22366
  • KG21
    engem meg olyannyira lefoglalt a magyarítás, meg az autók csereberélése, hogy most nézem sok helyen default handling van, mert elfelejtettem lecserélni a sort az installálásnál. bosszantó figyelmetlenség...
  • M@TriX
    bocsi, azért nem tudtam minden autóba beülni is gyorsulni 100on.
    Elsősorban a seggleérés volt a lényeges szempont, hogy ne legyen.
    A profi az lenne ha valós sebesség lenne de az megint nagy meló.
  • steweee
    én értem, arra utaltam hogy sok időt elvett a grafika kidolgozása, aztán a beállításokhoz már nem maradt.inkább kompromisszumot kellett volna, arra is időt szakítani, vagy most átdolgozni hogy jó legyen.viszont ha ezt is megcsináljátok,aranyba vési a nevetek mindenki aki szereni a vice cityt!
  • zaki
    ok rendben kössz... de tényleg gratula, nem kis munkát végeztetek... KG21&Matrix Forever
  • KG21
    grrr M@TriX, azt mondtad megcsináltad a handlinget!
    most néztem én is, a Ferrari360 és az Audi A4 a szar, nemtom miért nem vettem eddig észre. többről nem tudok. Majd akkor muszály lesz kirakni egy handling.cfg javítást:(
  • zaki
    minden tiszteletem KG21 és Matrix-é, hogy hatalmas munkával megalkották ezt a modot, de sztem baromi zavaró, hogy csomó verdánk mintha 5 tonnás betontömb lenne a csomagtartójában, mert lelóg az útra a hátuljuk... igaz, ez csak indulásban van, magasabb fokozatnál már ok, de elég zavaró tud lenni... :(
  • zoli80
    basszus srácok,mindjárt megörulok,felraktam a cuccot és egy ideig minden ok aztán egyszer megfagyott és azóta textura villódzás és eltunés:(
    mi a túró lehet?senkinél nem csinál ilyet?

ezek szerint nem csak a nagyméretu autokkal volt a gond
  • KG21
    Megmég a default.ide, amiben a keréktípust/méretet lehet elsősorban változtatni, és a carcols.dat, amiben a szineket lehet megadni.
  • KG21
    megint jót vigyorgok a kommenteken:) méghogy engedély az autókra
    Ok, köszi!
  • M@TriX
    939 letöltés az 1.2. ;)

írtam nekik ma. ;)

http://gta-action.com/newest100.php
  • M@TriX
    a handling az autó visselkedése, a dff a modell a txd a textúra
    Szóval a dff/txd/handling az összes file ami befolyásolja a kocsit? Ha ennyi,akkor nem vészes.
  • KG21
    Miért menne a külső rovására a menettulajdonság beállítása... semmi közük egymáshoz. Egy rohadt számsor buzerálása az egész, mint már mondottam.
  • KG21
    A letöltött modell readme-jében általában van egy handling sor, azt kell beilleszteni a handling.cfg-ben a megfelelő helyre.
    Amúgy sztem nincsen olyan sok rosszul beállított autó. Az sl600-nak leér az alja kanyarodáskor, ezt nemrég vettem észre, de csak annyi az egész,hogy nagyobb force levelre kell állítani a felfüggesztést, és már jó is lesz.
  • KG21
    mert a Playstation nem bírta volna el sztem
  • steweee
    egyébként még mindig megdöbbent a kocsik részletgazdagsága, főleg a felniknek és a feliratoknak.miért nem lehetett ezt az alapjátékban is
    Na, sajnos már látom mi a helyzet. Nincs benne minden, menettulajdonságok, méret egyebek.

Légyszi írj hozzá egy kis howto -t.

Köszi!
    Már kérdeztem, de asszem nem válaszoltál, szóval:

Az autó minden adata benne van a txd és a dff fileban? Mert csak azokat szoktam csereberélni.

Pl kicseréltem a V ház lépcsője melletti stretch mercit a rollsra.
  • steweee
    na, tudtam hogy be fogtok pipulni,pedig nem azért írtam.igazából az az érzés hiányzik a modból, ami az eredetiben benne volt, a miami vice sorozatra ha még emléxik vmi,mostanában ismétlik vmelyik adón.don jonhson meg a néger.sok jól kidolgozott autó van a modban, de nem alkotnak így egészet, és felettébb idegesítő hogy beül az ember egy jó járgányba ami csak kívülről jó.én sajnos nem értek a programozáshoz/szerkesztéshez, és nincs is rá időm,de ha én lettem volna a ti helyetekben(akik gyártották az autókat)akkor a gyönyörűen kidolgozott(pl:ferrari f1,üldöző rendőrautó stb.)textúrák mellett(ami gondolom a munka oroszlánrésze)időt szakítottam volna hogy egy jól beállított, külsejének megfelelő menettulajdonságú kocsit gyártsak, még ha a szépség rovására is.a külső nem minden
  • KG21
    Ehhez a Lance sráchoz találták ki ezt a Countacht! Merje valaki azt állítani, hogy nem ez illik hozzá:)
  • MerlinW
    nemis... Tudom, egy

Azért jó, hogy tudom mit beszélek...:DDD
  • MerlinW
    Tom, égy = Tudom, én
    :P
  • MerlinW
    2-3 éjszaka alatt lejön. Tom, égy éjszaka alatt annó lejött egy mp3 album, ami ugye ~60-90MB
  • KG21
    200 mega? 56k-val sztem nem lehetetlen. Én annó 56k-val simán szedtem ekkora cuccokat.
  • gumikacsa
    Nekem analóg netem van, ezzel lehetetlen megoldani. Ha esetleg valaki postai utánvéttel el tudná nekem CD-küldeni, az keressen meg privibe... Vagy ha van itt valaki Gyöngyös környékéről, akinek megvan....
  • KG21
    egyébként meg ki nem szarja le hogy az új autók mellett régiek is vannak? Hogy nézne már ki, ha minden autó vadi új lenne az utcán?
  • KG21
    Látszik nem sokat értesz a dolog szisztémájához. Teljesen mindegy melyik járgány helyére teszek be egy ferrárit, a handlingben megadható neki, hogy mennyire legyen gyors, borulékony, vagy hogy hány ajtaja legyen. Lehet, hogy néhány járgánynak nem tökéletes a handlingje, nem volt időm belőni mind a 75-höz valót. Amelyik nem tetszik írd át ha olyan okostolyás vagy...
  • M@TriX
    nem tudnád valami free helyre feldni, az úgyis csak pár MB lenne...
  • M@TriX
    semmi nem tökéletes. ;)
    Lehet jobbat gyártani...
  • steweee
    biztosan sokan fujjolni fognak ezért, főleg akik foglalkoztak járművek szerkesztésével, de nem igazán jön be nekem a modern mod.ma volt időm egy kicsit kipróbálni, a modellek szépek és élvezetessé is tenné a játékot, ha nem lenne ilyen korbeni összevisszaság a járművek között, meg ha béna irányítatóságú kocsikra nem lennének rárakva modern járgányok pl:merci kupé,golf4, egy nagy pickup stb. mind mind hulladék menettulajdonságokkal, borulnak stb.eléggé zavaró
    Nekem van nocd 1.1, ha mondasz helyet felrakom neked, mert nem emlékszem már, honnan töltöttem.

Segítség!

Változatlanul 60Hz frissítésre vált a játék (soha,soha, egyetlen egyszer nem fordult elő még más programmal)

illetve hibás az intró, bevezető logóanimáció, stb...

jó lenne erre valami tipp, mert semmi patch nincs rá, legalábbis nem találtam. Ami még vicces, hogy rockstarnál nincs 1.1 original patch se.
  • M@TriX
    Valaki tud egy linket ahonnan le lehetne szedni az 1.1 patchet amelyiknek nem kell az eredeti CD?
    Vagy valaki feldobná a saját 1.1-es exejet valahova?
    Előreiskösz!
    Örömmel láttam az új Merci E500 ast, amit javasolni is akartam, de bekerült! Iggen! :) Ügyes! :)
  • M@TriX
  • KG21
    igen én is csak ezért nem erőltettem, pedig igazán sejthettem volna, hogy az autók mérete okozza. Egyébként a lengyel srác, aki a realmodot csinálta is ezért adta fel a Vice City moddolását. De szerencsére rájöttél a hiba forrására, ami nagy érdem:)
  • M@TriX
    "'68 Camaro (FnF)"
    Az FnF-re emlékeztem csak, de ok. ;)
  • M@TriX
    . ;)
    Amúgy sztem eléggé kivártunk. Mióta lestük, hogy mikor jelenik meg az alfa után, aztán semmi.
    Biztos feladták a textúra bug miatt. ;)
  • KG21
    Látsz te Dodge-ot valahol a listán? :) Amúgy nem tettem bele, mert a Haitisek Camaroja hasonló nagyon és jobban is néz ki sztem.
  • KG21
    gta-actionon. G-Unit volt az eredeti modern mod fejlesztője és kissé durcáskodott:))