22366
-
#2624 Pls erre válaszóljatok gyorsan, mert itt kőrözöm a városban. :) Egyszerűen nincs ilyen autó! :( -
#2623 Nincs -
Cobra11 #2622 1 kérdés: a játékban van metró vagy vonat mint a GTA3-ban volt? -
#2621 Annál a küldetésnél amikor egy kis helikoptert kell irányítani mit kell csinálni? -
#2618 Valaki látott már Blista Compactot? Ugyanúgy néz ki mint a gta3-ban? Ha igen akkor nagon spéci autó lehet, mert még soha sem láttam. Pls valaki mondja meg, hogy hogy néz ki, és hogy merre lehet lelni. Előre is thx. -
#2617 Endozni meg nem annyira tudok.... :) -
#2614 Egy keréken körbe járom a szigetett :) ps2 -
#2613 Te sokáig kell nyomni -
#2610 maradj is ott -
#2609 Bocs,hogy nemirtam márvagy 2 orája emgyek örökké felrobbanok msot egy lakatlan sziegeten maradtam !! -
#2605 nem kel :)
szerencsére -
#2603 Úgy tudom nem kell... -
#2601 Az azért durva, hogy megölök egy rendőrt és egy pár embert, jön a mentő és feltámasztja őket :) ,
ezek után a zsaru - mintha mi sem történt volna - feláll, feltápászkodik és folytatja annak a bűnözőnek az üldözését, akit akkor is üldözött, amikor megöltem :) ... -
#2600 viszont én meg a fékkel csináltam 250 lábat, első keréken :)
egykeroval 1700 láb a rekordom, superbike-kal! :)) -
#2599 harley-val is lehet, de a legjobb a superbike-kal :))
-
#2598 :))))
krva nagy ez a game :)) -
#2595 basszus !!
holnap meg lesz a game :)))
de várom geci :)) -
#2594 Na a kép már jó, csak az intro után kidob a játék, pedig mondom, tegnap már ment! -
bazsi123 #2593 a hajós üldzésnél az a cél, hogy elsőnek érj a megjelölt hajóhoz. ennyi. utána kell egy kicsit céllüvészkedni, de nem túl nehéz. csak jó útvonalat kell választani. én nem tököltem a többi hajó leelőzésével, meg kilöködésével, kerültem egyet, de pont beértem elsőnek.
már ha arról az üldözésről van szó, amit diaz-nál kell mecsinálni. -
PsT #2592 Emberek!
A gém játék közben fogja magát és egyszerűen lefagy. Ezt a kis magánszámát már 3 szor előadta.
A képernyő elfeketül, olyan szinten hogy a monitor kiírja: nincs jel. A hang beakad. A gépet csak resettel lehet újraindítani...
mi a baj és mi a megoldás? -
bazsi123 #2591 örm:
olvass lejjebb, van erről írva 1-2 infó már... -
PsT #2590 A kódek az lehet hiba, nem ez lenne az első eset hogy egy játék nem fut rendesen a megfelelő kódek nélkül (freelancer). -
bazsi123 #2589 az intro mpg file, azt megkeverheti egy jól feltelepített ace vagy nimo :-) -
#2588 Kodek játékhoz???!!!:(
-
#2587 Mire jók a vásárolt épületek? -
#2585 az rc repuloset csinalta mar valaki? -
#2583 Gyerekek az mitől van, hogy előszörre elindult a game, de most akárhanyadszorra indítom újra a gépet meg telepítem újra a játékot, a progi introja FORDÍTVA, fejjel lefele látható majd miután így lement, kilép a programból!
Vajon miért???!!! -
bazsi123 #2581 jesszusom, spike, pénteken jelent csak meg... -
#2577 honnan szeded?? -
#2576 Megsúgom nektek, hogy a villátok tetején is van egy saját heli. :) -
#2575 Most szedem le. Ez összekapcsolódik valahogy a 3-mal vagy Ha nem játszottam azzal akkor is érteni fogom a történetet? -
#2574 megtaláltam de nincsot repcsi csak egy nagy H betü -
#2572 Itt van egy nagyon jó "többfunkciós" térkép. A legjobb!
http://www.oddweb.net/gta4/index.asp -
#2570 a fenebe WCOrol törölték a gamét
Igen megint itt vagyok és megint rinyálni fogok mig el nem indul a játék :DD -
#2569 áh,ksözi! -
#2568 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!LITTLE HAVANÁN LE TARTOZTATTA, M AGAM ÉS BESELEEGHT EMENNI KÖRBEJÁRTAM NINCSEN!!!!
pls valakimondja el holvan hellicopter!! -
#2566 600sal már az apartmanokat nézem 10 perce :D -
#2565 tegnap este én is feltettem, és LOOL !! eccsém ez istenkirály gamma ! :)) motor az meg valami eszméletlen jó...chopper powahh :) -
#2557 ottvoltam nemrég tudom holvan ksözi indulás 600 mocival -
#2556 Delfin a vizben!!! :)))
Melyik motorral csináltad a 400 lábos féket?