22366
  • sada67
    Megtalálom, mivel jelzi a térkép, de hiába teperek a verdával a zsaruk már sok csillagosak és csak nyomnak le az utról!! Szóval nem jutok el a célig mert szét törik az autó! Szóval valami, vagy csak béna vagyok!!!!!!!
  • lamase
    sztem aki nem talalja adja el a gepet..
  • Kit--Kat
    őő nem találod őket???
  • sada67
    Segítség! Az öreglány ad nekem teát, vagy mit, aztán el kell hznom nekem néhány táskát. Az első és a második még Ok, de a többi. Ha van ötlet azt elfoganám. Köszi
  • Prézli
    Hi nem tudja vki hogy hogy lehet a hajódokk
    vagy mi nevénél menni a supergyors hajókkal
    anélkül hogy menne az idő (a számláló nem
    idegesít de amikor elkezd szirénálni az nagyon)
    Már rengetegszer megcsináltam a hajós
    ügyességit de még mindig szirénázik!!!
    Please Help!
  • Kit--Kat
    szerintem szép a kidolgozása
  • zaki
    pont egy nem annyira szép verdát fogtál ki, mind1 :) szépek lesznek a verdák, igérem
  • KG21
    A San Andreasra, hogy kijöjjön. :)
  • M@TriX
    na majd meglátjuk ;) de liszenszelt verdák úgyse mehetnek bele szóval lesz hasznunk ;)
    amúgy az eddigi képeket látva pedig szerintem lesz ok a cserére...

persze azért jók lesznek, de azért jobbak, azért lesznek :)
  • Kit--Kat
    mire vársz még??:)
  • zaki
    hát, sztem sokkal szebbek a verdák, mint az eddigi gtakban. pc-re lehet, hogy még jobbak lesznek, sőt biztos
  • M@TriX
    hát a képek alapján azért ennyire nem, inkább csak a szokásos színvonalat hozzák...

mivel az engine ugyanaz ezért valaszeg lehet majd pakolászni...
  • zaki
    biztosan. és ott jóval több verda lesz :) de alapból is szépek
  • KG21
    remélhetőleg San Andreasba is majd pakolható lesz ez a rengeteg részletesen kidolgozott járgány
  • KG21
    az utolsó kép linkje lemaradt. Szal a Cadillac
  • KG21
    kár hogy hamarabb nem jött ki ez, tökéletes lett volna halottasnak.

itt egy frankó golfkocsi

ez lovefist limónak jó lett volna

jókis coupe Cadillac
  • KG21
    már volt ilyen delorien elég, egy sima verziót raktam is a classicmodba deluxonak.
  • zaki
  • M@TriX
    jé ez jópofa volt Deolorin, de most betették a heli helyére..

meg még...

• Kit--Kat
    nahh végre......
  • Kata
    Látom, be akarod lopni magad a szívembe. :D [egye fene, megbocsájt]

Köszi a képeket! :)
  • Kit--Kat
    hova?:D
  • Kit--Kat

nahh ki is a szemét rohadék ferike????:o
  • Vlala #20939
    Dodoval vagy helikopterrel elviekben el lehet repülni, kár, hogy sehova sem érsz vele. Ajánlom a vízirepcsit, vagy a vízre leszálló helikoptert.
  • 12346
    tekertek egy cigit vagy toltok egy papírt.
    jól megetettek téged:DD
  • senzi
    Ha valaki tudja hogy hogyan lehet elrepülni Vice Citiből az küldje már el [email protected]
  • senzi
    Királyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!De azt nem tudom hogyan lehet elrepülni mert állítólag ellehet.
  • Kata
    fiúk, lányok!
    Sajna vinyóm tönkremenetele miatt a VC játékom eltűnt a nihilben, és nekem csak a playdisc-je van meg.
    Ha esetleg valaki arra járna, és lenne pár szabad perce, ugyan készítsen pár screenshotot az ocean view hotel belső helyiségeiről (szoba és recepció-hall). Lehetőleg annyi kéne, hogy lehessen látni a teljes berendezést és dekorációt minden irányban.
    Előre is köszi!
  • Kit--Kat
    há má mióta....:DDD
    1ként szerintem ez = ebben benne van a játék ismertségének növekedése + az elődök megkedvelésének növekedése + az SG ismertségének növekedése + a net elterjedése is.
  • KG21
    ja igen, nagyon jó munkát végzel, ki vagy nevezve pr-osnak
  • KG21
    amúgy érdekes, hogy SA még meg sem jelent PC-re, de már majd 12k hsz van a topicjában. GTA3-nak meg alig sikerült elérnie a 10k-t. Ez meg ugye 20k ig jutott, szal a lényeg, hogy a tendencia szerint a SA topicnak 40k-ig kell mennie.
  • Kit--Kat
    Én itt reklámozom a classic modot mint 1 rossz TV-Shopos te meg csak ezt bírod kinyögni??:)
  • KG21
    húdepörög a topic
  • Kit--Kat
    hmm hát vegyél fagyi gyárat meg film stúdiót meg discot meg sztriptízbárt meg ....:)
    itt nézz körül, van végigjátszás!
    Ha ezeket megvetted amit felsoroltam lesznek hozz küldetések és ezek megkel csinálni, hogy tejeljen ill., hogy tovább juss a történetben.
  • Bocee
    Na már annyira belejöttem hogy a térkép nem jelez egy küldetést sem csak a mentés jelet és a telefonfülkéket!
    Ugy tudok továbbhaladni ha azokat csinálom?
  • Kit--Kat
    nyugi nemsokára!!!:)
    1ként van még csomo külföldi honlap is ahol vannak még ilyesféle és más VC-s modellek,itt van a 1 nagy csomag GTA oldal összegyűjtva.
  • Kit--Kat
    retrónak ott a classic mod ami a 80as évek miamijának eredeti autóit rakja bele a játékba így Lambo Countach Ferrarik Mercik és társaik.
    Persze nem hiányozhatnak a lenyüstölt roncs amcsi kocsik se, itt végre minden kocsi helyén, ha nem a teljesen megfelelő, de =enlő értékű kocsi áll.
    A Ladával császkálást VC-ben lehet én is élvezném fél-1 óráig. De utána megunnám mert lerontja a hangulatot.
  • Grenzjager
    ha újra.....
  • Grenzjager
    köszi.

de miért szörnyű????
    pontosabban mi benne a szörnyű??

egy kis retro,.....
  • Kit--Kat
    szörnyűűűű, de ha neked ez kell...:)
    ha újraindult és megmarad a régi tartalma akkor itt!!!