22366
  • zaki
  • dieselG
    Nah a mai nap alkalmábol megnézem a 40 nap és 40 éjszakát... :DDD
  • zaki
  • Sephi
    40 nap? Mar akinek :)
  • Blint
    Hali

Hamarosan indul a Destruction Start új aloldala, egy GTA játékokkal foglalkozó oldal!
    Ennek az oldalnak a szerkesztéséhez keresünk tagokat, akik minden fizetés nélkül, ingyenesen beszállnának a szerkesztésbe!
    Webcím: www.gtarovat.on.hu
    Vagy elérhető a Destruction Startról is: www.destgames.hu

Ez az oldal a GameStar CD mellékletén található GTA3 rovat on-line változata lesz, viszont nem csak GTA 3 -al foglalkozik majd, hanem az összes eddig megjelent GTA játékkal!

Az oldal főszerkesztője OsOnO, tehát neki írjatok, amennyiben szeretnétek jelentkezni:
    [email protected]

Az oldal foruma már elindult, amit lehet is használni:
    http://destgames.hu/forum/viewforum.php?f=25
  • M@TriX
    elméletileg. :)
  • zaki
    EMBEREK MÁR CSAK 40-ET KALL ALUDNI A MEGJELENÉSIG!!!
  • zaki
    már csak 41 nap...
  • zaki
    míg egyre jobbam közeledik a megjelenés, addig én egyre türelmetlenebb vagyok
  • dieselG
    Nemtom :))) Olyan fura h az opok csak háttérben tesznek-vesznek lesnek.. najo :) Amugy már csak 42nap... a Vice City megjelenéséig... uristen nem lehet ezt kibirni :) Legalább a bejelentés óta a fele várakozási időt kibirtuk
  • zaki
    hogyan tudnék egy moderátorral beszélni, nem tudja valaki?
  • dieselG
    Jah, engem is baszottul idegesit... lassan ott tartok már h irok levelet rockstarnak ugyan adjanak már ki 1 morzsányi képet legalább..:)
  • zaki
    bazzeg másfél hónap múlva jön ki a játék, és még nem adtak ki a játékról 1 db képet sem, csak a Ps2-es verzióról...
  • dieselG
    nah bocs de elfelejtettem h kell linkelni...
  • dieselG
    re, kicsit eltüntem :)
    Ha valaki még nem nézett volna el igazán jo Vice citys háttérképekért, az menjen ide: http://www.freeweb.hu/freewallpapers/jatek/grand_theft_auto_3_vice_city.htm < frankók :)
  • zaki
    dieselG: nem ismerek moderátorokat
  • Adi
    Ha jól emlékszem akkor : törj zuz amit csak tudsz rendörek gyilkolj stb......
  • dieselG
    :PPP
    zaki, tudsz 1 megbizhato moderátort? mer beszélni szeretnék valamelyikükkel :) /más okbol/
  • zaki
    majd májusban megmondjuk
  • dieselG
    LOL :)
    hát engem tutira nem fognak elvinni mer az vagyok félig :P amugy vmi barom nyitott egy ugyanilyen topicot.. :) VICE CITY rulz :D
  • Sephi
    Engem nemvisznek mert alitolag suket vagyok :))))
  • zaki
    májusban??? engem ősszel...
  • cSuwwi
    Ja, bazz, májusban visznek katonának :((( Na majd a 7végéken 48óra GTA :))
  • zaki
    baszki legyen már május közepe
  • cSuwwi
    A GTA sem adja alább a Zsigánál. A Trabi már tool szar, próbáld meg egy Ladával... :))))))))))
  • cSuwwi
  • zaki
  • gyraph
    Ez a maga nemében hiperintelligens hozzászólás volt...
  • zaki
    elgurult a gyógyszered?
  • zaki
    mi van Endre?
  • zaki
    ja, ez nem az a topic
  • gyraph
    Az egy másik topic...ott van a segítség.
  • gyraph
    Azért a multit nagyon illő lenne beletenniük...mondjuk azt már a gta3-ba is illő lett volna. A gta2-ben is volt multi, a gta3-hoz pedig most szenvedik hozzá félamatörök. A sok kritikát figyelembe véve csak belepakolják...reméljük...végül is extra dolgokat igérnek.
  • zaki
    nem az a kérdés hogy mit, hanem hogy mit nem raknak bele...
  • mohus
    miért mit raknak még bele?
    multiplay?
  • gyraph
    Akkor azzal 100évig leszek el :)
  • zaki
    és azt mondják a készítők, hogy a PC-s változat jobb lesz...
  • Sephi
    Hmm en most neztem meg Ps2 on es kicsit elakadt a lelegzetem. Nem semmi. Vegig vezetni a boulevardon mikozben Mike Jacki zene megyen :)

Es a motorozas... jaj mam csak jelenne mar meg.
    Gyerekek ez korszak alkoto lesz. Ez 100 jobb mint a GTA3... senki le nem tagadhatja :)
  • zaki
    ja, én is megvettem ezeket (volt ps2-m). vedd meg még az autószalont, a filmgyárat + a taxiállomást, oszt te leszöl az istön
  • Adi
    Mhhhh nekem már van egy malibo clubom egy nagy házam inkább hatalmas és van egy kikötöm!! :) Csak hozzák a pénzt!!