22366
-
#172 mikor adnak már ki pár képet? azért 2 hónappal a megjelenés előtt illene 1-2 képet mutatni a játékból, nem? -
#171 én már az alapküldikkel megvagyok, mot már vehetek ingatlanokat
elég nagy úr lettem miamiban
van saját helikopteres házikóm -
#170 ha legalább olyan lesz mint a ps2-es akkor már jó nem?:) -
dieselG #169 nem hiszem, hogy vannak már... a googleba be szoktam irni hogy " vice city screenshots " meg hasonlokat, eddig mindeig ps2es képeket talált.. -
#168 vannak már képek a Pc-s Vice City-ből? -
#167 hátha valaki akar az eredetihez hasonlót:) -
#166 ps2-es borítót..a Vice cityből -
#165 milyen képeket akartál belinkelni mohus? -
#164 hát ez nem jön le -
#163 -
#162 upsz:)
-
#161 -
#160 Ahogytetszikmondani :) -
#159 Hát lehet, hogy megmondtam, de nem baj, addig elszórakozunk a hamarosan megjelenő multiMODal. :) -
#158 Várjuk nem kicsit. -
#157 ezt most nem tudom megmondani, mert kb 4 hónapja játszottam vele. én olyan 40-et csináltam meg kb -
#156 Mennyivel több küldetés van benne kb. mint a gta3-ba? Remélem 2x. A gta3 kicsit rövid volt, persze még mindig járok liberty city utcáira huncutkodni :) -
#155 Rengeteg újdonság van benne, sokkal jobb a grafika, és rengeteg küldetés van -
#154 Én láttam, rengeteget játszottam vele, de nem vittem végig, mert eladtam a Ps2-met -
#153 Sajnos nem láttam, de a fotok alapján egy fokkal jobban nézz ki mint a gta3...főleg a karakterek, mintha már nem a klaszikus fej-tor-potroh elrendezésből épülnének fel :) -
ttc2 #152 Sziasztok lecseréltem a GF2MX/400 -as kártyámat
ATI 9100-re...csak elég nehezen sikerült elindítani a GTS 3-at és furcsán müködik kb 2mp-ig gyors aztán egy kis besszagatás(bármilyen felbomtásban)...ezt ismétli.
1.8XP 256Sd-ram...mi lehet az oka(a nem DDR ram)? -
#151 Láttad már különben Ps2-n? -
#150 Na akkor viszont beledölnék a kardomba az biztos :) -
#149 Kénytelenek leszünk kibírni.. Az lenne a kibaszás, hogy mondjuk május 8-án kinyögnék hogy csúszik a megjelenés mondjuk 2 hónapot... -
#148 Nem bántásként, de várható volt...mind1 ezt a két hónapot már csak kibirjuk! vagy mégse? :) -
#147 Be is szartam volna, ha már játszhattam volna vele mondjuk e héten -
#146 Nah hat sajnos a hetvegere semmi hir nem jott :(
Ugyenezki megis elmarad es majd csak valamikor majusban lesz VC :(((( -
#145 Motoral vagy kocsival, mert az ketkerekezés :)?? -
#144 Hi!! Hogy kell megcsinalni a malibo elsö küldetését??? 576konzolba vmi átoltözésről beszélnek. Egy régi missional sikerült de itt nem?! Szóval vki írja lenekem lécives!! -
#142 :)
az állapotos asszonyok nem vajúdnak ennyit, mint ti:)bocs -
#141 szerintem egy kicsit türelmetlenek vagytok... ezt a két hónapot már KI KELL bírni!!! -
#139 Ja ja most beszltem veluk es asozntak hogy meg semmi hir rola de nem kell csugedni! -
#138 várjuk! -
#137 De en mar ismerem oket es tudom ha valamirol elkezdenek beszelni az ugy is lesz. Nezd meg egy hete aszontak hogy ma lesz Enclave es ma lett. Szal minden remenyteli. -
#136 ok, de mint ahogyan a nagyok is mondják: "i told you it is not 100%" :) -
#134 Ahm nem tudom miert lennek en kotelezve hogy megjelojem az info eredetet nekem is ugyanugy mondjak ahogyen ide leirom. Be is copyzom :
[13:51] *** Truban sets mode: +o G4lxy_x
[13:51]yo Seph!
[13:51] *** Zok_Tok ([email protected]) has joined #fairlight (OPs:9 Voiced:15 Total:56)
[13:51] * Dare_me wasabe?
[13:51] *** Mustafa ([email protected]) has joined #fairlight (OPs:9 Voiced:15 Total:57)
[13:51]so in about a week we gonna have it and crack it =>
[13:52]what?
[13:52]GTa : Vice City
[13:52]no shit man!!!! Its for real???
[13:52]yeah sure i hope so. Drako told me that he will get it.
[13:52] *** Gat_ox ([email protected]) Quit (Quit)
[13:52]tell me a date of realese!!!
[13:52]i think 15-16 this mounth. But i heard that Deviance may got it too!
[13:53]We wont let them :>
[13:53]loool! I hope that it is true lad!
[13:54]stay calm. i told you it is not 100% =>
-
Don Vito #133 vazze május közepe! muszály ennek a vizsgaidőszak előtt megjelennie????? -
#132 meg neked is, ha kijön. :)
Ha kijön ugysem fog érdekelni kinek az érdeme csak gémelni fogok vele. :)
Úgyhogy én mindenképpen nyerek.
Ha kijön egy héten belül, akkor azért mert kijött a gém, ha nem jön ki akkor meg azért mert nekem volt igazam... :) -
#131 májusba jön ki -
#130 Jöjjönmáki:)