22366
  • M@TriX
    ahogy néztem a térképet annyival nem lesz nagyobb, de talán jobban ki van dolgozva a modelezés és a textúrázás ami ugye nyom a latba. Hogy mennyire azt persze majd meglátjuk...

Sztem lesz RiP, mint ahogy a GTA3-ból is volt...
    De a zenék miatt kár kihagyni a full. Slayer király... arra lehet döngetni.. :)
  • M@TriX
    lehetne éppen lehetne, mint az Enter the Matrix-nál, de eddig nem volt róla szó és én sem gondolnám. A plusz CDk szerintem a hang miatt lesznek. Sztem a játék csak 1 CDs lesz...
  • gyraph
    Semmikép.
  • Adi
    DVD-s is lesz??
  • KG21
    4 cd??? Remélem lesz rip is!
  • M@TriX
    elsősorban a musicok miatt...
    Szerintem a játék nem nagyon haladja meg a GTA3 mértetét, hiszen nagyából ua. Programilag...
  • dieselG
    hiányozni fogsz :)

félre a tréfával, elértkeztünk arra a pillanathoz mikor mindenki már nagy csendben, lélegzet-viiszafojtva várja az egyre veszélyesebben közeledő kultgame megjelenését.. vagy csak egyszerüen alig van info a pc-s Vice Cityről, pedig már csak 21nap és 2óra van hátra h kezünkbe kaparinthassuk a ropogós dobozt /najó, 2-3db havernál irott cdt :P/
  • zaki
    nyomjatok fel majd új képeket, ha jönnek. nekem még kb 1 hétig szervízben lesz az alaplapom...
  • zaki
    benéztem mi történt itt a fórumban az elmúlt 1 hétben, de látom nem sok minden
  • zaki
    most is csak netcaféban vagyok...
  • zaki
    büdös isten faszát, meghalt az alaplapom...
  • M@TriX
    120x20-as kép, a usered beállításainál tallózd be winyóról és feltölti...
  • M@TriX
    iTT képek, leírás, letöltés... egyben:
    LiNK

• M@TriX
    ja bocsi vagyok . pill.
  • eminemrap14
    Matrix? itt vagy még?
  • eminemrap14
    egyébként ilyen logot hol lehet betenni?
  • eminemrap14
    mert arrol még nem hallottam
  • eminemrap14
    és a RealGta-t hol lehet letölteni?
  • M@TriX
    :))
    És te tudtad, hogy a RealGTA sokkal jobb?
    Amúgy elég visszaolvasnod a fórumba. :)
    Kielemeztük mind2t. :)
  • dieselG
    Re, kicsit eltűntem megin', elutaztam :)
    Már csak 23nap 3óra 7perc van hátra a megjelenésig..
    hála steweeenek, tönkrevágta az egész forumot...
  • M@TriX
    elég bazze egy fórumba is beírnod..
    Amúgy nem az a fájl felelős a mentet állások betöltéséért, az csak a "kocka" menüt segítette életre...
  • steweee
    hi! winXp sp1 hun -om van rendszernek jelenleg.a q306676_WXP_SP1_X86_HUN file azért kellett hogy a mentett állást vissza lehessen tölteni. mikor korábban játszottam akkor még sima XP volt, és nem is volt semmi gond. de az SP1-re nem telepíthető ez a patch. emlékszem, hogy valamit a windows könyvtárban bütykölt a patch,mondja már meg valaki hogy mit, hátha manuálisan meg tudom oldani, mert ezért most nem teszek fel régi xP-t
  • Dikkma
    Legközelebb az apróban, léci. kösz.
  • gyraph
    :)
  • gyraph
    Persze ez nem biztos, de hát én is csak segíteni akartam...
  • Adi
    OK. Így már értem.
  • gyraph
    Nézzd meg az 573-as hozzászólását...Wolf fm. te nem arra gondoltál volna, hogy a játékban van ilyen adó? Én azt hittem, hogy arról beszél, mert ha nem a game rádióról beszél akkor elmondom, hogy kb 50millió rádió adó van a földön...ez a lol...egyébként pedig nagy százalékba rá lehet jönni a szám hallgatása közben, hogy mi a címe és a cím lista alapján lehet következtetni talán.
  • Adi
    De nem tudja a szám címét akkor mit kezdjen vele??
  • gyraph
    Úgyhogy nem kell hogy legyen ps2-d...
  • gyraph
    Több okból sem lol! Ha elmész a hivatalos oldalra, ott vannak a rádióadok címlistával... lol mi?
  • gyraph
    Fránya caps lock :)
  • gyraph
    aZT HITTEM A GAME-BEN TUDOD, HOGY MELYIK A DÓN SZOKOTT MENNI....
  • gyraph
    Megnézztem a trélert, ismerős a zene, de sajnos nem tudom mi a cime....Melyik adón szokott menni a szám ? Ilyet, hogy wolf.fm én nem találtam.
  • ricky
    mi a pontos cím???
  • gyraph
    De melyik tréler alatt? Láttam vagy 10-et....
  • oneal1
    mér,,tudsz jó ftp cimeket??
  • Sephi
    Looool!!!

"They said it bro! Guys don't panic this was just a fake news! The VC is not out and none other than Elvio told us a big fat lie! the game will be out in about 26 days! Have patience ppl!"

Szal hamis volt a beta hir :)
  • Adi
    Jaa én nem nézztem csak hallotam az indexen.
  • dashed_
    jo ok de kazaan mar a doom 4 is fent van ;)
  • Adi
    Azt mondják kazaan fent van.......