22366
  • ÁjjLe BoBBi
    :))
  • ÁjjLe BoBBi
    Direct Connect te okos :)
  • Alexease
    Engem belsonezet, kormany es FFB tamogatas erdekelne;))
  • dtk1985
    LANon is lehet jatszani MTA:VC-t? Haverommal probaltuk 2 gepen de valahogy ot mindig timeout miatt kidobja a game. Az nem baj hogy a szerver IP-je ugyanaz mint az en gepeme, mert en azon a gepen futtatom a szervert, amin jaccok.
  • lamase
    Pontosabban 6 honapja
  • AirborneRanger
    Renénykeggyünk hogy nem igy lesz!
  • AirborneRanger
    Én már próbáltam. Csak még lagos meg egy cspmószor kifagy a játék. Sztem várd meg az 1.0-ás verziót ami már remélhetőleg hiba mentes. Szóval agyelőre csak a MTA miatt nem érné meg egy teljes rendszertelepítés.
  • Joke
    Lehet beszart a cd, és azért lép ki telepítés közben. Olvassa rendesen az egész cd-t? Teszteld le. Azért kéri a cd-t, mint már lejjebb írták, mert azon vannak rajta a rádióadók, meg minden. Szal ha nem telepíti fel az összeset, akkor nem lesz fenn, namármost kérni fogja. Próbáld emg, hogy beállítod, hoyg csak egy cd-t telepítsen fel, aztán a másodikat meg berakod indításnál.
  • AirborneRanger
    Mert a 2. cd mindenképpen kell hiszen azon vannak a hangok + a rádiók, esetleg mountolod a cd-t pl deamontools-al v alcohol120%-al.(nem ez nem az az alcohol:))
  • skristof
    ilyet még nem láttam...
    de azis pojén, h a rendőr kergeti a zsebtolvajt, halálraveri, majd fütyörészve elsétál....
  • Herold
    Az viszont poén, mikor a járókelő kirángatja a rendőrt a kocsijából és elhajt a verdával.
  • skristof
    vercetti ház előtt van! ha nincs, akkor egy admiralnak kell ott lennie! akkor vidd el azt, robbantsd mondjuk fel, és menj vissza!
    akkor valszeg strech lessz ott!
  • M@TriX
    ez a pontos, helyes válasz... ;)
  • ricsi1
    menny be megy ki,(én a porsche előtt találtam.,ja küldetés része az autólopás!)de lamanse oldalán(ha mé glétezik sok jó dolgot találtok..
  • skristof
    probálkozz helikofferrel
  • Me Ga
    Megprószálom, de mint írtam, 2 napig a 2 levezető híd és az épület körül cirkáltam. Sehol semmi. A cheat-eket meg nem szeretem... remélem nem kell használnom.
  • gonosz
    a golfklub korul ezrevel vannak a hidon is pl, 4 korul asszem. (fugg az idoszaktol)
  • Me Ga
    Sziasztok!

A Sunshine autos-hoz kellene az utolsó listához a golf kocsi. Hol és mikor lehet ilyet találni?
    Gondolom a Leaf Links-en, de már 2 teljes napot eltöltöttem ott, de nem találok sehol...
    Plz segítsetek. Köszi
  • Botond #11847
    montam :-)
  • lamase
    NAGY - http://atw.hu/~koszik/LAUSS.MPG
    KICSI - http://szanalmas.hu/~diab/lauss.wmv

Ezt kötelező megnézni
  • ricsi1
    sosem!vegyél meg mindent,a (sunsine autost-is)reptér,kévéház közti hosszú út.
    minden épülethez tartozó küldetést csinájl meg meg a simákat is.
    ja sony nem főgóré!
  • PAYNE
    Úgy hogy veszel egy házat elmented ennyi.
  • Botond #11835
    1.1nek aztat írja a leírása,hogy néhány grafikus kártyával bug van,ha neked ilyen bug lenne rakd fel egyébként felejtsd el,szal sztem próbákózz meg...
  • lamase
    csak ne ide, budos lesz.
  • M@TriX
    na mondom. ;)
  • AirborneRanger
    FX-ed van? Mer minden haverimnak akinek FXje van annak is ilyen, szóval amig jácol tedd vissza a régi karid.:D
  • M@TriX
    sztem 99%, hogy a játékban van a hibva és patchel orvosolni fogják, ha fogják...
  • M@TriX
    a legújabb driver?
  • skristof
    neked mi a gondod???
    bocs, nem voltam egy hetet....
  • skristof
    én nem tok Waltonrol....
    de lehet, h tévedek
  • Joke
    10-es szintet kell elérni!
  • Joke
    Van ezekénél nehezebb küldi is szerintem. A filmstúdiós repcsi egyszerű, cask jó billentyűzetbeállítsokat kell használni.

A fagyisnál meg ha magyarosítással játszol, akkor addig használd az eredeti angolt, míg azt megcsinálod, hátha az a baj.
  • BoGár
    Köszi, így már megy. Mennyit kell kihordani a 150-es élethez?
  • skristof
    sajna nincs joystickom....
    a fagyisat megprobálom ugy! thx!
  • skristof
    oldalra nézel és ctrl (illetve ami a túz gombod)
  • BoGár
    Filmstudió: Ha van joystickod, azzal próbáld meg. Nekem is csak azzal sikerült.
    fagyi: Ha jól tudom, vissza kell vinni a fagyiskocsit, és ott kiszállni.
  • BoGár
    Ha pizzát akarok iszállítani, akkor hogyan lehet odadni a kuncsaftnak??
  • skristof
    hali emberz!
    derég voltam már....
    no, kérdés:
    minden épület megvan, de nem termel hasznot a boatyard, a cheryy poppers és a film studio....
    boatyard: undorito egy küldi....
    cherry poppers: mindig lefagy a 'fagyik' eladása után, ha kiszállok!!! másnál volt ilyen?
    film studio: repcsis küldi nem megy!
    ugyhogy mst itt vok munkla nélkül, de nincs meg az utso küldi!!!
    miért???
    én ugy tuttam, h elég ha fele termel az épületeknek! mindnek kell???
  • Tarhonya
    oh. akkor reinstall :P
  • Joke
    MInd a 312 MB-ot? Nem lesz kicsit sok?