GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
gyorsanfrissen (amúgy lol..)

Nemcso
Pontosan. Egy kis odafigyeléssel megoldható lenne, de nem fordítottak rá nagyobb figyelmet, és ennyi.
Nem kötözködõ szándékkal mondom, de pl. a Mafia-ban (a köveket kéretik nem rám dobálni) ha a kocsi eltünt a sarkon túl, és te utána futottál, a kocsi ott ment tovább, nem tünt el a semmiben.
Más felfogás, más programozás, és kész !

De ettõl függetlenül szvsz egy jó is gáma ez !

PLaci
Dehogy kéne reaktor! Nem a 3D modellt kell a memóriában tartani, hanem a kocsi megfelelõ adatait az újrarajzoláshoz... (x,y,z koordináták, mozgás iránya, sebessége, alap helyzettõl való elfordulása, stb...)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

12346
joh hát akkor õk nagyon le vannak vhol ragadva😊)) azé nem minden bige monitorfüggõ. lehet, hogy nekik még csoda. a traffic eltünés meg szar dolog, de egyébként lehet, hogy reaktor kéne a game alá.

úristen, mi ezen a ronda.tök állat a grafikája!!!!egyetlen nagy hibája a játéknak,hogy "elfelejti az autókat", hirtelen másfelé nézel, majd vissza ugyanoda, és nincsenek ott.meg a rendõrség kiérkezése idõbe telhetne meg lehetnének okosabbak is, meg esetleg civil ruhás rendõrök.de hogy rossz a graf?mikor felviszek magamhoz egy csajszit, és mondjuk ***elõtt vagy után játszottam ezzel, teljesen meg voltak döbbenve hogy már micsoda játékprogramok vannak

Nemcso
Igen, kellenek a nyilak a mozgatáshoz, és kell a (ha a "gyári" beállítást hagytad) W és S bill. is.
Ha jól emlékszem az S-sel emelkedsz, a W-vel süllyedsz.

12346
ha ue az engine marad meg mit tom én, nem is baj, hogy nem lesz új gta. harmadszorra már nem kéne ilyen. így is már nagyon rondának hat ez a vc😊 asszonyja nyomja még, de már szabályosan undorodom tõle😞 pedig az elején én is nyomtam ezerrel.

Sziasztok!
Maradva a Vice Citynél. A Filmstúdiós feladatban a Dodó repcsivel hogyan kell felszállni? A másik helikopterek irányításánál használatos gombok itt nem mûködnek. Csak elõre, hátra, jobbra, balra megy, de nem száll föl a vízrõl.

Tuvok
jah, kb...

zaki
ne is csodálkozz ezen, még az sem biztos, hogy lesz-e egyáltalán San Andreas

Tuvok
ez van

Tuvok
hu, vagy gyûjts össze a 100 rejtett cuccot, vagy vidd végig a történetet, asszem ezek közül kell vmelyik

Mikor jon elo a vadaszheli a katonasagon?mert nem latom a H betunel.kell meg vm kuldetest csinalni erte v mi?
Tuvok
Csak tájékoztatásul:

San Andreas Topik

PLaci
Majd rákattanunk!

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

zaki
és az nem holnap lesz, hanem sztem legalább még 1 évet kell várni rá...

Tuvok

Tuvok
Csak az megint másik topikban lesz...

zaki
vagy másik videjókártyát

Tuvok
rakd fel 1.1 patchet, esetleg nézz másik vidkártya drivert.

Csa olyan problémaá van vele hogy össze vissza vannak a texturák .eltelik egy perc és rossz .Geforce fx 5200 em van de igy is rosszz.please help
Tuvok
kutya se játszik má vele

zaki

igen, akkor van vége amikor uninstallálod.egyébként eléggé fanatikusnak kell lenni ahhoz, hogy vki az összes hidden packaget és unique jumpot megcsinálja.meg még nem tudom mi kellene a 100%hoz, én megcsináltam az összes küldit, a rendõröst, mentõst, tûzoltót nem,rc versenyeket, aztán meg csak száguldoztam a városomban egyik háztól-gyártól a másikig, és gyûjtögettem a mélygarázsba az excluzívabb verdákat.tank, swat furgon, fbi dszip, fbi limo, buggy, wrangler, ritkább sportkocsik stb.

Botond
ls az kiderült már,hogy a gammának hol a vége? :-DD
zaki
nincs sajnos

zaki
bent van a katonai bázison a reptér mellett. felveszed a rendõrruhát a rendõrörsön, és úgy menj be, mert ha nincs rajtad a fakabát szerkó, akkor azonnal szétlõnek 😊

a vadászgepet hogy lehet megszerezni?
zaki
hehehe, ez jó volt 😛

akkor te most egy kigyúrt, hús-vér koxos-tökös belevaló gyerek vagy?gyá, topicon keresztül anyázni!kemény nagyon.véletlenül nem te vagy a 22 éves srác a 15 éves barátnõvel?mondd csak, mit akarsz tõle?😊))

Bandew
Persze ott a smiley a végén!!!
EZT MENNYIRE UTÁLOM!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kinyalhatjátok! Monitorfejû köcsögök! Azt hiszitek ez a való világ? Odakint húsvér emberek mászkálnak, és asszem nem tévedek, ha azt mondom, hogy 90 százalékotok odakint csak 1 befordúlt kis szarcsimbók, akinek csak a billentyû nyomogatásakor van nagy szája! Mindenkinek a kúrva anyját 1enként! 😊
KG21
elég sokat szoktam segíteni itt, de azt utálom, ha ugyanazt a faszságot kérdezik fél oldalanként. Kicsit felbosszantott ez a megkérdezem, de visszaolvasni lusta vagyok hozzáállás, pedig ott van kicsit lejjebb a válasz a kérdésedre.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

zaki
bírom az ilyeneket, vagy 10 hozzászólásuk, abból 3 anyázás, a többi meg láma kérdések, és még neked áll feljebb

szép hozzászólás volt, köszönjük.

Mekkora 1 büdös paraszt vagy KG21!! Minek kell rögtön káromkodni, meg szidni a másikat...lehet, hogy nem volt idõm, hogy végigolvassam az összes hozzászólást. Kérdem én. Köteleztelek arra, hogy segíts??? Ez 1 fórum, gyökér!!! Az segít a másiknak, aki akar! Ha feltünõsségi viszketekséged van, akkor állj ki 1 térre, és ordibálj!! Vagy valami istennek érzed magad? Gondolod, hogy csak te tudsz segíteni? Seggarcú gyökér! Bújj bele a monitorodba, és ordibálj elõtte!
zaki
a szívembõl beszélsz

KG21
Kurva nehéz lenne egy oldalt visszaolvasni, mielõtt megkérdezed ezt a standard baromságot? Nem igaz hogy fél oldalanként ez a problémája minden lámának.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Hello mindenki, az lenne a problémám, hogy 1szerûen nem tudom mikor ér véget a Gta VC. Eljutottam 1 pontig, ahol már nem tudok új épületet venni, hogy küldetést kaphassak, de még mindig megy tovább a játék. Namost, két elképzelésem van. Vagy olyan ez a játék, hogy soha sem ér véget, vagy pedig elkúrtam valamit valahol. Ha valaki segítene, azt nagyon megköszönném 😊 Csõsztök
hen-tes
hát ja
max fél év múlva lesz rajt egy két kép 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Tuvok
úgytûnik

zaki
ez most 1 vicc?

Tuvok

zaki
én is kábé annyi ideje nem játszottam a gameval

Tuvok
pedig én hagytam ki majd' 3 hónapot

zaki
én + már nem emléxem

Tuvok
nekem 47%-nál fogytak el, aztán jöttek a #12687-esek.

zaki
nemrég írta, hogy még csak 50% körül van, csak már nincs küldetés

Tuvok
Taxiztál 100-at? Unique (jól írtam? ) jumpok, Rampage-ek megvannak? Oltottál elég tüzet? Pizzát szállítottál?

Bandew
Elvittem a rendõrõs missziókat az 50-es szintig!
Most már több mint 2 millióm van, de még így se tudok továbbhaladni a fõsztoriban. Nem tom mi lehet.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.