22366
  • KG21
    Modern mod 24.Jan

>>There is a new mod called Modern mod which also contains New Vice City 2004 with a lot of new cars. Although the autor had no permission to put NVC in his packet we don´t want to complain about it because NVC had not been changed and the readme was also included in the packet. So it´s just an easy help file for the fans who have problems with installations. But we must also say that too much new cars take a lot of memories and the game can crash.

cikk a modstar games honlapjáról:)
  • KG21
    handlingfix
    azért berakom mégegyszer a gyengébbek kedvéért:)
  • M@TriX
    ne izéjl már, 3 napra mentem el te meg itthon voltál, hát itt írta KG21 a fórumba. Ne fárasz. ;) Ha én vissza tudtam lapozni, akkor te is. ;)
  • ricsi1
    ejjhátmérnemrakodbe?
  • ricsi1
    hoonét?
  • ricsi1
    jóvan nem úgy értettem!
  • M@TriX
    lennt van. ;)
    Most szedtem
  • M@TriX
    mik?
    Én mint írtam sok gépen láttam, szórtam haveroknál. ;)
  • KG21
    nézd meg a javított handlinget
  • KG21
    aha biztos totál szar a mod amit csináltam csak nálam működik rendesen
  • M@TriX
    na megjöttem. :)
  • ricsi1
    akkor neked nemtom milyen géped van vagy mi,mert nálad seemi hiba nem jelentezik ami szinte mindenkinél
  • KG21
    épp most néztem azt meg... behajtottam egy kocsival a kirakatba, kiszálltam és ráültem a mocira. Ennyi. Nem nőtt vissza az üveg.
  • ricsi1
    a rockereknél?odamész,dudálsz azt elkapod a csáávót.
  • ricsi1
    nálam ez fékkel,lövéssel jelentkezik állandóan!
    tudjátok,van a bakereskocsma vagy mi.Azzal szemben a kirakatban van egy moci.na amikor kiütöm a kirakatot azonnal visszadermed az üveg(nem lehet ellopni a motort)
  • ricsi1
    nálam ugyan ez van!!!!
    de nekem nem kell,hogy újat vegyek!
    milyen kártyád van?
  • RYAN MCKEAN
    mikor egy táska drogért kell elmenni azt a küldetést, hogyan kell megcsinálni?
  • Verseghy
    Reh..
    Régen olvastam hogy van egy olyan mod hogy a rejtett csomagoknak kurvanagy lesz a körvanala, és könnyen meg lehet találni. Na most nekem van 99 megtalált rejtett csomagom, és nemtom hol van az a maradák 1 db. Help me, honnan tudom letölteni ezt a modot, vagy egyaltalán létezik-e?
  • KG21
    Talán ha kicsit konkrétabban kérdeznéd kevesebb írásjellel a végén, esetleg nem hinné mindenki, hogy totál süsü vagy, és válaszra is méltatnának.
  • RYAN MCKEAN
    zaki valaki válaszoljon már rá aki már ezen a küldetésen át ment, mikor egy táska drogért kell elmenni!!!!!
  • pippo88
    nyár óta ez a gondom....

nem tudjátok mi lehet a hiba: amikor rámegyek hogy töltse be a játékot, kiírja, hogy várjon, és hallani a szakadó esőt, de nem tölti be.
    Mi lehet az oka?

Pedig már a Sonny-t is kinyírtam...:(
  • RYAN MCKEAN
    hogy mentek át azon a küldetésen mikor egy táska drogért kell elmenni????????
  • KG21
    lehet hogy csak azután fog ott állni miután megcsináltad a szórólapos küldetést.
    Nincs ott a rohadék :(
  • KG21
    menj ki hátul a kiskapun és ott lesz a mólónál.
    Mikor lehet a Sikmmer-rel repülni? Állítólag a filmstúdió mögött van, megvettem a stúdiót, de sehol semmi. :(
  • zaki
    be kell törni a szélvédőt :)
  • KG21
    mennyit szarakodtam ezzel is aztán még kezdjek egy újba? nem őrültem meg
  • MerlinW
    LOL itt a szitu:D
    új handling nagyn zsír lett:D

Azért ha van időtöl, kedvetek, ne hagyjátok abba a foltozgatásokat. Mondjuk készíthettek egy 2.0-át csupa új autókkal:DDDD Na jó nem büntetek, csak vicceltem:D
  • KG21
  • KG21
    nálam nem csinál ilyet, megvettem minden létező épületet hiba nélkül.
  • KÁdám
    Csá kg21.Neked milyen épületeid vannak?
    Sátáp.
  • RYAN MCKEAN
    jó többet nem fogok nagy betűvel írni!!!!!!!
    csak válaszoljatok már a kérdéseimre!!!!
  • Smuggler
    csao! miert van az hogy amikor a játékba megveszek egy épületet a következö hibaüzenettel kifagy a game? (MODERN MOD 1.2 van feltéve az alap Vice Cityre semmi patch nelkül)
  • zaki
    ryan: tanulj meg írni, mert ha nem az üzeneteid törölve lesznek
  • RYAN MCKEAN
    MERT ODA MEGYEK A RÓZSASZÍNŰ IKONHOZ ÉS NEM TÖRTÉNIK SEMMI!!!!!!!
  • RYAN MCKEAN
    AZON A KÜLDETÉSEN HOGY MENTETEK ÁT AMELYIKNÉL EGY TÁSKA DROGÉRT KELL EL MENÜNK!!!!!!
  • KG21
    Nincs sok küldi, csak a legjobbak vannak kiválogatva. Én már egyszer végignyomtam, bár nem magyarítottal, most azt tesztelem. Eddig nem fagy a magyarítással, csak akkor kell vigyázni, ha a batmobilba ülsz be, mert az a zebrataxi, és ott a magyarítás miatt fagy. Na mielőtt beszálnál át kell váltani angolra, és mikor kiszáltál lehet viszakapcsolni a magyart.
  • zaki
    a küldetéseket még ki se próbáltam, csak hulligánoskodtam, meg vezetgettem :)