22366
  • Joke
    És? Akkor is motorral menj! Te mindig szótfogadsz?
  • Tarhonya
    Ja nor443nak az [email protected] -ra küldjétek
  • lamase
    Részletes IMG Tool cikk:

http://www.fpscentral.hu/cgi-bin/gringo2003/count.cgi?genrutine=CikkekHTML&tmplfile=gta3_default&id=2910
  • lamase
    http://gtavice.try.hu
  • Mikiller
    Probalkozom majd igy is,koszi.
    Azt nem szeretem ebben a jatekban,hogy amikor tobben uldoznek,mindig megvaltozik a jatek fizikaja.A jarmuvek "megkonnyebbulnek",papirsulyuva valnak,es a legkisebb lokesre irrealisan reagalnak.Mar a GTA3-ban is ezt tapasztaltam
    meg most itt is. Nalatok is ilyen?
  • gonosz
    en megszereztem a rendorruhat, elmentem heliert, odaparkoltam a helikoptert a celhelyre es utana mentem a rendorautot keresni. nyilvan tudod hogy az autok eltunnek egy ido utan, viszont amiben legutobb ultel az nem! tehat helivel odaparkolsz, aztan GYALOG elmesz rendorautot keresni, ne szallj be semmi mas kocsiba.

(ha a heli helyett a mocit akarod, az ugyanigy oldhato meg)
  • Amiga
    Nekem Radeon9100 alatt újra kellett installlálnom a win98-at, hogy fusson.
  • AXE
    King nagyon a game!
  • erfro29
    Most vettem egy ati kártyát és nem indul vele el a játék. Biztos volt ez már téma, de tud vki segíteni?
  • Mikiller
    De az elejen azt mondja,hogy rendorkent rendorautoval menjek oda.Be kell csalogatni 2 rendort egy garazsba ahol leszedjuk a ruhajukat,majd a garazs melletti rendorkocsival szoktam menni.
  • Joke
    Menj oda mocival. Simán ellehet utána menekülni. Bemész az üzletbe vele, robbantasz, felugrasz rá aztán irány kifele, majd a legközelebbi festőműhely. Ennyi.
  • KG21
    a topic közepetályán egy tetszőleges oldalt megnyitva nagy az esély, hogy autóberakásról van szó:P
  • steweee
    hi! nektek is elszarta az irányítást az a mod, amelyik mutatja a kmórát meg részletesebb tőle a térkép ???
  • Herold
    Kb. 3 ezerszer volt itt szó a témáról.
  • spatz
    http://hoodoo.isten.hu/vc/print.php?mod=cikk&aid=46
  • [HUN]FaTaL
    lolvagy.
  • lamase
    byebye :)
  • Adi
    Pff...
  • Herold
    Lapozz vissza.
  • Herold
    Egy csillagot találsz lent az átjáróban, ahol autók is parkolnak. Van egy csillag Prawn Islanden is. Három csillaggal már könnyebben elkeveredhetsz a golfpályához közeli festőbe.
  • Ruffi
    Van aki még játszik ezzel:DD
  • Mikiller
    Amikor felrobbantom rendorkent az uzletet,hogy menekuljek a tobbi rendor elol?
    Mindig elkapnak,mert 5-os a korozesi szint es szetverik a kocsit.
  • BoGár
    A golfpálya elött van egy ruhajel. Odamész, átöltözöl golfos ruhába, és mindjárt lesznek golfautók.
  • M@TriX
    a MOdenrMOD-al, vagy anélkül?
  • Patesz
    Mégis mi, a játék
  • AirborneRanger
    Mi?
  • Patesz
    Az mért van hogy játék közben kéken villog??
  • Smitiz
    Hi! Van ehhez a játékhoz olyan trainer vagy patch ami megállítja a wanted level növekedését egy bizonyos (mondjuk 2 csillagnál) szinten? Ha van, akkor valaki írja meg, hogy honnan lehet leszedni plz!
  • M@TriX
  • AirborneRanger
    Nem még nincs. Csak alpha. A béta már készül.
  • AirborneRanger
    Asszem már van. Csak abban küldi alatt nem tucc menteni. Nézd meg itt: http://195.70.51.130/lamase/gtavice/index.php v a tö bbi gta-s magyar oldalon. Linkjuket megtalálod a fent említett oldalon.
  • KG21
    még nem láttam, hogy lenne
  • KG21
    a gta3-hoz én is láttam, hogy csináltak egy ilyen modot, erre gondolsz? Mert alapból ilyen nincsen a játékban.
  • KG21
    csak olyan helyen tudsz menteni, ahol rózsaszín kazetta van, pl a hotel, vagy az ingatlanok amiket megveszel.
  • KG21
    ulead gif animator
  • gonosz
    ha jol tudom barmilyen kepet fel lehet rakni, csak hasonlo aranyu legyen, mint a nevtablak, hogy ne torzuljon.
  • Hixer
    Bocsesz, de meg akkarnám kérdezni HOGY A FENÉBE CSINÁLJÁTOK AZOKAT A KÉPEKET AMIK A NICK HELYETT VANNAK???? MILYEN PROGIVAL??? FELTÖLTENI EGYSZERŰ, DE HOGYAN KÉSZÜL EL, PLÍÍZZ javasoljatok progikat, mer nekem nem sikeült.
  • Hixer
    Bocsesz, de meg akkarnám kérdezni HOGY A FENÉBE CSINÁLJÁTOK AZOKAT A KÉPEKET AMIK A NICK HELYETT VANNAK???? MILYEN PROGIVAL??? FELTÖLTENI EGYSZERŰ, DE HOGYAN KÉSZÜL EL, PLÍÍZZ javasoljatok progikat, mer nekem nem sikeült.
  • M@TriX
    így nem ÉRRRR! :)
  • Hixer
    Ha kiválasztottad a pályát nyomj rshift-et és akkor kezdheted. Ha rafinált vagy akkor amikor elindul a verseny kiszállsz a járgányodból és szétlövöd az ellenfeleidet. Így tuti első leszel.