22366
-
#19200 valaki csinálna 1 mozgóképes logót? -
#19199 hogy teszel be ilyen linket? -
#19198 thx M@trix! -
#19197 Katt ide -
#19196 én nem tudom leszedni gta3inVC-t és nem birok felhasználói nevet csinálni a gamespy-nál!
Valaki tudna küldeni egy címet, hogy honnan szedjem le a modot? -
#19195 hát én nem ismertem. Gondolom nem hemzsegtek Miamiban:)
-
#19194 ja ha nem ismernétek: ez egy '81-es deTomaso Mangusta -
#19193 nyami..
-
#19192 jó, de ahogyan mondtad a sok bamba rendőr hátulról mindig belédjön, azellen(nemvéd) meg nem lehet mit kezdeni -
#19191 Ezért kell vigyázni, hogy lehetőleg csak a bűnözőket ágyúzzad. :-) -
#19190 Az nincs. Én csak kocsimodelleket rakok fel. -
#19189 azért tankkal nem olyan könnyű egy idő után írtani, mert amikor már 6*-os zsaruk jönnek tankokkal, gyakran megesik, hogy nem tudsz kijönni a tömegből (pl 2 tank belédjön), aztán vmi surmó fakabát kiszed a tankból, oszt' helló -
#19188 jaja...senki nem szed ki belőle...pláne ha fenn van a NVC 2004 mód!:) -
#19187 Vagy csak lazán megérinted vele. Azok a hülye zsaruk folyton hátulrol jönnek nekem mikro tankkal vagyok és mégik eldurannak. :-) -
#19186 thx -
#19185 jajaja...
tankkal a legegyszerűbb...fogod magad...vagy kilövöd,vagy szemből neki mész!:)))
pikk-pakk megvan a 12ő!:) -
#19184 Nincs. Én is tankkal nyomtam végig és uganúgy 12-t kellett és ugyanúgy megvan a 150 armor. -
#19183 ;) -
#19182 Én feltettem, de kocsikat nem raktam fel. Nekem nagyon nem tetszett, mert azthittem (én naív), hogy majd a VC-ből lehet átmenni Libertybe. :D -
#19181 ez volt a nagy falat, hátha nemsokára megjelenik egy misszion pakk is... -
#19180 még az sem kell lásd 2. kép. ;) -
#19179 megnéztem a modot, elég jó, csak sajnos küldetések hijján unalmas. lehet img tool-al kocsikat beletenni, de sok értelme nincs sztem. Arra jó, hogy helivel megnézd LC-t felülről:) -
#19178 meg egy mocis:
Ha valaki kipróbálta leírhatja, hogy volt e probléma az új verdák berakásával....
-
#19177 húú, KG21, azt hittem ez a Liberty is, csak egy olyan mint a 0.1-es, azaz csak a város van átpakolva, de nem!! ;)
szuper alles.
A RealMOD-ot érdemes alá felrakni?
Amúgy itt egy kép akinek az kell:
-
#19176 nincs különbség, hogy rendőrkocsival, tankkal, vagy hunterrel csinálom meg a rendőrös vigilante küldiket? -
#19175 Akkor már csak a sebességet meg hasonlókat kell normálra visszavenni és jó is lesz a kocsi. Szvsz túl gyors és jól irányítható lett a Galant, az "életerejéröl" már nem is beszélve. -
#19174 Kösz. -
#19173 az előfordulást a default.ide-ben lehet állítani. pl úgy, hogy gazdag környéken executive, vagy richfamily, szegénynél poorfamily, meg van normal is, az mindenhol lesz -
#19172 Csak ízelítőnek:
-
#19171 Ez a kép szerintem a Coconut Groove-nál, vagy a Coral Gables-nél készült. Ezek is Miami részei.
Ha érdekel titeket tudok berakni csomó képet Miami-ról amit felismertek a Vice City-ben is. -
#19170 Merre találom a kocsik adatait? Értem ez alatt a kormáyozhatóság-sebesség-stb és ami a legfontosabb, az előfordulást. Leszedtem egy Mitsubishi Galant-ot, gyönyörű meg minden de annyira ritka, hogy kétszer körbefurikáztam a várost és egy darabot nem találtam belőle. Meg azért is kellene mert túl erős lett, szóval M4-ből 3 tár kell, hogy kigyulladjon. -
#19169 Na most nagy gondba vagyok, South Beach, vagy Downtown-ba készült ez a kép??:))(Mert ugye Miamiról mintáztak a Vice City-s belvárost is.) Ha jól megnézitek a túlparton van egy jellegtelen barnás színű kocka épület. Na az a Miami Herald szerkesztősége. Csak nem tom, az most South Beach, vagy Downtown.:))) -
#19168 Tedd vissza a régit, az sokkal jobb
Legalábbis... nem biztos, hogy jobb, csak már +szoktuk! -
#19167 te beszélsz Scooby? -
#19166 egyre rosszabb.... :D -
#19165 KILL ZAKI :D -
#19164 Te kérdezted, mi cask próbálunk őszinték lenni. :DDD -
#19163 :D -
#19162 hát ez több, mint bíztató -
#19161 ja neked ott nem kék :(