22366
-
#15474 ez a gáz benne :D -
#15473 jóhogy nem! kb 20-at ment le az energiám, aztán meg vígan futkározhattam tovább:) -
#15472 fogaggyunk hogy nem haltál meg attól hogy leestál ! :) -
#15471 az a lényeg sztem:P -
#15470 A New Vice City mod teljesen átalakítja a játékmenetet, akkor próbáld majd ki ha végigvitted a játékot. Lehet benne társakat felfogadni, taxit lehet hívni, új épületeket megvenni és a küldetéseket is átalakítja. -
#15469 Meg le is lehet ugrani, nem? :) -
#15468 Megcsináltam.... de nagyon fej-fej mellett értünk célba, aszittem nem én nyerem...
Melyik az a New VC mod? Az mit tud? -
#15467 annyira nem jó, egyszer meg lehet nézni, de csak két üres torony az egész. A kilátás viszont nem rossz fentről. -
#15466 azannyapicsáját!!!
émmeg már töröltem :(
KURVA DÖGJE! :(( -
#15465 hát az ultimate modban amit te találtál. -
#15464 az hol van ?? -
#15463 leugrottam a World Trade Center tetejéről
-
#15462 A New Vice Cityben azt a missziót átírták úgy hogy mindkettőtök ugyanolyan kocsival mehet. Fair a küzdelem legalább és sikerült is gyorsan megcsinálni. -
#15461 Persze a másik köcsögbe meg soha nem megy bele a rendőr, és a lámpaoszlo egy kicsit sem lassítja le... Bocs, hogy itt adom ki, de anyám már kérdezte,m hogy mi a fas*ért üvöltözök ilyenkor... -
#15460 Ezt nem hiszem el! Már huszonötödször csinálom végig, és pont az utolsó előtti szarnál a híd előtt jön belém 2 kurva rendőr mindig ugyanott, ugyanúgy, és még csak ki sem tudom kerülni őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!! -
#15459 majd holnap.. :( -
#15458 szpemmer -
#15457 -
#15456 ne is gyere vissza -
#15455 na, hol az a 10k? :) -
#15454 -
#15453 csá -
#15452 vagyok... -
Darkboy #15451 csá! megyek aludni! csá -
Darkboy #15450 mért ne? király a VC -
#15449 hülyegyerek ilyeneket minek raksz be? Zaki gyere törölni! -
#15448 Nem is tom megsorozni, mert azonnal elhúz mellettem. Ha meg le akarom szorítani, akkor én repülök ki a picsába :((( -
Darkboy #15447 én má rég kivittem csak ez a szaros belülnézettel nem lehet behjozni a mentéseket, holnap újrapakolni a VC-t!! -
#15445 Köszi, megpróbálom :) Most majdnem sikerült, de azok a köcsög zsernyákok megint belémjöttek, és akkor megelőzött... Pedig ez pont az utolsó előtte checkpointnál volt :( -
#15444 te meg töröld le, rakd vissza alap játékot és ne várd hogy ezek után még csináljak több ilyen modot... -
#15443 Gfreiter:
köze nincs a garázsban lévő autóhoz :)) -
#15442 Gfreiter:
A trükk az, hogy az elején míg melette vagy uzival megsorozod, s megpróbálod a hídnak kiszorítani. Ha ez összejön, akkor utánna már csak a biztonságos vezetésre kell köncentrálni :))
Én anno pl. 40x próbáltam mire összejött :)) -
Darkboy #15441 na csá -
#15440 Pls help! Mondjátok, hogy nem azért vagyok azzal a szarral, mert egyszer beraktam a garázsba...! -
#15439 bazzeg
nehidd el ha nem akkarod!!! -
#15438 érdekes, csak nálam működik rendesen... (meg a fixtvseknél). -
#15437 meg az ímént csak furikáztam azt fagytam..
nemtudtam mit csinálni kikellet kapcsolni a gépet :((( -
#15436 Namost az a helyzet, hogy egyszer beraktam csak úgy poénból valami fos kocsit a villa garázsába, és most, amikor az auótversenyes misszió van, akkor egy olyan típusú kocsival vagyok, de az egy rohadt lassú fostaliga. Létezik, hogy azért kaptam olyan kocsit a versenyhez, mert az volt a garázsomban? Most beraktam a garázsba egy fasza kocsit, összevissza elmentegettem, újratöltöttem, de most is azzal a szarral indulok... Hogy lehet azt megnyerni? Ráadásul még a köcsög endőrök is állandóan belémjönnek. -
#15435 hát ja..
nálam igen. -
#15434 millió textúrahiba?