22366
  • Adi
    Fhuuuu majd amikor jön a keep your friends close missio na az lesz csak az igazi missio olyan lövöldözés lesz he-he én marhára élveztem(gondoltam, hogy ez lesz az ucso missio :) ) persze amikor sikerült kifagyott a gép(másolt lemez) mikor kiírja kik késitették, aztán ujra mégegyszer megcsináltam.

Mondjuk nekem marhára tetszik mikor szipkáznak az eszméletlen jó..... Vki mondja meg mi az a zene ami szól a trailer alatt.
  • mohus
    a gta3warehouse-ról kompletten le lehet tölteni a rádióadók adásait mp3 ban

a VC-nek meg egészen más stílusú rádiói vannak full 80-as évek
    99 lufballon meg tsai
    van májrkém dzsekó is...első misszióban amikor a drogcsere balul sül el...menekülni kell. Aztán kapsz egy verdát és benne felcsendül dzsekó...iszonyat hangulat...és egyből belevágsz MIAMI életébe..

a neten meg lehet nézni az adókat DJket meg a zenéket...de PS2-re egyelőre

én is már befejeztem az alap dolgokat...most kell üzleteket venni és futtani, drogos fagyi árulása
    stb
    de van egész egyszerű...egyik sztriptízbárban 5 percig kell nézned a csajszit egy külön kabinban:)

vagy ha megvan a Malibu Klub...én már megvettem...tiszta diszkó mindenki táncikál...na ekkor elővettem a shotgunt:)
    a színpadon meg a YMCA ment négy krapek nyomta különböző cuccban....ők is kaptak ólmot:)

legjobb a motorozás és a helikopterezés, repülés...felűről Miami nagyon klafa...
    a poén az bár nem egészséges, hogy a 100 méter magasból kiugorhatsz a helikopterből:)pufff
  • djcom
    Én egy ftp-n se láttam még...
  • krisz073
    szerintem is csak átverés
  • lamase
    Most veszem eszre ezt a topicot :))
    Elkészült a Tha' Hungarian GTA: Vice City FAN Site.
    Címe: http://gtavice.tx.hu
    Ha csevegni akarsz velünk gyere IRCNetre, ott a #gtavice.hu csatornára!
  • djcom
    Hol láttad?
  • tommmyv
    hello honnan lehet leszedni?
  • Adi
    Hi!!!
    Na végig nyomtam a GTA:VC 50% mert ez még nem fullos.......
    Fhuuu keep your friends close volt az ucsó asset missio..... ahhh
  • N1
    Ez volt a folder név amiben volt v ez már kicsit átirt dir név?
  • Sephi
    Hat nem a boltban :)

Privi FTP-eken pl ha felteszik. Bar eddig csak egy helyen lattam az is igaz.
  • Sephi
    Van beta :)

GTA:Vice City Build ID:13445RP V:3.5667

Nem tudom mit jelent de 1.4 giga a dolog... letolteni nem toltom le mert alitolag nem megy rendesen es nem akarok hiaba gurcolni. Ha esetleg valaki majd letoltei irja majd le hogy milyen :)
  • Adi
    Mhhh érdekess azt hittem befejeztem a missiokat erre meg a nyomdánál is meg a Diaznál is megjelent a rózsa szín kör.
    Nyomdásat végig nyomtam, elkaptam a motorosokat de a Diazosat nagyo nehéz még nem sikerült vmi the kepper friends close vagy mi a neve a missionak ti, hogy oldotátok meg??
    Mert a még a tetőre felmegyek, ott felküldöm az égbe az embereket de amikro vissza megyek a házba ott várnak hárman és amint én lemegyek a lépcsön oldalt, azzonal legyilkolnak lentről...
  • dieselG
    Uff, már csak 28nap és 4óra van hátra a megjelenésig. Ámen :)
  • Adi
    Na láttom alszotok vagy nem tudom....
    Áhhh elmegyek kicsit vice city-ek
  • Adi
    Úgy értem van vmelyik csatornán olyan szám??
    Másik gondolom letöltötétek a vice city-s ps2 változatának a traileret na és abba van az a zene szám na annak mi a neve??
  • Adi
    Nem is tudtam..... és a vice city-be is scarface zenéje lesz?
  • gyraph
    Az a csatorna, ahol a she's on fire c. szám megy, az egy az egyben a scarface zenéje...szóval nem csak az az egy szám.
  • Sephi
    Kerdes. Most viszaterve a GTA3 -ra . Van a Flashback radioban egy olyan dal hogy "She's on fire" stb. stb. ... tudtatok hogy ez egy '70 evek beli szam ?:) Es poen hogy a ma esti Cinematrix-ban volt benne az a Al Pacinos film a Scarface es abba volt a discoban rulz :)
  • cSuwwi
    Legalábbis ahogy én tudom ;)
  • cSuwwi
    internet. vagy másnéven szatellit net. Letöltésre gyorsabb mint az ADSL és a kábelnet. Upra kb. ADSL szintű kapcsolat. Csak Pest bizonyok kerületeiben érhető el és kurva drága :(
  • Adi
    mikrohullám micsoda??
  • dieselG
    az a gond hogy mi már 3éve várjuk az adslt, oszt semmi... közbe a szomszéd városban már 100%-os a lefedettség.. de ott van még a kábelnet és a mikrohullámu izé is..
  • Adi
    éjszakázásba
  • Adi
    Na mi van csak nem kidöltetek a sok élszakázásba?? :)
  • Adi

ADSL az axeleronál nagyon jó és megbizható akárki akármit mond....
    Most megmég gyorsabb.
  • Adi
    THX.....
  • dieselG
    simán.. volt isdnem is csak a kurva matáv kifogást talált a számlánkon és leszereltette.. régi story. Hálistennek, ugy néz ki még idén lesz tvnetünk :) vagy mikronet, vagymi a f*szom csoda :DD már megszoktam az igéreteket, kápráztatásokat különbözö szolgáltató részéröl:) jah 1 heves megyei nagyközségben lakok, szal..:P hmm.. 29nap.. nemrossz :)
  • Adi
    huuhhhuuuuu
  • Adi
    Na kiváncsi vagyok?

ez lesz az új oldal
  • Adi
    Hogy fogsz modemmel multizni??
  • M@TriX
    :)
  • dieselG
    re, kicsit eltüntem. Hmmm de szépen kuszik a hozzászolások száma, kár h lemaradtam a tegnapirol :P zaki megöllek (képek) mert én is modemes vagyok :PPPPP uff, nemtok most ujat mondani :) ja igen: már csak 29 nap 6óra 8perc van hátra a Vice City megjelenéséig :)
  • M@TriX
    Ott van - majdnem - minden tudásom az 503-asban:

< a href="http://www.url.com/nagykep.jpg" target="_blank" >Ideírdalinkcímétamirekattinthatnak< /a>

És ez így néz ki:

Ideírdalinkcímétamirekattinthatnak

a spaceket ha vannak akkor a kacsacsőrök előtt után elhagyni.
  • Adi
    A második fajtát, hogy csinálod, hogy csak egy szüveg jelenik meg??
  • Adi
  • zaki
    különben köszi
  • zaki
  • zaki
    most olvasom...
  • M@TriX
    ha elolvastad volna a 2. sort az üzenetemben akkor talán sikerült volna. :)
  • zaki
    kurva jó vagyok