22366
-
#20360 Sok textúrát lecseréltem benne szebbre, szerintem ha letudod szedni, akkor tedd bele. Az imgtoolban igaz, sokat kell dolgozni, mivel a mérete számított. Hát az oldal pedig egy ingyenes szerveren kínlódik, de remélem, hogy nem sokáig. -
#20359 Hy
Bocs hogy ilyet kérdezek de már nagyon rég voltam itt és nem tom hogy honnan lehet letölteni a módokat??? (ha egyáltalán van több) -
#20358 mi van a modban?
mellesleg csinálj vmit az oldaladdal,mert nem nagyon érhetőek el a cuccok. -
#20357 vááá, ilyen chrysler volt egy darabig a hátterem! remélem vki egyszer megcsinálja a racerba vagy a mafiába is. ebben a gémben nem nagyon érdekel ez se:( -
#20356 Próbáljátok ki ezt a modot:
-
hattila #20355 Hali!
Új vagyok a témában , kéne egy kis segítség.
Pár órája töltöttem le a Polski Fiat 2.0 -ás változatát, de van egy kis gondom vele. Amikor beszálok a kocsiba azt megemeli úgy fél keréknyi magasságba, és így ugyan a kerék pörög , de a kocsi nem megy.
Letöltöttem egy CarEd nevü kocsi buheráló progit, de ehez is meg az angol nyelvhez is teljesen amatör vagyok.
Ha valaki tudna nekem segíteni , hogy mit hogyan csináljak , hogy a kocsit "földönfutóvá" tegyem azt nagyon megköszönném. Nekem is egy Polskim van élöben és nagyon lenne a V.C.-ben is azzal furikázni.
Mégegyszer kösz, ha tudtok segítsetek!!!! -
#20354 ez nekem nagyon nem tetszik :( -
#20353 Ha valaki a Skylinet szereti és a 80-as MODba is akar rakni egyet: Itt egy 71-es:
-
#20352 Ez sem lett csúnya, kb egy kategória:
-
#20351 Elkészült a VW:
-
#20350 vlaki át tudná küldeni a Vice Cityhez az Ultimate Trainer v2?légyszives!![email protected] -
#20349 Boxville helyére jött egy újabb verda, egész jó :)
-
#20348 nekem is bejön, én is tolom e a gammába -
#20347 mármint a GT350 jön be, a másik bénábbnak néz ki. -
#20346 A Mustang tetszik, sztem eddig ez a legjobb verzió belőle, be is teszem magamnak a Boss helyére :) -
#20345 na hál' istennek, ebbe nem raktak előre egy taxis "bábút" -
#20344 Egy-két újdonság:
És ez is egy újdonság ;)
-
#20343 van egy nem limuzin verzió is:
-
#20342 ha lanon jáccotok, azt hiszem az egyikőtök a server, és ő nem tud belépni , csak írni -
#20341 www.mtavc.com 0.4es clienst letöltöd, leszeded ase-t (www.udpsoft.com/eye), keresel egy szervert, és joinolsz :) -
#20340 na izéééé tanátam vmi patchet, vagy mifenét, azt spanokkal tudtuk nyomni lanba vice cityt zura is volt, de mindig vmelyik gépen szarakodott, hogy hiába volt benn és chatbe is olvastuk a szövegét, a pályán nem volt rajta
ez miééé van?
meg amugyen e lehet neten is jáccani nem csak lanba?
ha igen hogy kell?
jaaaa, tudom olvassak vissza, okkkkk
-
#20339 bocsika ezt a másik topicba akartam tenni. -
#20338 van két új kép. -
#20337 írnék neki privát üzit, de mint modtam vmi gubanc van vele napok óta -
#20336 pffff, az eddigi üzeneteid alapján te minden bizonnyal egy agysebész vagy -
#20335 ezt másik topicba folytassátok... -
#20334 mindegy neked hosszú, látszik az értelmi szinted a jeleden... L! -
#20333 lol :DDDDDD ki vagy te? neked tudod mi való? ez -
#20332 nem hiszem való lenne neked a wwiionline -
lachun #20331 ok na ma tudok segiteni ha gondolod!!!! fent vagyok TSen -
#20330 igen átment, csak vmiért nem tudok privát üzenetet küldeni napok óta
mind1, 0WWII Online topicba írok majd -
lachun #20329 Hello Zaki privi irásom nem ment át neked tegnap??? -
#20328 én nem mondtam, hogy unalmas vagy, csak azt hgoy szánalmas -
#20327 te is elég unalmas vagy, nem neked szóltam -
#20326 hogy legyen mibe belekötnöd -
#20325 Nem kötekedni akarok KG, de ha még mindig az 1980 koncepcióban dolgozol, akkor miért az 1999-től használt BurgerKing logót tetted ki?? -
#20324 hogy lehet játékon kívül állítani a felbontást ? -
#20323 Utálom amikor így basznak el egy veszett jó modellt:((( -
#20322 nem, nincs benne nvc2004 -
#20321 Sikerült beállítani a CAMHACKET,csak amikor kiszállok a kocsiból, (foot) akor nincs egér, mintha "classicra" volna állítva az irányítás!Mi a gond? :)