GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLaci
??.lédsmlksnakbdfkekas??????

Na! szóval....

ÁÁÁÁ
Korán van....
Szal szóval olyan kell nekem, ami 1.1-es, nem kér cd-t és mûxik avval a nemhivatalos multiplayer-el....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

zaki
nem, mivel az az 1.1-es no cd patch

PLaci
Zaki!

A belinkelt 1.1-es Crack kér CD-t?

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Nem talál italian.txt-t:

1.) Windows reinstall
vagy
2.) Mindkét CD tartalmának egy könyvtárba való másolása (vinyóra), majd onnan indítani a setup-ot...

zaki
crackeld az exe-t 😊

prédikátor
na, az elözö problémám megoldodott, most viszont kéri a cd-t miközben bent van DAEMON-TOOLS-ban
help!!

Tuvok
Hali Prédi!

Na én pont emiatt vágtam ki 1 VC CD-met, mint utólag kiderült, kár volt. Van rá megoldás, csak nemtom már, hogy mi az.
Majd leírja vmelyik okostojás

prédikátor
hi!
egy barátom kiirta cd-re nekem a játékot, viszont amikor elkezdem feltelepiteni akkor az installálás 5.mp-ében kiirja hogy hibás az italian.txt a readme file-ban, a paraméter nem megfelelö hibaüzenettel, ez irási hiba, és irjam ki ujbol, vagy tud valaki rá help-et

elöre is köszi

PAYNE
én esetleg tok neked küldeni egyet csak mond meg a címed!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

zaki
nincs mit

PLaci
Thanks!

zaki
PLaci
Tudtok v1.1-es GTA-VC crack-et?

Tuvok
Herold
Hohó! Ezt hol találtad?

zaki
komoly 😊

KG21
Én azért még figyelem milyen új modellek jönnek ki
Itt van például a légdeszka😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21

zaki
TOPIC UP!!!! mi az, hogy már 1 hete senki sem kommentel be?! szégyelljétek magatokat!!!

KG21
gondolom az intro lejátszásával lehet gond. Esetleg bezavarhat valami Codec pack.

Tuvok
Nekem nem ment, de akkor írtam is, hogy lama vagyok...

zaki
mondom 😊 jó, az hogy nem egy nagy durranás, lehet hogy túlzás volt, de sztem nem olyan vészes

Halleluja! Sikerült megcsinálnom a The drivert. Lehet, hogy neked nem nagy durranás, de nekem nehéz volt. Fõleg amíg nem tudtam megcsinálni. Így utólag akár azt is mondhatnám, hogy nem is volt olyan nehéz

zaki
minek oda fegyver? csak le kell gyõzni a csávót, nem egy nagy durranás

Köszi minden segítséget.
Bocs, de nõ létemre nem tudom, hogy melyik az M4. Távcsöves vagy sima fegyver? Próbáltam már mindkettõvel a The driverben, de nagyon gyorsan eltûnik a bukkanó mögött az ellenfél.

Tuvok
-A The driverben amint a verseny elkezdõdik, ugorj ki a kocsiból, M4-gyel lõdd ki a kerekét, ülj vissza és furikázz végig az útvonalon...
-A Dodo-t konfigold be numerikusra, aztán gyakorold be. Szépen el lehet vele lavírozgatni, nekem elsõre ment, ráadásul a Dodo-t már nevetségesen könnyû vezetni... (Ha Dodo-ztál GTA3-ban, akkor érted miért mondom.)
-Nemtom
-Nemtom

zaki
sorry, de erre need kell rájönnöd, nem tudom azt mondani, hogy így, meg úgy irányítsd a verdát...

Úgy látszik nekem mindig a jármûves feladatokkal vannak gondjaim.
Nem megy a Malibutól induló városi autóverseny (The driver), és a Filmstúdiós Dodo repülõs sem, valamint a Kikötõs ellenõrzõpontos se.
A nyomdás 3. feladatot mikor adja? Az elsõ kettõ megvan, de nem adja.
A Cone Crazy feladatban (Rafael bolt melletti parkolóban) hogy lehet a bólyákat kikerülni?

zaki
jaja, az is lehet

Tuvok
egyik végigjátszásban se találtam rá, itt a listában jármûves küldinek írja...talán a stadionos crossmotoros küldetésre tippelnék...

zaki
valami triálos dolog szóval, gondolom az 1ik lejtõs versenypálya lesz a tengerparton, de ez csak tipp

Tuvok
Én...

Tuvok
Nn se tom, sztem a motorosbanda háza melletti lehet az...vagy nemtudooom...

zaki
már nem nagyon vágom melyik lehet ez a Trial By Dirt, de lehet a Trial-ból kifolyólag, hogy az 1ik tengerparton lévõ versenypálya lesz az

zaki
nem tudom, én ezt a végigjátszást HooDoo oldaláról másoltam be

Errõl a listáról beszéltem. Több száz hozzászólással ezelõtt már beírtad, ott láttam én is. Ezen a Trial By Dirt feladat nem a stadionos 3 feladat között szerepel.
Más megjegyzés a listával kapcsolatban: szerintem Colonel Cortez és Ricardo Diaz nem 4-4 misszióból áll, hanem mindegyik 5-bõl. A Vercetti házban nekem eddig csak 3 misszióm volt, igaz még csak 77 %-nál vagyok, úgyhogy még jöhet.

zaki
Megcsináltad az összes sztori missziót
- Ken Rosenberg = 4/4 misszió
- Colonel Cortez = 4/4 misszió
- Ricardo Diaz = 4/4 misszió
- Tommy Vercettu = 5/5 misszió
- Avery Carrington = 3/3 misszió
- Kent Paul = 1/1 misszió

Megcsináltad mind a 20 extra missziót
- Auntie Paulet = 3/3 misszió
- Umberto Robina = 4/4 misszió
- Big Mitch Baker = 3/3 misszió
- Love Fist = 3/3 misszió
- Phil Cassidy = 2/2 misszió
- Phone/Assassination = 5/5 misszió

Megvásároltad mind a 7 épületet, ahol lehet menteni
- 3312 Vice Point
- 1102 Washington Street
- Links View
- Ocean Hights
- El Swanko Casa
- Hyman Condo
- Skumhole Shack

Megvásároltad mind a 8 üzletet, a missziókkal együtt
- Sunshine Autos
- The Malibu
- Boatyard
- Cherry Poppers
- Printworks
- Film Studio
- Pole Position
- Kaufman Cabs

Megcsináltad mind a 3 RC missziót
- RC Bandit
- RC Raider
- RC Baron

Megcsináltad mind a 4 jármûves missziót
- Cone Crazy
- PCJ Playground
- Trial By Dirt
- Test Track

Megcsináltad mind a 3 stadium missziót
- Dirt Ring
- Hot Ring
- Blood Ring

Megcsináltad mind a 4 helikopteres missziót
- Ocean Beach
- Vice Point
- Downtown
- Little Haiti

Összeszedted a 100 rejtett csomagot.
Megcsináltad mind a 35 rampage-t.
Megcsináltad mind a 36 unique jump-ot.
Kifoszottál 15 üzletet.
Megcsináltad a tûzoltós missziókat a 12-es szintig.
Megcsináltad a mentõs missziókat a 12-es szintig.
Megcsináltad a rendõr missziókat a 12-es szintig.
Megcsináltad a Pizza Boy missziókat a 10-es szintig.
Megcsináltad a 100 taxis fuvarozást.

És jutalomként a következõket kapod:

- max 200 élet
- max 200 pajzs
- végtelen lõszer
- duplázott autó strapabírás
- 3 testõrt a Vercetti's mansionba
- egy új öltözéket

zaki
asszem a stadionba, de nem biztos

A "Mi kell a 100 %-os végigjátszáshoz?!" felsorolásban a 4 jármûves misszió között szerepel a "Trial By Dirt" nevezetû. Ezt hol találom?

zaki
😛PP

Bandew
Össze kellett gyûjteni 100 aranyérmét, majd a pálya végén legyõzni a takony szörnyet, és utána tudtál csak a 2. pályára menni. 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Mi is volt az elsõ pálya?

zaki
bisztosss csak vitszes akart lenni, pedig inkább csak szánalmas volt

12346
nehogy már hogy komyol ez #12746, mikor mindent a szádba rágnak a gémben

12346
mondjuk tényleg igaz, csak útvonalat kéne jegyezni. mér fordítanának rá nagyobb figyelmet, ha így is siker lesz:/

MerlinW
na mi van már... laikusok is kapnak ide logint?

[merlinw.org]

zaki
jaja

Tuvok
egyre jobb, mi?

zaki
akkor ne is játssz vele többet. viszlát

zaki
LOL