22366
  • Tibor
    valaki csinálna 1 mozgóképes logót?
  • Tibor
    hogy teszel be ilyen linket?
  • Tibor
    thx M@trix!
  • M@TriX
    Katt ide
  • Tibor
    én nem tudom leszedni gta3inVC-t és nem birok felhasználói nevet csinálni a gamespy-nál!
    Valaki tudna küldeni egy címet, hogy honnan szedjem le a modot?
  • KG21
    hát én nem ismertem. Gondolom nem hemzsegtek Miamiban:)
  • M@TriX
    ja ha nem ismernétek: ez egy '81-es deTomaso Mangusta
  • M@TriX
    nyami..

• zaki
    jó, de ahogyan mondtad a sok bamba rendőr hátulról mindig belédjön, azellen(nemvéd) meg nem lehet mit kezdeni
  • Hmuda
    Ezért kell vigyázni, hogy lehetőleg csak a bűnözőket ágyúzzad. :-)
  • Hmuda
    Az nincs. Én csak kocsimodelleket rakok fel.
  • zaki
    azért tankkal nem olyan könnyű egy idő után írtani, mert amikor már 6*-os zsaruk jönnek tankokkal, gyakran megesik, hogy nem tudsz kijönni a tömegből (pl 2 tank belédjön), aztán vmi surmó fakabát kiszed a tankból, oszt' helló
  • DJ Skyline
    jaja...senki nem szed ki belőle...pláne ha fenn van a NVC 2004 mód!:)
  • Hmuda
    Vagy csak lazán megérinted vele. Azok a hülye zsaruk folyton hátulrol jönnek nekem mikro tankkal vagyok és mégik eldurannak. :-)
  • zaki
    thx
  • DJ Skyline
    jajaja...
    tankkal a legegyszerűbb...fogod magad...vagy kilövöd,vagy szemből neki mész!:)))
    pikk-pakk megvan a 12ő!:)
  • Hmuda
    Nincs. Én is tankkal nyomtam végig és uganúgy 12-t kellett és ugyanúgy megvan a 150 armor.
  • M@TriX
    ;)
  • ScoobyDoo
    Én feltettem, de kocsikat nem raktam fel. Nekem nagyon nem tetszett, mert azthittem (én naív), hogy majd a VC-ből lehet átmenni Libertybe. :D
  • M@TriX
    ez volt a nagy falat, hátha nemsokára megjelenik egy misszion pakk is...
  • M@TriX
    még az sem kell lásd 2. kép. ;)
  • KG21
    megnéztem a modot, elég jó, csak sajnos küldetések hijján unalmas. lehet img tool-al kocsikat beletenni, de sok értelme nincs sztem. Arra jó, hogy helivel megnézd LC-t felülről:)
  • M@TriX
    meg egy mocis:

Ha valaki kipróbálta leírhatja, hogy volt e probléma az új verdák berakásával....

• M@TriX
    húú, KG21, azt hittem ez a Liberty is, csak egy olyan mint a 0.1-es, azaz csak a város van átpakolva, de nem!! ;)

szuper alles.
    A RealMOD-ot érdemes alá felrakni?
    Amúgy itt egy kép akinek az kell:

• zaki
    nincs különbség, hogy rendőrkocsival, tankkal, vagy hunterrel csinálom meg a rendőrös vigilante küldiket?
  • Hmuda
    Akkor már csak a sebességet meg hasonlókat kell normálra visszavenni és jó is lesz a kocsi. Szvsz túl gyors és jól irányítható lett a Galant, az "életerejéröl" már nem is beszélve.
  • Hmuda
    Kösz.
  • KG21
    az előfordulást a default.ide-ben lehet állítani. pl úgy, hogy gazdag környéken executive, vagy richfamily, szegénynél poorfamily, meg van normal is, az mindenhol lesz
  • Kit--Kat
    Csak ízelítőnek:

• Kit--Kat
    Ez a kép szerintem a Coconut Groove-nál, vagy a Coral Gables-nél készült. Ezek is Miami részei.
    Ha érdekel titeket tudok berakni csomó képet Miami-ról amit felismertek a Vice City-ben is.
  • Hmuda
    Merre találom a kocsik adatait? Értem ez alatt a kormáyozhatóság-sebesség-stb és ami a legfontosabb, az előfordulást. Leszedtem egy Mitsubishi Galant-ot, gyönyörű meg minden de annyira ritka, hogy kétszer körbefurikáztam a várost és egy darabot nem találtam belőle. Meg azért is kellene mert túl erős lett, szóval M4-ből 3 tár kell, hogy kigyulladjon.
  • Kit--Kat
    Na most nagy gondba vagyok, South Beach, vagy Downtown-ba készült ez a kép??:))(Mert ugye Miamiról mintáztak a Vice City-s belvárost is.) Ha jól megnézitek a túlparton van egy jellegtelen barnás színű kocka épület. Na az a Miami Herald szerkesztősége. Csak nem tom, az most South Beach, vagy Downtown.:)))
  • Slayerboy
    Tedd vissza a régit, az sokkal jobb
    Legalábbis... nem biztos, hogy jobb, csak már +szoktuk!
  • zaki
    te beszélsz Scooby?
  • ScoobyDoo
    egyre rosszabb.... :D
  • ScoobyDoo
    KILL ZAKI :D
  • Hmuda
    Te kérdezted, mi cask próbálunk őszinték lenni. :DDD
  • Slayerboy
    :D
  • zaki
    hát ez több, mint bíztató