22366
-
#20160 Várd meg a Classic v1.2-t az elég igényes lesz. Ha nem tudsz várni akkor ott az 1.1, vagy a Modern MOD 1.2 attól függően melyik világ jön be jobban... -
#20159 nem arcoskodtam, csak a kérdésed vajmi kevés hozzáértésről árulkodott, ehhez képest vagánykodsz, hogy megveszed a legújabb kártyát. -
#20158 Nekem megéri és tudom hol lehet beállítani, csak a játékban ilyet nem láttam.
Szerintem vissza kellene venni az arcodból, mert ez így nagyon nem helyénvaló! -
#20157 sztem felesleges olyat venned, ha azt sem tudod mi az az élsímítás, és hol lehet beállítani. -
#20156 X800. Olyanom lesz, ha minden jól megy. És ez nem is olyan távoli jövő! -
#20155 carcols.dat -ban lehet színeket megadni neki. -
#20154 lenne egy kérdésem,betettem egy motort de az összes fehér nem lehet megoldani hogy ne csak egyszínüek legyenek,legyen több fajta? -
#20153 Sapphire. A többi szutyok :) -
#20152 jééééé nemek is az van.
connect3d-s vagy vmi más pl clubradeon? -
#20151 vegyél te is egy Radeon 9600XT kártyát ;) -
#20150 KG21: Megnéztem a skines képeket és döbbentem egy nagyot.
Hogy lehet, hogy Nálad ilyen szép??? Nálam a karakterek tök elkentek meg ilyenek. Szóval mit kell beállítani, hogy ilyen szépek legyenek?
(nálam alapon van minden a videó opcióknál) -
dre #20149 okáj
akkor te melyik modot ajánlod? -
#20148 naná... -
dre #20147 ja vágommár!
köszi
de úgy jó ha beteszek egy letöltött mentést? -
#20146 jóó lesz ;) -
#20145 Az a baj, hogy mivel van benne sebességmérő, új játékmenet, és hasonló extrák, nem megy a mod a régi mentésekkel. Új játékot kell kezdeni vele. -
dre #20144 császtok!
mondjátok már meg hogy szerintetek melyik a legjobb modern mod
mert leszedtem az wgyiket és nem akart elindulni a vice city valami hibát írt ki mikor loadoztam
mi a baj? -
#20143 raktam skineket a modba, meg lehet nézni milyenek lesznek. Csak az alap inget nem cseréltem le, meg az overált.
classic mod 1.2 skinek -
#20142 a default.ide és a handling.cfg módosítása vonja maga után 99%-ban a dinget :)
azokról mentést érdemes csinálni mielőtt belenyúlsz...
mondjuk én inkább még a gta3.img-mről is szoktam ;) -
#20141 lehet, hogy a rarod rossz verzió vagy az egyik file CRCsen jött le... esetleg.. -
#20140 a te tárhelyedről. -
#20139 honnan szedted? saját tárhely, vagy gta-online? Amúgy nem hinném, hogy szarul tettem volna fel, mert ideáig nem volt panasz. -
#20138 KG21 figyu szarul töltötted fel a classic modot mert nekem azt irja ki mikor át akarom másolni hogy hibás!!!!!! -
nick név #20137 nekem van 1 jo kis "ding" és van benn módositás is. akkor install ujra és modositas nélkül? -
#20136 és hallasz egy jó kis "ding" hangot nem? ;)
Nem módosítottál bele a játékba, mert azokat nem szereti annyira... -
nick név #20135 nekem vmikor előhozza a hibaüzenetet is -
dav #20134 Nekem sima 98 van, és nálam is előfordul. Szerintem valami hibaüzenet ablak jelenik meg, csak nem látható, és az enterrel ezért lehet kilépni. Vagy nem. Mindegy, a gépet nem nyírja ki, szóval engem annyira nem zavar... -
#20133 Nekem is, de nálam nem csinálja.
Codec, driver? -
#20132 nekem 98SE van. -
nick név #20131 anno win98nál nekem sem de azota xp van -
#20130 pedig nekem régebben nem csinálta ezt. -
nick név #20129 nekem is ugyanaz van -
#20128 ahogy most felraktam a Vice Cityit analmamban mihogy elkezdek játszan vele lefagy de ugy hogy a rádio megy tovább de a kép nem és megnyomom az entert és kidob a windowsba. -
#20127 aha, hát akkor nem sokat fejlődött ez a próbálkozás sem. -
#20126 téleg neon szar tudjátok a faggio helyett egy bevesárlókocsi van meg a Nissan Skyline össze van nyomva ugyhogy nagy szar. -
#20125 én csak egy korábbi verziót láttam abból, de az kókány munka volt. Idétlen autók rohangáltak az utakon, rosszul berakottt felnikkel. -
#20124 na végre megvan nekem is az a qrva Classic Mod 1.1 mert már régota kerestem.Azt szeretném kérdezni töletek hogy
Ultimate Vice City 2.0 Mod mennyire jó, mert most azt szedtem le. -
#20123 GTA Vice City - összes játékhelyzete :
Kattints ide
-
#20122 írd le -
#20121 üdv, töltsd le a Real '80-s classic modot, valamiért sztem az a legjobb :)
az összes játékhelyzet mentései is benne vannak.
classic mod 1.1