22366
-
#2555 az? -
#2553 már odaisvitttem magam!te nemarro la a rendörségről beszélsz ahova beislehet menni csak lelőnekl?huh az holisvan :(?? -
#2551 Mire jók a vásárolt épületek? -
#2549 VICE POINT korháznál vagyok épp mkostengedtek ki!
:D.merre menynek? -
#2546 Hát ez mekkora, megy a traileres kamion előttem, én meg százzal fel rá és repülés :))) -
#2545 ugyszeretnékmár hellit vezetni holvan az az apartman megistudnám venni lécciek mondjátok el!!! -
#2543 neten játszotok ketten?hogykő? -
#2542 holtaláltad meg,hogy? -
#2539 ehh, én csak a streeten :))) -
#2538 256 láb az uj!!! :)) -
#2537 Asszem, hogy a lemezkiadó cégnél valahol. Hyman Condo a neve asszem. -
#2535 3 másodperces fékezés, 212 láb hosszan egy keron, az jonak számit? :)) -
#2533 Kár hogy a rendőrségi helinek nem lehet nekimenni. -
#2531 Hú bazz!! Király ez a helikopter! A levegőből látszik igazán milyen szép a város. -
#2530 Az az apartman hol van - hyman ? - amit meg lehet venni? -
#2525 multkor raktálide egy térképrt rakjálmár megin hátha megtom holvan az !!!msot ép pahol van a airport azon a hely4en vok már nemvok az airportnál elöbb mentem el!!
bárhiva elmgyek csak legyen ott: repülő/heli emg ami a levegőben megy!!! -
#2522 A motoros banda a Greasy Chopper pub-ban van, a 2. nagy szigeten. De az ő küldetéseiket csak akkor kapod meg, ha elkezded a Love Fist küldetéseket is. -
#2521 Kihagyhatod asszem, de nem olyan nehéz az... Először én is szívtam vele, de meg lehet csinálni simán. -
#2520 Ez a RC Helikopteres rész undorító ...
Ha legalább fegyveres őrség nem lenne ...
Nem lehet ezt kihagyni? Vagy enélkül nem megy tovább a cselekmény??? -
#2516 vagy minden rendörség felett van hellicopter? -
#2515 és holcvan a motoros banda? -
#2513 mennyibe kerül?
És gyárakat mikor todok majd venni?
-
#2511 Nemigaz hogy a7z AIRPORTON nicnsen repcsi,helikopter vagy ami a levegőben megy!csak belehessen szálni és felmennimá! -
#2510 és az holvan? :D -
#2509 az holvan?merre találom? -
#2506 milyen bejarat?
nem igazan talalom -
#2505 ittvayg ok az AIRPORTON
biztosvan itt helicopter repülő!ugygondolom,hogy vezethető,hogy DODO mint a DODO a 3ban! -
#2504 Van helikopter hozzá? Na azonnal húzok megvenni!!! -
#2503 helklicoptersincs itt? -
#2502 nincsen repülő???
nemugymnondom,hogy vezethető hanem amibe beleeht szállni :D -
#2499 UIttvok a reptéren holvan olyan repcsi amit lehet vezetni? -
#2498 ize, ilyen apartmanokat hol lehet venni? -
#2494 nem mondod, akkor ez az uj terv :))
Lőjjem le a rablot simán, nem fog a rendőr engem is üldözni? :)) -
#2493 A rendőrők mintha kicsit erőszakosabbak lennének mint az előzőben vagy csak én szoktam el tőle? :) -
#2491 második! -
#2487 Én meg ha meglátok egy tolvajt jol péppé verem, persze ha épp egy rendőrt vernek akkor azt megvárom, és csak utána vágok rendet -
Na, akkor most én is felteszek egy kérdést. Az apartmanok csak mentésre és kocsi tárolásra jok, ugyi? Mert nekem a hotel elől ujratöltéskör mindig eltünnek a kocsik.
Amugy a Harley a legjobb, nagyon jo a hangja, és élmény vele száguldani :) -
#2483 Magától feltelepíti ha kéred. -
#2482 Ja ne is mondd. :)
Még ha a 98. Hiddden Package helyét nem találná azt megérteném.. de ilyen legalapabb dolgokat.. pfff. :)
Én teljesen rákaptam a boltok kirablására. :D (ez is fasza kis dolog :)) Mondjuk 4 csillag felé hang vagyok menni de nagyon nagy poén menekülni a szajréval. :) -
#2480 Na sikerült? Ügyi vagy kapsz egy cukorkát! :D