GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

kössz
De én már messzebb vagyok annál...
Voltam zárás előtt. _______________
de a 19395 öst olvasd és reagálj

de azé szép az a helikopter 😊
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
kossz elore is M3st3R
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Megmondom: az üzemanyag mindjárt elfogy, a repülõ meg még vízben van . Megmondaná valaki mit az isten fájáért nem hajlandó ez a tragacs felemelkedni, amikor nyomom neki a gombot ????
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
THX elore is.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

nem jutott eszébe na!

de még mennyire.... 😄