22366
-
#19240 de itt mindíg!:((
na most jó lett a VC hogy leszedtem mindent ami VC gyanús és feltettem újra!:) -
#19239 nekem is szokott visszapofázni, főleg a nagyobb felbontású textúrák tömörítésénél. -
#19238 jut eszembe neked melyik TXD Workshop van meg?
az enyém ezeket írja ki mikor beakarom tömöríteni a textúrákat:
-Access violation at address 00404E50 in module 'txdworkshop.exe'. Write of address 01ACFFFC
vagy még azt is hogy nem tud tga-t vagy mit csinálni! -
#19237 ennyire?
most néztem meg!
Start/programokban volt vagy 3 Rockstar Games mappa...és 2x volt fenn a játék!és egy exeről ment az asztalról...
leszedtem mindent és most megy felfelé újra.... -
#19236 textúrabug lehet -
#19235 király!
szép a kilátás a vercerri mansionból?:PPP
mi a franctól van ez?
-
#19234 ja most már...de amikor én akartam akkor OFFLINE ezerrel!:(((
na mind1... -
#19233 pedig csorog róla... -
#19232 feltettem a NOS bottle mod-ot és nem találom a palackot sehol -
#19231 ez kéne nekem valahogy...de ahol van ott is offlinba van...valaki tud valami másmilyen linket? 2fast furious mirsubishi lancer... -
#19230 ;))) -
#19229 öcsém egyre jobb kérdésekkel sorozzák a fórumot az emberek...az NFS U topikban megkérdezték hogy hol és hogyan lehet tuningolni a kocsit...itt meg hogy hol van a NOS palack...
nincs a játékban NOS palack!azt lekell szedni és ki kell cseélni ügyesen... -
#19228 hogy micsoda? -
#19227 hol van nos palack? -
#19226 megvan -
#19225 hogy lehet bemenni a házba -
#19224 persze :)
van egy nascar féle verseny, egy roncsderbi, meg a crossmocizás (vagy triál). 100%-os végigjátszáshoz ez is kell, este 8-tól lehet bemenni a stadionba asszem éjfélig -
juhi01 #19223 lehet hogy én vagyok annyira láma de tudtátok hogy a sport csarnok szerrűségbe lehet mocizni? -
#19222 itttttt van még néhány kép a GTA: Liberty City modról! -
#19221 tom...de nagyon nincs is farmotoros kocsaj a játékban...asszem...tuti van 1-2 de nem tom mi...a BF Injection asszem az farmotoros... -
#19220 Hát persze...mivel olyan kocsira raktad, amelyiknek a motorja elöl van. -
#19219 áhhh...semmi kép sem...!
de azt birom mikor beteszek egy faromtorosat,és amikor füstöl a motor akkor ugye elől,és nem hátul....tehát ég a csomagtartó!:)))
porschéknél van ez így pl!
-
#19218 Nem lehet, hogy farmotoros volt? :) -
#19217 képen minden szarul néz ki!de szerintem nem olyan vészes...habár nálam mindíg akkor derül ki amikor beteszem a játékba és nekiesek láncfűrésszel...értek már ilyen meglepetések...lekaptam a motorháztetőt és sehol a motor!
a neon nekem se nyerő...télleg(gondolom nem lehet de azért megkérdezem)...azt nem lehet valahogyan valahol beállítani hogy minden autómnak más-más neonja legyen...mert tudtommal a particle,vagy a genericben fájlban kikell cserélni a carunder.txd-t(asszem így hívják---mindegy most nem nézem meg)és akkor szépen még a busznak,meg a kamionnak is neonja lesz!na de ez nekem nem kell...pláne hogy minden kocsi piros vagy akármilyen színű neonnal rohangáljon! -
#19216 hát az alsó no comment én is láttam, de ilyen minőségi időkben ekkor asz@rt kiadni, hááát, a neonok is elég bénák...
de lehet csak nem nem tetszik... ;) -
#19215 khm!:)))
khm khm!:P
-
#19214 köszönöm! -
#19213 én ajánlottam be nekik:) -
#19212 De jó ott van a mesterművem a gtaonline-on -
#19211 megcsináltam de amikor új játékot kezdtem akkor a betöltésnél az utolsó negyedben megáll -
#19210 Az sztem mindenkinél előfordul, ugyanis nálam is kereste. Én kicsomagoltam és simán bemásoltam a mappájába és gond nélkül futott. -
#19209 kerestet -
#19208 nekem nem találja az LC a azt a fájlt amit a telepítéskor keres -
#19207 Vannak vcm file-jaim de ha felinstallálom őket akkor nemcsak a modell hanem a kocsi adatai is megváltoznak. Ezt hogyan kerülhetem el? Nem akarok bikaerős Galantot meg ilyesmit, csak a modellt. -
#19206 nem nincs vele problemo amigo!
-
#19205 gta3.dir nevű fájlt is másolni kell -
#19204 mennie kellene.
A gta3 img az összes modellt és textúrát tartalmazza. Ebbe persze nem tartozik bele a kocsik beállításai és egyéb kondigurációs fájlok, ezekért a data könyvtár a felelős... -
#19203 Ezért kell megoldani, hogy már a legelején CSAK a bűnözőket irtsad és a gyalogosokat is próbáld messze elkerülni. Nem nagy kunszt, hameg megjön a katonaság, na bumm, úgyis közel leszel már a 12. szinthez. -
#19202 KG21!
ahoz hogyha én kimásolom a megvarázsolt gta3.img-t(kocsik,textúrák,stb..cserélve)...akkor mit kell még kimásolnom hogyha ráteszem az eredeti gta3.img-re akkor az én változtatásaim legyenek benne!
mert eddg amikor csak simán visszatettem a saját gta3.img-et az eredetire akkor minden maradt az eredetiben...tehát hiába cseréltem ki a dolgokat nincsenek meg! -
#19201 Itt tedd fel újra ezt a kérdést!