GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Már napok óta a kis helikopteres épület felrobbantásos misszión kínlódok. Már visszaolvastam kb. 50 oldalt a fórumban, hátha találok valami jó ötletet. De sajnos ez nem jött be. Elõször kinyírom az embereket az épületben, aztán elkezdem jordani a dinamitokat. De jó esetben odáig jutok, hogy a negyedik még felveszem, de már be sem érek vele. Tiszta ideg vagyok már.
Ha az épület nem is, én lehet hogy felrobbanok.
Van valakinek valami jó tippje ezzel kapcsolatban? Esetleg nincs valaki ügyeskezû, aki megcsinálná nekem?
Elõre is köszi mindent.

Azt hiszem hogy valami San antander vagy mi lessz!
Next PC upgrade: 2022
(Gamespot) A többszörös platinalemezes rapper, 50 cent, valamint mentorai, Eminem és Dr. Dre egy eddig ismeretlen játékon munkálkodnak.
A KMEL rádióállomásnak adott interjúban 50 cent véletlen elejtette, hogy egy hamarosan megjelenõ videojátékon dolgozik. A kilenc alkalommal perforált jóember sajnos idõben észbekapott és nem árult el további részleteket, csupán azt, hogy Eminem, Dr. Dre és saját bandája a G-Unit is részt vesz a munkálatokban.
Annyit azért tudni, hogy a "Grand Theft Auto"-hoz hasonló akciójátékról van szó. Ez csak olaj a tûzre, figyelembe véve Eminem korábbi kijelentését, miszerint tárgyalásokat folytat a Rockstar-ral. A helyzet azonban nem felhõtlen, mivel a Los Angeles-i Conspiracy Games elnöke, Keith Tanaka szerint a cégével kötött szerzõdést Eminem felrúgta, s az ötlettel a Rockstar-hoz fordult. Elképzelhetõ, hogy 50Cent projektje pont ez utóbbi játékkal kapcsolatos.
Egy valamit azonban bizton el tudnék képzelni: 50Cent zenéit a GTA4-ben! Egy igazi gengháborús betéthez kiváló lenne legújabb albumról a HEAT, a PATIENTLY WAITING vagy épp a DON'T PUSH ME. ÁÁÁÁ, isteni lenne 50Cent, Eminem és Dr. Dre-t viszontlátni a játékban!!!
Info: hardwired
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Ha jól néztem .RAW állományokban vannak.
Engem spec a VROCK rádióállomás érdekelne. Azt szeretném v.hogy olyan formába hozni, hogy mp3-ként, vagy audio cd-ként is tudjam hallgatni.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Ja ezt láttátok már?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Ha beülsz egy moziba megnézni pl. a "Terminator 3-at" az elsõ 10 perc után felállsz és kijössz a moziból?
Én végignézem, de többet biztos nem fogom megnézni.
Mert nem tetszik (nekem).
Ha van egy kúrva jó game (GTA3) és megjelenik az újabb része, hát persze, hogy megszerzem és bele is nézek.
Az elején még tetszik is a game nagyon, aztán jönnek a számomra ökör küldik (heli, repülõ) helyettük szerintem sokkal jobb küldiket is lehetett volna kreálni pl. a mellék küldik helyett.
De végignyomom a fõ küldiket, mert szerintem ez a game forgatókönyve a többi 100%, hogy csak körítés, fejlesztés közben elõállott 5letek 1éb törpénések miatt van a game-ben.
Majd a fõ vezérfonal megszakad és vége.
Ez szerintem a GTA3-ban jobb volt, nem azt mondtam, hogy a VC kukába való. Szerintem a története laposabbra sikerült.
De ezek az én véleményeim a game-rõl!!!
Mint írtam több mint v.színû, hogy neki fogok állni újra majd és akkor megnézem a mellék küldiket is.
(lesz rá idõ télen asszem) Persze az is lehet, hogy fenthagyom a gépen és bele-belenézek a mellék küldikbe.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Amugy ez majnem minden vga-n igy van hogy késnek a texturák
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Nem fogok rejtett csomagokat keresgélni.
Ez számomra ezt jelenti, hogy ennyi volt a történet, ez az alap game.
Oszt utána, közben egyéb programozó team-ek milyen feauter-öket illesztettek bele, mentõzés, nem tud felizgatni.
Akkor inkább majd 1x újrakezdem a game-t, okulva az elsõnél elkövetett hibáimból és akkor esetleg más game mellett párhuzamosan belenézek a mellék küldik-be is.
Mindenestre én egy pöttyet csalódtam.
A GTA3 története jobban tetszett és ebben kettõ egetrengetõ marhasággal találkoztam, amik mögött szintén külsõs programozói team-et érzek.
1.) A helikopteres bomba szállítgatás
2.) A repülõs bomba szállítgatás
Hát ezektõl azon kívül, hogy sík ideg lettem szét röhögtem magam.