GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
pl miután +csináltad az összes küldetést, akkor

zaki
http://gcw.newcastleone.net/games/files/grugtavccd.rar

Fefe
Gamecopyworld

Fefe
A Replace nem is kell használni

zaki
ved=vedd

zaki
ved le a játékról az írásvédettséget

Fefe
A hadsereget

A malibu klubban meszarlassal vegre sikerult elernem a 6 csillagot. 😊 Azt viszont nemtom milyen extrat vetnek be, mer az uccan 1bol elgazolt 1 auto. 😊
Fefe
Aki nem találja a limot:

Spenser
Csaó kb mikkorra lessz készen teljesen?

Az a lincoln continental, ami a Diaz haz kertjeben all.
Ahhoz nem kell szerencse, 1ik leg1szerubb kuldetes. Inkabb 10 ilyen mint 1 driveres. 😊
Randal
nem

Ron Ragm
Huhh.. megcsináltam mind a 10 szintet a pizzánál... kaptam 5 rongyot és 150 lett a max hp-m (azt még nem tudom hogy eü-vel is fel lehet-e vinni addig v csak kurvázással)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

szivesen

Ron Ragm
aha thx

kérdetük már,én is..😊
asszem a Q és az E gomb+Numpad0

Ron Ragm
Lehet kérdezték már, de nem találom:
Hogy lehet a pizzát eldobni?

hm?a limo az....😊

pluhi
Akkor nem😊
pluhi
Asszem a limo az estate elõtt. Lehet marhaságot beszélek, régen volt.
akkor ne....
a limuzin.
http://etnies.muskatli.hu/gtavc.html

Ron Ragm
A legelsõ helikopter mikor jelenik meg? Nem találom ott ahol írják...

Randal
ok, köszi és bocsi.
Én helikopterrel is próbáltam.
A szar az, hogyha kiszabadítom Lancet akkor emg lelöveti magát.

az jó,felraknád vhova?

az jó,felraknád vhova?

az igaz...,bocsesz

pluhi
A Driver küldi az egyetlen, ahol van némi kihivás. Meg lehet verni egy kis mákkal.
Randal
Hy!
azt a küldetést hogy kell megcsinálni maiben azt a köcsög Lancet egy hulladékfeldologzóban tartják fogva?

Valaki meg tudná mondani hogy mit lehet csinálni
ha egyszer már nincd megbízóm?
M@TriX
sztem a malubis az amikor egy hajóval visz oda egy csákó szét kell lõni a hapsikat a hajóikkal, majd a ház körül összeszedni a 3 bõröndöt.
Na az azon a szigeten van ahol a megörökölt diaz házunk van nem? Addig elsasszézol kiveszed a lamborghinit vagy a helit és elmész a megfelelõ helyre. ÉS kész.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

http://etnies.muskatli.hu/gtavc.html
Zaki irta meg minden hülye kérdés levan irva....nem tom mért nem lehet megnézni.....
Meg mindent olyan soxor elmondtak...nemabraknak mondom....

Shogun
de mi az elsõ feladat?
mert valami kazettához odamentem de hiába mentem bele töltött egyet majd ugyanott mradt a kazi
az igen mire vonatkozott? hogy abban kimerül a kurvázás vagy hogy lehet mást is csinálni vele?

Az a baszott féreg... Kh@oSz

KG21
Én azt igen egyedi csalással csináltam meg:
A handling.cfg-ben sabreturbo menettulajdonságait
átírtam hogy úgy menjen, mint egy manana.
Ezek után már nem gyorsult úgy a kis köcsög verdája

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Aborg
Ha valaki szeretne egy adf/mp3 konvertort (oda-vissza) itt talal:
http://raptor.cestiny.cz/download/files/utils/GTAVCAudioDec11.zip

Igy a radioadokat mp3-ban is tudja halgatni.
A malibu driveres kuldetesre nincs vmi tuti tipped? Ott is elegge csal a progi.
Kosz, de mar tegnap megoldottam. En kicsit maskepp csinaltam. Hogy a 4savos uton kovetnek-e azt nemtom, mert az volt a baj hogy odaig se sikerult eljutni, mindig elgazoltak a Lancet beszallas kozben, vagy felgyujtottak a kocsit / helit. En ugy oldottam + hogy helivel leszalltam a kapu elott, gyorsan kipattantam hogy engem lojenek, ne a menekuloeszkozt, az ajtot eltorlaszolo kocsit otthagytam (ez kesobb jol jott), 1 szal uzival leosztottam benn mindenkit, majd futas a helihez. Ide kellett az ajtoban hagyott kocsi, mert annyi esze nincs a Lancenak hogy atugorja, amig meg ki nem jon a kapun, nem jonnek a kinyiroemberek. Szepen odamentem a helihez, berepultem a roncstelepre, megvartam mig beszall a csavo, aztan irany a korhaz. Ma'k kerdese hogy a korhaz elott is megjelenik-e a kivegzoosztag, ha igen, akkor leszallas a szemkozti teton, aztan kis tavcsovesmunka, majd be a korhazba.

A haitis kuldetest nem ismerem, mer ott meg nem jarok, de ha sokan koroznek, a gyalogos futas mindig bevalik. Lassu, de biztos. Ha nem kotelezo mindenkepp azzal a kocsival menni, akkor fuss el a muhelyig, ott lopj 1 kocsit, igy csak kis tavot kell megtenni odaig, kevesebb az esely hogy leszotritanak.
V-Storm
Hali nem tud valaki valami jó progit az új car-ok berakására.

\"Sic Dis Pak Perabalum\"

Verebes
Lenne egy nagy kérésem küldje el valaki a mailomra a magyarosításst mert sajnos nem tudom elérni a TAR.HU címeket
Verebes

Csevi-Csevi Legyetek rá felkészülve

Ch_Slater
Én nemtom de nem szaroztam a tankos küldivel.Nem is tuttam hogy gázosan is meg lehet csinalni.Eccerûen odamentem a tankhoz kirangattam a tagot a többiek meg végignézték. aztan keresztülmentem mindenkin és kész. bár ezzel én sem mondtam ujat, de az az egyik legkönyebb feladat.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ron Ragm
A legelsõ helikopter mikor jelenik meg? Nem találom ott ahol írják...

zaki

format c:
A malibu klub driveres kuldetesenel meg lehet valahogy oldani hogy a versenytarsat mission failed nelkul kivonjam a forgalombol? Mar unom hogy allandoan csal.
1.Mingi látsz ikonokat a térképen,oda kell menni!Vagy eg ytelefont vagy egy C betut vagy egy V betut meg ilyeneket.
2.igen

Shogun
Üdv mindenkine!
Nekem lenne pár hülye kérdésem a game-vel kapcsolatban
1: egyátlán hova és merre kell menni feladatért, mi mutatja hol a feladat?
2: a kurvázás abban kimerül hogy beül a csaj és számolja a lóvét vagy van még valami pikáns dolog?
Elõre is thnx a segítségeket

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Ron Ragm
A legelsõ helikopter mikor jelenik meg? Nem találom sehol...

Köszi leszedtem. Neki is álltam, de semmit nem garantálhatok, ugyanis nem tudok perfekt angolul, de amennyit tudok megcsinálok.

Live your life like it\'s your last day...

Fefe