22366
-
#5501 KG21:Bazz tegnap találtam 9 db felnit a játékhoz de kb.5 perc után megfagy a játék.Pedig nagyon jól néztek ki. -
#5500 Jó ahogy paráznak benne . Azt már hallota valaki amikor a motorral kell ugratgatni a refihez,hogy a liftben a csávó mekkorát fingik. -
#5499 Bazze alig bírtam vezetni a röhögéstől olyanokat szóltak be:))) -
#5498 Valszeg azért mert mint olvashatad "Workstation és Service Pack 3- as kell neki. -
#5497 én is így csináltam -
#5496 Én össze-vissza mentem mire hatástalanították,még a másik városba is átmentem:) -
#5495 No, keress egy FASTAG utat. Száguldjál rajta oda-vissza. Addíg, amíg a fakerek a kocsiban hatástalanítják a bombát (2-3 perc). Közben ha tucc angolul, halgasd a fasságokat (kék vagy piros drót?) Hehe...ari küldi! -
#5494 ok megpróba thx -
#5492 Semerre se kell vinni csak kocsikázni kell vele amíg ki nem írja hogy a bomba kiiktatva.De nem nagyon lehet lassítani mert akkor is Bumm. -
#5491 Én végighajtottam a part menti hosszú egyenes úton és mikor épp a végére értem (kb a boatyardnál) hatástalanították a bombát. -
#5490 oda viszed ahova akarod, a lényeg, hogy nem szabad kb 1-2 percig lelassítani, mert akkor felrobbansz, és b*szhatod -
#5489 Figyelj már adtak tippet hogy nem biztos hogy megy 2000 alatt még 98 alatt is instabil a játék.
Akinek Xp-je van a 95% semmi baja a játékkal.
De ha elolvasod a readmet akkor ezt találod "Windows 2000 Professional (Workstation) plus Service Pack 3"
Ha elolvastad és Service Pack 3 van akkor sajna nem tudok segíteni -
#5488 első kereket úgy lehet megemelni, hogy num9-et nyomod+féket+kéziféket egyszerre -
#5487 a halálfejes küldetéseknél van egy olyan amikó beszáálunka banda kocsijába és padlógázzal kell nyomulni ha nem akarunk gondot mert ha lelassulunk BUMM na kérdés mi a fakkot kell csinálni hova kell vinni a kib*szott kocsit? -
#5485 SUXXX... -
#5484 Úgy lehet kirabolni az ékszerest, hogy olyan fegyvert fogsz a boltosra amivel lehet célozni. -
#5483 Amikor elindítom a VC-t ezzel dob ki az asztalra, pedig fennvan a 9.0:
-
#5481 ja, Rampages-eket akartam írni, bocs -
#5480 ÉrtM! Köszi! ;) -
magyar ember 2 #5479 Hihetetlen, sikerult a ciganyt elvinni a korhazba. -
#5478 A pizzás küldi tudtommal csak pénzszerzésre jó, egyébbként a statisztikákban megjelenik... -
#5477 Első kerék:
(nem mindig műxik!)
1. Ezerrel rongyolni.
2. Bazi nagyot fékezni (nem kézifék) + előredőlni (alapértelmezett: num9) -
#5476 A tankos küldi megfejtése:
1. Egy kocsival a TANK elé kell álni.
2. A parancsnok megálítja a a konvojt, és parancsot ad a civil jármű eltávolítására.
3. Ekkor kiszáll a TANK soffőrje, hogy a parancsot végrehajtsa!
4. Már be lehet szálni a tankba!
5. A beszállás után az első dolog egyet lőni, hogy a fél hadsereg (a platós teherautón) meghaljon, és nyomni ezerrel a gázt!
6. gyorsan a garázshoz menni vele...
:-) -
#5475 Rendőrkód: "leave me alone" -
#5474 én nem tudok ilyen kódot... pedig Nekem is jó lenne, mert vannak idegölő küldetések! :) -
magyar ember 2 #5473 Faszom ebbe a cigany Lanceba hogy mindig csak +dogleni tud. Vegre sikerult elvinni helivel a korhazig megdogles nelkul, erre mikor leszallok a teton, ellopja a progi a helit, leugrasnal meg szokasos modon megdoglik. Nincs vmi kod amivel megadja az aktualis kuldetest? Mar a faszom tele van a csalasaival. -
#5472 kösz, hogy Nekem is válaszoltok! -
#5471 maradj ott sokáig
--------------------
http://gtavice.tx.hu/
-
#5469 Azt tudom, hogy taxizásból 100 fuvar kell és kapok valami bonusz kocsit, csak azt nem tudom, hogy ezt a 100at egybe kell megcsinálni?
--------------------
http://gtavice.tx.hu/
-
magyar ember 2 #5468 hmm, rendorsegi helire is lonek a katonak a laktanyaban. :) A hunter ott csak x hidden pakk utan jelenik meg? -
ShaiHulud #5467 lehet, fekezes elott kicsit kapd fel az elejet aztan padlofek es allj fel a motoron... -
magyar ember 2 #5466 Milyen nagysagrendu dellat hoz az ekszerablas? A csillag nem gaz, gyalogosan tok konnyu elmenekulni (csak lassu), ha mozogsz, gyakorlatilag keptelenek eltalalni. -
magyar ember 2 #5465 A rendorsegi heli jobb mint a sima? -
#5464 de erre tényleg kíváncsi vagyok... miért jó ha megcsinálom a pizzás küldetést? -
daniferi #5463 Tanktolvaj küldetés: néhány autót kiraktam az útra, belelőttem párat, hogy füstöljön, majd mikor odaértek katonáék, néhány lövés és bumm. A fél hadsereg kidőlt :)
Hogyan lehet hosszan és biztonságosan egykerekezni? Nekem alig 10 mp volt a rekordom. Első keréken lehet? Ha igen, hogyan?
Amúgy még jó pénzszerző mód, ha bemész pl az ékszerüzletbe és kirabolod. Minél tovább állsz, annál több pénzt pakol ki az asztalra a rémült tulaj, de annál több zsaru is üldöz. -
magyar ember 2 #5462 1 hawaiit es 1 bologneset kerek. :D -
#5461 Mire jó az a pizzás küldetés? Mit érek el vele? -
#5460 Fönt volt a gagyi magyarosítás és kiszedtem már jó!!!Meg is csináltam! -
#5459 Vedd ki a hűtőböl a géped:)))) -
#5458 Nem fut valami progi a játék alatt. Még általában az vágja haza a játékokat