22366
-
#14551 Mijazhogy 1.1? Ezt én is megtaláltam, de most a véglegesnek kellett volna kijönnie nem?'
(95óta van netem :) ) -
#14550 Hajh, így elveszel majd a neten. Ráklikk a 100 newest filere.
CTRL-F beírod modern.
Arra rákatt, majd download és végül ide jutsz:
ftp://ftp.planet-multiplayer.de/sites/gta-action/vc_mods/1352_Modern_Mod_1.1.rar
Remélem így már menni fog. ;) -
#14549 de sok bajotok van. ;)
Amúgy biztos azért, mert én ISDN-el, ő meg ADSL-lel nyomul. ;) -
#14548 bazze kg21 túl nagy képet, te meg túl kicsit nyomsz be -
#14547 Biztosan én vagyok a pénisz, de nem találom a letöltések között! :( Szánj már meg egy direkt linkkel :) Köszi -
#14546 Két érdekesség. ;)
-
#14545 Na új moci érkezett, jobb minat előző, de sajna még mindig nem üti (sztem) a Szuzukit.
-
#14544 ja sorry, azt mondtad, hogy nehogy dobjak egy linket. Mostmá' mindegy. ;) -
#14543 bocs, azt hittem ismert, szinte az össze menő gta fanoldalra feltették. Ezért is vagyunk büszkék rá.
http://gta-action.com/newest100.php
http://www.gta3mods.de/
... -
#14542 Németen merre? Nehogy dobj egy linket... :( -
#14541 csak nyugi, szóltam, hogy felért a cucc, azért nem várhatod el, hogy 5 percenként nézzék, hogy felért-e.
Úgyhogy engem szapulj, én szóltam nekik most , mert most jöttem fel a ntre. ;) -
#14540 már német oldalakon is fennt van. -
#14539 Igazán nincs mit, még nemtom merre van a Hotel (ugye még csak ismerkedem a játékkal) de lehet, hogy jó úgy is.
Tölteném már nagyon a cuccot!! :)
Nincs ötleted a linkre, amíg nincs kint? Nehogy azon múljon a ma esti játék, hogy mennyit szöszölnek vele a szerkesztők illetve mikor lesz kedvük... -
#14538 jóvan na! -
l0lller #14537 LOlll :DD -
#14536 viszont az új Lambi, (ami mellesleg tényleg nagyon szép és kösz, hogy beajánlottad) a hotel előtt parkol és sztem így is jó:) -
#14535 már fent van a szerveren a cucc, már csak arra várunk, hogy kilinkeljék az oldalra. -
#14534 Na, hogy állunk? -
#14533 Nagyon jók a változtatások, de én ki fogom cserélni az Infernust a Murciealgora, mert nekem ne az a régi countach álljon a Vercetti ház parkolóban. A 2 Lambót 100% hogy felcserélem, a többi viszont tetszik! -
#14532 Én is megpróbáltam lehúzni ezt a modern mod 1.1-et, de nem sikerült. Fel is mentem Pestre öcsémhez, hogy ott pikk-pakk lejön, de mikor 10 perc után is 1% volt kész, meguntam. Próbáltam máshonnan, de mind ugyanoda mutatott. Így nem lett 1.1-em. Pedig kellett volna...na mindegy. -
#14531 vagy garage editor:) -
#14530 egyébként, ha megcsináltad a bloodringet, ott parkolnak majd a stadion előtt. -
#14529 Na most kezdem betömöríteni, aztán kúszik is fel.) -
#14528 -
#14527 azt nem tudom, hogy megcsinálta-e a haver. de azt mondta, hogy mindent a leírás alapján csinált. na mind1, nem az én bajom :) -
#14526 az 1.1 full úgy kell feltenni, hogy kicsomagolod a tömörítményt a gtaVC mappájába úgy, hogy írjon felül mindent... -
#14525 itt a kép ;)
-
#14524 olyan létezhet, hogy a hever feltette az 1.1-es dolgot, és a leírás alapján csinálta meg a dolgokat, és a gta3.img vmi hibát ír neki ki. most ő az alma, vagy most mi van? -
#14523 régebben volt...
Amúgy a Batmobil még mindig tuti. ;)
Nagyon jó a kidolgozása... -
#14522 Király!!!!! Van COL!!!!! Szuper. ;) -
#14521 arról a mocskvicsról benyomsz 1 képet? -
#14520 na itt a végleges autólista, lehet véleményezni. Reggelre feltöltöm mostmár, uhogy holnap vmikortól lehet majd szedni. Textúrabug kizárva, csak lájtosan jöhet elő... egy pillanatra eltünhet az út nagyritkán, dehát ez a sima játékban is előfordul néha.
admiral, VolksWagen Golf 4R32
angel, Harley chopper
banshee, Saleen S7
baggage, Polski Fiat
barracks, Ural-4320 Russian Military Truck
benson, Lincoln town car
bfinject, Golf 2 tuned
blistac, Citroën 2CV
bloodra, Moskvich
bloodrb, Lada 2101
bobcat, GMC Sierra 4X4
boxville Hyundai SantaFe
burrito, BMW X5
bus, Marcopolo Viale III Bus
cabbie, Ford Crown Victoria taxi
cheetah, Lamborghini Murcielago
coach, bus pubblico
comet, '67 Pontiac GTO
cuban, '68 Camaro (FnF)
deluxo, Shelby GT500 "Elanor"
dinghy, Kawasaki Jetski
esperant, Ford Mustang Fastback
faggio, Peugeot faggio
fbicar, 1996 Chevrolet Caprice
fbiranch, '60 Toyota Land Cruiser
firetruk, KamAZ 43101 Russian Fire Truck
flatbed, Scania T164
freeway, Angel
gangbur, Mercedes G500 Brabus
glendale, Ford Thunderbird
greenwoo, Subaru Impreza WRX STI
hermes, Mercedes SL600
hotrina, Mitsubisi Lancer EVO VII
hotrinb, BMW M3 E46
hotring, Tuning BMW
hunter, Harrier Jet
idaho, Ford Gran Torino '76
infernus, Lamborghini Countach 5000 s
kaufman, Mercedes 190D Taxi
landstal, Land Rover Freelander
linerun, Freightliner
lovefist, Rolls Royce Parkward
manana, Camaro
mesa, Jeep Wrangler
moonbeam, Mercedes E500 2003
mule, OPEL Vectra
oceanic, BMW 325I
packer, 917_MACK_CH_600
patriot, Hummer
pcj600, Suzuki GSXR 1000
peren, Mitsubishi Galant
pheonix, Ferrari 550 Barchetta
police, Ford Crown Victoria policecar
pony, Ford F100
rancher, Ford Ranger
regina, Porsche Carrera
romero, BMW M Coupe
rumpo, Fiat Bravo
sabre, Chevy Roadrunner
sabretur, Pontiac Trans Am
sanchez, Yamaha YZ450F
sandking, Chevrolet Silverado (monster truck)
securica, Lada Niva
sentinel, Audi A4
sentxs, Ferrari 360 Modena
stallion, Ford Mustang boss
stinger, Chevrolet Corvette 2003
stretch, Mercedes S600 limo
taxi, Mercury Grand Marquis '81 Taxi
trash, Champion Crane
vicechee, Mercedes CLK GTR Police
virgo, Mazda RX7 Savannah
voodoo, Caddy lowrider
walton, '51 Ford pickup
washing, Ford Crown Victoria stock
yankee, BKing
zebra, Batmobil -
#14519 Dobáltak ki elém szöges szőnyeget, kikerültem szépen komótosan, dudáltam kettőt es gurultam tovább :)) -
#14518 nem is próbáltak elkapni? Ez fura:/ -
#14517 Csak hülyén néz ki! :) De ha ez a megoldás, hát legyen! :)
Más:
Bementem a bevásárlóközpontba és addig öltem mindenkit halomra míg meglett az 5 csillag (kíváncsi voltam akkor mik a retorziók) na mondom, ok, kimegyek az utcára lesz ami lesz! Beszállok a kocsiba, mindenfelé katonai kocsik, tankok, útlezárások. Érdekesnek ígérkezett, az is lett! Egy büdös darab ember nem szólt hozzám, 30cal elcsorogtam a műhelybe, lefestettem a kocsit és hopp! Volt csillag nincs csillag...
-
#14516 nincs analóg padom, és ógy kell menni a helivel ahogy írtad. Felfele gombot folyamatosan nyomni és előre döntögetni. Sztem nem annyira gáz... -
#14515 Kipróbáltam, hááát, egyenesen előre még mindig nem tudok menni, csak úgy, hogy pöckölgetem az előre döntő gombot és folyamatosan nyomom a felfele irányt. Gondlom analóg paddal könnyebb lenne, neked az van? -
#14514 pedig nem olyan vészes... most nem tom mit mondjak, tényleg csak gyakorlás kérdése, először tényleg kicsit gáz, de most már gyerekjáték -
#14513 Én joypaddal nyomom, azzal tökéletes az irányítása. -
#14512 Ahh, számítottam valami varázsigére, vagy valami, mert eeeez.... kakka.