22366
-
#4426 thx -
Bee #4425 Úgy is kell. A GTA 4 mikorra várható? -
#4424 ez nem a raven topic :) -
#4423 most egész jo a gorillás,nincsenek supermanek! -
#4422 50-et -
#4421 zakite biztos tudod, hány darab fagyit kell eladni? :) -
#4420 a warezcenter nekem se jön be -
#4419 nekem működik -
Mr Tom #4418 És még próbáld ki légysz a www.warezcenter.cjb.hu oldalt, hogy működik e neked, mert nekem reggel, amikor bekapcsoltam a gépet nem akart elindulni az internet!! Lehet, hogy újra kéne telepítenem??? Vagy mi lehet a baj?? tegnap még jól működött!! -
Mr Tom #4417 próbáld ki!!! Nem fog működni!! -
Mr Tom #4416 nekem nem jön be az oldal!!! -
#4415 lehet szerezni kis fapadosat is asszem, még első szigeten, felfele a malibu klub fölött asszem, van egy ilyen szürkén jelölve 3 ház, ilyen picik, na ott a középső helyén egy udvarban van egy kis helikopter :) -
#4414 hány fagyit kell eladni? :) -
#4413 Áh még én se nyomtam végig csak szép komotosan -
Zepp papa #4412 Azért menj el ide http://hoodoo.isten.hu/vc itt van egy csomó info -
#4411 jó a cím.a Direct Connect egy fájlmegosztó program. ez oldal segítségével megtudod hogy kell használni (nagyjából) -
Zepp papa #4410 vill + a =villa -
Zepp papa #4409 Ha megvan a vill a Stars Islandon akkor annak a tetején van. -
#4408 Hi All,
Biztos soxor volt mar tema, de nem talaltam.
Szoval: a jatek eleje fele is lehet mar valahogy helikoptert szerezni? Ha igen, honnan? Vagy csak bizonyos kuldetesek utan lesz elerheto? Barmilyen kis "fapados" is megtenne! :) -
Zepp papa #4407 Most már jó eécseszhettem valait .:: -
Mr Tom #4406 Nem jó a cím!!!!! -
Zepp papa #4405 Nekem ez jön be "Method Not Allowed
The requested method POST is not allowed for the URL /index.html." ???
-
Mr Tom #4404 Danke!!! -
#4403 Szerintem a készitők nyugodtan kidobhatnának egy misson packet, annyi lehetőség van még a pályában... -
#4402 http://dcinfo.sytes.net -
Zepp papa #4401 És ki magyarázza el nekem hogyan működik a magyar honlap nem jön be és magmtól nem akarok nekifogni és az anyámmal egy hálózaton vagyok engem megöl ha turkálnak a gépében. Nincs valami http vagy ha minden kötél szakad ftp cím?? -
Mr Tom #4400 Mi a web címe a direct connent-nek??? -
Mr Tom #4399 Mi a veb cím??? -
Bee #4398 Kösz! -
#4397 Direct Connect-ről MINDENT le lehet tölteni -
Zepp papa #4396 Vagy a GTA 3-at? ........... Tudom tudom de akkor is jó lenne ha valaki tudja. -
Mr Tom #4395 Hi!! Még mindig nincsen WCO,és 0-daywrz!!!
Nemtudom,de olyasmit sejtek,hogy végleg megszünt!!! Egyébként nem tudtok egy címet, ahonnan le lehet tölteni a GTA VC-t (ISO)???? -
Zepp papa #4394 Valakinek megvan mind a száz hidden pakkage? -
#4393 a Caddy az a golfkocsi -
Bee #4392 Hi Ferci,
lassan nyomom a küldetéseket, hogy minnél tovább tartson. Most épp autókat gyűjtök a szalonom számára. Csak a Caddy-t nem tudom, hogy milyen autó lehet. Loptam valamilyen taxit, de az Cabby. A Pizza boy-os mocit meg beviszem a garázsba, de nem csukódik vissza az ajtó. Ez miért van? Amúgy Te hol tartasz? Gondolom már végignyomtad. -
#4391 köszi -
#4390 Viszont cserébe mindig parkol ott egy Comet. :)
Egyébként a forgalmat tényleg meglehetősen hülyén bírja generálni néha a program.. (négy sávos úton alig vannak, mellette a mellékutcákban meg tömött sorokban araszolnak..) -
#4389 nézd meg a Stats-nál -
#4388 Úgy tudom ha összegyűjtesz rengeteg Hidden Package-t akkor kapsz egyet a katonai bázison. -
#4387 írd be játék közben hogy panzer