22366
-
#19600 Köszi!
Na...akkor...meg is próbálnám... -
#19599 ez
ez is
ruszki lap
magyar lap
és onnan ami kell -
#19598 Pl? -
#19597 na szal van egy csomó oldal ami ilyenekkel foglalkozik! -
#19596 Már itt is vagyok! -
#19595 Hali!
Nekem a gta3-al kapcsolatban lenen kérdésem, de nem találtam hirtelena forumát, szal itt kérdezném meg. Felraktama game-t, hogy újra végignyomom. Aztán akad az alábbi konfigon. A poén az, hogy a fraps pl 60 fps-t ír ki, frame limiterrel is 29-30 kb. Arra rájöttem, hogy ahangkütyü miatt van, de hiába veszem le a Directx-nél a hardware acceleration-st csak kicsivel lesz jobb, de még így is játszhatatlan. Nicnsn valamelyikőtöknek valami jó ötlete? -
#19594 tölts le egy mod installert, azzal először installáld fel a dmagic wheelmodot (ettől lesz egyedi kereke az autóknak) aztán mod installer-rel be tudod rakni az autókat is. -
#19593 hello,valaki nem tudná elmondani hogy lehet autókat berakni a játékba?
Ha lehet érthető és rövid legyen :^D
Kösz:Ѐ0 -
#19592 örülök neki...és annak is hogy eddig tetszik a mód.. -
#19591 aham, kielégítő válasz:) -
#19590 kellettek oldtimerek is...
camaro z28 is tuner ha megnézed!alap verzión nincsen ilyen gumi,stb...aston martin v8ról nem is beszélve...külsőleg nem egy hűha...nekem tetszett...mustang fastback...hmmm...ugye stallionra is kellett valami...most hangja eléggé fura a stallionnak...érdekes lett volna ha egy mittom én milyen mai tuning kocsinak van ilyen kerregő hangja...mintha lyukas lenne a kipufdob...ígyhát arra is egy oldtimer került... -
#19589 ja meg a Mustang Fastback sem illik túlzottan a többi közé, amúgy jók. -
#19588 A Camaro Z28, és az Aston Martin mit keres a sok modern tuning közt? -
#19587 tessék! itt van a galleri -
#19586 tudom!hihihihihi...csak mostanság nem voltam gépnél...:PPP -
#19585 ne legyél már ilyen láma, a fórum főlapján is van galéria szerkesztő funkció már jó ideje -
#19584 kész csak nincs hova feltennem a képeket! -
#19583 jo akkor a temat itt lezartam. < pont -
#19582 keversz valakivel nagy valoszinuseggel -
#19581 mi van a tuning mod galériával? -
#19580 halljátok Kit Kat meg lamase!ezt inkább ne itt beszéljétek meg hanem privbe...
1 nem ránk tartozik ki mit mondott a másikra
2 jön egy moder meglátja aztán balhé lesz...
nem basztatásból akartam ezt mondani.... -
#19579 Nem nem, csak azt mondtam avval is foglalkozott az oldal.
Na mond már a nevét nem jut eszembe:))
Nem zavart volna, de előbb elküldtél a fenébe, aztán utána másoltad át.
Így már zavart. -
#19578 Sziasztok!
Vki le tudná irni, hogyan lehet multizni? -
#19577 en sose jaccottam mohaa-val es bf42-vel szal erdekes vagy nagyon.. -
#19576 Azért mert vissza lehetett volna nézni a korábbi írásokat a fórumon.
Te írtál rá 1 kis cikket, a GTA-val, a MOHAA-val és asszem a BF42vel foglalkozottt. -
#19575 1. megszep hogy eztmondom, nem vallalok be olyat amirol foglalmam sincs :D
2. majdfog
3. mien honlapra gondolsz? -
#19574 Jo gondoltam, hogy ezt mondod mindegy.
Gondolom a forumod mar nem uzemel.
Melyik honlapra is irogattal? -
#19573 (mivel en sose masoltam le cikkeket, hireket.. masokrol) -
#19572 1. igazam volt
2. biztos vagyok benne hogy nem -
BC #19571 ..............................................................................................................
-
#19570 Na azt, hogy amikor indult az oldalad a forumodra beirtam milyen a jatek, mert akkor mar szet jacoottam magam PS2-n es sokan talalgattak milyen lesz.
Aztan valaki kerdezte van-e mas Vice City-s oldal. Beirtam es elkuldtel a fenebe, hogy ne reklamozzak itt mas oldalakat.
Par hetre ra egy szamitogepes jatekokkal foglalkozo oldalon az en leirasomat talaltam a te neveddel.
Ennyi.
Csak nem foglalkoytam vele. -
#19569 hu kezd izgatni a tema, micsinaltam?:) -
#19568 Emlekkezz csak vissza meg a VC megjelenese elott nehany hettel csinaltal valamit, amit nem kellett volna. -
#19567 keversz vkivel sztem :D -
#19566 Olyan gondom lenne hogy nincs a Vice Citymnek SFX hangja de zene van, a rádió állomásokat hallom meg az animáció belu hangokat is dumákat, de ajátékközben nincs kocsihang se fegyver, semmi sincs. -
#19565 én ezért nem teszek be neont...minden kocsinak ugyanaz... -
#19564 -
#19563 nekem nem fagy le sehol a mod!
az elég hülye, hogy a rendőr autónak is neonfény van az alján! -
#19562 Most nem tudom kiprobalni, meg vinchester sincs s gepemben.
Egy Linux alapu CD/rol megy az internetem is:))) -
#19561 most próbáltam ki én is. Tényleg dülöngél, de lejjebb ültetve, erősebb felfüggesztéssel, és kisebb damping level-lel már jó.