GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugye ez gta4? 

kb készer csináltam és sikerült...simán a 2-3 kanyar között az ember elözött mellettem és kibasztam a picsáját.. ennyi..
köszi, arra nem is gondoltam hogy csak este van nyitva

láttátok már a tengerparton a távirányító autós versenyt? baró nagyon. a stadionba hogy kell bejutni hogy versenyezhessek? nem találok egyetlen nyitott kapus sem!
baszki nem tm, de én beraktam knégy autót és nálam szaggatott mint állat a game. Addíg mnden tökéletes volt. Ti meg itt sorra rakosgatjátok be a legjobb autókat, pedig azért nem oylan gyenge a gépem!
hááát, egyelõre csak a modern mod-ot csinálják, én még nem hallottam olyanról, miszerint korabeli verdás mod-ot is terveznének alkotni (így már jobb
?)
?)
szerzel egy csomó uzit (ott a sarkon van lenn a lépcsõnél, ahol el lehet menteni az állást a kis bódénál), felülsz egy harley-ra, és lõsz mindent ami csak él és mozog
, nekem még maradt vagy fél percem
, nekem még maradt vagy fél percem
kg majd a nézd meg freemail-edet mert üzentem valamit
The Driver
Hogy én mennyit szívtam azzal.Visszább találsz pár módszert a megoldásra.Nemtom megcsináltad-e, de lelövöm a poént: nem is fog vezetni neked, mert a köv. küldetésben meghal...
Hogy én mennyit szívtam azzal.Visszább találsz pár módszert a megoldásra.Nemtom megcsináltad-e, de lelövöm a poént: nem is fog vezetni neked, mert a köv. küldetésben meghal...
mekkora faszság ez a feladat mikor le kell gyöznöm azt az embert aki felfogadok hogy vezessen nekem?:???ha már legyözöm akkor csak szar lehet az ember.. tiszta faszság...hol él ez a rockstar???és odatesznek az ellenségnek egy kétszer jobb autot LOL!!😊))))))
Kösz herold isten vagy
beraktam azt a hightech bmw m3-at lkurva jooooooooooo
beraktam azt a hightech bmw m3-at lkurva jooooooooooo
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
De csatlakoztatva van de nncs bedugva
HI baszki nagy gondom van tegnap ota a pali folyamaosna balra meg meg kocsik is motor minden meg zavarodott volt reinstall is ilyet korábbi gépemen is csinált mi a baj?
Állandoan balra megy kanyarodik mia baj
Állandoan balra megy kanyarodik mia baj
miért fehér a kitt-nek az alja amit beraktam meg miért sárga a vilogoja miért nem piros mint az igazié?
Hali!
A Randalírozós küldetést hogy kell megcsinálni, mert mindig kifutok az idõbõl vagy millió zsarúu lesz rajtam, akik persze nem tünnek el a sikeres küldetés után😞
A Randalírozós küldetést hogy kell megcsinálni, mert mindig kifutok az idõbõl vagy millió zsarúu lesz rajtam, akik persze nem tünnek el a sikeres küldetés után😞
valaki egyszerûbben nem mond egy könyvtárt amibe be kell másolni?
de hol
köszi
létszi mondjátok meg
sziasztok!
bazzeg ez a kérdés égõ lesz nem baj hová kell berakni a letöltött autó fájlokat mert én mindig a model-be rakom õket de nem jók
bazzeg ez a kérdés égõ lesz nem baj hová kell berakni a letöltött autó fájlokat mert én mindig a model-be rakom õket de nem jók

köszi bocsi😮
ÉS AUTÓKAT HONNAN LEHET LEZSEDNI MIG ELKÉSZÜL EZ A BMV-S MEG MERCIS MOD?

én nem tudok autókat felrakni mert amikor a gta.img-bõl akarok törölni akkor kiírja hogy😄ir file error!It might be in use..exiting..
kg nem jo a link amit attál a kitt-re.
Húha! Az a sárga BMW a legprofibb rajz! 😊 Még a háttér is élethû.
Sárga BMW:

Nekem kell 1 ilyen!