GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
nagyon el van találva az össze verda. KiTT nagyon ász 😊 a mûszerfala a kormány, szóval suti. A Boost-al karöltve meg verhetetlen... 😊
egyébként innen lehet lekapni õket, aki nem tudná SPC

Az jó:^D
mod installert meg az a dmagicet honnét szedjem le?
Mert valami img tool kell az autó berakáshoz,látttam a honlapon,hogy oda volt írva hogy autóberakás....
Hogyha valakinek nem jelent prboblémát akkor irja le ne hosszan de érthetõen
....CsÚÚsztAM...
Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
(Vmi olyat ahol nem kell regisztralni mindenfele spam serverre 😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
2. voltam, de a netkód még nem az igazi sztem...
Játszottam vele és elmodnhatom elég veszélyes vetéjtársa a VC-nek.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ja és ti szokatok neten gamelni?
a Mafia fan énem, szót kért
Jelenleg a kategóriájában a legjobb, mondjuk nincs sok ellenfele. 😊
A sima VC-s verdáknak a kerekeit nem bántja.
classic mod
modern mod
zip ResHack http://hoodoo.isten.hu/gta3/files/editor/GTA3ResHack_
Beta3.zip Szoval.. felteszed az IMG tool-t... megnyitod.. elötte a zip bõl kiteszed egy mappába a filokat... img tool ban rányomsz a file>>openra majd a GTA3 mappában van egy olyan hogy modells és abban egy gta és egy txd file... gta3 at megnyitod vele majd Edit>>Find...beírod azt az autot amit cserélni akarsz.. esetünkben a a kuruma ..beírod és enter.. erre talál egy kuruma txd-t vagy kuruma dff-t..mind akettõt talál..de nemtom melyik találja elöbb..ez lényegtelen.. mind a két kuruma filera jobb klikk>>rename.. és ird át kuruma-old ra...a txd-t és a dff et is... ezután Commands>>Add és kijelölöd az ÚJ txd és dff filet amit a zip bõl tettél be egy akármilyen mappába...majd le ok ézod vagy mittom én... Majd megint File>>Open..megnyit img file megenn Edit>>Find... beírod amit keresel..esetünkben kuruma majd rename.. átnevezed kuruma-old ra.. itt már csak txd fileok vannak... majd itt is Command>>Add és csak az ÚJ txd-t tedd be... ennyi...viszont!!!h avannak tga-filoek.. akkor megnyit Reshack zip nyomj balrol a második gombra tehát az Open ra megnyit gta filet ugyanott a modelsban ha megnyitod akkor felûl 3 dolog van.. Name...Fpos...Size rányomsz a Name alatti egyik filera majd ctrl+f ( azaz keresés) beírod hogy kuruma ha megvan nyomj egy esc-et.. elöbb egy dff-t fog megtalálni elvileg de mindegy ha nem.. alatta van ami nekünk kell.. a txd file...azaz kuruma.txd... ebben van egy csomo file amit jobb oldalon láthatsz.. enginetop...meg perenbody meg hasonlok... megnézed hogy a mappában az ÚJ tga filenak mi a neve...jelen esetben pl perenbodyb64.tga a file neve akkor rányomsz erre a perenbodyb64 filera a reshackban és felûl arra hogy Import>>Import textura!!!eztuán megkeresed a mappát és UGYAN AZT A FILET beteszed a régi filera,,,, tehát ha van enginetop akkor azt az enginetopra amit utolag nemtudsz javítgatni..tehát updatelás után kattints arra amit updatálni fox!!!!updatálod amik vannak és kész is... megint Open és a txd fileban ugyan ezt csináld végig... és KÉSZ!!!!!!!!!!!!! elvileg ennyit kell csinálnod... NETÁN... ha egy autot leszedsz...és abban nem gta3 auto neve van hanem pl Supra...akkor azt nemtom sajna pontosan.. ugy kell csinálnod hogy egy mappába kimásolod ahogy eddig is tettük a többivel.. majd a 2 filebol 4 et csinálsz (másol>>ugyanoda>>beilleszt)majd a két mást supra filet átírod arra a névre ami a readmeben megvan adva... jelen esetben Yakuza...szoval lesz két supra fileod és két yakuza fileod... 2-2txd és dff... és az egészet ugyanígy megcsinálod annyi plusz hogy az img tollal a gta3 és az img fileba még a suprákat is beteszed...!!! ha vannak ezenkívûl tga-k ( amit nemhiszek hogy ezek után is vannak tga-k de kitudja) akkor ugyanugy ahogy mondtam csak a supra txd-kben is cseréld a tga kat.. ENNYI!!!
------------------------------------------- masik verzio:
ULTIMATE AUTO INSTALLING: nah szal kell egy img tool (leginkább a 1.3 as verzió) kell egy gta3reshack nyah leszedsz egy autot.... 3 file ra van szükséged..nahjó 4 re.. kell egy dff egy txd pár db tga és egy txt amiben az autok tulajdonságai vannak.... nyah.. img tool al megynitot a gta3.img-t és a txd.img-t ez a gta3 mappában a modelsben találhatod..tehát.-. file>>open és ott a két filebõl az egyiket.. megynitod.. meglesed az autot amit fel akarsz tenni..pl leszedsz egy viper-t ami mondjuk a kuruma -t használja (csak mondtam vmit azhem az infernus-t használja de mindegy.. szal rákeresel a kurumára az img ben: Edit>>Find beírod kuruma ekkore megkeresi a KURUMA:TXD-t átírod a nevét ( jobb klikk rename) és pl KURUMA-OLD.TXD-re aztán ugyan ezt a DFF fileval...aztán kimásolod vhova az uj fileokat (általában zip be vannak rakva.. majd beteszed õket: Commands>>Add.. a dff és a txd-t hozzáadod.. megnyit másik img file..elvileg a txd.img be csak egy txd-t kell kicserélni mig a gta3.img ben mind a két file-t.. nah ugyan ezt megcsinálod de oda már nem kell mind a két file-t betenni... csak amelyiket kell (mondom azhem csak a txd-t) aztán ennyi.. aztán ha vannak tga fileok akkor megnyit reshack: bal felsõ sarok ban rányom megnyitásra txd.dir-t megnyitod és láthatsz sokmindent bal oldalon meg jobb oldalon.. bal oldalon sok txd mig a méásik ablakban a txd ben található képecskék.. bal oldalon a name alá nyomsz majd ctrl+f beírod kuruma fontos hogy nézd hol van a sötétkék kijelölés ha csak pittyeg akkor és nem enged sehova nyomni akkor nyomj egy esc-et de ne félj nem lép ki semmibõl.. szal megtaláltad a kuruma.txd-t nyomsz egy esc et majd jobb oldalra nyomsz.. meglesed milyen tga-fileok vannak... legtöbbször a kocsi nevebody 64 megy b64 meg engine top meg white meg hasonlok vannak.. szal meglesed mik vannak ekkor rámész az updatálni való filera (FONTOS HOGY UGYANAZT UPDATÁLD!!!!) tehát rányomsz hogy az legyen sötét kékkel kijelõlve majd import középen fent a menüben megkeresed azt a tga-t ami odaillik..de figyelj mindíg a számokra nevekre stb...majd updatelod... és ennyi... azhem mindent elmondtam....
nah remelem mindenki megertette...
ui: azert tettem be mert a masik topikban kerdezgetik hogy a vc be hogyan kell az autokat betenni..
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Fasza! MÛKÖDIK! Még1x köszi!