GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
pedig én kb 1 honapja töltöttem le

KG21
ott csak a magyarítása van, a mod letöltése a jatekok.hu-ra mutat, ahol már nincs fent

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

gercse
huntuti.uw.hu ??

Kit--Kat
az még jó is volt^^

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

KG21
asszem neked az 1.2 nem köllött, mer abban volt pofám lecserélni néhány textúrát is, meg skineket, de ha más nem jelentkezik, akinek 1.2-je van, akkor az is valami. Priviben mondom hova tedd, jó ha van korábbi verzsön is 😊

Örök hálám üldözne itt mindenkit ha ezt össze tudnánk valahogy hozni!
Többre sajnos nem telik😛

Kit--Kat
õõõ nekem meg van 1 zipben ha jól láttam 1 classic mod nem tom melyik verszön
Köll???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

12346
van missün idõ leállító csít, azzal simán meg tudnád csinálni. vagy azzal a megatrainerrel vagy mivel.
kis utánajárással megtalálnád mind2-t.

KG21
voltam nála, sajnos nincs meg a gépén már neki sem 😞
Az utolsó esély, hogy még elérhetõ legyen, ha valaki, akinek még megvan, hajlandó lenne feltölteni a tárhelyemre, priviben adnék accot hozzá.

KG21
rajta vagyok az ügyön, sajnos elszállt a partíció amin tároltam, így nem tom újra feltölteni, de tesóm gépén ha minden igaz még megvan. Ha nincs meg, akkor sajnos az enyészeté lesz a cucc 😊

Sziasztok!
A classic modot(v 1.2)honnan lehetne letölteni?Egy helyen megtaláltam de nincs már fenn a szerveren.
Köcce!

eightmiles
csít nints, tsak savegame.

lamase
gyakorold

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Csacsi
Sziasztok. Van vmi cheat arra, hogy túllegyek azon a helikopteres pályán, ahol bombákat kell lerakni? Mert nekem nagyonnem megy.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

nos, kb még egy generáció van ezzel az oprendszerrel és játékokkal meg windózzal.de mire az kifut is vagy 4-5 év, és az akkori gépemet megtartom, nem adom el alkatrészenkét.a jelenlegi konfigom igen jó, négy nagy vincsi kettõ rackban, egy miniszerverház(hatalmas)cd + dvd írók egy pio olvasó mellé, abit nf7 alaplap, ami gyenge benne az a 1700+ athlon(de már 3 éve vettem) a radeon 9500(két éves) és a 756mb ram(kingstone 3 éves)ezeket fogom még frissíteni, de egyenlõre nincs miért, hiszen annyi jó játék van, csak néhánnyal nem birkózik meg a gép.mikor lesz benne egy év múlva kb 3 gigás proci, egy erõsebb videokártya meg 1 giga ram, na akkor fogok még csak játszani a morrowinddel, mert akkor már tökéletesen fog futni mindenféle szépítgetõs modokkal is.egyenlõre nem akarom bolygatni, nem szerek úgy játszani hogy nem megy szépen. tulajdonképp ez nem egy nagy konfig ma már, és mégis szinte maximumon fut minden játék vele, ilyeneket kivéve hogy nfs 2 street racing syndicate stb. az olyanok meg mint doom 3 ha nem is maximumon, de tökéletesen élvezhetõ szép és gyors minõségben. úgyhogy ráér. és ha majd cserélem, a bele megy a szervergépembe, az újakat meg használom addig amíg teljesen elavult nem lesz a technológiája és kifut a rávaló oprendszer is(legalább 5 év) és utána valóban elteszem késõbbre.akármilyen jók is voltak a régebbi játékok, azért azt mostanra értük el, hogy olyan vizuális élményt nyújtsanak, amitõl nem igazán lehet kívánni jobbat. pár év, és a kétdés megjelenítés maximumát fogjág tudni a gépek. kíváncsi vagyok mit hogy a jövõ. pl újra játszottam az enclave játékkal, most már minden max beállítás mellett, és hihetetlen hogy micsoda grafikája van, pedig nem új játék, muszály volt újra végigvinnem.és nyugdíjas koromban is ilyenekkel akarok szórakozni, akkora régi naggyá vált játékokkal

Kit--Kat
íme:

Kit--Kat
ha csak ott lenne, az egész város ezzel van tele😊)

KG21
erre jók az emulátorok. Rengeteg régi amigás játékot szedtem elõ régebben nosztalgiázni.

steweee: Ez egy nagyon jó dolog. Kár, hogy szinte megvalósíthatatlan. Ha te ezt öregkorodban akarod használni, akkor most fogj egy számítógépet, csomagoldd fóliába és majd akkor vedd elõ. Ugyanis valószínü, hogy az új operációs rendszerekenezek már 10 év múlve sem igazán fognak futni. Én így jártam a Wizardry7- el nagyon jó játék, de újjabb gépeken és rendszereken már nem fut. A fégi rendszerek pedig már nem tudják kezelni az új gépeket. Pillanatok alatt összeomlanak, fagynak, el sem indulnak. Egy ilyen gyûjtést én is elkezdtem, DE gyüjteményem elsõ darabjait, már most sem tudom használni. Tanács: A JÓ JÁTÉKOKAT ÉLVEZZÜK KI ADDIG, AMÍG LEHET, VAGY AMÍG NEM JÖN EGY MÉGJOBB!
szerintem az aluljáróban a striptiz mellett inkább ruhabolt van. A striptiz mellet közvetlen van egy gitár bolt.
cSuwwi
ilyen boltokból van egy sor a strip klub melletti utcán, az aluljáró irányába

van ott rockstargame-es is ha jól emléxem

shit happens

Kit--Kat
majd rakok be képet róla:o

KG21
én meg mindent simán letörlök, de nem is nagyon kellenek, mert mindig van vmi új amivel játszok. VC speciel megmaradt a gépemen, meg a GTA3 is, de minden mást letöröltem eddig, amit végigtoltam

KG21
hát én nem.... olyan egyformák a boltok VC-ben, nem figyeltem meg pontosan õket.

Kit--Kat
te ráismertél vázze???😊

kár. egyébként én már gyûjtõvé váltam, az össze jó játékot kiírom, sõt a legjobbakat, mint ezt is deluxe változatban színestokos borítóval, peccsel krekkel trainerrel leírással egyebek kiírom dvd-re.öregkoromban jó lesz nosztalgiázni.eddig amiket elterveztem hogy megcsinálom:
nwn, morrowind, enclave majd ha kijön a kettes is, prince of persia sorozat nemsoká itt a harmadik is, maffia, max payne, yu gi oh, sacred, baldurs gate 2, doom, és quake, ut sorozatok, legjobb autós és ûrjátékok,civ3,halflife,moto gp 2-(3),battlefield már megvan így,heroes is,régi nagyok pl the thing, hf 1 és kiegjei,x2 the treat,gta 3 +vc +sa,serious sam. hát lehet kimaradt még vmi a felsorolásból, de nagyjából ennyi.ezek amúgy is mind megvannak többek között, de az elõbb felsorolt állapotban szeretném õket megcsinálni

KG21
áhh, nem érdemes már ezzel a játékkal bíbelõdni, mindjárt itt a SA

Kit--Kat
NEMMMM!!!!
Konkrétan ebbõl van vagy 1 tucat a városban, pont errõl fotózták és ezt rakták bele, nézzétek csak meg

Little Haitira tényleg hasonlít egy kicsit!
Kit--Kat
akkor nem játszottál eleget vele:o

Nekem nem igazán
Kit--Kat

Hehhe nektek ez valahonnan nem ismerõs???😊)))

nem lenne vkinek kedve olyan modot csinálni amiben az ilyen dolgok be vannak építve mint a belsõ nézet meg speedometer, felvehetõ társak stb. és egy sima telepítõs exe-vé gyúrni? mondjuk a classic mod pont jó lenne hozzá

Hol lehet leszedni azt a belülnézetes dolgot?
Kit--Kat
Nascar Racingben is a célegyeneskbe megy a fejszámolás😊)

12346
egy idõ után már hónaljból fogod vágni😊

Kit--Kat
hehhe fõleg a korhûség, ne felejtsd!!!😊
utálok mindíg átszámítani fejbe

KG21
pont neked nem jó, amikor mindig a legautentikusabb Miami-t akarod mindenhol? <#idiota>

Kit--Kat
mph?? az már rég rossz😊

KG21
már ilyen is van

speedometer

KG21
én azt sosem használtam, a new vice city 2004 modba építettet néztem mindig, de azóta vannak sokkal jobb analog sebességmérõk.

a Show Speedometer lenne az analóg kilóméteróra,mer az nem müxik😞
ok
kösz
KG21
elindítod a programot, és hagyod futni a háttérben. Játék közben megnyomod a num*-t és akkor elvileg kiírja, hogy camhack enabled. Beülsz egy járgányba, és nyomogatod a nézõpontváltást, és lesz belsõ nézet is.

megvan a progi ,de ebbõl hogy tudok mûszerfalat elõcsalni?
KG21
amúgy ezt kerestem a tar.hu-n egy belsõ nézetes kép camhackel

KG21
mellékeltem egy camhack progit a modern modhoz, azzal elõ lehet csalni a belsõ nézetet.

KG21
bocsi véletlen post<#vigyor3>

KG21
www.tar.hu

hi all
van a modern mod-ban müszerfalas nézet?
és ha van hogy lehet bekapcsolni?
hamegnincs melyik modban van?