GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
modern mod-ról meg semmit sem tudok, abbahagyták valószínüleg, vagy mi too domain

zaki
háát nem nagyon van. van egy két olyan "csomag" ha feltelepíted pár verdát lecserél, de semmi többet.

SAJNOS egy ideig hanyagoltam a topicot.szóval már lehet hogy vki megkérdezte ugyanezt nem sokkal ezelõtt:megjelent már vmi olyan mod vagy kiegészítõ amit egyszerûen csak fell kell telepíteni és berak egy csomó új autót meg motort, vagy a modern mod ami kicseréli a verdákat? mert így hogy egyesével kellene vacakolni a modellekkel nem érdekel meg nem is sikerült mikor próbáltam.

zaki
hajrá!

ehhh....

football without ultras is nothing

Sephi
De birom! Ma a redioban halottam a Brian Adams - Run To You szamat es azt jutott eszemben amikor motorral vegig suhitottam Vice City-n 😊) ahh a nosztalgia!! Fel is telepitem es megnt vegig jaccom 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Scorpy.hu
nem baj ugy is ADSL-em van.

Hardwer:CHAINTECH 7NJL4 NVIDIA nForce 2 Ultra 400+MCP :: NVidia 2Ti :: 512mb DDR Ram :: AMD Athlon 2000+ XP ::Logitech Cordless Click Plus! :: Samsung Ergonomics Keyboard

lamase
valószínûleg megsérült a fájl letöltés közbe, vagy a letöltésvezérlõvel, tömörítõvel van baj.

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Amiga
Nekem alig kétszázszor kellett megpróbálnom. :-)

Épületeket venni leginkább a save-point miatt érdemes, de még inkább a küldetések miatt. Színesítik a játékot. Én az alábbi sorrendben csináltam meg:

1. Autószalon - mert rengeteg pénzt hoz és egyszerûek a "küldetések"
2. Fagyis - laza
3. Dokk - laza
4. Pole Position sztriptízbár - laza, de nincs kimondott küldetés, játék szerint 10 órán (!) át kell bámulni egy külön teremben egy táncosnõt - legyen nálad legalább egy ezres)
5. Kaufmann taxi, elég laza
6. Filmstúdió - azért itt már lehet szívni a motorozással és a hidroplánnal is, mondjuk nekem elég hamar sikerültek, motorosra rengeteg idõ van ráadásul, bár érdemes lecserélni Sanchezre valahol.
7. Papírgyár - itt a hajós küldetéssel lehetnek gondok, én helivel egy másik ház tetejérõl szoktam leszedni az õröket, aztán már könnyû, menekülésnél egyszerûen leugrom, esek egy nagyot, de nem bonyolódom harcbA A biztonságiakkal.
8. Malibu - ez elég szadista.

Nemtom, kihagytam-e valamit, de ez a sorrend szerintem megadja a fokozatosság élményét.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

lamase
jaja 😉

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

zaki
nekem a Malibus küldetés a legrosszabb esetben is ötödszörre sikerül

zaki
miért jó épületeket venni? hát például azért, mert enélkül nem lehet végigvinni a játékot (100%-ra)

bármelyik kéróban el tudod menteni a játékot

KranaZoli
Még nem vettem épületeket.
Tudom melyik lerobbant kéróra gondolsz.

Köszi a tippet, erre is emlékezni fogok.

Biztos még1x végig fognom nyomi a game-t (minden számomra jobban tetszõ game-nél megteszem ezt), de ilyenkor már komótosabb tempóban, figyelve a részletekre és okulva az elsõ próbálkozás hibáiból, szívásaiból.

Hát ez még messze lesz, de majd eljön az ideje.

Nekem csak a Vercetti birtok van meg.

Miért jó épületeket venni?

(A vercetti háznál ezzel a gondom a game-ben, hogy mindig fel kell venni. Ha ennek az a szerepe, hogy pénzt hoznak nekem, akkor jobb lenne, ha autómatikusan gyûlne a pénzem -pl. egy bizonyos összeg után mindig hozzáírodna - nem pedig úgy kellene beszedni. Ez macerás, bár megvannak a hátrányai is biztos, ill. ez elõnyei is amit esetleg most még nem látok)

Mely épületeket célszerû megvenni? (fontossági rangsor)

Ha megveszek egy kérót akkor már ott is fogok tudni menteni? (mint a Vercetti birtok esetében, mert így tényleg van haszna a lóvén kívül is)

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Amiga
Randalírozós küldetésre tuti tipp:

Vegyél az Ocean Beach-i fegyverboltban néhány száz lõszert a válltámaszos gépfegyverbõl (amivel olyan szépen lehet fejeket lelõni). Elkezdesz lövöldözni, hamarosan lesz csillagod. Innentõl lõni a rendõröket ezerrel. 3 csillagnál felmenni a lépcsõn a lerobbant kéróhoz, amit remélhetõleg eddigre megvettél. Ahogy megjön a rendõrségi heli, lõni ezerrel. Pillanatok alatt végigmegy a csík.

A Malibus küldetést is megcsináltam tegnap, ahol versenyezni kell Hillaryvel. Ha ezt azután csináljátok, hogy az autószalon haszna már a tietek, akkor egyszerû: az autószalon emeletén beülni a sportautóba (hotrod racer, vagy mi a neve) és elhajtani addig a hídig, ami után a verseny elsõ kanyarja jön. Amikor indul a verseny, elhajtasz a hídig, komótosan átszállsz a racerbe és még a kanyar utáni hosszabb egyenes szakasz végére beéred azt a hülyét.

Én most a bankrablással szívok...

KranaZoli
Lehetséges, hogy én értelmeztem rosszul.
Szal azt mondod, hogy mociról elkezdesz lõni egy kocsit (amíg tudod) és ha jönnek a zsaruk lelépsz és kinézel egy másikat és azt övöd? (ha újra zsaruk megint odébb)

Vagy nagyjából ue. belelõssz párat, nõ a csík és mész másik után?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

zaki
királyak 😊

M@TriX
Azért ezek is királyak:

Ja és a tuning Lada 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

KG21
Egy igenjó ruszki oldalon találtam eme gyöngyszemet
itt van

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

ez nagyon nagy!
és sztem igényesen meg is van csinálva!
ui.: de régen voltam ebbe a topikba! 😛

Scorpy.hu
ezt honnan toltotted le?

Hardwer:CHAINTECH 7NJL4 NVIDIA nForce 2 Ultra 400+MCP :: NVidia 2Ti :: 512mb DDR Ram :: AMD Athlon 2000+ XP ::Logitech Cordless Click Plus! :: Samsung Ergonomics Keyboard

zaki
nekem legalábbis ez a megoldás jött CSAK be, máshogy képtelenség +csinálni a küldetést (legalábbis szerintem)

zaki
1.) nem kell ezerrel menni, ha egy kocsit el kezdesz lõni
2.) ha jönnek a rendõrök elmenekülsz elõlük
3.) van elég kocsi, hogy meg tudd csinálni a küldetést

KranaZoli
No ezt megnézném magamnak.
Ui. próbáltam ezt is.
1.) Kocsit szarrálõni mociról ögencsak nehézkes azzal a könnyû fegyverrel. Max. bele tudsz lõni párat.
2.) Ha jönnek a rendõrök tuttira elszállsz a motorral együtt.
3.) Szerintem alig vannak kocsik (néha már azon szitkozódtam miért nem jön egy sem)

Szal kíváncsi vagyok, hogy többször is bejön-e ez a taktika, vagy 1x ha szerencséje van az embernek.

A másik hozzászólás (Tuvok) már inkább reálisabbnak tûnik.

zaki
pedig rohadt egyszerû a randalírozós kületés: a sarkon fel lehet szedni uzi-t, miután megszerezted, mentsd el, utána ezt játszd el vagy 15-20X (azért ennyiszer, mert nem ad újat miután felszedted), ezután felpattansz az 1ik harley-ra, vagy a motoros bár elõtti kirakatot betöröd, ott van egy PCJ 600-as, és a motorral csak lezán mész, és közben pedig minden kocsit szarrálõsz, ami csak elõtted, melletted van. és ha jönnek a zsaruk, nehogy leszállj a verdáról, mert akkor véged, maradja a mocin végig. nekem ezzel a taktikával a küldetés megcsinálása után, legalább 30-40 másodpercem maradt

Tuvok
Ha ennyit szívsz vele, miért nem hagyod rá? Na ez az, amit nem lehet, igaz?

A 'randalírozósnál' nekem mákom volt, amikor megkaptam a küldit, 1 gyalogos rendõr, meg 1 rendõrautó is épp ott kóricált, M16 elõ, már nõtt is a csík. Amíg oda nem ért az erõsítés, minigunnal a járókelõket, majd amikor a helikopter is odaért, nem azt, hanem a belõle leugró kommandósokat lõttem sok kicsi sokra megy alapon. A mellényt is felvettem ofkorsz. Így elsõre sikeredett.

Ruffi
"irány új festés + motorszám "
Ez durva😄DDD

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

KranaZoli
Hi!

7 vgén rendesen szívtam újfent a VC-vel.

* Kávézót sikerült felrobbantani + meglépni
* Love Fist küldetések is megvannak
(persze lehetséges, hogy lesz még, de a konctre le lettek
szállítva)
A legjobban az tetszett, amikor be volt drótozva a kocsi
és paráztak a tag-ok.

A legnagyobbat a Rocker motorosokkal szívtam.
(a verseny az kb. 3x-ra ment simán)

Viszont a Randalírozásnak kb. 20-30x futottam neki.
Sík ideg voltam már.

(ilyenkor mindig van egy olyan érzésem, hogy feleslegesen túl vannak bonyolítva a játékok - nehézségi szinten is - ami a játék rovására megy. Pl. 3 perc alatt sem lett volna asszem túl könnyû, viszont játszható marad a game.)

Elszidtam keresbe-kasul a VC-t + mindent.
Sehogy sem sikerült megtöltenem a káosz jelzõt.

A végigjátszában az szerepel, hogy lõni az embereket + kirakatokat. Hát ezzel nekem 2 perc alatt alig nõtt a csík.
Míg végül a megoldás ott volt helyben.
Kimentem az utcáról balra, majd egy beállásnál volt egy golyóálló mellény. No innét zúztam a rendõröket 1000-el, majd amikor feltûnt a heli csak azt kezdtem lõni és nõni kezdett végre a csík, amikor felrobbant egészen jól megtöltötte a csíkot. Utána még pár rendõr és OK. Majd fölvenni a plussz mellényt beültem az ott leparkolt kocsimba, irány új festés + motorszám és végre meglett.

Szal én ezzel kúrva sokat szívtam.

Ti hogyan oldottátok ezt meg?
Van v.mi könnyebb módja is?

Most ott tartok, hogy egy szem fõ küldim maradt a heli-is épület bombázás. No, azt majd a héten, mivel azon is fogok eleget bosszankodni.

Van még egy telcsi is, de az gondolom csak mellék küldetés.

Majd megnézem mi és ha könnyebb mint a heli-s bombázás, akkor majd pihinek beiktatom.

KG21
igen, mert valszeg az F1 99-02 Challangebõl szedték ki.

zaki
bazz, ez nagyon jól néz ki

KG21
UP! Tommy elcsórta Montoya kocsiját is😛

lamase

zaki
olvass vissza, van 1 pár link

misi9
Honnan tudok autókat letölteni a játékba töménytelen mennyiségben?

lamase
naccerü 😊

KG21
Durva kis moci nem?😊

KG21
dff és txd fájlok, amiket Mod installerrel lehet beimportálni.

pityogo2
hol vannak a közlekedési eszkozok modelljei? hova rakjam be oket

Ide mit kéne írni?

gyraph
Okés...köszi!

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

KG21
Már nem emlékszem honnan szedtem, de nézz körül az 12313-ban megadott oldalakon ott van valahol.

gyraph
Hát basszus ez állatul nézz ki, van feelingje! "Fantomas"-os /cápa/ citroen nincs? Ezt merre találtad?

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

KG21
Citroen kacsa😊

Nemcso
Egye fene, azok sem rosszak !

KranaZoli
Gratula!

Én is meglepõdtem, h. a kv-zó felrobbanásakor életben maradt Lance. Remélem köv. kísérletek alkalmával sem fogja feldobni a talpát.

KG21
A 12313-ban is vannak jó oldalak😊

Amiga
Wow! Jó ötlet!

Nemcso

pityogo2
ez nagyon kész, hogy csinálod?😊

Ide mit kéne írni?

pityogo2
van kedve valakinek neten nyomulni?

Ide mit kéne írni?

Amiga
Tegnap én megcsináltam a mocisat, elég sokat haladtam, gyk. lenyomtam az összes megvásárolható hely küldetéseit, meg a voodoot és a cafe-t, meg a Love Fistet is. Csak a Malibu Club nincs meg, ahhoz még 20.000 hiányzik.

A kávézó robbantással kapcsolatban régrõl szörnyû emlékeim vannak... Kb. ezredszerre sikerült, mert a rohadék Lance mindig kifeküdt valahol...