22366
  • lamase
    eredeti handling.cfg
  • M@TriX
    ezzel nem sokat érsz, ezek rohadtul érzékeny fileok, módosítás előtt feltétlen kell egy backup, különben jöhet a reinstall. Én is sokat szórakoztam ezzel a gémmel, szóval tapasztalatből tudom, egy space rosz helyen és aztán keresheted hol a hiba :)
  • lamase
    eredeti handling.cfg -t rakd vissza es jo lesz
  • Zozo76
    http://www.magyaritasok.hu/
  • Eisenhower
    re^^ nem akarok visszaolvasni de tudna nekem vki adni egy olyan linket ahol fent van a vice city full magyarosítás? előre is thnx^^
  • laciodi
    Valaki tud küldeni mentést?90% körülit.Az e-mail címemre: [email protected] Előre is kösz
  • cSuwwi
    Nem lenne 1xűbb újratelepíteni? Vagy ezekről a fájlokról 1 backup?

148, moonbeam, moonbeam, car, MOONBEAM, MOONBM, null, normal, 10, 7, 0, 252, 0.7
    152, bobcat, bobcat, car, BOBCAT, BOBCAT, null, worker, 10, 7, 0, 254, 0.7
    175, admiral, admiral, car, ADMIRAL, ADMIRAL, null, richfamily, 10, 7, 0, 254, 0.68
  • DJ Bee18
    A default.ide-ből ha valaki tudja, szúrjon be egy-egy sort a bobcat-ről, az admiralról és a moonbeamről, léci
  • DJ Bee18
    A default.ide-ben pl. mi lehet rossz? pl. egy szóköz van van és nem mondjuk 12?
  • KG21
    default.ide -ben lehet a gond, vagy esetleg még a handling.cfg-t baszta el.
  • DJ Bee18
    na? :)
  • DJ Bee18
    valaki??
  • DJ Bee18
    A DMagic Wheelmodot is megnéztem jól van-e, és minden ok.Ja az egyik autóhoz volt egy .col fájl is, lehet hogy az lehet a gond, hogy a Mod Installer ezt nem tudta kezelni?
  • DJ Bee18
    Sziasztok! Van egy kis gondom. Beraktam 3 autót a MOD Installerrel. A játék betöltésekor a csík kb. a 9/10-ig eljut, és kirak az aztelra hibajelzéssel. Mi okozhatja a hibát? Eddig a carcols-ra gyanakodtam, mert egyszer régebben az volt a hiba, hogy egy számhoz többfajta szín tartozott. Most is ez volt :), de kijavítottam, és továbbra se jó.
  • laciodi
    Nekem a Seat Ibiza a kedvencem a Vice Citybe.
  • M@TriX
    nem rossz, csak kissé magasnak tűnik, habár lehet megületetem és kész.. a textúrája viszont elég igényes.
  • KG21
    nekem a Toyota jön még be nagyon, Blistának be is teszem magamnak
  • M@TriX
    a felső 2 finom darab :)
  • KG21
    Itt van néhány újdonság, az utolsó 2 még nem kész sajna.

• Kit--Kat
    nyomda megvan?
  • FeketeFény
    Hali! Nemrég kezdtem el Gta Vc -zni és ott tartok hogy minden megvehető "házat" megvettem, minden küldetést megcsináltam már csak a fagyiárus kocsival tok fagyit árulni és kicsit idegesítő hogy nem lehet befejezni a játékot. Ezért kellett küzdeni annyit hogy helikopterágyúval a kezemben kaszinótulajként sok pénzel fagyit áruljak??? Vagy csak van valami elrejtett küldetés amit nem találtam meg?! A térképen semmit nem mutat már..
  • KG21
    classic 1.2 a tárhelyemről volt letölthető, de már törölte az ATV az oldalamat sajnos. A nocd-s problémára nemtom a választ, mert úgy nem próbáltam, de sztem mennie kéne, mert az exe-n nem változtat a mod.
  • gumikacsa
    Milyen 3D progival lehet megnyitni a dff fájlokat? A zanoza modellert ismerem, de az mindig hibát ír ki. Esetleg 3dsmaxhoz, vagy gmax-hoz dff plugint tud valaki?
  • Klon
    nem tudná valaki belinkelni azt a patch-et ami a azt javítja ki, hogy a mentéseket visszalehessen tölten ?
    köszi
  • 12346
    átnevezed a lekapott autókat a kicserélésre szánt autó nevére esetleg.
  • Johnny23
    sziasztok leszedtem a classic mod-ot !

az lenne a problémám hogy az 1.1-es nocd crack -el nem indul el,tudnátok vmi működő nocd-s crack-et linkelni nekem ???

kösziszép

(1ébként a classic 1.2-ő honnan szedhető ??)
  • Fred10
    csáztok leszedtem egy jó pár autót de valamenyi a sentinel helyére van na azt nemtom megcsinálni hogy más helyett legyen ha igen akkor hogy??
  • M@TriX
    jah a Classic MODot töltsd, ha a legjobbat akarod...
  • M@TriX
    modern mod :) azt KG21-el mi készítettük elsősorban ő aztán én ;)

azért vállalom a felelősséget... keresd az 1.1-et vagy az 1.2-t
  • Cucu13
    Hello Tudtok nekem segiteni?
    EGY 5.0 magyar server ipcimet tudtok mondani? mert az eye nem jelzi ki!! Pls nagyon meg köszönném
  • Kit--Kat
    sok a szutykos ótvar ratyi mod
  • Johnny23
    Sziasztok!

Ténleg sztetek melyik a legjobb "mod" a VC-hez???
    Leginkább azok érdekelnek ,amikben uj kocsik vannak!

Találtam olyat,hogy "Ultimate mod 2.0 (170MB)" v. "VC modern mod (355MB) "

Sztetek ??
  • DarkGhost
    http://www.hoodoo.isten.hu/vc/
  • steweee
    iszonyat nagy játék volt, számtalanszor végigjátszottam, jelent meg hozzá mostanában vmi új mod új járgányokkal?
  • andriska
    Újra kéne játszani.
  • sada67
    Köszönöm megpróbálom motorral, aztán ha nem jön össze akkor futva. Még egyszer köszi nektek
  • Kit--Kat
    nem hagynak, nekem a Voodoo az uccsó táskáig kitartott, onnan meg vissza futottam a sikátoros részeken a hiati bódékhoz
  • zaki
    én már nem is emléxem rá, emlyik volt ez a küldi
  • M@TriX
    én azt úgy csináltam meg már több mint 1 éve ha jó emléxem, hogy mocival felmenntem az első aktatáskához, felkaptam a táskát, majd fel a mocira. leugrattam el a 2.-hoz, majd tovább a végére már szétvertték a mocim de ha megvan az utolsó táska, akkor utána békén hagynak...
  • KG21
    én úgy emlékszem, ott elég közel vannak a táskák egymáshoz, hogy gyalog is meg lehet oldani, de rég volt már...