22366
  • DJ Skyline
    lol én már nem merek semmit mondani...most hogy lett ez az új mód én inkább csendben maradok...nehogy azt mondjátok hogy loptam...ugyanis (most már mind1)Scooby,és Én csináltunk egy (sokaknak nagyon nem tetszik majd,ha egyátalán feltetettjük egy tuning-modot...tudom elrúg a 80-as évektől,stb...aki nem hiszi mindjártaki nem hiszi itt a 2004. máj. 14. 13:55 | Válasz | #1719 hozzászólástól él a dolog...mindent ott beszéltünk meg...szal semmi kamu nem volt ebben amit most írtam...
    ami tényleg változott és nem ráépítettünk:
    -durván 40 kocsi lett kicserélve...a többi maradt a játékbeli...a leginkább használt,látható kocsik lettek kicserélve...
    -épületek: mansion,benzinkút,hotel room,stúdió,stb...
    -hírdetőtáblák...

megjegyzem törekedtünk az egyediségre...tehát nem akartam azt hogy egy leszedett cuccot beteszünk mert azt mindenki megtudja csinálni...
    handling...
    stb...
    de most hogy jött ez az új mód inkább hagyom...nem kell nekem hogy azt mondják loptuk az ötletet,stb...
  • KG21
    jaja, ezért vagyok rá mérges kicsit. A mi munkánkat barmolta szét, és mégcsak meg sem említ sehol.
  • Kit--Kat
    A Modernmodra húzta rá?
  • 12346
    :DDDD
    szedje le ezt a modod az akinek 6 anyja van. elég volt nekem az a néhány kép amit láttam belőle. a legkeményebb az a neon:)) az út textura meg ilyenek még elmegy, de az a piaci neon kavalkád az autók alatt..
  • KG21
    megnéztem most... hát az autók 90%-a még ugyanaz, amit mi válogattunk anno, néhány újjal kiegészítve, (amiknek bénák többnyire:D)
    -az a néhány újra textúrázott épület (piros Media Markt, Zöld Vercetti Mansion és hasonló ocsmányságok) meg az utak extúrái nem tetszenek,
    -az autók handlingjei rosszak (pedig csináltam javítást az eredeti modhoz, de úgylátszik ez a srácot nem érdekelte)
    -a betöltőképernyők viszont szépek, bár valszeg nem ő csinálta őket, csak rájuk firkált magyarul:P

azért megemlíthette volna, hogy a munka nagy részét, több, mint 77 autót nekünk köszönhet.
  • KG21
    lehet szedni azt a kicicomázott modern modot, de akinek van izlése sztem inkább ne tegye
  • Loco
    hú, lehet, hogy nagyon félreértek valamit, de én #19455 ben belinkeltem egy shotot, amikor sikerült 447 secet csinálnom, csak sokkal rövidebb távon sajna mint a te :(

de szerintem mindegy

aki 100 sec felett bír csinálni, az már ráérzett, és kis gyakorlás meg szerencse+türelemmel sok-sok másodpercet egykerekezhet kedvére:)

peace!
  • lamase
    hosszabb ideig?:) sztem neked 177sec nekem 275
  • lamase
    aha
  • Loco
    te sokkal gyorsabban mész:) én meg lassan, de hosszabb ideig. de én is kipróbálom robogóval;-) nehezebb?
  • lamase
    aha
  • zaki
    robogóval?
  • Ishamael
    Köszi szépen!
  • lamase
  • KG21
  • neckman
    fuck
  • KG21
    inkább hagyjuk akkor
  • neckman
    mivan
  • KG21
    valszeg nincs custom felnijük, de a default.ide -ben 249-et írtál hozzájuk.
  • zaki
    jóvanna, nem kell komolyan venni, csak az a 7 perc elsőre elég hihetetlenül hangzik
  • neckman
    üdv lehet hogy kicsit gagyi kérdés de amiket betöltöttem autókat nem mind de egy kettőnek nincs kereke nem látszik de gurul mi lehet a gond plz help
  • Loco
    miért lenne csít?

szerintem nagyon egyszerű: keresel egy hosszú egyenest(a washington beach) és egykerékre veszed. nyomva tartod az egykerekezőgombot, és a gázt csak meg-meghúzod, így nem esik hátra, de még megy is. washington beach végén a rendőrség fele óvatosan balra fordulsz(itt estem el én is a sokadik körben...) majd a parttal párhuzamos utcán végigmész. annak a végén egy enyhe balossal visszaérsz a kiindulóponthoz. a kanyarok neccesek, lassan kell menni. látod, én se mentem hosszan, csak sokáig. mindig csak éppen érj hozzá a gázhoz, kis türelem, és ráérez az ember

én is sokáig úgy akartam egykerekezni, hogy az egykerekezőgombbal 'jáccottam', de rájöttem, hogy azt folyamatosan kell nyomni, és a gázzal kell 'jáccani'.

amúgy elég szomorú, hogy ha valami nem megy elsőre, az mindjárt gyanús és biztos csít.

szívesen segítek, nem azért raktam be, hogy vetítsek vele, hanem , hogy lássátok, lehet ezt hosszabb idejig is.
  • lamase
    mivel?
  • Valen
    Media Market :))
  • zaki
    ez több mint 7 perc. vmi csít? mert hülye azért nem vagyok
  • Loco
    ööööö

nem tudom, mennyire aktuális, de nem hiszem, hogy nagy nehézség lenne vc-ben hosszan egykerekezni, most gyorsan felraktam a játékot, és harmadikra ilyet mentem:
    447 sec

lehet, hogy több a wr...
  • lamase
    ops
    faggio :D
  • lamase
    piaggoval tobb lett..
  • KG21
    MTA 03 kliens-t kell letöltened innen
    Aztán All Seeing Eye progival tudsz szervert találni
    ASE
  • Ishamael
    Hlihó! Kérdésem lenne!

Hallottam, hogy lehet multiban is nyomni GTA3-at, de kell hozzá valamiféle pach, vagy mod, vagy valami progi, ilyesmi... Mi ez, és pontosan hol lehetne lekapni? Légyszi, ha kompetens vagy a dologban, írj a [email protected] címre! Köszi,

DAVE
  • Slayerboy
    Szerintem egész jó, csak az a szar neon nem kéne bele...
  • Slayerboy
    118 másodperc
  • tommmyv
    hali!
    Van valakinek olyan mentése ami a 2-dik Rosemberges küldetés után készült?
  • gumikacsa
    11980 láb, nem? Akkor kb 4000 méter
  • hen-tes
    lefényképeztettem vele mer nem hittem el :D

nektek mennyi ?
  • Kit--Kat
    Na jó ne legyünk gonoszak, egy modern modnál se lehet rosszabb, és magyar legalább:)
    De komolyan.
  • hen-tes
    bááááázee
    mentem bepipilek
    bátyám az höe
    most csinált 11600 valammennyi métert egykeréken :DD
    vagy nem méter ? mi is ez ? :D
  • KG21
    bazz azok a gusztustalan neonok mindenfelé:DDD
  • Kit--Kat
    Pedig tényleg vártam ezt a helyhez és időhöz hű minőségi MODOT:))
    Én is csak röhögtem a képkeken
  • M@TriX
    pontosan, biztos ráküldené valaki a KGBt. ;)
    annyit kellene, amit te is csináltál, hogy a readme-ben legyenek benne, ennyi.