22366
-
#14511 gyakorlás :) -
#14510 Van valami magyarázata a helikopter minden képzeletet felülmúlóan szar irányításának? Képtelenség szépen egyenletesen azonos magasságban előre vagy hátra menni. Mi a titok? -
#14509 :DDDDDDDDDD -
#14508 pedig ez a legnagyobb garázs:P
-
#14507 áhhh beraktam a garage editorral a lehető legnagyobb garázsba, de nem fértem ki vele így sem:))))) -
#14506 legalábbis a kép vmi ilyesmit mutat...
-
#14505 háhá ruszki oldalon van Collision a Catohoz, uhogy rakom befele:)))) -
#14504 Seat leon sajnos gázos, mert nem jó a festése. Egyes részei mindig fehérek maradnak. Nézek vmi mást:( -
#14503 holnap reggelre biztos felnyomom a jatekok.hu ftp-jére. -
#14502 Mikó leszen készen? -
#14501 bevásárlókocsit nem kommentálnám, ez egy komoly mod lenne:) -
#14500 Chevy Silverado nem elég jó Monster Trucknak? Suprát meg nem tudnám elképzelni, sztem nem illene a képbe. Lancer evo-t betettem a hotringbe, de nem a rally változatot, hanem az utcait. -
#14499 Egy-két ajánlat:
-
#14498 Jöhet! -
#14497 Láttam már egy olyet itt Szegeden, nem semmi hangja volt, mikor a majom kihúzatta a hídon 30-as táblánál:P -
#14496 állat :)))))))))))) -
#14495 az jó kocsi. -
#14494 nembaj nálam marad. ;)
Amúgy ja látni, csak jól szögből van a Ferrari.
de azért jó kocsi a valóságban. ;) -
#14493 már csak a 6 megás Lancia helyett nézek vmi jókis verdát, ami kisebb. Ezúttal valami modernebb járgányra gondoltam. Mit szólnátok a Seat Leonhoz? -
#14492 Pár érdekesség. ;)
-
#14491 Excursion benne volt, de kiszedtem , mert 8 mega:( egyből szétesett a táj, ha ott parkolt a rendőrségnél.
Az az 512-es Ferrari sajna csak a képeken mutat jól, a játékban nincs textúra a belső terében, és elég bénán néz ki sajnos. -
#14490 . ;) -
#14489 Ja, amúgy ezek is szépek:
Tudom ez benne van, de jó ez a kép:
-
#14488 persze a colra mindig figyelek, az fontos. -
#14487 huh bazze ezt nem hiszem el. Egyetlenegy 0 hiányzott a handling.cfg-ben és azért fagyott:DDD Tegnap egész este erre nem jöttem rá:) Azt ne kérdezzétek akkor ugyanezzel a számsorral hogyhogy működött a banshee-nál mert fingom sincs. -
#14486 az jó. ;)
Esetleg más configot másolj oda, hátha azért akad, amúgy a col-t átmásoltad? -
FiReBoY #14485 Oké.
Szóljatok ha valami gondotok van mert szívesen segítek nektek... :-) -
#14484 Jólvan,Nyugi :) Ne légy paranoiás ezzel nem téged akarlak bántani. Ne lúzer,örök elégedetlen fórumpatkányokból indulj ki! :) -
#14483 nem afrancot nem... csak mivel mindegyik autó tök egyforma majdnem fel sem tűnik -
#14482 aha igen ez a problémám, de már kitaláltam egy megoldásfélét... -
#14481 Valóban több van belőle, de azért az alap Vice-vel nem fordult elő a lentebb leírt 13 ugyanolyan autó egymás után gond... :( -
#14480 Látótávolság ide vagy oda a helyzet ugyanaz, ráadásul alacsony távolsággal az a gáz, hogy elég, ha egy autó csak egy pillanatra eltűnik a szemem elől(mondjuk fordulok egy kicsit) máris kicserélődik/eltűnik/stb... ez iszonyatosan bosszantó! Kinézek egy kocsit, ráfordulok, már ott sincs... -
#14479 a Banshee sorban lévő handling direkt a polákhoz van írva. Azzalé fagy?! -
#14478 Tulajdonképp a kispolák miatt csúszik a dolog. Mindenképp benne akartam hagyni, mert hatalmas poén:), de azt nem akartam, hogy az utcákon mászkáljon belőle ezer darab ezért kitaláltam, hogy a baggage handler helyett lesz, de nehezebb volt megcsinálni, mint gondoltam. Most már csak a Mátrix által belőtt handlinget kéne ráeröltetni, de egyelőre fagy vele. -
#14477 ha jól tapasztaltam az az autó előnyt élvez amivel mész és ami már a memóriában van. Sajna az engine ilyen... -
#14476 ennél gyengébb gépeken is tökéletesen futott.
Próbáld azt, hogy vedd le a látótávolságot.
Más 5tletem nincs, mert a memóriádnak elég kellene lennie... -
#14475 Ami viszont messze a kedvencem: 13(számoltam) ugyanolyan autó sorban egymás után! (Tudom, nem a mod hibája, meg minden, de biztos van valami tényező, ami befolyásolja, hogy egy adott autó, hol, mikor, mekkora számban fordul elő) -
FiReBoY #14474 Egyet mondok itt nektek... A kispolák mindenképp maradjon!!! :-) -
webinport #14473 lécci mondjátok meg sürgős lenne -
webinport #14472 Sziasztok honnan tudom letölteni a GTA 2004-es verzióját?