22366
-
#215 -
dieselG #214 Nah a mai nap alkalmábol megnézem a 40 nap és 40 éjszakát... :DDD -
#213 -
#212 40 nap? Mar akinek :) -
Blint #211 Hali
Hamarosan indul a Destruction Start új aloldala, egy GTA játékokkal foglalkozó oldal!
Ennek az oldalnak a szerkesztéséhez keresünk tagokat, akik minden fizetés nélkül, ingyenesen beszállnának a szerkesztésbe!
Webcím: www.gtarovat.on.hu
Vagy elérhető a Destruction Startról is: www.destgames.hu
Ez az oldal a GameStar CD mellékletén található GTA3 rovat on-line változata lesz, viszont nem csak GTA 3 -al foglalkozik majd, hanem az összes eddig megjelent GTA játékkal!
Az oldal főszerkesztője OsOnO, tehát neki írjatok, amennyiben szeretnétek jelentkezni:
[email protected]
Az oldal foruma már elindult, amit lehet is használni:
http://destgames.hu/forum/viewforum.php?f=25
-
#210 elméletileg. :) -
#209 EMBEREK MÁR CSAK 40-ET KALL ALUDNI A MEGJELENÉSIG!!! -
#208 már csak 41 nap... -
#207 míg egyre jobbam közeledik a megjelenés, addig én egyre türelmetlenebb vagyok -
dieselG #206 Nemtom :))) Olyan fura h az opok csak háttérben tesznek-vesznek lesnek.. najo :) Amugy már csak 42nap... a Vice City megjelenéséig... uristen nem lehet ezt kibirni :) Legalább a bejelentés óta a fele várakozási időt kibirtuk -
#205 hogyan tudnék egy moderátorral beszélni, nem tudja valaki? -
dieselG #204 Jah, engem is baszottul idegesit... lassan ott tartok már h irok levelet rockstarnak ugyan adjanak már ki 1 morzsányi képet legalább..:) -
#203 bazzeg másfél hónap múlva jön ki a játék, és még nem adtak ki a játékról 1 db képet sem, csak a Ps2-es verzióról... -
dieselG #202 nah bocs de elfelejtettem h kell linkelni... -
dieselG #201 re, kicsit eltüntem :)
Ha valaki még nem nézett volna el igazán jo Vice citys háttérképekért, az menjen ide: http://www.freeweb.hu/freewallpapers/jatek/grand_theft_auto_3_vice_city.htm < frankók :) -
#200 dieselG: nem ismerek moderátorokat -
#199 Ha jól emlékszem akkor : törj zuz amit csak tudsz rendörek gyilkolj stb...... -
dieselG #198 :PPP
zaki, tudsz 1 megbizhato moderátort? mer beszélni szeretnék valamelyikükkel :) /más okbol/ -
#197 majd májusban megmondjuk -
dieselG #195 LOL :)
hát engem tutira nem fognak elvinni mer az vagyok félig :P amugy vmi barom nyitott egy ugyanilyen topicot.. :) VICE CITY rulz :D
-
#194 Engem nemvisznek mert alitolag suket vagyok :)))) -
#193 májusban??? engem ősszel... -
#192 Ja, bazz, májusban visznek katonának :((( Na majd a 7végéken 48óra GTA :)) -
#191 baszki legyen már május közepe -
#190 A GTA sem adja alább a Zsigánál. A Trabi már tool szar, próbáld meg egy Ladával... :)))))))))) -
#189 -
#188 -
#187 Ez a maga nemében hiperintelligens hozzászólás volt... -
#186 elgurult a gyógyszered? -
#185 mi van Endre? -
#183 ja, ez nem az a topic -
#182 Az egy másik topic...ott van a segítség. -
#180 Azért a multit nagyon illő lenne beletenniük...mondjuk azt már a gta3-ba is illő lett volna. A gta2-ben is volt multi, a gta3-hoz pedig most szenvedik hozzá félamatörök. A sok kritikát figyelembe véve csak belepakolják...reméljük...végül is extra dolgokat igérnek. -
#179 nem az a kérdés hogy mit, hanem hogy mit nem raknak bele... -
#178 miért mit raknak még bele?
multiplay? -
#177 Akkor azzal 100évig leszek el :) -
#176 és azt mondják a készítők, hogy a PC-s változat jobb lesz... -
#175 Hmm en most neztem meg Ps2 on es kicsit elakadt a lelegzetem. Nem semmi. Vegig vezetni a boulevardon mikozben Mike Jacki zene megyen :)
Es a motorozas... jaj mam csak jelenne mar meg.
Gyerekek ez korszak alkoto lesz. Ez 100 jobb mint a GTA3... senki le nem tagadhatja :) -
#174 ja, én is megvettem ezeket (volt ps2-m). vedd meg még az autószalont, a filmgyárat + a taxiállomást, oszt te leszöl az istön -
#173 Mhhhh nekem már van egy malibo clubom egy nagy házam inkább hatalmas és van egy kikötöm!! :) Csak hozzák a pénzt!!