GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KG21
írásvédettséget le kell venni mielõtt rámásolnátok a modot, azt ugye tudjátok?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

de nekem van az egész játékról biztonsági mentés, azt ha átmásolom, úgy jó?

KG21
cseréld le a colfile-ját egy eleve alacsony kocsiéra, és jó lesz

KG21
raktam vagy 5 readme-t a játékhoz, nagy kérés, hogy elolvassátok? Nem véletlen van egy original.rar odatéve, ha csak az autók kellenek, azt csomizd ki.

Amúgy kösz a modot!
Limo kérdést is ügyesen megoldottad!

kácco kázolo pácsó

Hogyha újrarakom a VC-t és a modból csak az autók filejait másolom akkor a város és a küldetések változatlanok maradnak, és a mentésbetöltés is menni fog?

kácco kázolo pácsó

M@TriX
talán frisebb rarral próbálkozz?! nemtom

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
ott van

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

KG21
az lehetetlen, ott kéne lennie

KG21
b+ olvasd el a readme-t benne van arra az esetre a megoldás

zaki
hát nem tudom mi van, de én mikor letöltöttem a modot, akkor volt 2 db könyvtár a rarban, és szevasz. semmi readme fájt, sõt még a main.scm-et sem találtam egyik könyvtárban sem

M@TriX
hát próbáld ki...
de a biztos:
install újra a gém, mod fel, go.

M@TriX
ba+ readme-t olvasni nem szokás arrafelé?

18786! plíz

bodesz
ba+ ez fos mondtam küldetéseket haggyad mert Cortez(asszem nála) 2. küldetésénél amikor vkit meg kell védeni lefagy

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Kata
OK. 😊 Akkor majd nem padkázok. 😊
Egyébként ide raktam be képet, és azon vették észre a hozzáértõ szemek, hogy szinte off-road magasságba van emelve egy-két autóm. megmondták hol és mennyire ültessem le õket. Megtettem, de sajnos pont a kedvenckém szikrákat hány minden útegyenetlenségnél. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

léccci!

M@TriX
ezért elsõsorban a .col file a felelõs, abba is bele lehet nyúlni de rumlisabb, mint leültetni.
Szóval:
1. ne padkázz
2. vagy emeld feljebb. 😉

patch lesz hozzá? nem szégyen az, a múltkori mod se jött össze elsõre, sokan szidták, aztán kisebb módosítások után meg milyen jó lett!

Kata
lejjebb ültettem a kocsikat, de az egyiknek (Brabus K8) mindig szikrázik a hasa minden kis padkán, a nagyobbak fel is borítják, ha gyorsabban megy a kocsi. Az SLR merdzsóval viszont semmi gond nincs, pedig jobban le lett ültetve... Orvosolható a hiba, vagy szokjam meg így?

[/cserf][/fülünyúl]

M@TriX
sztem nálatok van a gond, de ha hazamentem majd teszt

bodesz
érdekes ha total commanderrel csomagolom egybe az egész bele a gameba nem megy de ha belemegyek a rar fileba és könyvtáronkét és külön a gta3.img-t csomagolom akkor muxik

bodesz
csak nálam szar?

bodesz
a gta3.img hibás asszem de nem tuti most kisérletezk hátha jó csak vmi nálam rossz

hát... bajom van, rámegyek az új játékra és a töltésnél kifagy. rakjam vissza az eredeti main.scm-et?

M@TriX
lehet readmet olvasni és gondolkozni. A küldetésekért mindig a main.scm felel szóval visszarakod, avagy nem rakod fel ha nem akarsz újjításokat, csak kocsikat.

bodesz
na ujrarakni a gamet mert félek a modern mod(by KG21) után elszálhat

Tibor
nekem 41% nál

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

bodesz
na lenne 1 kérdésem:ez a mod ugye nem olyan hogy tele van rakva új küldetésekkel mert azt nem szeretm és mindig lefagy akkor a gamem vmennyi idõ után?egyébként Grat a modhoz most tart letölé 95% nál 😊

Tibor
gratula a modhoz!

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

KG21
mielõtt jönnének a vélemények, remélem figyelmbe veszitek, hogy betegen hoztam ezt össze, úgyhogy csak érzéssel nyilvánítsátok véleményt róla. lehet, hogy nem tökéletes, de ebbõl a jármûkínálatból kihoztam amit lehetett.

bodesz
na még 1 óra mire lejön 😞 😊

M@TriX
Azért gyorsan leellenõriztem, a szerveren jó a file...

zaki
kösz az együttérzést 😛

szar ügy!

zaki
ehh, nálam kicsomagolásnál 98%-nál lemezolvasási hibát ír ki... most szedhetem le újból, király

hoppá, a link lemaradt:

link

itt van a játékok.hu fórum GTA VC Classic Mod topicja, amit én nyitotam 😉

még 50 perc és lenn van

zaki
gratula 😄

azt csináltam!

M@TriX
néha próbáld ki a "Mentés másként..." opciót, néha az is jó. 😉
látod-látod. 😉

de inkább szedem böngészõvel, most az itt a leggyorsabb

na File Zilla-val szedem

ja ok! nem néztem a linket

jó télleg, bocs

M@TriX
amúgy ennyi kreativitásod lehetne, hogy akkor nem Flashgettel szeded, amúgysem vmi jó progi. 😉
Meg FTP-n van nem http-n itt user limit is van, többszálon ne szedd stb.

M@TriX
jó van már 2 percenként nem illik kérdezgetni...