22366
-
#260 -
#258 nekem az is megfelel, ha betartják a megjelenési dátumot, és nem fog késtetni a megjelenést -
#257 Mondjuk ezt már egy hónapja tudjuk.... -
#256 Magyarul a warez oldalakon már egy héttel előbb kint lesz. :-) -
#255 ez csak a hivatalos megjelenés... -
#254 Európai megjelenés május 16.-án. És mivel ez a hivatalos oldalon főhelyen van, alig egy hónappal az aktuális dátum előtt, kezdhetünk bízni benne. -
#253 s ez mit is jelent ? -
#252 Láss csodát:
PC Version Release Date Announced
Posted by illspirit and DigitalD at 05:43
It's official. Rockstar just sent out the press release announcing the release date for Vice City on PC. Here's an excerpt:
New York, NY- February 14, 2003- Rockstar Games, proudly announced today that the PC version of the global blockbuster, Grand Theft Auto: Vice City, is set to hit retail shelves in North America on May 13th and in Europe on May 16th. New York, NY- February 14, 2003- Rockstar Games, proudly announced today that the PC version of the global blockbuster, Grand Theft Auto: Vice City, is set to hit retail shelves in North America on May 13th and in Europe on May 16th. The PC version will possess enhanced features including improved graphics and sound, additional PC controls, as well as several options for players to customize the game.
http://www.gtavice.com/
-
#251 de mikor ???
ugyan
akkor hirdesd ha mr van is vmi ! -
#250 dieselG: DVD-ROM már 10-11 eFT körül van, szerintem több okból is érdemes beújítani rá. Szívem szerint jobban szeretném, ha 1 DVD-n jönne ki a gáma, mint ha a 2-6 db. CD-t kellene szutykolni. Arról nem is beszélve, hogy a DVD kihasználhatósága egyenesen vonzza az extrákat. -
djcom #248 Csak jönne már -
#247 az a 7 cdnyi zene simán ráfér 1 db cdre mp3 formátumban -
#246 remélem 2 vagy 3 cds lesz majd -
#245 de szerintem nem dvdre fogják kiadni, bár elképzelhető -
#244 ja, én is így vagyok vele -
dieselG #243 hmmm... attol tartok h dvd-re fogják kiadni mert emléxem h valamelyik hivatalos oldalon láttam 1 szavazást hogy a gta vice city milyen formátumban jelenjen meg... dvd volt a többség... én is nagyon remélem h nem arra jelenik meg!! inkább 6-8 cd, mintsemhogy vegyek 1 dvd-romot :P -
#242 kíváncsi vagyok hogy lesz megoldva az a 7 cdnyi zene -
#241 másik az hogy remélem nem dvdre fogják kiadni -
#240 nagyon remélem hogy nem lesz csúszás, és tényleg 05.13-án fog megjelenni... -
#239 -
dieselG #238 Wáwáwááá!!
már csak 35 nap 3 óra és 56 perc van a megjelenéséig LOL :D
VICECITYZNIAKAROK!VICECITYZNIAKAROK!VICECITYZNIAKAROK!VICECITYZNIAKAROK!VICECITYZNIAKAROK!VICECITYZNIAKAROK!VICECITYZNIAKAROK! :) -
#237 nekem megvolt a vice city mivel volt ps2m, csak eladtam, és vettem inkább egy tuti pct -
#235 Helyes helyes!!!! -
krisz073 #234 akkor inkább ne legyen Vice City-m most,de én nem veszek ps2-t!!!
megvárom a PC verziot. -
krisz073 #232 én is.:-)) -
#231 nem bírom tovább!!! -
#230 Vice Cityzni akarok!!! -
#229 http://www.hardwired.hu/#h5286 -
#228 hardwired-en van a játékról egy előzetes -
#227 http://www.take2games.com -
#226 sztem nem, de mind1.
már csak 38 nap... -
dieselG #225 zaki, igaza van matrixnak, PC-s képek, http://www.jatekhirek.hu/index.php?picmore=242 :) de ezek a képek még olyanok, mint a gta3 első screenshotjai: kicsit rajzosak, de amugy tényleg még leeshet az állunk :D kurvajo lesz a game :P tommmyv, honnan szedted a konfigot? -
#224 azt írták, hogy PC... -
#223 Nem is lesz olyan nagy gépigénye:
Minimum Hardware
800 MHz Intel Pentium III or 800 MHz AMD Athlon or 1.2GHz Intel Celeron or 1.2 GHz AMD Duron processor
128 MB of RAM
8 speed CD / DVD drive
915 MB of free hard disk space
(+ 635 MB if video card does NOT support DirectX Texture Compression)
32 MB video card with DirectX 9.0 compatible drivers ("GeForce" or better)
Sound Card with DirectX 9.0 compatible drivers Keyboard & Mouse
Recommended Hardware:
Intel Pentium IV or AMD Athlon XP processor 256(+) MB of RAM
16 speed CD / DVD drive
1.55 GB of free hard disk space
(+ 635 MB if video card does NOT support DirectX Texture Compression)
64(+) MB video card with DirectX 9.0 compatible drivers ("GeForce 3" / "Radeon 8500" or better with DirectX Texture Compression support)
DirectX 9.0 compatible sound card with surround sound
Gamepad (USB or Joystick Port)
Keyboard & Mouse
Grand Theft Auto: Vice City uses Microsoft DirectX 9.0.
Supported Operating Systems:
Windows 98
Windows 98 Second Edition
Windows Millennium
Windows 2000 Professional (Workstation) plus Service Pack 3
Windows XP (Home and Professional) plus Service Pack 1
The following operating systems are NOT supported:
Windows 95 (any version)
Windows NT (any version)
-
#222 szépek, csak ezek ps2-es képek... -
#221 Na végre pár szemmel nézhető bizonyíték.
Képek jelentek meg a VC-ről:
-
#220 bárcsak már ott tartanánk... -
Joint #219 aki elsőnek megtalálja a neten , plz irja már be ide a címet , mondjuk sztem először ugyis DC++on lesz
-
#218 Nem bírok tovább várni!
ui: beledőltem a kardomba :) -
#217 hát csak egy kicsit...