22366
-
sada67 #20962 Megtalálom, mivel jelzi a térkép, de hiába teperek a verdával a zsaruk már sok csillagosak és csak nyomnak le az utról!! Szóval nem jutok el a célig mert szét törik az autó! Szóval valami, vagy csak béna vagyok!!!!!!! -
#20961 sztem aki nem talalja adja el a gepet.. -
#20960 őő nem találod őket??? -
sada67 #20959 Segítség! Az öreglány ad nekem teát, vagy mit, aztán el kell hznom nekem néhány táskát. Az első és a második még Ok, de a többi. Ha van ötlet azt elfoganám. Köszi -
#20958 Hi nem tudja vki hogy hogy lehet a hajódokk
vagy mi nevénél menni a supergyors hajókkal
anélkül hogy menne az idő (a számláló nem
idegesít de amikor elkezd szirénálni az nagyon)
Már rengetegszer megcsináltam a hajós
ügyességit de még mindig szirénázik!!!
Please Help! -
#20957 szerintem szép a kidolgozása -
#20956 pont egy nem annyira szép verdát fogtál ki, mind1 :) szépek lesznek a verdák, igérem -
#20955 A San Andreasra, hogy kijöjjön. :) -
#20954 na majd meglátjuk ;) de liszenszelt verdák úgyse mehetnek bele szóval lesz hasznunk ;)
amúgy az eddigi képeket látva pedig szerintem lesz ok a cserére...
persze azért jók lesznek, de azért jobbak, azért lesznek :) -
#20953 mire vársz még??:) -
#20952 hát, sztem sokkal szebbek a verdák, mint az eddigi gtakban. pc-re lehet, hogy még jobbak lesznek, sőt biztos -
#20951 hát a képek alapján azért ennyire nem, inkább csak a szokásos színvonalat hozzák...
mivel az engine ugyanaz ezért valaszeg lehet majd pakolászni... -
#20950 biztosan. és ott jóval több verda lesz :) de alapból is szépek -
#20949 remélhetőleg San Andreasba is majd pakolható lesz ez a rengeteg részletesen kidolgozott járgány -
#20948 az utolsó kép linkje lemaradt. Szal a Cadillac
-
#20947 kár hogy hamarabb nem jött ki ez, tökéletes lett volna halottasnak.
itt egy frankó golfkocsi
ez lovefist limónak jó lett volna
jókis coupe Cadillac -
#20946 már volt ilyen delorien elég, egy sima verziót raktam is a classicmodba deluxonak.
-
#20945 -
#20944 jé ez jópofa volt Deolorin, de most betették a heli helyére..
meg még...
-
#20943 nahh végre...... -
#20942 Látom, be akarod lopni magad a szívembe. :D [egye fene, megbocsájt]
Köszi a képeket! :) -
#20941 hova?:D -
nahh ki is a szemét rohadék ferike????:o
-
Vlala #20939 Dodoval vagy helikopterrel elviekben el lehet repülni, kár, hogy sehova sem érsz vele. Ajánlom a vízirepcsit, vagy a vízre leszálló helikoptert. -
#20938 tekertek egy cigit vagy toltok egy papírt.
jól megetettek téged:DD -
senzi #20937 Ha valaki tudja hogy hogyan lehet elrepülni Vice Citiből az küldje már el [email protected] -
senzi #20936 Királyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!De azt nem tudom hogyan lehet elrepülni mert állítólag ellehet. -
#20935 fiúk, lányok!
Sajna vinyóm tönkremenetele miatt a VC játékom eltűnt a nihilben, és nekem csak a playdisc-je van meg.
Ha esetleg valaki arra járna, és lenne pár szabad perce, ugyan készítsen pár screenshotot az ocean view hotel belső helyiségeiről (szoba és recepció-hall). Lehetőleg annyi kéne, hogy lehessen látni a teljes berendezést és dekorációt minden irányban.
Előre is köszi! -
#20934 há má mióta....:DDD
1ként szerintem ez = ebben benne van a játék ismertségének növekedése + az elődök megkedvelésének növekedése + az SG ismertségének növekedése + a net elterjedése is. -
#20933 ja igen, nagyon jó munkát végzel, ki vagy nevezve pr-osnak -
#20932 amúgy érdekes, hogy SA még meg sem jelent PC-re, de már majd 12k hsz van a topicjában. GTA3-nak meg alig sikerült elérnie a 10k-t. Ez meg ugye 20k ig jutott, szal a lényeg, hogy a tendencia szerint a SA topicnak 40k-ig kell mennie. -
#20931 Én itt reklámozom a classic modot mint 1 rossz TV-Shopos te meg csak ezt bírod kinyögni??:) -
#20930 húdepörög a topic -
#20929 hmm hát vegyél fagyi gyárat meg film stúdiót meg discot meg sztriptízbárt meg ....:)
itt nézz körül, van végigjátszás!
Ha ezeket megvetted amit felsoroltam lesznek hozz küldetések és ezek megkel csinálni, hogy tejeljen ill., hogy tovább juss a történetben. -
Bocee #20928 Na már annyira belejöttem hogy a térkép nem jelez egy küldetést sem csak a mentés jelet és a telefonfülkéket!
Ugy tudok továbbhaladni ha azokat csinálom? -
#20927 nyugi nemsokára!!!:)
1ként van még csomo külföldi honlap is ahol vannak még ilyesféle és más VC-s modellek,itt van a 1 nagy csomag GTA oldal összegyűjtva. -
#20926 retrónak ott a classic mod ami a 80as évek miamijának eredeti autóit rakja bele a játékba így Lambo Countach Ferrarik Mercik és társaik.
Persze nem hiányozhatnak a lenyüstölt roncs amcsi kocsik se, itt végre minden kocsi helyén, ha nem a teljesen megfelelő, de =enlő értékű kocsi áll.
A Ladával császkálást VC-ben lehet én is élvezném fél-1 óráig. De utána megunnám mert lerontja a hangulatot. -
Grenzjager #20925 ha újra..... -
Grenzjager #20924 köszi.
de miért szörnyű????
pontosabban mi benne a szörnyű??
egy kis retro,..... -
#20923 szörnyűűűű, de ha neked ez kell...:)
ha újraindult és megmarad a régi tartalma akkor itt!!!