22366
-
#14791 Modern mod 24.Jan
>>There is a new mod called Modern mod which also contains New Vice City 2004 with a lot of new cars. Although the autor had no permission to put NVC in his packet we don´t want to complain about it because NVC had not been changed and the readme was also included in the packet. So it´s just an easy help file for the fans who have problems with installations. But we must also say that too much new cars take a lot of memories and the game can crash.
cikk a modstar games honlapjáról:) -
#14790 handlingfix
azért berakom mégegyszer a gyengébbek kedvéért:) -
#14789 ne izéjl már, 3 napra mentem el te meg itthon voltál, hát itt írta KG21 a fórumba. Ne fárasz. ;) Ha én vissza tudtam lapozni, akkor te is. ;) -
#14788 ejjhátmérnemrakodbe? -
#14787 hoonét? -
#14786 jóvan nem úgy értettem! -
#14785 lennt van. ;)
Most szedtem -
#14784 mik?
Én mint írtam sok gépen láttam, szórtam haveroknál. ;) -
#14783 nézd meg a javított handlinget -
#14782 aha biztos totál szar a mod amit csináltam csak nálam működik rendesen -
#14781 na megjöttem. :) -
#14780 akkor neked nemtom milyen géped van vagy mi,mert nálad seemi hiba nem jelentezik ami szinte mindenkinél -
#14779 épp most néztem azt meg... behajtottam egy kocsival a kirakatba, kiszálltam és ráültem a mocira. Ennyi. Nem nőtt vissza az üveg. -
#14778 a rockereknél?odamész,dudálsz azt elkapod a csáávót. -
#14777 nálam ez fékkel,lövéssel jelentkezik állandóan!
tudjátok,van a bakereskocsma vagy mi.Azzal szemben a kirakatban van egy moci.na amikor kiütöm a kirakatot azonnal visszadermed az üveg(nem lehet ellopni a motort) -
#14776 nálam ugyan ez van!!!!
de nekem nem kell,hogy újat vegyek!
milyen kártyád van? -
RYAN MCKEAN #14775 mikor egy táska drogért kell elmenni azt a küldetést, hogyan kell megcsinálni? -
Verseghy #14774 Reh..
Régen olvastam hogy van egy olyan mod hogy a rejtett csomagoknak kurvanagy lesz a körvanala, és könnyen meg lehet találni. Na most nekem van 99 megtalált rejtett csomagom, és nemtom hol van az a maradák 1 db. Help me, honnan tudom letölteni ezt a modot, vagy egyaltalán létezik-e? -
#14773 Talán ha kicsit konkrétabban kérdeznéd kevesebb írásjellel a végén, esetleg nem hinné mindenki, hogy totál süsü vagy, és válaszra is méltatnának. -
RYAN MCKEAN #14772 zaki valaki válaszoljon már rá aki már ezen a küldetésen át ment, mikor egy táska drogért kell elmenni!!!!!
-
pippo88 #14771 nyár óta ez a gondom....
nem tudjátok mi lehet a hiba: amikor rámegyek hogy töltse be a játékot, kiírja, hogy várjon, és hallani a szakadó esőt, de nem tölti be.
Mi lehet az oka?
Pedig már a Sonny-t is kinyírtam...:( -
RYAN MCKEAN #14770 hogy mentek át azon a küldetésen mikor egy táska drogért kell elmenni????????
-
#14769 lehet hogy csak azután fog ott állni miután megcsináltad a szórólapos küldetést. -
#14768 Nincs ott a rohadék :( -
#14767 menj ki hátul a kiskapun és ott lesz a mólónál. -
#14766 Mikor lehet a Sikmmer-rel repülni? Állítólag a filmstúdió mögött van, megvettem a stúdiót, de sehol semmi. :( -
#14765 be kell törni a szélvédőt :) -
#14764 mennyit szarakodtam ezzel is aztán még kezdjek egy újba? nem őrültem meg -
#14763 LOL itt a szitu:D
új handling nagyn zsír lett:D
Azért ha van időtöl, kedvetek, ne hagyjátok abba a foltozgatásokat. Mondjuk készíthettek egy 2.0-át csupa új autókkal:DDDD Na jó nem büntetek, csak vicceltem:D -
#14762 -
#14761 nálam nem csinál ilyet, megvettem minden létező épületet hiba nélkül. -
KÁdám #14760 Csá kg21.Neked milyen épületeid vannak? -
#14759 Sátáp. -
RYAN MCKEAN #14758 jó többet nem fogok nagy betűvel írni!!!!!!!
csak válaszoljatok már a kérdéseimre!!!!
-
#14757 csao! miert van az hogy amikor a játékba megveszek egy épületet a következö hibaüzenettel kifagy a game? (MODERN MOD 1.2 van feltéve az alap Vice Cityre semmi patch nelkül) -
#14756 ryan: tanulj meg írni, mert ha nem az üzeneteid törölve lesznek -
RYAN MCKEAN #14755 MERT ODA MEGYEK A RÓZSASZÍNŰ IKONHOZ ÉS NEM TÖRTÉNIK SEMMI!!!!!!! -
RYAN MCKEAN #14754 AZON A KÜLDETÉSEN HOGY MENTETEK ÁT AMELYIKNÉL EGY TÁSKA DROGÉRT KELL EL MENÜNK!!!!!! -
#14753 Nincs sok küldi, csak a legjobbak vannak kiválogatva. Én már egyszer végignyomtam, bár nem magyarítottal, most azt tesztelem. Eddig nem fagy a magyarítással, csak akkor kell vigyázni, ha a batmobilba ülsz be, mert az a zebrataxi, és ott a magyarítás miatt fagy. Na mielőtt beszálnál át kell váltani angolra, és mikor kiszáltál lehet viszakapcsolni a magyart. -
#14752 a küldetéseket még ki se próbáltam, csak hulligánoskodtam, meg vezetgettem :)