22366
-
#11807 És? Akkor is motorral menj! Te mindig szótfogadsz? -
#11804 Ja nor443nak az [email protected] -ra küldjétek
-
#11803 Részletes IMG Tool cikk:
http://www.fpscentral.hu/cgi-bin/gringo2003/count.cgi?genrutine=CikkekHTML&tmplfile=gta3_default&id=2910 -
#11802 http://gtavice.try.hu -
#11801 Probalkozom majd igy is,koszi.
Azt nem szeretem ebben a jatekban,hogy amikor tobben uldoznek,mindig megvaltozik a jatek fizikaja.A jarmuvek "megkonnyebbulnek",papirsulyuva valnak,es a legkisebb lokesre irrealisan reagalnak.Mar a GTA3-ban is ezt tapasztaltam
meg most itt is. Nalatok is ilyen? -
gonosz #11799 en megszereztem a rendorruhat, elmentem heliert, odaparkoltam a helikoptert a celhelyre es utana mentem a rendorautot keresni. nyilvan tudod hogy az autok eltunnek egy ido utan, viszont amiben legutobb ultel az nem! tehat helivel odaparkolsz, aztan GYALOG elmesz rendorautot keresni, ne szallj be semmi mas kocsiba.
(ha a heli helyett a mocit akarod, az ugyanigy oldhato meg) -
#11798 Nekem Radeon9100 alatt újra kellett installlálnom a win98-at, hogy fusson. -
#11797 King nagyon a game! -
erfro29 #11796 Most vettem egy ati kártyát és nem indul vele el a játék. Biztos volt ez már téma, de tud vki segíteni? -
#11791 De az elejen azt mondja,hogy rendorkent rendorautoval menjek oda.Be kell csalogatni 2 rendort egy garazsba ahol leszedjuk a ruhajukat,majd a garazs melletti rendorkocsival szoktam menni. -
#11790 Menj oda mocival. Simán ellehet utána menekülni. Bemész az üzletbe vele, robbantasz, felugrasz rá aztán irány kifele, majd a legközelebbi festőműhely. Ennyi. -
#11789 a topic közepetályán egy tetszőleges oldalt megnyitva nagy az esély, hogy autóberakásról van szó:P -
steweee #11788 hi! nektek is elszarta az irányítást az a mod, amelyik mutatja a kmórát meg részletesebb tőle a térkép ??? -
#11786 Kb. 3 ezerszer volt itt szó a témáról. -
#11785 http://hoodoo.isten.hu/vc/print.php?mod=cikk&aid=46 -
#11783 lolvagy. -
#11782 byebye :) -
#11781 Pff... -
#11778 Lapozz vissza. -
#11776 Egy csillagot találsz lent az átjáróban, ahol autók is parkolnak. Van egy csillag Prawn Islanden is. Három csillaggal már könnyebben elkeveredhetsz a golfpályához közeli festőbe. -
#11774 Van aki még játszik ezzel:DD
-
#11773 Amikor felrobbantom rendorkent az uzletet,hogy menekuljek a tobbi rendor elol?
Mindig elkapnak,mert 5-os a korozesi szint es szetverik a kocsit. -
#11772 A golfpálya elött van egy ruhajel. Odamész, átöltözöl golfos ruhába, és mindjárt lesznek golfautók. -
#11771 a MOdenrMOD-al, vagy anélkül? -
#11770 Mégis mi, a játék -
#11769 Mi? -
#11768 Az mért van hogy játék közben kéken villog??
-
Smitiz #11766 Hi! Van ehhez a játékhoz olyan trainer vagy patch ami megállítja a wanted level növekedését egy bizonyos (mondjuk 2 csillagnál) szinten? Ha van, akkor valaki írja meg, hogy honnan lehet leszedni plz! -
#11765 #11730 -
#11764 Nem még nincs. Csak alpha. A béta már készül. -
#11762 Asszem már van. Csak abban küldi alatt nem tucc menteni. Nézd meg itt: http://195.70.51.130/lamase/gtavice/index.php v a tö bbi gta-s magyar oldalon. Linkjuket megtalálod a fent említett oldalon. -
#11761 még nem láttam, hogy lenne -
#11759 a gta3-hoz én is láttam, hogy csináltak egy ilyen modot, erre gondolsz? Mert alapból ilyen nincsen a játékban. -
#11757 csak olyan helyen tudsz menteni, ahol rózsaszín kazetta van, pl a hotel, vagy az ingatlanok amiket megveszel. -
#11755 ulead gif animator -
gonosz #11754 ha jol tudom barmilyen kepet fel lehet rakni, csak hasonlo aranyu legyen, mint a nevtablak, hogy ne torzuljon. -
#11753 Bocsesz, de meg akkarnám kérdezni HOGY A FENÉBE CSINÁLJÁTOK AZOKAT A KÉPEKET AMIK A NICK HELYETT VANNAK???? MILYEN PROGIVAL??? FELTÖLTENI EGYSZERŰ, DE HOGYAN KÉSZÜL EL, PLÍÍZZ javasoljatok progikat, mer nekem nem sikeült. -
#11752 Bocsesz, de meg akkarnám kérdezni HOGY A FENÉBE CSINÁLJÁTOK AZOKAT A KÉPEKET AMIK A NICK HELYETT VANNAK???? MILYEN PROGIVAL??? FELTÖLTENI EGYSZERŰ, DE HOGYAN KÉSZÜL EL, PLÍÍZZ javasoljatok progikat, mer nekem nem sikeült. -
#11751 így nem ÉRRRR! :) -
#11749 Ha kiválasztottad a pályát nyomj rshift-et és akkor kezdheted. Ha rafinált vagy akkor amikor elindul a verseny kiszállsz a járgányodból és szétlövöd az ellenfeleidet. Így tuti első leszel.