GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Lancia Delta Integrale kicsit zavaró, nem tudom mindek a helyére lett berakva, de nagyon lomha, meg úgy egyébként se passzol a játékba.
WTC nem hiszem hogy kell bele, az a gagyi átvezetõ híd is zavaró.
Splash srceen béna.
Billentyûkiosztás meg lett kavarva.
Régi mentés betöltésénél meghal.
Nem fikázásból mondom.
kácco kázolo pácsó
kácco kázolo pácsó
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
kácco kázolo pácsó
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Na ez lenne az összkívánságom.
Ja és még egy 84es Corvette meg 1 85ös BMW 5ös is kéne😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A kedvenc korszakom csakis igazi 80as évekbeli unikum autók kerülhetnek be nálam

[/cserf][/fülünyúl]
kácco kázolo pácsó
[/cserf][/fülünyúl]