22366
  • Fefe
    KG21:Bazz tegnap találtam 9 db felnit a játékhoz de kb.5 perc után megfagy a játék.Pedig nagyon jól néztek ki.
  • Fefe
    Jó ahogy paráznak benne . Azt már hallota valaki amikor a motorral kell ugratgatni a refihez,hogy a liftben a csávó mekkorát fingik.
  • KG21
    Bazze alig bírtam vezetni a röhögéstől olyanokat szóltak be:)))
  • Fefe
    Valszeg azért mert mint olvashatad "Workstation és Service Pack 3- as kell neki.
  • zaki
    én is így csináltam
  • Fefe
    Én össze-vissza mentem mire hatástalanították,még a másik városba is átmentem:)
  • Carlos
    No, keress egy FASTAG utat. Száguldjál rajta oda-vissza. Addíg, amíg a fakerek a kocsiban hatástalanítják a bombát (2-3 perc). Közben ha tucc angolul, halgasd a fasságokat (kék vagy piros drót?) Hehe...ari küldi!
  • And5
    ok megpróba thx
  • Fefe
    Semerre se kell vinni csak kocsikázni kell vele amíg ki nem írja hogy a bomba kiiktatva.De nem nagyon lehet lassítani mert akkor is Bumm.
  • KG21
    Én végighajtottam a part menti hosszú egyenes úton és mikor épp a végére értem (kb a boatyardnál) hatástalanították a bombát.
  • zaki
    oda viszed ahova akarod, a lényeg, hogy nem szabad kb 1-2 percig lelassítani, mert akkor felrobbansz, és b*szhatod
  • Fefe
    Figyelj már adtak tippet hogy nem biztos hogy megy 2000 alatt még 98 alatt is instabil a játék.
    Akinek Xp-je van a 95% semmi baja a játékkal.
    De ha elolvasod a readmet akkor ezt találod "Windows 2000 Professional (Workstation) plus Service Pack 3"
    Ha elolvastad és Service Pack 3 van akkor sajna nem tudok segíteni
  • zaki
    első kereket úgy lehet megemelni, hogy num9-et nyomod+féket+kéziféket egyszerre
  • And5
    a halálfejes küldetéseknél van egy olyan amikó beszáálunka banda kocsijába és padlógázzal kell nyomulni ha nem akarunk gondot mert ha lelassulunk BUMM na kérdés mi a fakkot kell csinálni hova kell vinni a kib*szott kocsit?
  • Carlos
    SUXXX...
  • KG21
    Úgy lehet kirabolni az ékszerest, hogy olyan fegyvert fogsz a boltosra amivel lehet célozni.
  • Ron Ragm
    Amikor elindítom a VC-t ezzel dob ki az asztalra, pedig fennvan a 9.0:
  • zaki
    ja, Rampages-eket akartam írni, bocs
  • KeKKSZike
    ÉrtM! Köszi! ;)
  • magyar ember 2
    Hihetetlen, sikerult a ciganyt elvinni a korhazba.
  • PLaci #5478
    A pizzás küldi tudtommal csak pénzszerzésre jó, egyébbként a statisztikákban megjelenik...
  • PLaci #5477
    Első kerék:
    (nem mindig műxik!)

1. Ezerrel rongyolni.
    2. Bazi nagyot fékezni (nem kézifék) + előredőlni (alapértelmezett: num9)
  • PLaci #5476
    A tankos küldi megfejtése:

1. Egy kocsival a TANK elé kell álni.
    2. A parancsnok megálítja a a konvojt, és parancsot ad a civil jármű eltávolítására.
    3. Ekkor kiszáll a TANK soffőrje, hogy a parancsot végrehajtsa!
    4. Már be lehet szálni a tankba!
    5. A beszállás után az első dolog egyet lőni, hogy a fél hadsereg (a platós teherautón) meghaljon, és nyomni ezerrel a gázt!
    6. gyorsan a garázshoz menni vele...

:-)
  • PLaci #5475
    Rendőrkód: "leave me alone"
  • KeKKSZike
    én nem tudok ilyen kódot... pedig Nekem is jó lenne, mert vannak idegölő küldetések! :)
  • magyar ember 2
    Faszom ebbe a cigany Lanceba hogy mindig csak +dogleni tud. Vegre sikerult elvinni helivel a korhazig megdogles nelkul, erre mikor leszallok a teton, ellopja a progi a helit, leugrasnal meg szokasos modon megdoglik. Nincs vmi kod amivel megadja az aktualis kuldetest? Mar a faszom tele van a csalasaival.
  • KeKKSZike
    kösz, hogy Nekem is válaszoltok!
  • lamase
    maradj ott sokáig

--------------------
    http://gtavice.tx.hu/
  • lamase
    Azt tudom, hogy taxizásból 100 fuvar kell és kapok valami bonusz kocsit, csak azt nem tudom, hogy ezt a 100at egybe kell megcsinálni?

--------------------
    http://gtavice.tx.hu/
  • magyar ember 2
    hmm, rendorsegi helire is lonek a katonak a laktanyaban. :) A hunter ott csak x hidden pakk utan jelenik meg?
  • ShaiHulud
    lehet, fekezes elott kicsit kapd fel az elejet aztan padlofek es allj fel a motoron...
  • magyar ember 2
    Milyen nagysagrendu dellat hoz az ekszerablas? A csillag nem gaz, gyalogosan tok konnyu elmenekulni (csak lassu), ha mozogsz, gyakorlatilag keptelenek eltalalni.
  • magyar ember 2
    A rendorsegi heli jobb mint a sima?
  • KeKKSZike
    de erre tényleg kíváncsi vagyok... miért jó ha megcsinálom a pizzás küldetést?
  • daniferi
    Tanktolvaj küldetés: néhány autót kiraktam az útra, belelőttem párat, hogy füstöljön, majd mikor odaértek katonáék, néhány lövés és bumm. A fél hadsereg kidőlt :)

Hogyan lehet hosszan és biztonságosan egykerekezni? Nekem alig 10 mp volt a rekordom. Első keréken lehet? Ha igen, hogyan?

Amúgy még jó pénzszerző mód, ha bemész pl az ékszerüzletbe és kirabolod. Minél tovább állsz, annál több pénzt pakol ki az asztalra a rémült tulaj, de annál több zsaru is üldöz.
  • magyar ember 2
    1 hawaiit es 1 bologneset kerek. :D
  • KeKKSZike
    Mire jó az a pizzás küldetés? Mit érek el vele?
  • Mhosah Myth
    Fönt volt a gagyi magyarosítás és kiszedtem már jó!!!Meg is csináltam!
  • sigmavirus1
    Vedd ki a hűtőböl a géped:))))
  • Fefe
    Nem fut valami progi a játék alatt. Még általában az vágja haza a játékokat