22366
-
#4386 tapasztalatot -
#4385 Tankot hogy tudok lopni? Mert egyszer mikor üldözött egy probáltam belőle kirántani a katonát de nem sikerült... -
#4384 Vigilante misssion level 12: kaptam 150-es max health, ennél tovább érdemes csinálni? lehet még nyerni valamit? -
#4383 Szasz Bee. Merre jársz a game-ben -
#4382 És hány pálya van a játékban? És ebben a mentésben hány van kész?
-
#4381 másolt be a 2 fájlt a játék mappájába(C:\Dokumentumok\GTA Vice City User Files)
nem 100%-osan van kész -
#4380 1 ilyet keress a dokumentumokk között GTA Vice city user files.És oda másold be őket -
#4379 :-D -
#4378 Ahhh , van hogy bekapcsol , van hogy nem .Megoldható lett volna egy külön billentyűvel is ez a "plusz action bekapcsolása" , na mindegy ez van . -
Zepp papa #4377 Ja mozognak de egy tök egyenes úton két irányba mehetnek 1 tenger 2 fal úgyhogy ez hiba és 1 mp alatt hova menjen -
#4376 Köszönöm, megkaptam. Két kérdésem lenne:
1., Hova kell betenni?
2., Meddig jutottál el, ez a játék végéig van elmentve? -
#4375 Jó , hülye ez az autó , most meg szirénázik a H-ra , eddig meg meg se nyikkant .Függy ez az időponttól vagy hoyg mennyi ideig nyomom azt a fránya H gombot ?
Ja igen , egyvmi nem tetszik , hogy a golfklubnál lévő hídnál se nappal , se éjjel egy fránya kocsimozgás nincsen , csak gyalogos ... bár az is inkább nappal . -
#4374 2X nyomd meg a shift-et -
#4373 Ha már itt tartunk , lehet vhogy szirénázni a rendőrautóval ? Csak mert most próbáltam végig a teljes billentyűzet repertoárt , de meg se nyikkan az a fránya kocsi egy kis dudán kívül . -
#4372 Beakadt a heli farka egy házba, és sehogy sem akart mozdulni, ekkora szart, pedig már 7-es szinten voltam :( -
#4371 megcsináltad már azt a küldetést, amikor a rendőrségről kell a csávót kimenekíteni? -
Bee #4370 Csak gumibotot látok. -
#4369 elküldtem -
#4368 az nem gumibot, hanem gumikolbász, vagy gumiszalámi -
#4367 A rendőrörsre csak úgy nyugottan be lehet sétálni? -
#4366 ezt mondtam :D -
#4365 Ugy emlékszem egy pillanatra kell csak megnyomni, ugy mint a rendőr szirénát, nekem se sikerült elsőre dallamot elővarázsolnom abbol a szarbol :) -
#4364 Na meg van hogy kell ellopni a Longbow-t. Felveszem a rendőr egyenruhát és besétálok... -
#4363 rendőr ruha az öltözőben van egyből balra
gumi bot is van mellette -
#4362 Na akkor nekem is lenne egy kérdésem .
Lenne ze a "fagyizás" .Ugye írja , hogy parkoljak le , nyomjam meg a H vagy Shift billentyűt és csilingre már jönnek a fagyiélvezők .Jól értem ?
Most nem tudmom mit csinálok rosszul , rossz helyen parkoltam-e le , rossz gombot nyomok , de vmit tuti nem jól csinálok .Az említett gombokra nem reagál a kocsi , nincs dallam és így nincs fagyieladás ... ? -
Bee #4361 Kár. A rendőrszerkót is csak később lehet felvenni? Bementem az őrsre, de nem tolerálták a megjelenésemet. Az irodahelységekben van? Az öltöző, a recepció és a cellablokk üres. -
#4360 Pls ZAKI, mailto:[email protected]-ra küldd el a mentésedet, pls! Örök hála! -
#4359 mozognak de nem fénysebességgel :D -
#4358 melyek a p betűs küldetések? :) -
#4357 Mert a kocsik mozognak :-)) -
#4356 a katona bázisra rendőrruhában kell bemenni! -
#4355 Na ez jó ... megcsinálni a traineres dolgokat . :)))
Indítsd el a trainert , utánna a játékot , tölts be egy mentést és nyomd meg a Numpad 5-öt .Már kész is . :) -
Zepp papa #4354 Köszi. -
#4353 Igen, légyszi küldd el, nagyon megköszönném, Zaki!! -
Zepp papa #4352 Tényleg nem lehet kikapcsolni ezt a fajta újratermelődést vagy legalább mérséklését? Én azt is utálom hogy látok egy jó kocsit odamnnék de egy másodpercre nem odanézek és eltünik és jőn valami egészmás. -
#4351 Szívesen máskor is. -
#4350 próbáld meg a Direct Connectről. ott biztos +van valakinek -
#4349 ha megcsinálod a P betűs küldetéseket, akkor ott megveheted. ha jól emlékszem a minigun 10 misi -
#4348 A militarista csvonál egy szeméttelepen vagy hol... a vége felé van ez már azt hiszem....
De nagyon jo a minigun!!!! -
#4347 Én csak ezt a rohadt szemét a ujrateremtődést nem értem ebben a köcsög játékban, direkt kinyirok mindenkit az apache mellett erre mitre odafutok megint ott egy rakás katona, már a faszom ki van ezel hogy a semmiből teremtődnek az emberek, ennél még a gta2 is jobb volt eből a szempontbol...