GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KranaZoli
Hi!

Ha már nem ír ki több fõ küldit a játék, akkor ennyi volt a game?
Úgy látom már csak az lenne, hogy a megvásárolható épületekhez lenne pár küldi + egyéb aprók, de a lényeg ennyi volna?
Mert ha igen, akkor szerintem a GTA3-nak jobb volt a története.

Úgy nézem, mintha a megvásárolható épületek körül lennének még nagyobb feladatok. Ezek mennyire épülnek be a játék történetébe, mennyire fontosak?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

zaki
😄DDDDDD

Tuvok

Esrohnoil
wazze... 😊))))))

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

KG21
szép kis madaram van nem?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

zaki
jaja 😊

Tuvok
Köszi szépen, kipróbálom. Hallottam róla, ha jól tom image fájlt is tud 'futtatni', nem kell kírni.

zaki
itt van a progi + 1 kis leírás hozzá

zaki
pill, mindjárt keresek 1 linket

zaki
az 1 virtuális meghajtó progi

Tuvok
nem

zaki
deamon tools progi-t nem ismered?

Tuvok
wwwwwwwwwwwwwwww

Tod az ígéret megvolt, csak 2,5 hónapig tartott kiírnia a srácnak. Le is tölthettem volna, csak nincs íróm.

zaki
2,5 hónapot szenvedtél, hogy újra +legyen a game? bazz, miért nem szóltál, megírtam volna neked a cd-t, ha szóltál volna 😊

Tuvok
Re all !

No hát, 2 és fél hónapos folyamatos kínkeserves utánajárás, kérdezgetés, ígérgetés után végre valahára sikerült szereznem egy Vice #1 CD-t, mivel az sajna tönkrevágódott a nyáron. Nagyon kíváncsi voltam, hogy mi lesz a játékkal, ugyanis történt azóta pár fejlesztés a gépemben, többek között a régi GF 2 Ti-m helyett egy Ati 9600 Pro került a gépbe. Sokan panaszkodtak, hogy mindenféle hibát tapasztaltak az Ati kártyákkal, és én utána akartam járni, hogy ez mennyire igaz.
Nos. Felraktam a játékot, 1.1 pecs, No-CD, mentés a helyére. Indítom a játékot, pillanatok alatt tölt, majd huss...fekete képernyõ. Marad. ALT+TAB, CTRL+ALT+DEL, bezárom a progit. Gondolkodom. Anno a másik videokártyával is volt gond, ha letiltom a Függõleges Szinkront (Vertycal Syinc). Átteszem Alkalmazásfüggõre. (3.7-es Catalyst van fönn.) Újabb próba. Játék tölt, majd végre bejön a képernyõ, és szebb, mint valaha! A színek sokkal élénkebbek, mint az Nvidiával voltak, nagyon jól néz ki. Bekapcsolom az élsímítást, Truformot, nagyon szép!
Szóval ezzel nem oldódott meg az Ati-t használók problémája, de a 9600 Pro-val és 3.7-es Catalyst-tel BIZTOSAN megy a VC!
JEE!

zaki
akkor most mi van?! 😛

KG21
ne lódítsál már, kipróbáltam azt a Modern mod b verziót anno és összeszámolva a lehetséges 65 járgányból csak 35-öt cserél le kb.

lamase
le, nekem még nem fagyott

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

zaki
thx, na majd én is megprónálok vmit alkotni, bár közöm sincs hozzá 😛

[HUN]PAStheLoD
a kérdésedre válaszolva Photoshop 7.. nem megy Mozilla alól a privát üzenet dolog srx.

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

zaki
ok, ok 😊

és tényleg lecserélni az összes szekeret? és fagyásmentes?

lamase
de az a legújabb, a végleges

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

zaki
+ fél év, mire kijön PC-re is, úgyhogy kb 2005 elején jön ki

zaki
(GamesIndustry) A Take Two alelnöke, Cindi Buckwalter tájékoztatta a New York-i technológiai konferencia jelenlevõit, hogy 2004 második felében várható a népszerû és egyben nagy port kavart Grand Theft Auto sorozat negyedik része. Cindi egyelõre nem fedte föl a következõ rész címét.

A merész lépéseirõl elhíresült kiadó pillanatnyilag a Manhunt c., szintén a felnõtt réteget megcélzó játékuk kiadásával vannak elfoglalva, mely elõzetes információk alapján november 21-én verekedi magát a mezõnybe. A szaksajtó gyorsan rákapott az egyedi falatra, ám egyelõre kérdéses a játékosok miként vélekednek majd az erõszakos motívumokkal telitömött játékról.

12346
hogyne, sokkal jobb. fõleg, hogy segg vagyok hozzá😊

KG21
az összes jármû sajnos nem igaz mert csak kb 30-at cserél le a 65-bõl ráadásul 3 textúrahiányos. szal az egy fosh 😊

KG21
van már 02.2 is? de lemaradtam😞 Jobb mint az sima 0.2?

KG21
üdv! lecseréltem végre az õskövület gef2-t egy radeon 9200-ra. Nemtom azzal menni fog a VC? Mert itt voltak ilyen vga problemek az atikkal és nincs kedvem feleslegesen szenvedni.

12346
hogy kõ összehozni a hálót ebben az mta 0.2.2-ben? most kapcsolódnék be ebbe a gta dologba, mert talán már életképes is és kéne help ezzel kapcsolatban

zaki
😛

zaki
látom: ModernMod-Alpha (Bug Fixed)
Lecseréli az összes jármûvet modernebre. Alpha B verzió. (Saját Szerveren)

lamase
full van fenn

zaki
én sajna nem tok segíteni, még nem nyomtam a modern moddal

zaki
jójó, de én azt kérdeztem, hogy a full-os elkészült-e már, vagy mi a f*sz van vele, de nálad is csak az aplha verzió van fent 😊

lamase
igen, töltsd le a modok rovatbol 😄

zaki
olvass vissza, van 1 pár link

Sadun Tryst
Nemtom, hogy valaki kérdezte-e már, de nagyon hosszadalmas visszaolvasni, így ha valaki tudja a kérdésemre a választ, lécci írja meg!

A 2. szigeten van egy toronyház, aminek az oldalában van egy iroda, ahová fel lehet menni... Még 1 csomag is van ott.
+ 1 lift. Namármost. Tudtommal a liftel valahogy fel lehet menni, és egy bazimagas irodába jutunk akkor. És onnan egy orbitálisat lehet ugratni motorral! Na nekem az kellene, hogy hogyan lehet oda feljutni, mert még helikopterrel sem olyan magasra feljutni!

A segítséget elõre is köszönöm!

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

zaki
oda kell állnod lent a garázsban a tábla elé, és ott lehet kiválasztani a versenyeket

Ruffi
én nem néztem meg meddig jutottam végigvittem azt tom

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

zaki
vmelyik nap én is neki állok újból végigvinni a játékot, most +próbálom 100%-ra +csinálni, múltkor csak 97%-ig jutottam el

Ruffi
hát igen tudni kell...600-as motorral végignyomtam ugyhogy még küldin kivül megcsináltam kétszer😄

zaki
jaja, én azzal nem nagyon tudtam +csinálni, helikopterrel könnyebb volt 😊

Ruffi
motorral nagyon ott volt..

zaki
ja, én azt pl helikopterrel csináltam meg 😛

Ruffi
amugy izé küldi nagyon bejött amiko motorral kellett ugrálgatni!!!😄D

Ruffi