22366
  • M@TriX
    Várd meg a Classic v1.2-t az elég igényes lesz. Ha nem tudsz várni akkor ott az 1.1, vagy a Modern MOD 1.2 attól függően melyik világ jön be jobban...
  • KG21
    nem arcoskodtam, csak a kérdésed vajmi kevés hozzáértésről árulkodott, ehhez képest vagánykodsz, hogy megveszed a legújabb kártyát.
  • Carlos
    Nekem megéri és tudom hol lehet beállítani, csak a játékban ilyet nem láttam.
    Szerintem vissza kellene venni az arcodból, mert ez így nagyon nem helyénvaló!
  • KG21
    sztem felesleges olyat venned, ha azt sem tudod mi az az élsímítás, és hol lehet beállítani.
  • Carlos
    X800. Olyanom lesz, ha minden jól megy. És ez nem is olyan távoli jövő!
  • KG21
    carcols.dat -ban lehet színeket megadni neki.
  • gercse
    lenne egy kérdésem,betettem egy motort de az összes fehér nem lehet megoldani hogy ne csak egyszínüek legyenek,legyen több fajta?
  • KG21
    Sapphire. A többi szutyok :)
  • bodesz
    jééééé nemek is az van.
    connect3d-s vagy vmi más pl clubradeon?
  • KG21
    vegyél te is egy Radeon 9600XT kártyát ;)
  • Carlos
    KG21: Megnéztem a skines képeket és döbbentem egy nagyot.
    Hogy lehet, hogy Nálad ilyen szép??? Nálam a karakterek tök elkentek meg ilyenek. Szóval mit kell beállítani, hogy ilyen szépek legyenek?
    (nálam alapon van minden a videó opcióknál)
  • dre
    okáj
    akkor te melyik modot ajánlod?
  • M@TriX
    naná...
  • dre
    ja vágommár!
    köszi
    de úgy jó ha beteszek egy letöltött mentést?
  • M@TriX
    jóó lesz ;)
  • KG21
    Az a baj, hogy mivel van benne sebességmérő, új játékmenet, és hasonló extrák, nem megy a mod a régi mentésekkel. Új játékot kell kezdeni vele.
  • dre
    császtok!

mondjátok már meg hogy szerintetek melyik a legjobb modern mod
    mert leszedtem az wgyiket és nem akart elindulni a vice city valami hibát írt ki mikor loadoztam
    mi a baj?
  • KG21
    raktam skineket a modba, meg lehet nézni milyenek lesznek. Csak az alap inget nem cseréltem le, meg az overált.
    classic mod 1.2 skinek
  • M@TriX
    a default.ide és a handling.cfg módosítása vonja maga után 99%-ban a dinget :)
    azokról mentést érdemes csinálni mielőtt belenyúlsz...
    mondjuk én inkább még a gta3.img-mről is szoktam ;)
  • M@TriX
    lehet, hogy a rarod rossz verzió vagy az egyik file CRCsen jött le... esetleg..
  • DJ RX7
    a te tárhelyedről.
  • KG21
    honnan szedted? saját tárhely, vagy gta-online? Amúgy nem hinném, hogy szarul tettem volna fel, mert ideáig nem volt panasz.
  • DJ RX7
    KG21 figyu szarul töltötted fel a classic modot mert nekem azt irja ki mikor át akarom másolni hogy hibás!!!!!!
  • nick név
    nekem van 1 jo kis "ding" és van benn módositás is. akkor install ujra és modositas nélkül?
  • M@TriX
    és hallasz egy jó kis "ding" hangot nem? ;)
    Nem módosítottál bele a játékba, mert azokat nem szereti annyira...
  • nick név
    nekem vmikor előhozza a hibaüzenetet is
  • dav
    Nekem sima 98 van, és nálam is előfordul. Szerintem valami hibaüzenet ablak jelenik meg, csak nem látható, és az enterrel ezért lehet kilépni. Vagy nem. Mindegy, a gépet nem nyírja ki, szóval engem annyira nem zavar...
  • Carlos
    Nekem is, de nálam nem csinálja.
    Codec, driver?
  • DJ RX7
    nekem 98SE van.
  • nick név
    anno win98nál nekem sem de azota xp van
  • DJ RX7
    pedig nekem régebben nem csinálta ezt.
  • nick név
    nekem is ugyanaz van
  • DJ RX7
    ahogy most felraktam a Vice Cityit analmamban mihogy elkezdek játszan vele lefagy de ugy hogy a rádio megy tovább de a kép nem és megnyomom az entert és kidob a windowsba.
  • KG21
    aha, hát akkor nem sokat fejlődött ez a próbálkozás sem.
  • DJ RX7
    téleg neon szar tudjátok a faggio helyett egy bevesárlókocsi van meg a Nissan Skyline össze van nyomva ugyhogy nagy szar.
  • KG21
    én csak egy korábbi verziót láttam abból, de az kókány munka volt. Idétlen autók rohangáltak az utakon, rosszul berakottt felnikkel.
  • DJ RX7
    na végre megvan nekem is az a qrva Classic Mod 1.1 mert már régota kerestem.Azt szeretném kérdezni töletek hogy
    Ultimate Vice City 2.0 Mod mennyire jó, mert most azt szedtem le.
  • Diodi
    GTA Vice City - összes játékhelyzete :
    Kattints ide
  • bodesz
    írd le
  • KG21
    üdv, töltsd le a Real '80-s classic modot, valamiért sztem az a legjobb :)

az összes játékhelyzet mentései is benne vannak.
    classic mod 1.1