22366
-
#11882 :)) -
#11881 Direct Connect te okos :) -
#11879 Engem belsonezet, kormany es FFB tamogatas erdekelne;)) -
#11878 LANon is lehet jatszani MTA:VC-t? Haverommal probaltuk 2 gepen de valahogy ot mindig timeout miatt kidobja a game. Az nem baj hogy a szerver IP-je ugyanaz mint az en gepeme, mert en azon a gepen futtatom a szervert, amin jaccok. -
#11877 Pontosabban 6 honapja -
#11876 Renénykeggyünk hogy nem igy lesz! -
#11874 Én már próbáltam. Csak még lagos meg egy cspmószor kifagy a játék. Sztem várd meg az 1.0-ás verziót ami már remélhetőleg hiba mentes. Szóval agyelőre csak a MTA miatt nem érné meg egy teljes rendszertelepítés. -
#11868 Lehet beszart a cd, és azért lép ki telepítés közben. Olvassa rendesen az egész cd-t? Teszteld le. Azért kéri a cd-t, mint már lejjebb írták, mert azon vannak rajta a rádióadók, meg minden. Szal ha nem telepíti fel az összeset, akkor nem lesz fenn, namármost kérni fogja. Próbáld emg, hogy beállítod, hoyg csak egy cd-t telepítsen fel, aztán a másodikat meg berakod indításnál. -
#11865 Mert a 2. cd mindenképpen kell hiszen azon vannak a hangok + a rádiók, esetleg mountolod a cd-t pl deamontools-al v alcohol120%-al.(nem ez nem az az alcohol:)) -
skristof #11862 ilyet még nem láttam...
de azis pojén, h a rendőr kergeti a zsebtolvajt, halálraveri, majd fütyörészve elsétál.... -
#11861 Az viszont poén, mikor a járókelő kirángatja a rendőrt a kocsijából és elhajt a verdával.
-
skristof #11860 vercetti ház előtt van! ha nincs, akkor egy admiralnak kell ott lennie! akkor vidd el azt, robbantsd mondjuk fel, és menj vissza!
akkor valszeg strech lessz ott! -
#11855 ez a pontos, helyes válasz... ;) -
#11853 menny be megy ki,(én a porsche előtt találtam.,ja küldetés része az autólopás!)de lamanse oldalán(ha mé glétezik sok jó dolgot találtok.. -
skristof #11852 probálkozz helikofferrel -
Me Ga #11851 Megprószálom, de mint írtam, 2 napig a 2 levezető híd és az épület körül cirkáltam. Sehol semmi. A cheat-eket meg nem szeretem... remélem nem kell használnom. -
gonosz #11850 a golfklub korul ezrevel vannak a hidon is pl, 4 korul asszem. (fugg az idoszaktol) -
Me Ga #11848 Sziasztok!
A Sunshine autos-hoz kellene az utolsó listához a golf kocsi. Hol és mikor lehet ilyet találni?
Gondolom a Leaf Links-en, de már 2 teljes napot eltöltöttem ott, de nem találok sehol...
Plz segítsetek. Köszi -
#11847 montam :-) -
#11846 NAGY - http://atw.hu/~koszik/LAUSS.MPG
KICSI - http://szanalmas.hu/~diab/lauss.wmv
Ezt kötelező megnézni -
#11843 sosem!vegyél meg mindent,a (sunsine autost-is)reptér,kévéház közti hosszú út.
minden épülethez tartozó küldetést csinájl meg meg a simákat is.
ja sony nem főgóré! -
#11836 Úgy hogy veszel egy házat elmented ennyi. -
#11835 1.1nek aztat írja a leírása,hogy néhány grafikus kártyával bug van,ha neked ilyen bug lenne rakd fel egyébként felejtsd el,szal sztem próbákózz meg... -
#11833 csak ne ide, budos lesz. -
#11830 na mondom. ;) -
#11829 FX-ed van? Mer minden haverimnak akinek FXje van annak is ilyen, szóval amig jácol tedd vissza a régi karid.:D -
#11828 sztem 99%, hogy a játékban van a hibva és patchel orvosolni fogják, ha fogják... -
#11825 a legújabb driver? -
skristof #11824 neked mi a gondod???
bocs, nem voltam egy hetet.... -
skristof #11822 én nem tok Waltonrol....
de lehet, h tévedek -
#11819 10-es szintet kell elérni! -
#11818 Van ezekénél nehezebb küldi is szerintem. A filmstúdiós repcsi egyszerű, cask jó billentyűzetbeállítsokat kell használni.
A fagyisnál meg ha magyarosítással játszol, akkor addig használd az eredeti angolt, míg azt megcsinálod, hátha az a baj. -
#11817 Köszi, így már megy. Mennyit kell kihordani a 150-es élethez? -
skristof #11816 sajna nincs joystickom....
a fagyisat megprobálom ugy! thx! -
skristof #11815 oldalra nézel és ctrl (illetve ami a túz gombod) -
#11814 Filmstudió: Ha van joystickod, azzal próbáld meg. Nekem is csak azzal sikerült.
fagyi: Ha jól tudom, vissza kell vinni a fagyiskocsit, és ott kiszállni. -
#11813 Ha pizzát akarok iszállítani, akkor hogyan lehet odadni a kuncsaftnak?? -
skristof #11812 hali emberz!
derég voltam már....
no, kérdés:
minden épület megvan, de nem termel hasznot a boatyard, a cheryy poppers és a film studio....
boatyard: undorito egy küldi....
cherry poppers: mindig lefagy a 'fagyik' eladása után, ha kiszállok!!! másnál volt ilyen?
film studio: repcsis küldi nem megy!
ugyhogy mst itt vok munkla nélkül, de nincs meg az utso küldi!!!
miért???
én ugy tuttam, h elég ha fele termel az épületeknek! mindnek kell??? -
#11810 oh. akkor reinstall :P -
#11808 MInd a 312 MB-ot? Nem lesz kicsit sok?