22366
-
#13376 szuper... -
#13375 nyugi, jó gyerek az Imy, csak még nem vágja ezt a témát...
vagy csak nem értettük most meg itt egymást. ;) -
#13374 semmi gond vele,épp összejött... -
#13373 Amúgy meg ha olvasgatnál nem csak vagdalkoznál (tudom csak segíteni akarsz ismerlek annyira, hogy tudjam, hogy nem bántásnak szánod, csak kicsit nyers vagy néha., peace!!;)), akkor tudnád, hogy most szedem le és nézem meg a cuccot...
Ha nem jó, marad az eredeti modell (ek) -
#13372 nyócas ikrekről nem hallotá még ???
tudatlan :DDDD -
#13371 " képernyőn egyszerre 8 UGYANOLYAN bébi rohangálna"
A játék ilyen, ezzel nem lehet mit csinálni.
Ez a pakk ami fennt van nem ugyan olyanra csinálja meg a modelleket hanem lecserél párat. A játékban van erz, hogy 8 bébi mászkál amgúgy nem 8, de 2 úgy egyszerre előfordul simán... -
#13370 pl. ha elolvastad volna tudnád, hogy éppen az nem kerül bele, ne aggódj nekünk KG21-el nagyon jó ízlésünk van. ;) -
#13369 biztosan rossz a collision modelje. Egyébként azokat is sok helyen meg kellett buherálni, mert nem mindig passzolnak -
#13368 akkor sorry, csak az ékezetes betűk meg minden az amúgy is nehezíti a dolgokat... -
#13367 Corvette
-
#13366 Ne bántsátok a modelleket - legalább azt ne. Szerintem azért nem csak nekem lenne keserű a számíze...
Gondold csak végig: a képernyőn egyszerre 8 UGYANOLYAN bébi rohangálna... Nem lenne rossz véleményed a MOD-ról?
Nekem igen.
Autókkal más a helyzet. De abból se legyenek túl egyediek berakva, mert akkor ugyanaz lesz, mint a fentebb vázolt modellek esetében.
Pl. ne tegyétek bele a 13267-est...
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------
-
#13365 remélem amúgy alapban nem így közlekedik ez a kamion, mert a modell amúgy király... -
#13364 nézd meg a címet,reggel még jó volt... -
#13363 -
#13362 jaaa
tök izé vagy , bazze
ne kel minnyá itt lefikázni.. -
#13361 loál :DDDDDDDDDDD -
#13360 látom nem tanultál. ;) -
#13359 ez egy kicsit jobb állapotban van nem? ;) -
#13358 A modellek maradnak, csak most ezt a pakkot megnézem,
amúgy ebbe a játékba vannak ugyan olyan modellek, azokon nem lehet változtatni és mi inkább autóMODot csinálunk, de jól esik ez a negatív hang... -
#13357 -
#13356 neeeeeeeeeeee !!
a kocsi még elmegy
de palik........ -
#13355 oké :)))
de ugye elérhető lesz vmi címen a mod nem ? -
#13354 egy-képből lealázod az egészet. ;) -
#13353 Palic Laci Toyotája:)
-
#13352 he ? -
#13351 nem az lesz, benne ne aggódj:) -
#13350 az ékezets fileokat nagyon nem illik feltölteni webre és kis/nagybetűzni sem jó. ;) -
#13349 Mi van, ikrek találkozója? Van DNS-manupiláció? Elég nevetséges.
Ezért nem érdemes MOD-olni...
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------ -
#13348 ja az igaz, a tank az nekem se nem jött be, láttam egy igazi T72-est, az aztán tuti volt... -
a zútbó veszi ki a zautót,teccikérteni?
-
#13346 ez a G500 helyére, csakmert az nem annyira profi. Mondjuk nem is olyan gáz, de a 2 közül ez a jobb... -
#13345 Holnap mielőtt bejövök ide még megnézem ezt a skint, mert ez elég jónak néz ki, mást nem is találtam, szóval ha ez jó, akkor lecseréljük a playert, ha nem jó és nem találuk más értelmeset, akkor marad...
Itt van a link, ha valakinek kell:
http://www.gta3mods.de/gtavc_player_models.php
File:
http://www.gta3mods.de/cgi-bin/topdl/download.pl?file=VTriadpack
-
#13344 kúl :)
de az atank az izés.. :(
olyan randa :) -
#13343 amit ott látsz mind benne lesz. -
#13342 Landstalker helyére ez kerül
-
#13341 e is benne lesz ????
ez naon jó :))
illik a rendő atóhoz :)
-
#13340 Na de most komolyan elhúzok, mert reggel korán kelek, habár igaz, ha iit maradnék nem kellene korán kelnem, mert le se feküdnék. ;)
Szóval majd benézek holnap du... -
#13339 Értettem! Jess Ször! -
#13338 ha nem láttad volna itt a teljes galéria:
géppark -
#13337 nem alvás !!!
ébren vaunk !!
kép ötlet model minden !!
MSOT ! :DD