22366
-
#5457 Akkor ott más gáz van -
#5456 CSak ott!
Basszameg azt a rohadt kurva köcsög játékot!!!!!4
Nem lehet igaz végre sikerült sétálva mentem oda Lance-t elvittem a korházba kiírta hogy mission passed erre bazzz mit csinál elindulok aq kocsival és lefagy!!!! -
Tovi #5455 Hopp, lemeradtam -
Tovi #5454 Odamész a manushoz, balra, ill. jobbra nézel (numpad 1 és numpad2), majd megnyomod az egérgombot, Ha elég közel esik le, akkor sikeres.
Lakásttöbb helyen lehet szerezni pl a Hyman Condo toronyház helikopterrel a térkép É-Ny-i részén van potom 14000 pénzért. -
#5453 Autókat nem cseréltél le a játékban?
Csak ott fagy vagy máshol is? -
#5452 Menj a muksó mellé, nyomd a balra vagy jobbra nézetet(ahol áll) és dobd neki a tűz gombal! Csináld végig a Pizza küldiket mert ha megvan akkor felmegy az enerdzsid 150-re -
magyar ember 2 #5451 Nalam semmi gond, azaz csak annyi hogy nekem se hajlando epsegben elerni a korhazig. :) -
#5449 Lenne egy kérdésem hozzátok:Tudjátok van a Lance megmentése küldi!Na ezzel semmi gond!Odamentem kinyírtam mindenkit és a kukásautóval elvittem a korházba de amikor odaértem kinyirtak!Nem is ez a gond csak hogy utána amikor újból fölveszem a küldit vagy visszatöltöm és úgy megyek el a malibu klubba amikor odaérek a bejárathoz mindig lefagy!Mármint nem a malibu klubbnál hanem már lance-nál!Tegnap óta hatszor próbáltam elmenni oda de eddig mindig lefagyott!Pedig legelőször semmi baja nem volt!
PLEASE! -
#5448 Hali. Lenne 1 hülye kérdésem: hogyan kell pizzázni? Felpattanok a robogóra, odamegyek a manushoz, és ... semmi! Mit kéne csinálni? Mellesleg lakást hol lehet szerezni, hogyan és mennyiért? -
magyar ember 2 #5447 Keglit akarmikor. Amit nem tucc mar az 1. adando alkalomal, az nem haz, hanem filmstudio, nightklub, ezek majd csak sok kuldetes utan. -
magyar ember 2 #5446 Persze. -
magyar ember 2 #5443 Eloszor en is azt probaltam, de nekem addig nem engedett beszallni a tankba, amig a bennlevok ki nem jottek. Ezert inkabb keresztbe forditottam a kocsit az uton, megvartam mig odaernek es megallnak elszallitani, akkor behajitottam 2-3 granatot (kulonben az elol halado hummer gazt ad, es megprobal eltaposni), akit lehetett tavcsovel bumm a fejbe, a maradekot meg uzival. Ha elmenekulnek a tankban ulok, akkor mar lehet is vinni. -
magyar ember 2 #5442 Te most azt hiszed ha tobbszor beirod ugyanazt nepszerubb lesz, vagy csak ez volt a helyesirasi hazi feladatod a suliban? -
Hatos #5440 kösz a sok segitséget!!!!!!!!:-((((( -
#5436 Enyje Hatos. Türelem kell a játékhoz.
Ha nem tudod megcsinálni hagydad, szórakozz egy kicst a városban vagy játsz mással esetleg pihenj -
Hatos #5434 Hali! Kéne egy kis help, hogy holkell beirni a csalásokat????? -
Sforzan #5432 Pizza: oldalra nézel és közben Shift. -
#5431 Mas3: nem kell egyszerre a taxis kuldiket, megszakitasokkal is lehet.
Mas2: en sem tudtam, de nemreg irta itt valaki, ket betu is jo hozza, talan E vagy R, nem is tudom, minnya kiprobalom. Lehet, hogy Q? -
#5429 én még nem tartok ott... ;) -
#5428 Szal valaki elarulna nekem hogy a Hunter az micsoda es hol lehet megtalalni? -
#5427 baxus... tök nehéz ezeket a kocsikat berakni! meg se próbálom! :) -
#5426 Mar alapbol a jatek Win XP -et ker SP1 essel! Szal gondohatod mi a baj! -
#5425 Elsőnek odamentem, de akkor elkezdtek lőni meg kiszedte. Aztán távolabb beálltam a kocsival, kicsit távolabb mentem és gépfegyverrel lőttem ki a kocsikat. aztán uccu neki:) -
#5424 windows98 ? ;) -
#5423 Mi lehet a gond, hogy a jatek mindig egy 5-10 perc utan lefagy win98 alatt? gfmx2, duron 750, 256 sdram????? -
#5422 Csak akinek nem indult el a game annak értelmes...a vidkártya hibáját javítja -
#5420 Nemtom mi olyan nehéz abban... -
#5419 Én akkor csórtam el amikor megálltak fánkot venni:)))) -
#5418 mi van akkor ha összegyűjtötöm az összes hiddeck packages-et? nekem már megvan a 35-ből 34 -
#5417 Nah igy én is jártam:))
Van is vhol rola shotom.Az istennek nem jött le az oszlopról:)) -
#5416 az is egy megoldás... -
#5415 én odasétáltam tank mellé azt nyomtam egy ENTER-t...
mit modnjak nagoyn nehéz misszió volt:D
lehető legegyszerübb:)
de nem értem mi a ba egyébként így:) -
#5414 Koszi sikerult :)
Ennek a jateknak akkor van vege amikor az oszes megveheto epulet megvan? -
#5413 távcsöves puskavál lődd le azokat a katonákat akik gyalog vannak, a többit meg lődd szét közelről -
#5412 Hali
Mondja meg nekem valaki hogyan lopjam el a tankot a konvojbol? Tamadjam meg egyszeruen a katonakat? Ezt parszor probaltam de vagy elutottek vagy meg lelottek -
#5409 érdekes helyzet:
-
Halios #5408 Hi!Tudnátok mondani egy tuti oldalt ahonnan tuti lejön a progi?Előre is köszi -
#5407 Pedig qrva jól néznek ki a kocsik vele -
#5406 Baszki pedig azt hittem király lesz de kb 3 perc után kifagy. -
#5405 hát az elég nagy baj