22366
  • Seth
    19621
  • Zsoldos
    modern modra nem tud valaki egy linket?
    (Vmi olyat ahol nem kell regisztralni mindenfele spam serverre :)
  • tmate6
    2napig szedtem erre telepitéskor kiir valami kurva dathibát mitol lehet ez?
  • Kit--Kat
    szint úgy
  • The Garrett
    honnan lehet a 3. mapot leszedni?
  • M@TriX
    1. igen, így érzékeltettem, hogy nekem mind2 gém bejött mert ugyan az a stílus mégis más...

2. voltam, de a netkód még nem az igazi sztem...
  • M@TriX
    szándékosan nem említettm a Driv3r-t ugyanis még nem jött ki PC-re, és ugye itt arról beszélünk...
  • Kit--Kat
    És hát kijött már a DRIV3R és van 1 pálya Miamiban.
    Játszottam vele és elmodnhatom elég veszélyes vetéjtársa a VC-nek.
  • tmate6
    most magaddal beszélgetsz?
    ja és ti szokatok neten gamelni?
  • M@TriX
    ezzel azért vitatkoznék, nekem speciel a Mafia jobban tetszett, de nem sokkal és az ez a kategória

a Mafia fan énem, szót kért
  • M@TriX
    hát, aki nem ilyet hanem olyat mondot az nem tudja hova rakta a szemét. A hibáival együtt egy maradandó alkotás lett, modolása egyszerű így ez is emeli a prestige-ét.
    Jelenleg a kategóriájában a legjobb, mondjuk nincs sok ellenfele. :)
  • KG21
    itt találsz jókis felniket a játékba
  • Kit--Kat
    Hogy ha a sima Wheel modot szedted le akkor az csak a maszek autók bonyolult 3D-s kerekeit segíti.
    A sima VC-s verdáknak a kerekeit nem bántja.
  • Zozo76
    Leszedtem ezt az Wheel MOD-ot a netrol ami elvileg a felniket cserelne le 3D-re. Install, majd jatek indit nagy orommel lepek ki DIAZ villajabol, futok az ottparkolo kocsi melle, oszt' ugyanaz a kereke mint elotte. Nezem az utcan a tobbi kocsit, ugyanaz. :(
  • KG21
    mivel a multi nem hivatalos, csak néhány lelkes fan által szerkesztett, nem kell serial.
  • CSOCSO
    "megynitot"
    jesszus:)))
    megnyitod helyett:) el kene mennem a katonasaghoz szoveget kodolni:)
  • CSOCSO
    ezt tobb mint 1 eve irtam.. persze hogy elavult..azota nem is foglalkoztam vele.. nem tudtam hogy van mod installer.. csak valami az nfs topikban erdeklodik az auto install utan...
  • tmate6
    És lehet eredeti serial nélkul nyomulni neten már ha kell hozzá serial?
  • KG21
    ez már nagyon elavult írás, azóta mod installerrel jóval egyszerűbb a dolog
  • KG21
    jó játék és vannak hozzá modok. Tudok ajánlani kettőt is, amiben minden kocsi le van cserélve.
    classic mod
    modern mod
  • Kit--Kat
    Ezt mennyi idő alatt fogalmaztad meg?
  • CSOCSO
    ULTIMATE AUTO INSTALL szoval... van egy zip fileod amiban van pár dolog... ilyen mint kuruma.dff , kuruma.txd van benne egy kép jpg azaz az autokrol kép.. ez nem mindíg van benne de szokott benne lenni pár darab *.tga file... és egy txt file amiben le van írva -általában németűl- hogy hogyan kell installálni... szoval 2 progi kell az egézhez... egy IMG Tool amivel a txd-ket és dff eket cserélgeted és egy GTA3 Reshack amivel a tga kat cserélgeted IMG TOOL http://hoodoo.isten.hu/gta3/files/editor/imgtool_1.0.
    zip ResHack http://hoodoo.isten.hu/gta3/files/editor/GTA3ResHack_
    Beta3.zip Szoval.. felteszed az IMG tool-t... megnyitod.. elötte a zip ből kiteszed egy mappába a filokat... img tool ban rányomsz a file>>openra majd a GTA3 mappában van egy olyan hogy modells és abban egy gta és egy txd file... gta3 at megnyitod vele majd Edit>>Find...beírod azt az autot amit cserélni akarsz.. esetünkben a a kuruma ..beírod és enter.. erre talál egy kuruma txd-t vagy kuruma dff-t..mind akettőt talál..de nemtom melyik találja elöbb..ez lényegtelen.. mind a két kuruma filera jobb klikk>>rename.. és ird át kuruma-old ra...a txd-t és a dff et is... ezután Commands>>Add és kijelölöd az ÚJ txd és dff filet amit a zip ből tettél be egy akármilyen mappába...majd le ok ézod vagy mittom én... Majd megint File>>Open..megnyit img file megenn Edit>>Find... beírod amit keresel..esetünkben kuruma majd rename.. átnevezed kuruma-old ra.. itt már csak txd fileok vannak... majd itt is Command>>Add és csak az ÚJ txd-t tedd be... ennyi...viszont!!!h avannak tga-filoek.. akkor megnyit Reshack zip nyomj balrol a második gombra tehát az Open ra megnyit gta filet ugyanott a modelsban ha megnyitod akkor felűl 3 dolog van.. Name...Fpos...Size rányomsz a Name alatti egyik filera majd ctrl+f ( azaz keresés) beírod hogy kuruma ha megvan nyomj egy esc-et.. elöbb egy dff-t fog megtalálni elvileg de mindegy ha nem.. alatta van ami nekünk kell.. a txd file...azaz kuruma.txd... ebben van egy csomo file amit jobb oldalon láthatsz.. enginetop...meg perenbody meg hasonlok... megnézed hogy a mappában az ÚJ tga filenak mi a neve...jelen esetben pl perenbodyb64.tga a file neve akkor rányomsz erre a perenbodyb64 filera a reshackban és felűl arra hogy Import>>Import textura!!!eztuán megkeresed a mappát és UGYAN AZT A FILET beteszed a régi filera,,,, tehát ha van enginetop akkor azt az enginetopra amit utolag nemtudsz javítgatni..tehát updatelás után kattints arra amit updatálni fox!!!!updatálod amik vannak és kész is... megint Open és a txd fileban ugyan ezt csináld végig... és KÉSZ!!!!!!!!!!!!! elvileg ennyit kell csinálnod... NETÁN... ha egy autot leszedsz...és abban nem gta3 auto neve van hanem pl Supra...akkor azt nemtom sajna pontosan.. ugy kell csinálnod hogy egy mappába kimásolod ahogy eddig is tettük a többivel.. majd a 2 filebol 4 et csinálsz (másol>>ugyanoda>>beilleszt)majd a két mást supra filet átírod arra a névre ami a readmeben megvan adva... jelen esetben Yakuza...szoval lesz két supra fileod és két yakuza fileod... 2-2txd és dff... és az egészet ugyanígy megcsinálod annyi plusz hogy az img tollal a gta3 és az img fileba még a suprákat is beteszed...!!! ha vannak ezenkívűl tga-k ( amit nemhiszek hogy ezek után is vannak tga-k de kitudja) akkor ugyanugy ahogy mondtam csak a supra txd-kben is cseréld a tga kat.. ENNYI!!!

------------------------------------------- masik verzio:

ULTIMATE AUTO INSTALLING: nah szal kell egy img tool (leginkább a 1.3 as verzió) kell egy gta3reshack nyah leszedsz egy autot.... 3 file ra van szükséged..nahjó 4 re.. kell egy dff egy txd pár db tga és egy txt amiben az autok tulajdonságai vannak.... nyah.. img tool al megynitot a gta3.img-t és a txd.img-t ez a gta3 mappában a modelsben találhatod..tehát.-. file>>open és ott a két fileből az egyiket.. megynitod.. meglesed az autot amit fel akarsz tenni..pl leszedsz egy viper-t ami mondjuk a kuruma -t használja (csak mondtam vmit azhem az infernus-t használja de mindegy.. szal rákeresel a kurumára az img ben: Edit>>Find beírod kuruma ekkore megkeresi a KURUMA:TXD-t átírod a nevét ( jobb klikk rename) és pl KURUMA-OLD.TXD-re aztán ugyan ezt a DFF fileval...aztán kimásolod vhova az uj fileokat (általában zip be vannak rakva.. majd beteszed őket: Commands>>Add.. a dff és a txd-t hozzáadod.. megnyit másik img file..elvileg a txd.img be csak egy txd-t kell kicserélni mig a gta3.img ben mind a két file-t.. nah ugyan ezt megcsinálod de oda már nem kell mind a két file-t betenni... csak amelyiket kell (mondom azhem csak a txd-t) aztán ennyi.. aztán ha vannak tga fileok akkor megnyit reshack: bal felső sarok ban rányom megnyitásra txd.dir-t megnyitod és láthatsz sokmindent bal oldalon meg jobb oldalon.. bal oldalon sok txd mig a méásik ablakban a txd ben található képecskék.. bal oldalon a name alá nyomsz majd ctrl+f beírod kuruma fontos hogy nézd hol van a sötétkék kijelölés ha csak pittyeg akkor és nem enged sehova nyomni akkor nyomj egy esc-et de ne félj nem lép ki semmiből.. szal megtaláltad a kuruma.txd-t nyomsz egy esc et majd jobb oldalra nyomsz.. meglesed milyen tga-fileok vannak... legtöbbször a kocsi nevebody 64 megy b64 meg engine top meg white meg hasonlok vannak.. szal meglesed mik vannak ekkor rámész az updatálni való filera (FONTOS HOGY UGYANAZT UPDATÁLD!!!!) tehát rányomsz hogy az legyen sötét kékkel kijelőlve majd import középen fent a menüben megkeresed azt a tga-t ami odaillik..de figyelj mindíg a számokra nevekre stb...majd updatelod... és ennyi... azhem mindent elmondtam....

nah remelem mindenki megertette...

ui: azert tettem be mert a masik topikban kerdezgetik hogy a vc be hogyan kell az autokat betenni..
  • tmate6
    Szerintetek jó game a Vice City mert hallotta ilyet is eg olyat is? Ja és ehez vannak modok?
  • modellmaker
    Zsiguli! JEEE! Über alles! Na jó azé' nem minden.
  • modellmaker
    Na ezt ügyködtem.
  • DJ Skyline
    puszit nekem?juj ne...de azért nincs mit....
  • M@TriX
    :)
  • modellmaker
    Danke schön!
    Fasza! MŰKÖDIK! Még1x köszi!
  • DJ Skyline
    skyline link...LOL
  • M@TriX
    az img file mellett van egy .dir file is, azt mondja, hogy használatban van vagy mi? Szóval restart és imgtool indítás, de inkább olvas el a Skyline linket.
  • DJ Skyline
    ezen az oldalon ott van a "Kalaúz >>"ban a keresés...rákatt beírod hogy img tool majd a második felhozott cuccot olvasd el
  • modellmaker
  • M@TriX
    üzenet?
  • M@TriX
    mondjuk korrektebben is közölhette volna a hibaüzenetet :)
  • modellmaker
    LE!
    Először nem csinálja. mondom biztos írásvédett. Leveszem erre megint!
  • DJ Skyline
    levetted az írásvédettséget?igaz nem mondtam én hibám bocs!
  • modellmaker
    Hát még azt se....
    Az a @&$ߤ IMG Tool feszt kiír valami szart!
  • Kit--Kat
    ja....
  • DJ Skyline
    á nem...csak kicserélni a kocsikat...
  • Kit--Kat
    Modellt akarsz csinálni a VC-be?