22366
-
#2818 A Helis küldik mindeképp meg kell csinálni? -
#2817 Én minden játékból képet a klasszikus módon a print screen gomb lenyomásával szoktam venni és utána bármelyik szerkesztőt megnyitod (pl.photoshop) azon belül pedig...file->new, edit->paste... -
antijedi #2816 és mihez kell enyi? mi lesz akor ha enit elpaszolsz? (érdemes ezel tökölni? :D) -
#2815 Én 100-at adtam el, annyi tuti elég. De szerintem mát 50 is. -
#2814 Mindent egyre mentettem. :( Nem gondoltam volna, hogy lesz ilyen. :( -
antijedi #2813 próbálj egyel előbbi mentést, hátha tényleg bug -
antijedi #2812 fagyiskocsinál hány fagyit kel eladni hogy vége legyen annak a missionak? :D -
antijedi #2811 gondlom senki sem tud, már vagy 15en kérdezték (köztük én is) de max anyi válasz van hogy csak külsö progival lehet :DDD -
#2810 Szerintem csak külön progival. Vagy Print Screen+alt+tab->szerkesztőt megnyítod, és ctrl+v. -
#2808 Nem megy :( Kétségbe vagyok esve, hogy nem tudok továbbjutni. :( -
#2807 Probald azt,hogy 2 jarort csalsz be -
antijedi #2806 nem tom nekem nem volt ilyen problem... -
antijedi #2804 wegy vagy kettő de szerintem nem az a lényeg -
#2803 Abban aküldiban volt valami gép általi csalás. :) Félóráig kerestem egy autót, és amikor végre találtam, utána minden második autó olyan volt... :) -
#2802 Mondom, hogy nem megy!!! Ez valami bug, de nem megy a küldi :( Leírom, miz csináltam: 1. Beültem a BMW-be Lance-cel, kimentünk az útra, és kocsiból lelőttem annyi embert, hogy 2-es legyen a körözés, ezután addig járkáltam azon az úton fel s alá, amíg nem jött egy rendőrautó, majd szépen lassan, ügyelve arra, hogy követ-e, becsaltam a villa udvarába, majd bementem a kocsival a garázsba, ő meg beállt mellém, teljesen bent voltunk, nem szálltam ki, nem történt semmi, majd kiszálltam szintén nem történt semmi, a rendőrök a kocsijukban ültek, és szirénáztak, majd meguntam és kimentem a garázsból, ők megse moccantak, mikor kimentem bezáródott a kapu, és elhallgatott a sziréne, de semmit nem írt ki. Majd benéztem a garázsba, és csak az üres rendőrautó volt benne, meg az én autóm, amivel becsaltam őket. Pöcsöm tele van már, vagy 50* próbáltam, de soha sem müxik ez a küldi. :( -
#2801 Ezt nem hagyhattam ki! :)
-
#2800 Huu ember mit tudsz ennyit kínlódni?! -
#2799 De hát nem csukódik ránk :( Jány csillaggal csináltad? -
antijedi #2798 ne menekulj ki, bent maragy vele és várd hogy rácsukodjon az jot mindanyiotokra (és 2 zsernyák kell aszem mnimum -
#2797 Láncfűrész rulz!! :D -
hmm postal 2?:) -
#2795 Valaki pls írja már le részletesen, hogy ő hogyan csinálta ezt a küldit, mert nekem nem akar sikerülni. Becsalom 1 csillaggal a zsarút (gyalogost), aztan kimenekülök a Villa garázsából, rácsukódik az ajtó, de semmi nem történik. :( Aztán probáltam úgy is, hogy 2-es csillaggal, az egész rendőrautót becsalom, majd rájuk csukom az ajtót, de semmi nem történik. :( -
#2794 trail-al, de ok most probald meg, megallsz egyhelybe hatson, es ugy tarsd meg na az a nehez nem esznlekul szaguldani hatson mer az midenkinek m1 :) -
#2792 Sokáig kell nézni a showt (vagy 5-6 percig minimum) és akkor termel. :)
Na összegyűjtöttem az összes autót elég időigényes volt.. :] -
#2791 Hehe most tettem föl mondom megnézem ,hogy szalad. Elindítom erre szaggat mint állat. Mondom mi az isten.Kapcsolok mindent mint a barom erre rájöttem ,hogy Anistropic Filter,Anti alaising minden maxon az Enter The Matrix miatt ,hogy nézzen is ki valahogy:D -
#2789 Attól függ mivel mész?! Ha Trial mocival azzal neked elmegyek kiskanizsáig.... Speedel már nehezebb Robogóval na azt inkább haddjuk... :) -
#2788 rajottem a hatso kerekezes lenyegere, allo helyzetbol indulva rogton hatra kell terhelni, padlogaz mig kihuzza utkozesik, ezutan csak keves gazt adadolni es ugyelni hogy ne doljon el jobra balra, eleg nehez hosszutavon, szinte meg lehet allni neha egyhelyben ekkor elkezd valmerre dolni, es ebbol mar dog nehez kihuzni anelkul hogy leerjen az eleso.
van vmi bonuspont azert is ha a hatso kereken fordulunk el a tengelyun korul, majdnem egyhelyben - tk ez akkor jon elo mikor majdnem megalltunk, csask hatson, es elkezd dolni egy iranyba ha tudjuk korrigalni pontozza, 1x siekrult 361 fok :) -
#2787 Már rég megvan (olvass kicsit lejjeb:)), de azért köszi. :) -
#2786 Na gyülekeznek a cégeim :) Már csak a Boat Yardot, Malibut, Print Factoryt kell megvennem. A peepshows barban mit kell csinálni, hogy termelje a pénzt? Mert nem láttam ott semmi küldetés kört. -
Mayan #2785 Ha minden igaz, a golfkocsi a caddy. Ebbol kovetkezoleg a golfpalyan keresd. :) -
#2784 Az nem jó, hogyha a rendőrautót becsalom, megvárom még kiszállnak, és utána megyek ki a garázsból? -
#2783 :D -
#2782 Fő a reális motorozás :) -
vrummm -
#2780 My Documents -
antijedi #2778 ugy csald be hogy 2 gyalogos is bemenjen ha lehet, akor lezárodik a garázsajtó pofáznak velemit , kinyilik és mehetsz a mall-ba robantani :D -
#2777 Én a motoros chaost úgy csináltam meg, hogy találtam egy RPG-t, meg gyüjtöttem sok fegyvert. Elöször szétlöttem mindent amit tudtam az alapfegyverekkel (m4), aztán amikor már heli is volt akkor, rpgvel szétlöttem a rendőrség járműveit, amik jöttek. -
#2775 Valaki elmondja, hogy azon a pályán, ahol rendőrnek kell álcáznunk magunkat Lance-cel, ott hogyan lehet a rendőrruhát megszerezni? Amit mondott, hogy csaljam be őket a garázsba megtörtént, de semmi nem történik, csak a rendőrautó lesz meg. :( -
#2773 lol -
#2772 átfújót..
de nem kell átfújó. én vercetti estateben felszedtem m4est, meg páncélt, azt ott helybe a kocsma elött szétlöttem mindent ami van :D