, de szerintem ez azért még távol van attól, főleg úgy amiket Kata mondott.
Engem is zavart a tankolás, meg hogy nem nyílt az ajtó.
-
#18829 de az nem jó ehez nem? -
#18828 le lehet tölteni netről egy teljes mentés-készletet, amiben minden küldetés utáni mentés szerepel asszem... -
#18827 pls vki csináljon 1 mentést azután a küldetés után amikor azt a diazt vagy kit kell megvédeni mert én 2óráj azzal szarakod amikor meg sikerült befagyott a gép és sztem az is csak véletlen volt na de akkor pls ezután a küldetés után 1 mentést PLS -
#18826 Én ezért is szedtem le a modern mod main file-ját és tettem vissza az eredetit. Nem tetszett az üzemanyag gyors fogyása, mert a kedvenc verdámmal a szinte fél játékot végig tudom játszani csere nélkül, és a benzin meg pár perc alatt kifogyott, a tankolás meg ezrekbe került. Abban is volt ez a csak kézifékkel nyíló ajtók, én sem tartottam fairnek, mert a rendőrt fél utcán végighúztam, hogy ott feszegeti a szerencsétlen a kilincset. Majdnem megszántam, és kiszálltam már neki.
No meg egy csomó küldetés nem volt benne, és a játék nagyon rövidre sikerült.
Most a sztori és a játékmenet eredeti, viszont az autókat megtartottam, bár igaz néhányat saját ízlésem szerint cserélgettem, vagy tettem fel. -
#18825 NA de azért remélem még lesz patch hozzá. -
#18824 Na de azért végül gratula a sérült Garnettnek
Rövid idő alatt összehoztad a modot.
Az autók választéka még mindig nem hibátlan... -
#18823 Ennek mi értelme van???
szerintem ez a poén a játékban bárki bármikor kiszedhet.
Te is ő is. Ez így fer.
Így tök könnyű a játék. -
#18822 nyomva kell tartani a kéziféket, csak úgy száll be bárki az autódba -
#18821 txd importer exporter -
#18820 A kocsiki textúráját mivel is lehet megnyitni? -
#18819 hogy lehet megoldani hogy pl a testőröd akit fizetsz hogy ne csak motorra tudjon felszálni hanem a kocsiba is be tudjon szálni? -
#18818 KG 21!
azt hogy lehet,és hol beállítani hogy egy adott autó(pl az ügyvédnél mindíg szokott állni egy Admiral)más helyen álljon vagy esetleg még 1 autó álljon ott!?
vagy ott van a golf pálya bejáratánál áll egy Comet... -
#18817 THX! -
#18816 fájlokon jobbklikk ->tulajdonságok ->alul a kis pipa ki. -
#18815 irásvédettséget hol kell kikapcsolni? -
#18814 Melyik mod? -
#18813 a modban Ferrari328GTB van Cheetahnak, és Countach5000S infernusnak. Mindkettő nagyon szép. -
#18812 Skacok, ti mit ajánlotok Cheetah és Infernus modellnek? Amiket eddig leszedtem, annak vagy rossz az ajtaja, vagy Tommy rossz oldalon ül, meg hasonlók. URL-el ha nem nagy gond. -
Darkboy #18811 ja, ok -
#18810 írásvédettséget le kell venni mielőtt rámásolnátok a modot, azt ugye tudjátok? -
Darkboy #18809 de nekem van az egész játékról biztonsági mentés, azt ha átmásolom, úgy jó? -
#18808 cseréld le a colfile-ját egy eleve alacsony kocsiéra, és jó lesz -
#18807 raktam vagy 5 readme-t a játékhoz, nagy kérés, hogy elolvassátok? Nem véletlen van egy original.rar odatéve, ha csak az autók kellenek, azt csomizd ki. -
magnum #18806 Amúgy kösz a modot!
Limo kérdést is ügyesen megoldottad! -
magnum #18805 Hogyha újrarakom a VC-t és a modból csak az autók filejait másolom akkor a város és a küldetések változatlanok maradnak, és a mentésbetöltés is menni fog? -
#18804 talán frisebb rarral próbálkozz?! nemtom -
#18803 ott van -
#18802 az lehetetlen, ott kéne lennie -
#18801 b+ olvasd el a readme-t benne van arra az esetre a megoldás