22366
  • zaki
    tapasztalatot
  • Tikal #4385
    Tankot hogy tudok lopni? Mert egyszer mikor üldözött egy probáltam belőle kirántani a katonát de nem sikerült...
  • Tikal #4384
    Vigilante misssion level 12: kaptam 150-es max health, ennél tovább érdemes csinálni? lehet még nyerni valamit?
  • Fefe
    Szasz Bee. Merre jársz a game-ben
  • Taranov
    És hány pálya van a játékban? És ebben a mentésben hány van kész?
  • zaki
    másolt be a 2 fájlt a játék mappájába(C:\Dokumentumok\GTA Vice City User Files)
    nem 100%-osan van kész
  • Fefe
    1 ilyet keress a dokumentumokk között GTA Vice city user files.És oda másold be őket
  • Taranov
    :-D
  • skorpio7
    Ahhh , van hogy bekapcsol , van hogy nem .Megoldható lett volna egy külön billentyűvel is ez a "plusz action bekapcsolása" , na mindegy ez van .
  • Zepp papa
    Ja mozognak de egy tök egyenes úton két irányba mehetnek 1 tenger 2 fal úgyhogy ez hiba és 1 mp alatt hova menjen
  • Taranov
    Köszönöm, megkaptam. Két kérdésem lenne:
    1., Hova kell betenni?
    2., Meddig jutottál el, ez a játék végéig van elmentve?
  • skorpio7
    Jó , hülye ez az autó , most meg szirénázik a H-ra , eddig meg meg se nyikkant .Függy ez az időponttól vagy hoyg mennyi ideig nyomom azt a fránya H gombot ?
    Ja igen , egyvmi nem tetszik , hogy a golfklubnál lévő hídnál se nappal , se éjjel egy fránya kocsimozgás nincsen , csak gyalogos ... bár az is inkább nappal .
  • zaki
    2X nyomd meg a shift-et
  • skorpio7
    Ha már itt tartunk , lehet vhogy szirénázni a rendőrautóval ? Csak mert most próbáltam végig a teljes billentyűzet repertoárt , de meg se nyikkan az a fránya kocsi egy kis dudán kívül .
  • Tikal #4372
    Beakadt a heli farka egy házba, és sehogy sem akart mozdulni, ekkora szart, pedig már 7-es szinten voltam :(
  • zaki
    megcsináltad már azt a küldetést, amikor a rendőrségről kell a csávót kimenekíteni?
  • Bee
    Csak gumibotot látok.
  • zaki
    elküldtem
  • zaki
    az nem gumibot, hanem gumikolbász, vagy gumiszalámi
  • Taranov
    A rendőrörsre csak úgy nyugottan be lehet sétálni?
  • Lynx_TWL
    ezt mondtam :D
  • Tikal #4365
    Ugy emlékszem egy pillanatra kell csak megnyomni, ugy mint a rendőr szirénát, nekem se sikerült elsőre dallamot elővarázsolnom abbol a szarbol :)
  • Tikal #4364
    Na meg van hogy kell ellopni a Longbow-t. Felveszem a rendőr egyenruhát és besétálok...
  • Lynx_TWL
    rendőr ruha az öltözőben van egyből balra
    gumi bot is van mellette
  • skorpio7
    Na akkor nekem is lenne egy kérdésem .
    Lenne ze a "fagyizás" .Ugye írja , hogy parkoljak le , nyomjam meg a H vagy Shift billentyűt és csilingre már jönnek a fagyiélvezők .Jól értem ?
    Most nem tudmom mit csinálok rosszul , rossz helyen parkoltam-e le , rossz gombot nyomok , de vmit tuti nem jól csinálok .Az említett gombokra nem reagál a kocsi , nincs dallam és így nincs fagyieladás ... ?
  • Bee
    Kár. A rendőrszerkót is csak később lehet felvenni? Bementem az őrsre, de nem tolerálták a megjelenésemet. Az irodahelységekben van? Az öltöző, a recepció és a cellablokk üres.
  • Taranov
    Pls ZAKI, mailto:[email protected]-ra küldd el a mentésedet, pls! Örök hála!
  • Lynx_TWL
    mozognak de nem fénysebességgel :D
  • Lynx_TWL
    melyek a p betűs küldetések? :)
  • Taranov
    Mert a kocsik mozognak :-))
  • Lynx_TWL
    a katona bázisra rendőrruhában kell bemenni!
  • skorpio7
    Na ez jó ... megcsinálni a traineres dolgokat . :)))
    Indítsd el a trainert , utánna a játékot , tölts be egy mentést és nyomd meg a Numpad 5-öt .Már kész is . :)
  • Zepp papa
    Köszi.
  • Taranov
    Igen, légyszi küldd el, nagyon megköszönném, Zaki!!
  • Zepp papa
    Tényleg nem lehet kikapcsolni ezt a fajta újratermelődést vagy legalább mérséklését? Én azt is utálom hogy látok egy jó kocsit odamnnék de egy másodpercre nem odanézek és eltünik és jőn valami egészmás.
  • Taranov
    Szívesen máskor is.
  • zaki
    próbáld meg a Direct Connectről. ott biztos +van valakinek
  • zaki
    ha megcsinálod a P betűs küldetéseket, akkor ott megveheted. ha jól emlékszem a minigun 10 misi
  • Tikal #4348
    A militarista csvonál egy szeméttelepen vagy hol... a vége felé van ez már azt hiszem....
    De nagyon jo a minigun!!!!
  • Tikal #4347
    Én csak ezt a rohadt szemét a ujrateremtődést nem értem ebben a köcsög játékban, direkt kinyirok mindenkit az apache mellett erre mitre odafutok megint ott egy rakás katona, már a faszom ki van ezel hogy a semmiből teremtődnek az emberek, ennél még a gta2 is jobb volt eből a szempontbol...