22366
-
#614 ahogy néztem a térképet annyival nem lesz nagyobb, de talán jobban ki van dolgozva a modelezés és a textúrázás ami ugye nyom a latba. Hogy mennyire azt persze majd meglátjuk...
Sztem lesz RiP, mint ahogy a GTA3-ból is volt...
De a zenék miatt kár kihagyni a full. Slayer király... arra lehet döngetni.. :) -
#613 lehetne éppen lehetne, mint az Enter the Matrix-nál, de eddig nem volt róla szó és én sem gondolnám. A plusz CDk szerintem a hang miatt lesznek. Sztem a játék csak 1 CDs lesz... -
#612 Semmikép. -
#611 DVD-s is lesz?? -
#609 4 cd??? Remélem lesz rip is! -
#607 elsősorban a musicok miatt...
Szerintem a játék nem nagyon haladja meg a GTA3 mértetét, hiszen nagyából ua. Programilag... -
dieselG #605 hiányozni fogsz :)
félre a tréfával, elértkeztünk arra a pillanathoz mikor mindenki már nagy csendben, lélegzet-viiszafojtva várja az egyre veszélyesebben közeledő kultgame megjelenését.. vagy csak egyszerüen alig van info a pc-s Vice Cityről, pedig már csak 21nap és 2óra van hátra h kezünkbe kaparinthassuk a ropogós dobozt /najó, 2-3db havernál irott cdt :P/ -
#604 nyomjatok fel majd új képeket, ha jönnek. nekem még kb 1 hétig szervízben lesz az alaplapom... -
#603 benéztem mi történt itt a fórumban az elmúlt 1 hétben, de látom nem sok minden -
#602 most is csak netcaféban vagyok... -
#601 büdös isten faszát, meghalt az alaplapom... -
#600 120x20-as kép, a usered beállításainál tallózd be winyóról és feltölti... -
#599 iTT képek, leírás, letöltés... egyben:
LiNK
-
#598 ja bocsi vagyok . pill. -
eminemrap14 #597 Matrix? itt vagy még? -
eminemrap14 #596 egyébként ilyen logot hol lehet betenni? -
eminemrap14 #595 mert arrol még nem hallottam -
eminemrap14 #594 és a RealGta-t hol lehet letölteni? -
#593 :))
És te tudtad, hogy a RealGTA sokkal jobb?
Amúgy elég visszaolvasnod a fórumba. :)
Kielemeztük mind2t. :) -
dieselG #591 Re, kicsit eltűntem megin', elutaztam :)
Már csak 23nap 3óra 7perc van hátra a megjelenésig..
hála steweeenek, tönkrevágta az egész forumot... -
#590 elég bazze egy fórumba is beírnod..
Amúgy nem az a fájl felelős a mentet állások betöltéséért, az csak a "kocka" menüt segítette életre... -
steweee #589 hi! winXp sp1 hun -om van rendszernek jelenleg.a q306676_WXP_SP1_X86_HUN file azért kellett hogy a mentett állást vissza lehessen tölteni. mikor korábban játszottam akkor még sima XP volt, és nem is volt semmi gond. de az SP1-re nem telepíthető ez a patch. emlékszem, hogy valamit a windows könyvtárban bütykölt a patch,mondja már meg valaki hogy mit, hátha manuálisan meg tudom oldani, mert ezért most nem teszek fel régi xP-t -
#588 Legközelebb az apróban, léci. kösz. -
#585 :) -
#584 Persze ez nem biztos, de hát én is csak segíteni akartam... -
#583 OK. Így már értem. -
#582 Nézzd meg az 573-as hozzászólását...Wolf fm. te nem arra gondoltál volna, hogy a játékban van ilyen adó? Én azt hittem, hogy arról beszél, mert ha nem a game rádióról beszél akkor elmondom, hogy kb 50millió rádió adó van a földön...ez a lol...egyébként pedig nagy százalékba rá lehet jönni a szám hallgatása közben, hogy mi a címe és a cím lista alapján lehet következtetni talán. -
#581 De nem tudja a szám címét akkor mit kezdjen vele?? -
#580 Úgyhogy nem kell hogy legyen ps2-d... -
#579 Több okból sem lol! Ha elmész a hivatalos oldalra, ott vannak a rádióadok címlistával... lol mi?
-
#576 Fránya caps lock :) -
#575 aZT HITTEM A GAME-BEN TUDOD, HOGY MELYIK A DÓN SZOKOTT MENNI.... -
#573 Megnézztem a trélert, ismerős a zene, de sajnos nem tudom mi a cime....Melyik adón szokott menni a szám ? Ilyet, hogy wolf.fm én nem találtam. -
ricky #571 mi a pontos cím??? -
#568 De melyik tréler alatt? Láttam vagy 10-et.... -
#566 mér,,tudsz jó ftp cimeket?? -
#565 Looool!!!
"They said it bro! Guys don't panic this was just a fake news! The VC is not out and none other than Elvio told us a big fat lie! the game will be out in about 26 days! Have patience ppl!"
Szal hamis volt a beta hir :) -
#564 Jaa én nem nézztem csak hallotam az indexen. -
dashed_ #563 jo ok de kazaan mar a doom 4 is fent van ;) -
#562 Azt mondják kazaan fent van.......