22366
-
#2889 bazz
este már én is játszom vele :))))))))
de várom gecc -
#2885 de bazzeg ! nem tom hogy oldanád meg máshogy hogy elfusson ilyen konfigokon ! -
#2884 jaja
elég gány játék volt
csak a multira irtam mint példát -
#2883 Errol mar tobbszor irtak. Ez az "eltuneses" mutatvany. A sebesseg, a valtozatossag miatt van igy. A masik lehetoseg a "fix script" - Driver. De ottt mindig ugyan-ugy mennek az autok, csak mas-mas szinben. Raadasul balesetkor meghal a script...
-
#2882 fent van a faszi a reklámálványom....:) -
#2881 ja, ha megbukok a vizsgamon, mert ezt jatszottam, beperelem oket, es nyerek. amcsiban ilyenekert milliokat lehet akasztani -
#2880 sztem ejszaka pont jok, a csikok. olan hangulatos tole a gamma -
#2876 "Ha az a 'benasag' nem lenne, akkor valoszinu PC-re soha nem jelent volna meg."
Az engem nem zavar, mer' én nem játszok PC-n. :D -
#2875 vhogy úgy tűnik, hogy hiába huzigálom le-fel a látótávolságot, szinte semmi különbséget nem észlelek
gef4ti4200-128mb + AMD2k+ + 512 RAM -
#2874 vagy mondjuk lehetne taxit fogni
negatívumként kimaradt a multi hiánya, amit pedig igérgettek ezerrel
valaki már próbálta a berhelt multit az alapjátékban? -
#2873 Komolyan mondom nem értem mit jelent nálatok hogy a semmiből tünik fel egy auto, én a mocival mikor száguldok sosem amiatt esem el mert egy auto csak ugy felbukkan, milyen configod van, mert nekem biztos gyengébb és még sincs ilyen :) -
#2872 a midtown madness-ben miért tudtak multit csinálni forgalommal?
(mondjuk ott az ai-t baszták el - szóval nem lehetett normálisan autókázni a városban) -
#2871 Nohát hétvégén megnéztenm a progit.
Némileg csalódtam benne.
- nincs olyan kameranézet mint az eredetiben (vmivel alacsonyabban van a kamera) - de meg lehet azért szokni
- eléggé girbegurbák az utcák
- ha felhúzom a látótávolságot, akkor is a semmiből tűnnek fel a kocsik, nagyobb sebességnél ez elég gáz
- fény-effektek: baromi zavaróak a az éjszakai lámpa csíkozások, illetve a nappali szélvédő csillogás. ezeket nem lehet vhogy lekapcsolni?
hirtelenjében ennyi
-
#2870 Senki nem igéte hogy uj motor lesz meg miegymás, nem tudom honnan veszed ezeket, de ha meg atomerőmű kéne hozzá akkor azért sirnánk, szoval én örülök hogy elfut a gépemen kissebb akadozásokkal. -
Borg #2869 Boritékolom neked, hogy ebből sosem lesz multiplayer, legalábbis nem ebben a formájában.
Gondolj csak bele, a VCben is ugyanaz az idegesitő elbaszott szisztéma van, hoygy randomra nézet alapján generálja a járókelőket, meg az autókat. Elfordulsz, meg visszanézel, aztán máris más jön ott, vagy semmi.
Ilyen engine megoldással meglehetősen furcsa lenne szinkronba hozni két vagy több játékost a neten.
Max olyan multi képzelhető el ebbe az engineba, ahol nincs forgalom a városban, és max versenyeket lehet rendezni ott... Az meg elég kihalt feeling, és valszeg unalmas is lenne hamar. -
Borg #2868 Kapcsold vissza a frame limitert. -
adamadam #2865 van egy olyan telefonos küldetés hogy elkezd nekem mindenféle európai bandákról dumálni, meg hogy idöjönnek mint álturisták(nem értem pontosan).kapok kilenc percet, fel kell szednem a távcsöves puskát, és le kell mennem a partra. de ott nincs semmi csak a térképen látok egy sárga háromszöget. mit kell csinálni ezen a pályán??? -
krisz073 #2863 küldtem -
#2862 Nekem is az a bajom,ohgy az alapvető kihágások nincsenek büntetve. Milyen frankó lenne,ha átmenve a piroson lekapcsol a rendőr és megbüntet:D Nekem csak ez hiányzik.Amúgy a gamma kurvagyó. -
#2861 egy crackot küldene nekem valaki [email protected] ide me nekem meg halt a crack a cd nn szevasztok -
#2858 mp3at hogyan lehet halgatni jatek kozben? -
#2857 és persze az új karakteranimációk... új fizika mindenhol, és a továbbfejlesztett király küldetések...:) -
#2856 Ez igy nemigaz,mert vannak uj effektek, mint pl az autokon megcsillano napfeny vagy a fenyszoro kozelrol -
#2855 Ha az a 'benasag' nem lenne, akkor valoszinu PC-re soha nem jelent volna meg. -
#2850 Ez nekem is nagyon kéne! -
#2849 nem kell -
#2848 Kell ehhez az eredeti GTA3, vagy pedig attól fügetlenül fut? -
#2847 Ezt én írtam... nem értem miért ilyen nevet adott a bejelentkezésem után -
mtgnavi #2846 Matrix, a GTA rovatban azt mondtad van egy grafikus szűrőd ami meggyorsítja a gef2 kártyát.
Ha még megvan légyszi küldd már el, vagy tedd fel vhova. Köszi. -
#2844 -
#2839 arra lesz a Multitheftauto. Legalább nem hiába dolgoztak eddig a fiúk... -
ko_vee #2837 what is it DC????? mi az -
ko_vee #2835 Hey vki plíz mondjon egy pár linket ahonnan faszán le lehet tölteni a GTA Vice City-t, mert kurva lassan jön le a 7wrz.warez.hu-ról...!!! -
#2833 THUGSTOOLS, PROFESSIONALTOOLS, NUTTERTOOLS , PRECIOUSPROTECTION, ASPIRINE, YOUWONTTAKEMEALIVE, LEAVEMEALONE, APLEASANTDAY, ALOVELYDAY, ABITDRIEG, CATSANDDOGS, CANTSEEATHING, PANZER, LIFEISPASSINGMEBY, BIGBANG, STILLLIKEDRESSINGUP, FIGHTFIGHTFIGHT, NOBODYLIKESME, OURGODGIVENRIGHTTOBEARARMS, ONSPEED, BOOOOOORING, WHEELSAREALLINEED, COMEFLYWITHME, GRIPISEVERYTHING, CHASESTAT, CHICKSWITHGUNS, ICANTTAKEITANYMORE, GREENLIGHT, MIAMITRAFFIC, AHAIRDRESSERSCAR, IWANTITPAINTEDBLACK, TRAVELINSTYLE, THELASTRIDE, ROCKANDROLLCAR, RUBBISHCAR, GETTHEREFAST, BETTERTHANWALKING, LOOKLIKELANCE, MYSONISALAWYER, ILOOKLIKEHILARY, ROCKANDROLLMAN, ONEARMEDBANDIT, IDONTHAVETHEMONEYSONNY, SEAWAYS, LOADSOFLITTLETHINGS, HOPINGIRL, AIRSHIP, FOXYLITTLETHING, WELOVEOURDICK, GETTHEREQUICKLY, GETTHEREVERYFASTINDEED, GETTHEREAMAZINGLYFAST, FANNYMAGNET, CHEATSHAVEBEENCRACKED, CERTAINDEATH, DEEPFRIEDMARSBARS, PROGRAMMER -
#2829 SZVSZ PS2-n is tök bénaság a motor (Renderware) és ezen a Vicy City miatt sem változtattak. De összességében szórakoztató és jó a játék.
"mióta lejött:)"
>:( -
Borg #2828 Nekem P3 1400, Radeon8500al simán megy, 16xAF-el 1024ben.
Csak ugye kikapcsoltam az FPS limitet, meg max distancera állitottam, és igy némelyik textúra késve jelenik meg (kb 100ból 1). Ugyanez volt már a GTA3ban is, elég sokaknak. -
Borg #2827 Várjálmár, én nem azt mondtam, hogy rossz a játék, én is azóta nyomom mióta lejött:) (izé megvettem..;)
Csak annyi, hogy semmivel nem lett jobb a grafikája mint az elődnek volt. Nem egészen felel meg a kor szinvonalának. Ugyanakkor legalább nem lassul be... ennyit javitottak. -
#2826 Ez velem is igy van, meg 2 szeres fullscene antialaisignot is, meg 4 szeres anisotropic filtert is raengedtem, olyan gyors volt. Igy is megy vagy 30 fpssel, es kurvaszep:) -
#2825 baxni :) -
#2823 Ahm nekem minden fent van fullon es nem szakadozk semmit es Amd 1600+ XP , 512 DDram , G3 Ti 200 (128ddram) meg WinXP (fullon tuningolva) van csak mire a havernek mar elvbol 2.2 Intel 4 , 512 ddram , ati ran 9xxx pro ja van az a mostani legjobb es nala szakadozik mint allat es nagyon le kell venni ahoz hogy fusson.
en nem ertem miert :) De jon hogy megorujon mikor lassa hogy nalam hogy megyen :)