22366
  • hen-tes
    ez a gáz benne :D
  • KG21
    jóhogy nem! kb 20-at ment le az energiám, aztán meg vígan futkározhattam tovább:)
  • hen-tes
    fogaggyunk hogy nem haltál meg attól hogy leestál ! :)
  • KG21
    az a lényeg sztem:P
  • KG21
    A New Vice City mod teljesen átalakítja a játékmenetet, akkor próbáld majd ki ha végigvitted a játékot. Lehet benne társakat felfogadni, taxit lehet hívni, új épületeket megvenni és a küldetéseket is átalakítja.
  • Gfreiter
    Meg le is lehet ugrani, nem? :)
  • Gfreiter
    Megcsináltam.... de nagyon fej-fej mellett értünk célba, aszittem nem én nyerem...
    Melyik az a New VC mod? Az mit tud?
  • KG21
    annyira nem jó, egyszer meg lehet nézni, de csak két üres torony az egész. A kilátás viszont nem rossz fentről.
  • hen-tes
    azannyapicsáját!!!
    émmeg már töröltem :(
    KURVA DÖGJE! :((
  • KG21
    hát az ultimate modban amit te találtál.
  • hen-tes
    az hol van ??
  • KG21
    leugrottam a World Trade Center tetejéről
  • KG21
    A New Vice Cityben azt a missziót átírták úgy hogy mindkettőtök ugyanolyan kocsival mehet. Fair a küzdelem legalább és sikerült is gyorsan megcsinálni.
  • Gfreiter
    Persze a másik köcsögbe meg soha nem megy bele a rendőr, és a lámpaoszlo egy kicsit sem lassítja le... Bocs, hogy itt adom ki, de anyám már kérdezte,m hogy mi a fas*ért üvöltözök ilyenkor...
  • Gfreiter
    Ezt nem hiszem el! Már huszonötödször csinálom végig, és pont az utolsó előtti szarnál a híd előtt jön belém 2 kurva rendőr mindig ugyanott, ugyanúgy, és még csak ki sem tudom kerülni őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!
  • hen-tes
    majd holnap.. :(
  • KG21
    szpemmer
  • zaki
  • KG21
    ne is gyere vissza
  • zaki
    na, hol az a 10k? :)
  • hen-tes
  • zaki
    csá
  • zaki
    vagyok...
  • Darkboy
    csá! megyek aludni! csá
  • Darkboy
    mért ne? király a VC
  • KG21
    hülyegyerek ilyeneket minek raksz be? Zaki gyere törölni!
  • Gfreiter
    Nem is tom megsorozni, mert azonnal elhúz mellettem. Ha meg le akarom szorítani, akkor én repülök ki a picsába :(((
  • Darkboy
    én má rég kivittem csak ez a szaros belülnézettel nem lehet behjozni a mentéseket, holnap újrapakolni a VC-t!!
  • Gfreiter
    Köszi, megpróbálom :) Most majdnem sikerült, de azok a köcsög zsernyákok megint belémjöttek, és akkor megelőzött... Pedig ez pont az utolsó előtte checkpointnál volt :(
  • KG21
    te meg töröld le, rakd vissza alap játékot és ne várd hogy ezek után még csináljak több ilyen modot...
  • Valen
    Gfreiter:

köze nincs a garázsban lévő autóhoz :))
  • Valen
    Gfreiter:

A trükk az, hogy az elején míg melette vagy uzival megsorozod, s megpróbálod a hídnak kiszorítani. Ha ez összejön, akkor utánna már csak a biztonságos vezetésre kell köncentrálni :))

Én anno pl. 40x próbáltam mire összejött :))
  • Darkboy
    na csá
  • Gfreiter
    Pls help! Mondjátok, hogy nem azért vagyok azzal a szarral, mert egyszer beraktam a garázsba...!
  • hen-tes
    bazzeg

nehidd el ha nem akkarod!!!
  • KG21
    érdekes, csak nálam működik rendesen... (meg a fixtvseknél).
  • hen-tes
    meg az ímént csak furikáztam azt fagytam..
    nemtudtam mit csinálni kikellet kapcsolni a gépet :(((
  • Gfreiter
    Namost az a helyzet, hogy egyszer beraktam csak úgy poénból valami fos kocsit a villa garázsába, és most, amikor az auótversenyes misszió van, akkor egy olyan típusú kocsival vagyok, de az egy rohadt lassú fostaliga. Létezik, hogy azért kaptam olyan kocsit a versenyhez, mert az volt a garázsomban? Most beraktam a garázsba egy fasza kocsit, összevissza elmentegettem, újratöltöttem, de most is azzal a szarral indulok... Hogy lehet azt megnyerni? Ráadásul még a köcsög endőrök is állandóan belémjönnek.
  • hen-tes
    hát ja..
    nálam igen.
  • KG21
    millió textúrahiba?