GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

ráadásul kegyetlen nehéz vezetni, mert minden kanyarnál frankón le kell lassítani, mert nagyon könnyen fel lehet vele borulni
nem tudom, hogy a "sima" mentõkocsi is ilyen irányíthatlan volt e
na mind1, lényeg, hgoy sikerült megcsinálni 
<2004-07-11 @ 15:45 - Berkenye>2004-07-11 @ 15:45 - Berkenye>
Elkészült a GTA Online's Reality mod a Grand Theft Auto: Vice City-hez. A neve is mutatja, hogy a játékban található dolgokat cseréli le valósabbra. A modot Shanhus készítette, a GTAOnline egyik szerkesztõje. A kiegészítõ a következõ dolgokat cseréli le:
kb. 40 új jármû
néhány új fegyver
új hud
új radar
új menü és betöltõ kép
kék Vercetti birtok
kb. 15 új hírdetõ plakát
új víz textúra
újra textúrázott Filmstúdiós sziget.
A közel 170 megás fájlt innen tölthetitek le. (Thanks: OsOnO)
INNEN!
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
Na meg az új HUD, meg a pénz kiírása+új fegyver skinek óriásian nagyon megdobják a játékot...
Halálra van ítélve.
Garnett mond az a 10 autót pls.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"Végre valahára megjelent a Reality mod. Ez egy 1.1-es verzió, mert az 1.0 kicsit bugosra sikeredett. A kiegészítõt Shanhus csinálta fõként. A tesztelésér sok köszönet Toto-nak, GYUFo-nak és nekem 😊. Az 1.1-es mod a következõket cseréli le: (pontosan nem tudom leírni, majd Shanhus a cikkben leírja). Most csak nagy vonalakba mondom:
# kb. 40 új jármû
# néhány új fegyver
# új hud
# új radar
# új menü és betöltõ kép
# kék Vercetti birtok
# kb. 15 új hírdetõ plakát
# új víz textúra
# újra textúrázott Filmstúdiós sziget
# és néhány kisebb dolog"
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Te, hogy csináltad meg, hogy a Hot Rod "Woody" bordó? Amikor én betettem a top fun-os kocsi helyére, az ugyanolyan ramaty szürke maradt. Pls help!
de igazándiból az zavar már, hogy kb 2132134543 ilyen mod lesz lassan, és semmi újat nem nyújt, csak mások lesznek az autók, + 1-2 fícsör, amit szintén nem maguk fejlesztgetnek😊
a modern meg a classic mod még simán zsír. meg is õriztem õket, igaz mind2-be beleturkáltam, de az más tészta😊
de ez már vicc, hogy azóta mindenki ilyeneket próbál összedobni. minek??
Porsche elcseszett felnikkel
Javaslom olvass vissza cca. 1000 hozzászólást, s megkapod a választ 😊)
egyébként meg:
amelyik küldinél kifagy, azelött állísd át a nyelvet Angolra, vidd végig a küldit, s állísd vissza Spanyol (Magyar) ra
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Amugy pl lada tuningot honnan tok letölteni? Bár ezzel is voltak gondjaim.. hogy ha kb 10nél töb kocsit tetem be nem indult el a game.
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Setra C80 busz
AMC Matador
De örülök, hogy férreismertelek!

Meg a GTA3-ból a gamefm is...
Ha unatkozom lenyomatom az egészet, nagyon fless!
Eszembe jutnak, amikor a 3-ban a maffia vezéreket vittem a villába limóval, és a Scary Movie szám szólt a rádióban!😉
Rap 4ever!