GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
ezen az oldalon ott van a "Kalaúz >>"ban a keresés...rákatt beírod hogy img tool majd a második felhozott cuccot olvasd el

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

M@TriX
üzenet?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
mondjuk korrektebben is közölhette volna a hibaüzenetet 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

modellmaker
LE!
Elõször nem csinálja. mondom biztos írásvédett. Leveszem erre megint!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
levetted az írásvédettséget?igaz nem mondtam én hibám bocs!

modellmaker
Hát még azt se....
Az a @&$ߤ IMG Tool feszt kiír valami szart!

Kit--Kat
ja....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Skyline
á nem...csak kicserélni a kocsikat...

Kit--Kat
Modellt akarsz csinálni a VC-be?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

modellmaker
Köszi!
Na...akkor...meg is próbálnám...

DJ Skyline
ez
ez is
ruszki lap
magyar lap

és onnan ami kell

modellmaker
Pl?

DJ Skyline
na szal van egy csomó oldal ami ilyenekkel foglalkozik!

modellmaker
Már itt is vagyok!

Joke
Hali!

Nekem a gta3-al kapcsolatban lenen kérdésem, de nem találtam hirtelena forumát, szal itt kérdezném meg. Felraktama game-t, hogy újra végignyomom. Aztán akad az alábbi konfigon. A poén az, hogy a fraps pl 60 fps-t ír ki, frame limiterrel is 29-30 kb. Arra rájöttem, hogy ahangkütyü miatt van, de hiába veszem le a Directx-nél a hardware acceleration-st csak kicsivel lesz jobb, de még így is játszhatatlan. Nicnsn valamelyikõtöknek valami jó ötlete?

KG21
tölts le egy mod installert, azzal elõször installáld fel a dmagic wheelmodot (ettõl lesz egyedi kereke az autóknak) aztán mod installer-rel be tudod rakni az autókat is.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

DeO
hello,valaki nem tudná elmondani hogy lehet autókat berakni a játékba?
Ha lehet érthetõ és rövid legyen :^D
Kösz:Ѐ0

Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!

DJ Skyline
örülök neki...és annak is hogy eddig tetszik a mód..

KG21
aham, kielégítõ válasz😊

DJ Skyline
kellettek oldtimerek is...
camaro z28 is tuner ha megnézed!alap verzión nincsen ilyen gumi,stb...aston martin v8ról nem is beszélve...külsõleg nem egy hûha...nekem tetszett...mustang fastback...hmmm...ugye stallionra is kellett valami...most hangja eléggé fura a stallionnak...érdekes lett volna ha egy mittom én milyen mai tuning kocsinak van ilyen kerregõ hangja...mintha lyukas lenne a kipufdob...ígyhát arra is egy oldtimer került...

KG21
ja meg a Mustang Fastback sem illik túlzottan a többi közé, amúgy jók.

KG21
A Camaro Z28, és az Aston Martin mit keres a sok modern tuning közt?

DJ Skyline
tessék! itt van a galleri

DJ Skyline
tudom!hihihihihi...csak mostanság nem voltam gépnél...😛PP

KG21
ne legyél már ilyen láma, a fórum fõlapján is van galéria szerkesztõ funkció már jó ideje

DJ Skyline
kész csak nincs hova feltennem a képeket!

lamase
jo akkor a temat itt lezartam. < pont

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

lamase
keversz valakivel nagy valoszinuseggel

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

KG21
mi van a tuning mod galériával?

DJ Skyline
halljátok Kit Kat meg lamase!ezt inkább ne itt beszéljétek meg hanem privbe...
1 nem ránk tartozik ki mit mondott a másikra
2 jön egy moder meglátja aztán balhé lesz...
nem basztatásból akartam ezt mondani....

Kit--Kat
Nem nem, csak azt mondtam avval is foglalkozott az oldal.
Na mond már a nevét nem jut eszembe😊)
Nem zavart volna, de elõbb elküldtél a fenébe, aztán utána másoltad át.
Így már zavart.

Rage47
Sziasztok!
Vki le tudná irni, hogyan lehet multizni?
lamase
en sose jaccottam mohaa-val es bf42-vel szal erdekes vagy nagyon..

Kit--Kat
Azért mert vissza lehetett volna nézni a korábbi írásokat a fórumon.
Te írtál rá 1 kis cikket, a GTA-val, a MOHAA-val és asszem a BF42vel foglalkozottt.

lamase
1. megszep hogy eztmondom, nem vallalok be olyat amirol foglalmam sincs 😄
2. majdfog
3. mien honlapra gondolsz?

Kit--Kat
Jo gondoltam, hogy ezt mondod mindegy.
Gondolom a forumod mar nem uzemel.
Melyik honlapra is irogattal?

lamase
(mivel en sose masoltam le cikkeket, hireket.. masokrol)

lamase
1. igazam volt
2. biztos vagyok benne hogy nem

..............................................................................................................
Kit--Kat
Na azt, hogy amikor indult az oldalad a forumodra beirtam milyen a jatek, mert akkor mar szet jacoottam magam PS2-n es sokan talalgattak milyen lesz.
Aztan valaki kerdezte van-e mas Vice City-s oldal. Beirtam es elkuldtel a fenebe, hogy ne reklamozzak itt mas oldalakat.
Par hetre ra egy szamitogepes jatekokkal foglalkozo oldalon az en leirasomat talaltam a te neveddel.
Ennyi.
Csak nem foglalkoytam vele.

lamase
hu kezd izgatni a tema, micsinaltam?😊

Kit--Kat
Emlekkezz csak vissza meg a VC megjelenese elott nehany hettel csinaltal valamit, amit nem kellett volna.

lamase
keversz vkivel sztem 😄

Adam5
Olyan gondom lenne hogy nincs a Vice Citymnek SFX hangja de zene van, a rádió állomásokat hallom meg az animáció belu hangokat is dumákat, de ajátékközben nincs kocsihang se fegyver, semmi sincs.

DJ Skyline
én ezért nem teszek be neont...minden kocsinak ugyanaz...

Tibor

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Tibor
nekem nem fagy le sehol a mod!
az elég hülye, hogy a rendõr autónak is neonfény van az alján!

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Kit--Kat
Most nem tudom kiprobalni, meg vinchester sincs s gepemben.
Egy Linux alapu CD/rol megy az internetem is😊))

KG21
most próbáltam ki én is. Tényleg dülöngél, de lejjebb ültetve, erõsebb felfüggesztéssel, és kisebb damping level-lel már jó.